Siivousta ja sovittelua

Tänään siivouspäivä. 🙂 Samalla kun siivoilen ja pyyhin pölyjä, sommittelen meidän hyllytavaroita uuteen uskoon. Olohuone aiheuttaa nyt harmaita haivenia, sillä se on hankalan muotoinen ja tuntuu etten saa sinne mitenkään aseteltua meidän kalusteita kivasti. Olohuone on kautta aikojen ollut se ongelmallisin tila sisustaa, eikä siihen taida muutosta koskaan tullakaan. 🙂

Ruokailuryhmä ja löhönurkka keittiöseinällä ovat onneksi toimivia ja kivan näköisiä. Nyt fiilistelenkin hetken lähes siivottua kotia ja unohdan olohuoneen olemassa olon hetkeksi. 😀

51348968c98c7ee933000060.jpg

Divaani on eksynyt olohuoneen puolelle, mutta ei se siellä toimi yhtään. Kokeilla piti kuitenkin vielä kerran, jos vaikka….. Samalla siirsin rahin tuonne keittiön ikkunan eteen, mutta se siirtyy samalla sieltä pois kun divaani palaa paikalleen. 🙂

51348976c98c7e4a34000049.jpg

51348979c98c7e6668000026.jpg

51348968c98c7e4a3400003f.jpg

5134896bc98c7e876900000d.jpg

51348973c98c7e0e6800001e.jpg

5134896ec98c7e1e6100003b.jpg

5134897ec98c7e4d200000cb.jpg

5134897cc98c7e0e68000028.jpg

Nyt takaisin siivoilemaan, lattiat pitää vielä mopata ja pyykkivuori taltuttaa. Sen jälkeen toivon saavani jonkun ahaa-elämyksen tuon olkkarin kanssa… 🙂

Mukavaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille! <3

13 kommenttia “Siivousta ja sovittelua

 1. Kyllähän se ärsyttää jos tavarat ei istu paikallensa. Mä tekisin tuossa ihan kylmän viileän ratkaisun eli raivaisin ihan kaikki koriste-esineet ja huonekalut ensin sivuun. Sitten alkaisin miettimään niille uudet paikat. Jos jollakin tavaralla ei oikeesti oo funktioo siinä huoneessa, niin sitä ei sinne sitten laitettaisi enää. 🙂 Lisäksi itse ainakin haluan, että tavarat ei oo liian tiiviissä rykelmässä vaan ilman täytyy kiertää.

  1. Laura: Eilen mie tyhjensinkin olkkarin melkein kokonaan kun kiinnitin seinähyllyjä ja imuroin. 🙂 Paljoa ei siellä tavaraa ole, mutta tuntuu että kaikki kalusteet on väärän kokoisia ja se että ehjiä seiniä on vain yksi on ärsyttävää. 😀 Barcelona-tuolin mentävä aukko olisi tuossa maton keittiönpuolimmaisessa reunassa…. taitaa vaan jäädä haaveeksi tuo tuoli ainakin pariksi vuodeksi. :)<br />
   <br />
   Minäkin tahdon ilmavuutta ja tilaa, varsinkin sohvan ympäristö kaipaisi lisätilaa. Äh, miksi tuo meidän olohuone on noin pitkulainen… 🙂

 2. Voi kun sais sun energian alkaa hääräämään. Nyt ei kehtais edes jehovan todistajia päästää eteiseen 🙂 kahvipulla palkalla saisit työsarkaa täältä 🙂

  1. Nia: Mie lähetän täältä sinulle virtuaalisesti osan energiastani. 😀 Sisustaminen ja siivoilu on ihana puuhaa ja kahvipalkalla voisin ihan hyvin sitä tehdäkin. 😀 Ei siis lainkaan huono vaihtokauppa. 🙂

 3. Moi,<br />
  <br />
  Rakastan niin tota teidän rahia,eikä sitä mokomaa saa enää kun mustana.Nyyh!!!<br />
  Kiitos parhaasta blogista,jonka tiedän ja usko luen kaikki:)<br />
  <br />
  Ihanaa iltaa:)<br />
  <br />

  1. jessica: Voi ei, joko se on loppunut. Höh. Toivotaan että sitä ilmestyisi lisää. Ja myymälävalikoimassa voisi vielä olla, jos tahdot kysellä sinua lähimmästä kodin1:sen liikkeestä?<br />
   <br />
   Wau, nöyrä ja kaunis kiitos!!!! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; 😀 😀 Päivän ihanin kommentti! Kiitos! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinulle myös! &hearts; &hearts;

  1. Love: Löhönurkka siirtyy sitten olkkarin puolelle. 🙂 Saa nähdä miten toimii, vähän alkoi epäilyttämään jo. 😀

 4. Hei! Uusi lukija täällä! Ihana koti teillä. Minulla ei ole antaa nyt mitään vinkkejä, mutta sitä tässä ihmettelen, että eikö teillä ole hieman väärän värinen lattia muuhun sisustukseen nähden? Kun minusta teille sopisi valkoinen/harmaa lattia todella hyvin.

  1. Ninni: Lämpimästi tervetuloa! :)<br />
   <br />
   On tosiaankin, ihan kamala tuo meidän lattia. 😀 Kellastunut vanha tammiparketti, joka ei ole kyllä laisinkaan sitä mitä tahtoisin. Meidän haaveissa oli vaihtaa se antiikkiharjattuun harmahtavaan lankkulattiaan, mutta lupia ei herunut. Se olisi vaatinut uuden betonivalun yms. Ollaan mietitty vaikka mitä vaihtoehtoja maalauksesta laminaattiin eikä olla vielä tehty päätöksiä lattian suhteen. Se on kuitenkin tosi hyvässä kunnossa eikä raaskisi hyvää lattiaa kärrätä kaatopaikalle. Kesällä ehkä ollaan viisaampia, katsellaan jääkö keittiöremppabudgetista mitään yli. 🙂

 5. Huomenta! Uusi lukija ilmoittautuu myös täällä, olen lukenut blogiasi muutaman kuukauden.<br />
  <br />
  Kotisi on todella kaunis, valkoinen, selkeälinjainen, skandinaavinen tyyli on lähellä myös omaani 🙂 Saan hyviä vinkkejä erilaisista sisustusjutuistasi omaan kotiinikin, mm. nyt haaveilen Aava Helsingin tauluista, Halla oli aivan upea! En ole myöskään ennen tajunnut, että Ikean Bestå- kaapeista saa noin kivoja kokonaisuuksia. Itse suosin kuitenkin valkoisen lisäksi jonkin verran myös tammea ja koivua (Artekin huonekalut &hearts;).

  1. Suppis: Toivottelen sinutkin lämpimästi tervetulleeksi seurailemaan sisustushöpötyksiäni. 🙂 Kiitos kommentistasi, ihanaa että jätit puumerkkiä. &hearts;<br />
   <br />
   Halla-taulu on tosi kaunis, se on nyt tytön huoneessa jossa on muutakin vaaleansinistä jo valmiiksi. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tammi ja valkoinen on kaunis yhdistelmä. Artekilla on ihania kalusteita ja jos lompsa antaisi myöten niin mielelläni omistaisin muutamankin Artekin jutun. &hearts; &hearts; &hearts; Kanto-lehtitelinettä olen miettinyt jo vuosia, mutta meillä kun ei lehtiä lueta niin se olisi vähän turha hankinta. <br />
   <br />
   Ihanaa iltaa! &hearts; &hearts; &hearts;

 6. Siivottu koti on kyllä parasta maailmassa (ainakin melkein 😉 ) Itsekin suunnittelin tekeväni viikkosiivon huomenna aamulla ennen kuin lähden töihin. Tuo rahi sopii muuten tosi kivasti tuohon ikkunan eteen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *