Pikkuneidin kesävaatetusta

Käväisin tänään kurkkaamassa ZARAn muksujen vaatteet ja olihan siellä jo vaikka mitä ihanaa ja kesäistä vaatetta tarjolla. Meidän neidille mahtuu vieläkin viime kesän farkkusortsit, joten niitä ei tarvitse tälle kesälle uudistaa. Kassan kautta kotimatkalle lähtikin tällä kertaa vain kolme juttua, valkoinen bleiseri pikkutakiksi kesähelteille, ballerinat sekä nudet tennarit konjakinruskeilla yksityiskohdilla. <3

Tälläisiä kokonaisuuksia tullaankin näkemään meidän neidin päällä tulevana kesänä. <3

513751c9c98c7e1819000042.jpg

513751e5c98c7e7d5b0001d1.jpg

51375201c98c7e20560000aa.jpg

5137513dc98c7ee268000036.jpg

5137513dc98c7e9117000041.jpg

5137515ac98c7ee268000040.jpg

51375193c98c7e662100002c.jpg

513751adc98c7e180b000055.jpg

51375112c98c7e7d5b0001c7.jpg

51375177c98c7e181900003d.jpg

ZARAan jäi vaikka mitä ihanaa mekkoa, toppia, neuletta ja farkkua, mutta yritän pitää järjen päässä myös tytön vaatekaapin kanssa. Trikoopaidat ja legginsit on meilläkin yleisin vaateparsi, H&M:n perustrikoo on osoittautunut käytössä parhaimmiksi hinta-laatusuhteeltaan. ZARA onkin sitten minun heikkous, sillä olen aivan pakahtuneen rakastunut niihin miniatyyrikokoisiin trensseihin, pikkulaukkuihin ja muihin “aikuismaisiin” söpöyksiin. 🙂 Onneksi tyttö on tullut äitiinsä ja alkaa olemaan turhankin tarkka vaatteistaan. Bleiseri oli mieluinen ja kun sitä hetki sitten kokeiltiin, niin tyttö sai raivarit kun bleiseri piti riisua ja laittaa kaappiin odottamaan käyttöä. 😀 Balettitossukat hän valikoi ihan itse ja ne on jalassa sisäänajossa parhaillaan. Neiti on kenkäfriikki ja tykkää varsinkin ballerinoista, vähän kuin mammakin. 🙂 

Viettäkäähän ihana ja aurinkoinen päivä! Palailen illalla muutaman ylläriostoksen tiimoilta, kiitos vaan ihanalle ystävälle joka toimi makutuomarinani kaupoissa ja puolsi erästä tyynynpäällisostostani. 😀

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

21 kommenttia “Pikkuneidin kesävaatetusta

 1. Voi mitä ihania vaatteita!! &hearts; pitäs katsastaa itekki uusia vaatteita pojalle kesää kohden. Mutta nyyh!! en voi pukea tuollaisia söpöyksiä hälle :DD mullekki yks tyttö kiitos 😀

  1. Jenna: Pojille siellä on myös vaikka mitä söpöläisiä, oli pikkutakkia ja slipoveria sekä chinoja. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Ja nuo nudet tennarit sopii myös pojalle. :)<br />
   <br />
   Mulle kanssa yksi pieni prinssi, voitais melkein tehdä välillä vaihtarit näiden nappuloiden kanssa ja pukea niitä ristiin. 😀

  2. No voi eiii! eikä täälläpäin ole Zaraa lähimainkaan 😀 mun pitäs päästä katsastaa valikoimaa 🙂 noi tennarit on kyllä superhienot! &hearts;

  3. Jenna: Tennarit on kyllä suloiset. &hearts; &hearts; Ne on Girl-mallistoa mutta ovat kyllä niin neutraalit että sopivat myös pojille. 🙂 Toivotaan että se nettikauppa alkaisi toimittamaan suomeen….. Siellä on niin paljon laajempi valikoima että siirtyisin varmaankin tilaamaan sieltä jatkossa kokonaan. 😀

 2. Voi apua mitä ihanuuksia!!! &hearts; Miksi Zaralla ei ole nettikauppaa, miksi? 🙁 Tänne pohjoiseen tarvitaan pikaisesti oma Zara tai sitten täytyy tehdä reissu Helsinkiin kevät/kesävaatteiden ostoon. Eikö se ole ihan hyvä syy? 😀

  1. Lara: Sanos muuta. :/ Sisustuspuoli on onneksi jo saatu nettikaupaksi, mutta toivoisin itsekin että myös vaatteita saisi tilattua netin kautta tänne suomeen. :)<br />
   <br />
   Zara on loistava syy tulla tänne pääkaupunkiin. 😀

 3. Aivan ihania vaatteita olet löytänyt! &hearts; Vitsit kun itsekkin sais vielä joskus oman lapsen vaikka pikkuhiljaa alkaa noi vuodet tulla täyteen… Pieni toivonkipinä vielä elää… =)

  1. Suffeliini: Muksujen vaatteet on kyllä ihania. 🙂 Ja toivoa on aina, anna kipinän roihuta. 🙂 &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Sini: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Zara saisi kyllä levittäytyä vähän laajemmin. 🙂 Varsinkin lastenvaatteet on aivan ihania ja hinnaltaankin minusta melko edullisia. Varmasti olisi kysyntää maanlaajuisesti ja toivottavasti saisimme nettikaupan toimittamaan suomeen pikapuoliin. Nettikaupasta vasta herkkuja löytääkin, kun siellä on valikoima hurjasti laajempi kuin myymälässä. 🙂

 4. Ihania juttuja ihanalle Prinsessalle 🙂 &hearts; &hearts; &hearts;<br />
  <br />
  Voi kumpa täältäkin löytyisi Zaran liike. :/ 🙂 Lahjaksi tyttönen on muutaman vaatteen saanut ja olen ostanut tyttöselle käytettynä kyseistä merkkiä ja olen ollut erittäin tyytyväinen, sillä käytä pese kuluta eikä miksikään mene 🙂 <br />
  <br />
  Täytyykin tulla sinne pääkaupunkiseudulle shoppailureissulle 😉

  1. Live&amp;Home: Meillä on pysynyt ZARAn lastenvaatteet tosi hyvässä kunnossa. Olen ostanut tosi paljon huutonetistä niitä ja nuo konjakinruskeat housutkin on jo kahdella lapsella olleet käytössä. :D<br />
   <br />
   Seuraavalla kerralla kun tulette niin mennää porukalla shoppailemaan. ;D

  1. Jennifer: &hearts; &hearts; &hearts; Tulisipa nyt se kesä nopsaan, että pääsee käyttämään niitä. 😀 Viime kesänä oli niin viileät ilmat että sortsit jäivät käyttämättä. Onneksi ne mahtuvat vielä tänäkin vuonna. 🙂

 5. Zarassa vauvojen valikoima ei ole niin kattava, mutta kauniita vaatteita sieltä löytyy myös aikuisille. Säilyttävät hyvin kuosinsa ja värinsä pesussa. Sekä hyvää on myös se, että niitä ei ole joka kaupassa tarjolla. Meidän tytön vauva perii minun ja tyttäreni harrastuksen pukeutumiseen..

  1. Aikku: Suomessa on kyllä vauvapuoli harmillisen suppea, toivottavasti siihenkin saataisi nyt muutos kun Suomen Zaran toiminta myytiin Zaralle itselleen. 🙂 :)<br />
   <br />
   Aikuisten vaatteet on omia suosikejani, en juuri muita itselleni ostelekkaan kuin Zaran vaatteita. Myös mies tykkää Zarasta ja hänellä on suurin osa paidoista ostettu sieltä. :)<br />
   <br />
   meillä on oma tyttö alkanut jo näyttämään vaatimuksia pukeutumisen suhteen, eikä ikää ole edes kolmea vuotta vielä. 😀 Tänäänkin oli pieni yhteenotto kun neiti ei halunnut laittaa yksiväristä paitaa päälle vaan piti saada &quot;timanttipaita&quot; (Benettonin kimalle-tekstipaita), jotka oli tietenkin kaikki pesussa. 😀 Mihin sitä vielä joutuukaan…. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *