Polyrottinkiset parvekekalusteet

Tarkoitus oli tänä keväänä uudistaa parvekkeen sisustus kokonaan ja hankkia sinne ainakin löhöämiseen soveltuva kulmasohva. Mutta koska lompakon nyörit ei taivu säästöurakan vuoksi uusiin hankintoihin, ei tänä keväänä (ja ehkä kesänäkään) tulla näkemään uutta partsia sisustettuna, höh. Haaveilla onneksi saa ja meninkin tekemään sen virheen että kävin katsomassa Hobbarin valikoiman ulkokalusteiden osalta, bad mistake. 😀

Jos rahavarat antaisi myöten niin klikkaisin tämän polyrottinkisen palasohvan heti kotimatkalle. <3 <3

5137821ac98c7e180b000081.jpg

Sohvassa on yhteensä viisi palaa, kaksi kulmaosaa, kaksi perusosaa ja rahi. Väri olisi ihana valkoinen ja pehmusteet tummanharmaat, jotka sopisi täydellisesti meidän parvekkeen seinään ja tummanharmaaksi käsiteltyyn lautalattiaan. <3 <3 <3 Plussaa ehdottomasti vielä siitäkin, että palasista voi rakentaa mieleisensä kokonaisuuden, sekä erillisinä tuoleina, divaanina tai kulmasohvana.

51378219c98c7e6621000055.jpg

Ja haaveilu senkun jatkuu, sillä jos meidän parveke olisi neliön isompi tahtoisin tuon sohvan kaveriksi ostaa tälläisen kuusi paikkaisen istuinryhmän. <3

51378224c98c7e7d5b000205.jpg

Sama väriteema jatkuu, kalusteissa on valkoinen polyrottinki runko ja pöydässä harmaa lasikansi. Mikäs tuossa olisi istuskella kesähelteellä nauttimassa milloin aamupalaa ja milloin iltateetä. Myös grilliruokailu onnistuisi varsin mukavasti, kun pöytä on riittävän suuri kattauksille ja tasapintaisena ei lasit ja lautaset keikkuisi pöydän pinnalla (kuten meidän vanhassa pöydässä tuppasi tekemään aikoinaan :D). 

5137821dc98c7e180b000086.jpg

51378220c98c7e1819000068.jpg

Tuolit saisi myös pinottua päällekkäin tarvittaessa. Varsin kätevää. 🙂 Meidän tummalle lautalattialle vielä valkoinen matto näiden kalusteiden alle, niin kokonaisuus olisi täydellinen. <3 <3 <3 Muutama kasvi isoihin ruukkuihin ja pari vihreää koristetyynyä tuohon sohvalle, voivoivoi… Pienen hetken ajattelin että jos sitä keittiöremonttia siirtäisi vielä puolivuotta, mutta järki onneksi astui kuvioon ja huusi päänsisällä että EIIIIIIIIIIII. 😀 Mutta kun, mutta kun… Tekisi niin mieli kyllä hankkia kerrankin kunnon kalusteet ja tehdä parvekkeesta ihan oikeasti toimiva lisätila lämpimään vuodenaikaan. <3 <3 Tämän haaveen joudun siirtämään vuoden päähän, snif. 🙂

Päätin muuten sittenkin siirtää ylläriostoksien esittelypostauksen huomiselle. 🙂 Pidän teitä jännityksessä vielä hetken aikaa, ihan tahallani. 😀 No ei, syynä on  oikeastaan se että meillä on tämä iltavalaistus vähän huono kuvaamiseen ja värisävyt ei toistu niin aitoina kuin kuuluisi. Ja koska ylläriostokset on siis JONKIN VÄRISIÄ eikä valkoisia (tai greigejä :D), niin suosiolla kuvaan huomenna paremmalla valolla ja saan toivon mukaan aikaan yhtä kauniita kuvia kuin aikaisemman lastenvaatepostauksen kuvat. 🙂

Viettäkää ihana ilta ja kiitokset kaikille olkkarin sisustusongelmaa kommentoineille!! Teistä on ihan mieletön apu ja todella hyviä näkökulmia on tuotu esille, kiitokset!!! <3 <3 <3 Tämän projektin parissa jatkan huomenna myöskin, sohvan tosin otin jo irti seinästä ja nyt olen kahden vaiheilla onko se toimiva ratkaisu vai ei. Saatte auttaa minua arvioimaan kumpi on parempi, sohva irti seinästä vai seinässä kiinni…. 🙂

(Kuvat: Hobbyhall)

19 kommenttia “Polyrottinkiset parvekekalusteet

 1. Mä niin voisin nähdä tuon sohvakaluston mun parvekkeella! Pitäisiköhän mennä Hobbarin sivuille ja vähän kliketiklikkailla 😀

  1. Irina: Hihiii, niin sopisikin. 🙂 Arvaa kuinka minuu nyt kiukuttaa kun en voi itsekään tilata näin kalliita kalusteita. 😀 Tiedän jo nyt, että tulen vuoden päästä postaamaan näistä kalusteista ja harmittelen etten ostanut kun eteen osuivat. 😀

 2. Hienoa, että ÄÄNI puhui sinulle :))) Keittiö nyt valmiiksi :))) &hearts;<br />
  <br />
  Mukavaa iltaa ihanuus!

 3. Onpa kauniita kalusteita. Sä kyllä onnistut löytämään aina niin hyvännäköistä tavaraa. Olen myös haikaillut noita polyrottinkisia ja pelkona on se miten ne kestää pakkasta. Meillä on pakkoa säilyttää kalusteet ulkona, tosin katto on päällä, mutta talvella ne on välillä lumessakin , kun oikein pyryttää sopivasti. Nuo ovat kyllä niin makeita, että täytyy jossain välissä käydä katsomassa. Olivatko kalliita? Oikein kivaa iltaa sinnekin!

  1. Marja K: Mie olen kysellyt kokemuksia polyrottinkisten kalusteiden omistajilta ja todella tyytyväisiä on 99% omistajista ollut. Lumessakin on moni niitä pitänyt talven yli ja ei ole olleet moksiskaan. Ainoa mitä ei saa tehdä on istua niihin pakkasella, muovipunos voi mennä poikki ihmisen painosta. :)<br />
   <br />
   Tuo sohva oli keskihintainen polyrottinkiseksi, 599 euroa. Ja se ruokailuryhmä oli alessa, ALESSA!!!!! Arvaa harmittaako nyt? Äääärgh, täytyy muistaa tehdä lotto lauantaiksi, jos vaikka saisi näiden rottinkikalusteiden verran lisää rahnaa. 😀

 4. Ihania kalusteita. Haluisin meidän partsille jonkunihanan polyrottinkisohvan. Partsilla on nyt ruma joskin toimiva kalustus. Käydään partsilla ympäri vuoden vilvottelemassa saunasta. Terassi pitäis rakentaa uusiksi, sitten vois hommata kivat ruokailukalusteet. Saunaremppa vaan tuli sen verran kalliimmaksi mitä suunniteltiin, että uusi terassa jää tänäkin kesänä rakentamatta. Eikä taida sohvastakaan tarvita haaveilla.:(

  1. Marie: Teillä on sitten sama tilanne kuin meillä, sisäremppa syö kaikki rahat ja ulkotilat saa odotella. 🙂 Niin raastaa ja riipii sydämestä, mutta minkäs teet. Ehkä ensi kesänä (siis vuoden päästä :D) on meidän vuoro panostaa uusiin ulkokalusteisiin? 🙂

  2. Joo meidän piti tehdä uusi terassi jo edelliskesänä, mutta budjettisyistä aina siirtynyt. Nyt siihen oli muka jo varattu rahaa, mutta sauna nieli kaiken ja viel enemmän. No nyt sitten saunotaan urakalla. 🙂 On se kyllä kivakin nyt. Hieman nyt harmittaa, kun puhutaan, ettei noi kestäis pakkasella istuskelua. Meillä kun aika paljon talviaikaan partsilla käydään saunasta vilvottelemassa (jopa melkein enempi kuin kesällä). No eipä oo varmaan toviin varaa partsille mitään uusia, joten ihan sama sinällään. Partsi on muutenkin vähän semmonen romukasa tällä hetkellä.

  3. Marie: Saunominen on kyllä mahtavaa, voittaa terassit ja parvekkeet mennen tullen. 🙂 Meilläkin on parveke ihan retuperällä, sinne on eksynyt mm. Kartellin tuolien pahvilaatikot ja muuta roinaa kuten muovipussillinen kierrätyspulloja. 😀 Eikä millään jaksa edes laitella sitä kuntoon, kun sitä ei saa sisustettuakaan mitenkään ihmeellisesti tulevaa kesää varten. Mutta ihastellaan yhdessä toisten blogien tarjoamia kauniita parvekekuvia ja haetaan inspistä ensi vuoden kesää varten. 🙂

 5. Tylsäähän se on aina syksyä odotella, mutta palkitsevaa, ainakin kukkaron kannalta.. me on ostettu niin polyrottinki sohvaryhmä kuin lasipöytä kalusteetkin syksyisin -70% alesta. :)<br />

  1. Taina: Syksyllä on kyllä hyviä tarjouksia. 😀 Yleensä vaan parhaat palat on myyty jo ennen kesän alkua, mutta täytyy pitää peukkuja että mekin saataisi uudet mööpelit -70% hinnalla syksyllä, jos jää rahaa. 😀

  2. Heli: Niin olisi, mitään pienintäkään epäkohtaa en kummassakaan setissä ole löytänyt. Mitat olisi täydelliset, samoin materiaalit ja väritkin vielä. 🙂 On tämä niin suuri vääryys, hihii. 😀

 6. Kauniita ovat! Minäkin olen huvilamme terassille haaveillut sekä sohvaryhmää että ruokaryhmää polyrottingista. Mutta ainakaan toistaiseksi niitä ei ole näkynyt 🙂

  1. Vekarus: &hearts; &hearts; &hearts; Pidähän silmät auki, jos sattuisi täydellinen setti löytymään. 🙂 Tuo ruokaryhmä on ilmeisesti viime vuotinen sillä se on alessa ja minua niin houkuttaisi tilata edes se. Hinta on ihan hyvä ja varmasti kestäisi hyvänä tuo setti meidän lasitetulla parvekkeella useammankin vuoden. Vitsien vitsi sentään, mikä harmistus. 🙂

 7. Ihania kalusteita! ja toi sohva ♡ Mekin ollaan kotona jo yksi kesä siirretty uusien ulkokalusteiden ostoa. Viime kesänä jo haaveilin sohvasta kun muuton seurauksena ois sellasen voinut hankkia. Haaveillaan siis, koska se jos mikään piristää! ♡ 🙂

  1. Vilhelmiina: Haaveilu on ihanaa. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Tuo sohva on tosi ihana, valkoisen ja tummanharmaan yhdistelmä on upea, ja värilliset tyynyt vielä siihen niin avot. &hearts; &hearts; &hearts;

 8. Kauniita kalusteita. Meidänkin pitää ostaa kesäkalusteet terassille. Ostamme todennäköisesti Iskusta, jos vain löytyy sopivat, koska meillä on sinne melko suuri summainen lahjakortti. 🙂

  1. Sini: Ainakin viime keväänä oli Iskussa tosi upeita ulkokalusteita. Oma suosikki oli ehdottomasti sellainen katoksellinen pyöreä rottinkipesä, jonne mahtui koko perhe köllimään. &hearts; &hearts; &hearts; Sellainen vaatisi oman pihan, ei ihan meidän parvekkeelle mahtuisi tuollainen. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *