Vaaleanpunainen on saapunut ♥

Eilinen ostoskierros ystävän kanssa sai aikaan sen, että meidän kotiin ilmestyi vaaleanpunaisia juttuja. 🙂 Ostin kaksi vaaleanpunaista koristetyynynpäällistä, ne tismalleen samat yksilöt jotka näin myymälän mallipetauksessakin muutama viikko takaperin ostaessani turkooseja lakanoita meille. <3 <3

513860dbc98c7e975f000047.jpg

513860e3c98c7e975f00004c.jpg

Yhdistin vaaleanpunaisen turkoosin kanssa hetkeksi ja yritin kopioida sitä upeaa mallipetausta meidän omaan sänkyyn. Siinäkin oli käytetty vaaleanruskeaa tehosteena, meillä se sävy on tuo greige. 🙂

513860dfc98c7e935f000046.jpg

513860e6c98c7e935f00004b.jpg

513860f0c98c7e975f000051.jpg

Tyynynpäällisten lisäksi sorruin ostamaan vähän muutakin. 😀 WoodWickin vaaleanpunainen Sheer Elegance-tuoksukynttilä on yksi omista lemppareistani tuoksun osalta ja nyt se sointuu meille myös värinsä puolesta. <3 <3

513860d8c98c7e945f00003a.jpg

513860d8c98c7e7661000033.jpg

Aurinko paistaa niin kirkkaasti sisään ja sälekaihtimista tulee seinille hauskoja raitoja. 😀 Koko koti kylpee valossa ja itsellä on hymy korvissa saakka. Ihana valo! 🙂 Palatakseni vielä takaisin asiaan, menin sitten sortumaan ja ostin samanlaisen liinavaatesetin vaaleanpunaisena kuin mitä on jo turkoosina – tuplapeiton pussilakanana ja kaksi isoa tyynyliinaa. <3 <3

513860edc98c7e945f00004e.jpg

513860eac98c7e945f000049.jpg

Tämä hennon vaaleanpunainen on ihan mielettömän kaunis greigen kanssa. <3 <3 Teen uusinta kuvauksen kun aurinko kääntyy toiselle puolelle taloa ja meidän koti ei ole niin ylivalottunut. Turkoosi tuo greigestä esiin enemmän beigeä ja vaaleanpunainen korostaa greigessä harmaansävyä. <3

Omalta osaltani säästökuuri lähti nyt hieman heikosti käyntiin, kun menin shoppaamaan nämä lakanatkin.   Mies nauroikin että jos ei peli muutu, niin saan alkaa tiskaamaan uudessa keittiössä käsin ja alkaa valmistamaan ruokaa sähkögrillillä koska tällä menolla jää kaikki kodinkoneet ostamatta. 😀 Toivottavasti ei ihan niin askeettiseen ja minimalistiseen suuntaan mennä uuden keittiön kanssa. 😀

Aurinkoista päivää kaikille! <3 <3

25 kommenttia “Vaaleanpunainen on saapunut ♥

 1. ooo wau!!! ihanat sävyt 🙂 odotan innolla ilta-kuvia, varmaan kaunis se vaaleanpunainen &hearts; &hearts;<br />
  ps. nyt sun pitää ostaa lohenpunainen kastehelmi :))) &hearts; (anteeks yllytys! kohta oikeesti joutuu tiskihommiin ja grillailee sapuskaa) 😀

  1. Jenna: Vaihdan kohta vaaleanpunaiset lakanat sänkyyn ja sitten pääsen napsimaan fotoja. 😀 Arvaa vaan meinasinko eilen jo ostaa kaksi kastehelmeä? 🙂 Onneksi ne on niin kalliita, en raaskinut ainakaan vielä. 😀

 2. Ihana :)) noi kynttilät on himoittaiva :):)<br />
  <br />
  Ja voidaanko sitten huomenna pysyä poissa kaupoista!! On meinaan kukkaron nyörit tiukoilla, mutta mieli hyvin vilkkaana :)))

  1. Love: Kyllä, mielellään. 😀 Minulle suurimmat ongelmakaupat on Stcokmann, ZARA, Iittala ja Riviera maison. Niihin jos ei ainkaan mentäisi. 🙂 Ja olin jo etukäteen fiksu, eilisen shoppailukohtauksen seurauksena otin kaikki ylimääräiset kortit pois lompakosta, etukortitkin. Eipähän tule hyödynnettyä kantisalejaan. 😀

 3. Minä ostin noita ihan samoja vaaleanpunaisia silkkityynypäällisiä! Jos ovat Stockalta? <br />
  Ihania väriyhdistelmiä &hearts;

  1. Pikku hiiri: Stockaltahan ne, Villa Stockmannin silkkipäälliset. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Kaksi oli enää jäljellä myymälässä, mutta onneksi nettikaupassa niitä on myös. Kehtaanko edes myöntää tätä, no menkööt.. tilasin niitä pari lisää. 😀 😀 😀

 4. Sun pitää antaa kaikki rahasi ja korttisi miehellesi. Ja hän sitten antaa sinulle aina tarvittavan määrän rahaa tarpeellisiin juttuihin, esim. ruokakauppaan. Ja kiellät häntä antamasta rahaa vaikka kuinka anelisit 😀 Tai muuten saatat oikeasti joutua tiskaamaan, kaupoissa on liikaa kivoja juttuja varsinkin näin keväisin 🙂

  1. Rouva Jii: Ei huono ehdotus. 😀 Kohta varmasti täytyykin turvautua tähän konstiin. 🙂 🙂 🙂 Kevät on paha aika alkaa säästökuurille, ihan kamalaa taistelua kaiken ihanuuden keskellä. Kaupat on minulle nyt vähän aikaa nounou. 🙂

 5. Oih! Voi vaan huokailla, ihania, niin IHANIA!!! ♡ Vaikka meiän koti viime viikonlopulla täyttyi vaaleanpunaisesta, en minä vaan millään saa siitä tarpeekseni!! Sopii teille niin upeesti!! Ihan nappi valintoja nuo värit yhdessäkin! 🙂 ♡

  1. Vilhelmiina: Vaaleanpunainen on kyllä upea väri, sisustuksessakin aivan ihana. &hearts; &hearts; &hearts; Turkoosi ja vaaleanpunainen sopivat myös hyvin yhteen. Minulle hieman liikaa väriä kerralla, mutta kaunista silti. 🙂

 6. Ihania sävyjä todellakin. On jotenki sellanen olo, että haluaa vaan käpertyä viltin alle, niin nää sistuspostaukset tuntuu entistäkin kivemmilta 🙂

  1. Laura: Minä olen juuri parhaillaan peiton alla ja kohta aloitan illan blogikierroksen. 🙂 Ihanan rentoa ja mukavaa ajanvietettä. &hearts; &hearts;

 7. Kauniit ovat 🙂 Joo ostin itsekkin kastehelmet..mieli vielä halajaa niitä vaaleita pinkkejä ja sit sitruunankeltaisia..tein postauksenkin ostoksistani.

  1. Heli: Kastehelmet minuakin himottaa, miksi vaaleanpunaisten on oltava niin syntisen kalliita… Höh. 🙂 Keltaisetkin on aivan ihanat. &hearts; &hearts; &hearts; Tulen heti visiitille lukemaan postauksesi! 🙂

 8. Voi miten kaunis, ihana valo tuossa kynttiläkuvassa, jossa valo tulee säleverhojen(?) läpi. Oikein kesäinen lämpö valtasi mielen.<br />

  1. jesse: Minulla on jo järjetön kesän kaipuu. &hearts; &hearts; &hearts; Aurinkoa, lintujen laulua, kimaltava meri ja lasillinen hikoilevaa jaffaa jääpaloilla. Aaaah. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *