Lapsellista menoa :)

En ole vähään aikaan kuvannut teille realismi-kuvia meidän jokapäiväisestä lelujen valtauksesta. 🙂 Meillä tosiaan asustaa myös kohta 3-vuotias pikkutermiitti, joka tuo väriä elämään kaikin puolin. 😀

5139e037c98c7ee10d0000d3.jpg

5139e005c98c7e57140000bf.jpg

5139e005c98c7ee749000033.jpg

5139e009c98c7e57140000c4.jpg

5139e01bc98c7e9f3b0000a2.jpg

5139e017c98c7e3b4c000023.jpg

5139e022c98c7ee10d0000c9.jpg

5139e00cc98c7ee10d0000ba.jpg

5139e026c98c7e9106000161.jpg

5139e010c98c7e7d3e000069.jpg

5139e014c98c7e9b330000a6.jpg

Neiti on kyllä kekseliäs sisustaja… Tyttö ihmetteli kun kynttilänjalassa ei enää ole kynttilöitä ja päätti auttaa asiassa. Hän sovitteli ja sommitteli oikeanlaisia leluja ja legopaloja tuohon jalkaan ja vartin päästä ilmoitti että nyt on valmis. 😀 Aika hieno kyllä tuli! 🙂

Värikästä päivää!

29 kommenttia “Lapsellista menoa :)

 1. ai miten ihana piristys 😀 repesin kyllä ihan täysin tolle kynttilänjalalle :DDD ♥ ♥ ihana!

 2. Mistä makuuhuoneesi yöpöydät on ostettu ja minkä hintaisia ovat? Olen etsinyt juuri tuollaisia 🙂 Hyvää Naistenpäivää!

  1. Ninni: Yöpöydät on Kartellin Jollyt ja tilasin omani pari vuotta sitten SisustusSaganista tai SisustusIdeasta, en enää muista. 🙂 Hinta oli silloin reilun satasen, samaa hintatasoa kuin tänäkin päivänä. :)<br />
   <br />
   Stockmannille ainakin on ilmestynyt myös näitä Jolly-pöytiä ja toimitusmaksu lähipostiin on 0 euroa maaliskuun loppuun, siinä säätäisi muutaman roposen. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Kartell-Jolly-poyta/482749/11463/11463?itemId=482750&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Kartell-Jolly-poyta/482749/11463/11463?itemId=482750</a><br />
   <br />
   Ihanaa naistenpäivää! &hearts; &hearts;

 3. Heh, aivan mahtavia kuvia, normisettiä lapsiperheessä 🙂 Hauskaa nähdä tällaisia kuvia, muutenkin kivoja nää sun uudet kuvakulmat (Terveisin vakkarilukija, joka ei juuri koskaan kommentoi)

  1. Anna: hihiii, joo! 😀 Kyllä sitä väriä meiltäkin löytyy, lelujen muodossa jotka vaeltaa armeijana tytän huoneesta eteiseen saakka. :D<br />
   <br />
   Ihana kun laitoit kommenttia, kiitos! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Suloisia kuvia 🙂 Vähänkö huippu tuo kynttilänjalka &hearts; Lapsilla on ihan mielettömän innovatiivisia ideoita, myös sisustusideoita 😉

  1. Soili: Kynttilänjalka on tärkeä sisustuselementti. 😀 Siihen ei saa ollenkaan koskea ja tytön lelut on edelleen siinä samalla tavalla aseteltuna. 🙂 Lapset on kyllä niin luovia, taidankin jättää tytön tehtäväksi jatkaa meidän kodin sisustelua. 😀

  1. Heli: Hih, kiva että piristin sinua. 😀 Tyttö oli niin tärkeenä kun etsi oikean näköisiä ja kokoisia leluja tuohon aseteltavaksi. Oli vaativa homma ja sitten kun neiti niin reteesti kuulutti että valmista on, niin ihasteltiin sitä yhdessä. 🙂 Lapset on ihania! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; 🙂

 5. Lasten leikit on niin parhautta&hearts;&hearts; Kokeileppas muuten antaa tytöllesi (valvotusti tietty 😉 ) kamera käteen, tulee ihan huippuja kuvia!

  1. Rebecca R: Meidän neiti on pari kertaa jo nappaillut kuvia. 😀 Lähinnä lattiaa ja varpaita niissä vilkkuu. Ajattelin kysäistä siskolta jos häneltä liikenisi meille vanha pokkari, saisi tyttö oman ja vähän kevyemmän kameran millä kuvailla. :)<br />
   <br />
   Tyttö mielellään osallistuu kuvaamiseen ja usein saa painaa nappia äiskän puolesta. Se on hauska kuunnella kun tyttö miettii ääneen että &quot; mamma, ei oo hyvä nytte, mamma käännä ny sitä kamelaa, tonne kato, tonne päin&quot;. 😀 😀 😀

 6. Mulle kävi samanlailla kuin Jennalle, sain niin hyvänmielen naurut!! Ihana!! Ja täytyy sanoa, että silmää on neidillä, hienosti on aseteltu ja kauniisti esillä, ja hyvä ideakin!! 🙂 ♡ Ihanaa naistenpäivää Miia! ♡

  1. Vilhelmiina: Ihan huippua! 😀 meidän neitillä on kyllä välillä loistavia ideoita, milloin on kegät kauniisti aseteltuna patterin päällä ja milloin Kastehelmet saa kyytiä ja ne on barbien vessanpynttyjä. 😀 :D<br />
   <br />
   Ihanaa naistenpäivää ihanalle naiselle Vilhelmiiinalle!!!!! &hearts; &hearts;&hearts;

 7. Kieltämättä tuo kynttilänjalka näyttää paremmalta noitten muffinssivuokien kanssa, heh =)<br />
  <br />
  Muistaakseni kerroit esittäneesi toiveen stockmannille, että ottaisivat pappelinan mattoja myyntiin… Nythän noita on sinne tullut, tosin vain muutamia erilaisia, mut toivottavasti ottaisivat enemmänkin niitä valikoimiinsa.<br />
  <br />

  1. Nina: Eikös näytäkin. 😀 Ja vähän keväistä väriäkin joukossa, hihihiii. :D<br />
   <br />
   Pappelinan matoista olen parikin kertaa esittänyt toivomuksia, nyt niitä viimein sieltä saa!!!! 😀 😀 Odottelen jos tulisi sitä yksiväristä Svea-mattoa kantisaleen, sitten kyllä sorrun ja pahasti, tiedän sen jo nyt. 😀

 8. HIHIHAHAHHAHEHEHHE, aika helmi toi kynttilänjalka!! Täällä Nn kaa naurettiin kuvalle! :))) hiihhihi!!<br />
  <br />
  IHanaa iltaa &hearts; &hearts;<br />
  <br />
  miss you!!

  1. Love: Ihania ootte! &hearts; &hearts; &hearts; Avan taidonnäyte, ja sellaisella intensiteetillä neiti sitä rakensi että heikompia pelottaisi. Oli niin tarkkaa puuhaa ja Ava oikein zoomasi vielä asettelua lopuksi, ottanut mammasta mallia. 😀 :D<br />
   <br />
   ihanaa iltaa teille myös ja isot halaukset!!! &hearts; &hearts; &hearts;

 9. Äidin tyttö, ei voi muuta päätellä.<br />
  <br />
  Oletko tehnyt päätöksen opiskelun suhteen ?<br />
  <br />
  Kun aloitin opiskelut, oli kiva huomata etten ole ainoa äiti meidän ryhmässä. Nyt homma on toinen. Ne jotka ovat lopettaneet, ovat kaikki äitejä. <br />
  Ne äidit, joilla oli alle kouluikäisiä lapsia, tai 1 lapsi, jotka kävivät sekä töissä että koulussa, kaikki, 100 % joka ikinen lopetti joulun jälkeen. 1 äiti lopetti 1.n vuoden jälkeen jolla on lapsi, joka on juuri muuttamassa omilleen. eli elokuusta jouluun ja vika elokuusta toukokuuhun. Kaikilla jäi koulutehtäviä rästiin, ryhmätöitä tekemättä ja kokeista ei päästy läpi.<br />
  <br />
  Yhden valmistuneen kanssa juttelin, hänen koulu kesti vain 1,5 v ja oli sopinut lapsensa kanssa ( n 10 v ) että vkonloppuisin ei konetta avaa ja se tarkoitti että hän teki viikolla lapsen mentyä nukkumaan todella paljon koulutöitä ja nukkui vain n 5 h yössä. Viikonloppuisin otti ajan takaisin ja ei viikonloppuisin juuri mitään erikoista tehty, laatuaikaa ja nukuttiin myöhään.<br />
  Tietenkin näitä ihmisiä on, joilta kaikki onnistuu. Ja ehdottomasti riippuu siitä oletko paljon koulussa tunneilla, meillähän on 4 iltaa viikossa ja mulla nyt päivät päälle. <br />
  <br />
  Haaveita saa olla, siinä ei mitään, mutta perhe, päivätyö ja opiskelun yhdistäminen voi onnistua, jos koululla pitää vaan istua eikä tule mitään koulutehtäviä eikä kokeita. Mieti, kun aamulla herään, saat olla lapsesi kanssa ? 30 min ja illalla kun tulet koulusta lapsesi nukkuu. Viikonloput teet kotitehtäviä ja ryhmätöitä. <br />
  <br />
  Jos sinut on hyväksytty kouluun, voit aina pyytää lykkäystä ja muutenkin kun menet pitkästä aikaa takaisin töihin, sekin on rankkaa. Edelleen suosittelet että aloitat normaalisti työn ja kun olet &quot;selvinnyt&quot; siitä, sitten voit aloittaa opiskelut. Mieluiten niin että otat opintovapaata. Muuten opiskelu helposti menee mistä aita matalin -periaatteella.<br />

  1. Lanttuleikkuri: Hihii, taitaa olla. 🙂 kova tyttö on sommittelemaan lelujaankin järjestykseen. :)<br />
   <br />
   En ole ihan vielä tehnyt päätöstä. Sain nimittäin kolmannenkin työmahdollisuuden jonka osalta odotukset olisi korkealla. Luulen että se edellinen päivätyö-vaihtoehto tulee nyt osaltani jäämään unholaan, maanantaina siitä pitäisi jo ilmoitella nimittäin. Vaihtoehtoina oliskin unelmatyö nro 3 tai osa-aikatyö yhdistettynä opiskeluun. Yritän juuri selvitellä että miten saisin yhdistettyä unelmatyö nro 3:sen ja sisustusopinnot, jos siihen on keino niin sen kortin aion valita. 🙂 Niin tai näin, opiskelut tulevat viemaan todella suuren siivun elämästä ja ajasta, sillä jotain lisätyötä on pakko tehdä enivei. Onneksi olen tottunut nukkumaan 4-5 tuntia yössä, sillä on menty jo vuosia. 🙂 Mutta tytön kanssa oleminen vähän suruttaa, sillä aikaa ei ole enää nimeksikään. Kumpa olisikin mahdollisuus mennä koulunpenkille 8-16 ja unohtaa opiskeluajaksi muut työt. Mutta ei taida onnistua… <br />
   <br />
   Jonkinlaisia päätöksiä on tehtävä maanantaina, hui. No, kyllä tämä tästä. 😀

 10. Huomaa kyllä, että tytär osaa sisustaa yhtä hienosti kuin äitinsäkin. Tosin värien käytössä on kyllä paljon rohkeampi. Näyttää kyllä tutulta tuo tavaroiden levitys, silloin kun lapset olivat pieniä. Meillä alkaa olla jo nuo ajat mennyttä. Mutta kyllä sitä vielä kouluiässäkin saa pöytänsä täyteen kaikenlaista paperilappusta ja muuta roinaa. Mitään ei saisi heittää pois, kun kaikella krääsällä on joku tarkoitus. Että se siitä.

  1. Marja K: Tyttö on seurannut niin paljon minun touhuja että itseäkin huvittaa kun tyttö imitoi ilmeitä myöten mamman sisustusprojekteja. Peukku pystyssä zoomaili etäisyyksiäkin toinen silmä ummessa, oli pitkään hiljaa ja sitten totesi että mamma, valmista on. :D<br />
   <br />
   Mie olen ollut itse ihan kamala sottapytty kouluaikoina. Oma huone oli kyllä mutta levitin aina repun sisällön läksykirjoineen pitkin keittiönpöytää. 😀 Äiti se siinä yritti sitten iltapalaa laitella ja itse iltakahvia juoda kun minä huokailin ja manailin bilsantehtävien kanssa. 🙂 Tästäkin on jo herran jestas 15-vuotta aikaa, hui. :D<br />
   <br />
   Ja muistan senkin kuinka kaikki pikkukrääsä oli elämää tärkeämpää. Ja auta armias jos äiti meni heittämään jotain &quot;roskaa&quot; pois, niin parkuhan siitä tuli kun juuri se lippulappu oli tosi tosi tärkee. 😀 Kuinkahan monta kertaa äitilleni hoin että &quot;sä et kyllä sitten ymmärrä mitään&quot;. 😀 😀 (jos mammani mun luet tätä niin anteeksi taas huono käytökseni teini-iässä! 😀 :D)

  1. Dara: Hihiiii. 😀 Eilen illalla vasta neiti tahtoi riisua koristeensa pois kynttilänjalasta. 🙂 Mutta eiköhän se tänään keksi taas jotain uutta. 😀

 11. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
  <br />
  P.S itsekin opiskelevana, kahden teinin ja yhden uhmiksen opiskelevana äitinä, ja tällä hetkellä vielä tavallaan yh-äitinä, voin sanoa, että opiskelu on aikuisena (olipa äiti tai ei) todella rankkaa, mutta myös todella antoisaa!

  1. Teija: ♥ ♥ ♥<br />
   <br />
   Varmasti onkin! ♥ Sisko on yh:na opiskellut ja käynyt töissä, olen saanut aika hyvin perspektiiviä siitä mitä arki voi pahimmillaan olla kun tunnit ei riitä mihinkään. Minun sisko onkin niin paljon sisukkaampi ja ahkerampi ihminen kuin minä, että pystyi hoitamaan opinnot, työt ja lapsen ilman että mikään osa-alue kärsi. Mutta vaikea ja raskas tie on kyllä. Kunnioitan tosi suuresti teitä kaikkia jotka olette yhdistäneet vanhemmuuden ja opinnot. Ja uskon myös sen, että kun onnistuu ja pääsee tenteistä läpi niin se fiilis on varmasti uskomattoman upea. 😀 Tuollaisia onnistumisia itsekin kaipaisin kovasti. ♥ ♥ ♥<br />
   <br />
   MInulla on nyt kahdenvaiheilla saanko sisustusopinnot mahtumaan työpainotteiseen arkeen. 🙂 Jos en olisi äiti niin se onnituisi aika helposti, vaikka rankkaa olisikin hetkittäin. Mutta mammana onkin jo toinen ääni kellossa, itse ehkä nippa nappa jaksaisin, mutta en tiedä miten tyttö sopeutuu näin suureen muutokseen kerta laakista. No, huomenna onkin jännät paikat luvassa, moni juttu selviää ja tulevaisuus täsmentyy. OMG, jännittää eikä tosiaankaan tule uni silmään. 😀

  2. Oioioi, nyt alko täälläkin jännittää 🙂 Kerrothan huomenna, millaisia päätöksiä teit?!<br />
   <br />
   Kauniita ja levollisia unia, jänskätyksestä huolimatta!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *