Toivepostaus – Asusteiden aatelia

Sain Lauralta postaustoiveen esitellä omat suosikkiasusteeni. Minulla on hyvin suppea asustevarasto ja kolmea ostamaani alehuivia lukuunottamatta mitään uutta ei ole ilmaantunut kaappiin pitkiin aikoihin. 🙂 Muutamat jutut ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin toiset, joten Laura, tässä tulloo postausta! 😀

513b1b56c98c7e0b63000057.jpg

Ballerinat ovat ihania perusjalkineita heti kun lumet sulavat. Nämä Huutonetistä ostamani Tory Burchin ballerinat on ehdottomasti omat suosikkini. Ne ovat äärettömän mukavat jalassa ja kultainen logo on minusta todella kaunis. Olen enemmän kultaisen fanittaja kuin hopeisen ja muistakin asusteista löytyy kultaa, sopivat hyvin siis yhteen. 🙂

513b1b59c98c7e9f3b00011a.jpg

Myös nämä ZARAn nahkaiset perusballerinat ovat kivoja. Pehmoiset ja kevyet, sekä hyvin edulliset ollakseen aitoa nahkaa. Näitä voisin hyvin ostaa muutaman parin lisää varastoon jo valmiiksi. 🙂

513b1b4fc98c7e8564000034.jpg

Kenkäpuolella jatketaan… 🙂 Minulla on rankan karsimisen jälkeen vain neljät korkkarit jäljellä. Se on oikein hyvä määrä ja vaikka minulla on vieläkin tarvetta yksille nudensävyisille korkkareille, ei niiden kanssa ole kiirettä. Louboutinin nudet Decollete Jazzit ovat haaveissani, sitten joskus. <3 <3 <3 <3

513b1b5dc98c7ea618000011.jpg

Nämä mustat Louboutinin korkkarit ovat ehdottomasti omat suosikkini korkkariosastolta. Ja kilpailevat kärkisijasta Tory Burchien kanssa koko kenkäkokoelmani osalta. 🙂 Malli on kauniin ajaton Decollete Jazz, hyväksi havaittu peruskopotin. <3

513b1b4bc98c7ea069000044.jpg

Ja kuten näette, ei kaapissa ole juuri muutoksia tapahtunut. 🙂 Ainut omistamani kynsilakka on näköjään unohtunut tuonne hyllylle. 😀 No, sopii hyvin väriteemaan – mustaa ja nudea. 🙂

513b1b44c98c7e4d1200000d.jpg

Vyöt säilytän Nomess Copenhagenin läpinäkyvässä asusteboxissa. Niitäkään ei ole kuin neljä kappaletta – musta, nude, konjakinruskea ja valkoinen. 🙂 Kolme kiiltonahkaista (musta, nude, valkoinen) vyötä ovat H&M:stä ja niissä on kaunis kultainen solki. Konjakinruskea aitonahkainen vyö on Mangon alennusmyynnistä. Kuvassa oleva pikkulaukku on oma suosikkini myös, jättisuuresta kahden laukun kokoelmastani se kauniimpi. 🙂

513b1b44c98c7e856400002a.jpg

Koruja ei minulla ole myöskään montaa, samat vanhat kuin ennenkin eli kello ja kaksi helmirannekorua. 🙂 Kultainen Michael Korsin kello on itselleni asusteiden aatelia, sillä en ole koskaan oppinut käyttämään ranteissani koruja tai kelloja. Tämä kyseinen kello on päässyt ulkoilemaan jo ainakin 20 kertaa, aika hyvin. 😀 

513b1b61c98c7e415e000077.jpg

Tuoksutkin voidaan varmasti laskea asusteiksi, ainakin minun pienessä kokoelmassani. 🙂 Omat kestosuosikkini ovat Issey Miyaken eau de Issey, Armanin Diamonds ja Burberryn Beat. Ystäväni toi minulle tuliaisena muutamia uusia tuoksuja jokin aika sitten ja vielä olen opettelemassa näihin uusiin tuoksuihin. 🙂 Olen aikalailla kaavoihini kangistunut ja kestää oman aikansa että opin avartamaan tuoksumaailmaani. Chloen Love on yksi uutukaisistani ja se on kyllä aika ihana tuoksu, tykkään. <3 Diorin tuoksut ovat pohjatuoksultaan hyviä, mutta hieman liian voimakkaita omaan nenuuni. Itse teenkin nykyään niin, että suihkautan tuoksun ilmaan ja pujahdan nopeasti tuoksupilven läpi. Tällä tavalla tuoksu jää hyvin kevyeksi. 🙂

Nyt päiväkahvit napaan ja sitten ruokaostoksille. Meillä syödään tänään (ja huomennakin) makaroonilaatikkoa ja jälkkäriksi ajattelin tehdä nopean marjarahkan (pakastemarjoja, vanillavispiä ja maitorahkaa). Aurinkoista lauantaita! <3 <3

11 kommenttia “Toivepostaus – Asusteiden aatelia

 1. Ihana, kaunis postaus! Olispa munkin vaatekaapit tuossa kunnossa ja noin siistissä ja avarassa järjestyksessä 😉 Kauniita asusteita &hearts; &hearts; &hearts; Ihanaa lauantaita, huomenna nähdään 🙂

  1. Suvi: Kaappi on aika väljä. 😀 Eikä kaikkia vaatteita ja asusteita tule edes viikottain käytettyä, samat tylsät vaatteet on päällä joka päivä, hihi. 🙂 Huomenna nähdään! &hearts; &hearts;

 2. CL Jazz mustana on mun unelmissa, mutta onneksi voin katsella kuvia näistä sun kopottimista 🙂 TB baltsut on kyllä munkin mielestä ihan parhaat popot.

  1. t: Miekin unelmoin noista CL:n popoista vuosia ja sitten päätin että nyt säästän rahnat ja ostan ne. 😀 Enkä ole katunut. Ne on todella kevyet ja hyvä jalassa, ja kauniit. &hearts; &hearts; &hearts; Nudena tahdon samalaiset toiset, sitten joskus vuoden kahden päästä. 🙂

  1. Jonanna: 🙂 Sopivan väljää on kaapissa ja muutamia uusia trikoopaitoja vaille täydellinen sisältö omiin tarpeisiin. 🙂

 3. Voi kun munkin vaatteet olisi noin siistissä järjestyksessä! Ensiksi täytyisi aloittaa vaatehuoneen remontista ja sen jälkeen pitäisi karsia vaatetta rankalla kädellä. Eikä mulla edes ole läheskään niin paljon vaatteita kuin monilla ystävilläni. Aina samat vaatteet päällä.<br />
  <br />
  Mun heikkous kenkien sijaan on laukut ja niitä onkin kertynyt. Säilytysongelma alkaa olemaan melko suuri… Mutta DKNY:n, Guessin ja Longchampin laukut on kuitenkin sijoitus, eikö niin? Näin olen ainakin miehelle perustellut 😀

  1. Jossu: MInulla oli ennen ihan kamala korkkarimania, siis todellakin AIVAN JÄRKYTTÄVÄ! 😀 Onneksi sain pyristeltyä itseni siitä irti, vaikka vieläkin tekee tiukkaa kaupoissa kulkea kun näkee ihania korkkareita. 😀 Nyt on minulla enää neljät kopottimet ja se on ihan hyvä määrä. Laukkujen kanssa ei minulla ole toistaiseksi ollut vielä sellaista paloa. Muutamia edullisia käsiveskoja olen ostellut joskus kausiväreissä (H&amp;M:n tyylillä) mutta niistäkin hankkiutunut eroon aikaan sitten koska en niitä ikinä käyttänyt. 🙂 Nyt on vain kaksi laukkua, musta ja konjakinruskea MK. Isommalle laukulle on kyllä tarvetta, mutta en ole vielä löytänyt mieluista. Mulberrystä tykkäsin pitkään, mutta laatu on laskenut kuin härän häntä ja uutta laukkua en ainakaan osta. Käytetyn vanhan Mulberryn voisin kyllä hankkia ihan mielelläni. :)<br />
   <br />
   Laukuthan voisi ottaa osaksi sisustusta? Tehdä esim eteiseen jonkinlaisen laukkuseinän, joko hyllyillä tai seinäkoukuilla. Silloin niistä olisi silmäniloa myös käyttökertojen välissä. &hearts; &hearts; &hearts; Mietin itsekin juuri, että pitäisikö sittenkin laittaa makkarin seinähyllylle korkkareita ja miksei ballerinojakin. Ne on niin ihania. &hearts; &hearts; &hearts; 🙂

 4. Ah, Loubotinit… Näistähän me jo keskusteliinkin, mustat edelleen hankintalistallani. =)<br />
  <br />
  Sulla on muuten ehkä siistein näkemäni vaatekaappi. Omani on sen verran sekalaista seurakuntaa, että värit ovat iloinen sekamelska vaan. Laskin jossain vaiheessa, että voisin 2kk olla pesemättä vaatteita, ja silti pistää joka päivä uudet vaatteet päälle. Tämä siis vaikka luovuin todella monesta äskettäin remontin yhteydessä. Vielä taitaa olla luopumista. =)

  1. Rouva G: Louboutinit! &hearts; &hearts; Muistan keskustelut. 🙂 Hyviin kenkiin kannattaa todellakin satsata, koska ne maksaa itsensä takaisin monin kertaisesti käyttömukavuudella, kestävyydellä sekä sillä että ei tarvitse ravata kenkäostoksilla kuin kerran viidessä vuodessa. :)<br />
   <br />
   8viikkoa on aika pitkä aika, moooooonet vaatekerrat saa kyllä olla että pärjää. 🙂 MInä pärjäisin itse viikon jos joka päivä pitäisi vaihtaa kaikki vaatteet. 😀 Ja jos paitoja voi käyttää yhtään pitempään niin nippa nappa saisin venytettyä kahteen viikkoon. 🙂

 5. Ihailen tuota tavaroiden vähyyttä! Huomaa, että olet löytänyt oman tyylisi ja hankkinut vain ne mitä tarvitset 🙂 Itselläni vaatehuone täynnä &quot;ei mitään päälle pantavaa&quot; 😉 Vaikeinta taitaa olla vanhasta luopuminen, Sen kun vielä oppisi!<br />
  Heli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *