Siivousta ja sotkua ja siivousta

Mitä vanhemmaksi tyttö kasvaa, sen enemmän lelut tuntuu leviävän pitkin poikin. 🙂 Hetken aikaa tyttö tykkäsi leikkiä omassa huoneessaan ja siivoilikin jonkin verran leluja paikoilleen leikkien päätteeksi. Nyt on toinen ääni kellossa. 😀 Lieneekö kolmen ikävuoden uhmaa vai mitä, mutta neiti levittelee lelunsa ihan tahallaan pitkin lattioita vaikka ei niillä leiki, eikä tule kysymykseenkään että korjaisi ne itse takaisin paikalleen. 🙂 Minua ei sinällään lojuvat lelut haittaa, mutta kun päivässä viidettä kertaa keräilee krääsää lattioilta, huomatakseen että ne on taas levitetty uudelleen, se kyllä kiristää pinnaa. 😀 Tänään astuin vahingossa My Little Ponyn päälle, sen pää meni ryttyyn. 😀 😀 Ja toissapäivänä astuin barbi-skootterin päälle ja sen takarengas halkesi. Tulee kalliiksi. 🙂

513df131c98c7ec6610000af.jpg

Tykkään kyllä siivoamisesta, mikä on melkoinen ihme sillä olen ollut itse nuorempana aivan mahdoton sottapytty. Mutta tälläinen jatkuva lelujen korjaaminen ei ole niin kivaa. 😀 En tunnustaudu kuitenkaan siivousnatsiksi, vaikka pidänkin siististä kodista kovasti. Elämää saa elää vapaasti ja leikkiäkin missä tahtoo. Muttamutta, olisi niin ihana joskus hörppiä päivällä kahvit ja tuijotella perussiistiä ja järjestyksessä olevaa kotia. Nyt tuijotan lähinnä seiniä, sillä ne on sentään siistit, hihiii. 😀

513df138c98c7eb61a000081.jpg

Nämä(kin) kuvat ovat realismia meidän perheessä. Blogissa nähdyt kuvat ovat yleensä napattu sen jälkeen kun olen kerännyt lelut takaisin koreihin ja laatikoihin. Ja jos hyvin käy, meillä on oikeasti siistiä noin 10 minuuttia. Siksi kuvaankin yleensä iltaisin, sillä kun olen sen viimeisen kerran saanut lelut paikoilleen on siistiä seuraavaan aamuun asti, ainakin melkein. 🙂 Joten kaksipiippuinen juttu, meillä sekä on siistiä että ei ole. 😀 Normaalia lienee lapsiperheissä. 🙂

513df134c98c7e961a00006a.jpg

Ja kun pääsen nyt vauhtiin, niin onhan meillä toinenkin asukas jonka jälkiä saan siivoilla. Mies nimittäin. 🙂 Jonkun verran hän sentään korjailee jälkiään, vie roskat roskikseen ja näin päin pois. Mutta vaatteet jättää aina pitkin lattioita, vaikka olisi kymmennen seinäkoukkua ja koria kyltteineen kertomassa että laita vaatteet tähän! Jotenkin niin luontaisesti olen jo oppinut poimimaan vaatteita ja muita levälleen jätettyjä tavaroita miehen jäljiltä, että en edes huomaa sitä tekeväni. 😀 Aamulla mies oli jättänyt pyyhkeet somasti myttyyn sängylle, odottaen kai että ne itsestään sieltä liikkuisi takaisin kylpyhuoneeseen. Ja saattaahan se mies niin ajatellakin, että ne itsestään kulkeutuu takaisin, sillä minähän ne muutenkin poimin ja kiikutan oikeille paikoilleen. 🙂 Palvelu pelaa. 😀

513df13fc98c7e081e00005f.jpg

Ja onhan minullakin laiskoja hetkiä, varsinkin imurin kanssa. 😀 Se ei koskaaaaaan päädy omalle paikalleen kaappiin. 🙂 Imuri jää aina lojumaan keskelle lattiaa, tasan siihen kohtaan mihin imurointi loppuu. 😀

513df13cc98c7e821a000038.jpg

Ja loppuun vielä uusintakuva meidän kauniista ja rauhallisesta olohuoneesta, missä raikas valkoinen yhdistyy pehmeään vaaleanpunaiseen. 🙂 Kuvat päivällä ja illalla, huomaatteko eron? 😀

513df131c98c7eb01a00005e.jpg

513cb099c98c7e472a0000c7.jpg

Blogissani kuvaan todellakin ne kauneimmat vaiheet vuorokaudesta, mutta jotta totuus ei pääse unohtumaan, on hyvä pistää joukkoon myös näitä arkisempia kuvia. 😀

Kivaa päivänjatkoa kaikille! <3 <3

36 kommenttia “Siivousta ja sotkua ja siivousta

 1. Ihana ihan oikeasti nähdä realismipläjäyksiä, koska tosi usein nykyään on itteensä ahdistanut, kun oma koti on sotkussa ja kaikkien blogikuvat on niin kauniita ja järjestys kukoistuksissaan. Kiitos &hearts;

  1. Irina: Meillä tämä on totisinta totta. 😀 Aina ei jaksa eikä ehdi siivoilemaan ja meillä minä olen lähestulkoon ainut joka pitää kotia kunnossa. 🙂 Ja blogiin kuvaan tietenkin ne siisteimmät otokset, tietty. 😀 Joten nou hätä, sotkua maailmaan mahtuu. 😀

 2. sama täällä !!!<br />
  Tunnustan.<br />
  Teimme mieheni kanssa aikoinaan diilin, kun jäin hoitovapaalle. <br />
  Kun mieheni tulee kotiin, on koti siisti, ruoka valmis ja poika kotona. Vaimosta ei niin väliä, mutta mieheni saa heti olla poikansa kanssa, se on tärkein.<br />
  Vaikka viime syksystä alkaen mä olen käynyt koulussa sekä päivisin ja iltaisin ei mieheni suostu muuttamaan sääntöä. Sopimus oli kunnes olen töissä. Ja minähän en ole töissä.<br />
  <br />
  No, kunnon viikkosiivous tarkoittaa sitä että silloin siivotaan ja muuten eletään kuin pellossa.<br />
  Kerran päivässä siivoan lelut mutta vain kerran päivässä.<br />
  Ruoka on helposti valmista ja usein menyy toistaa itseään. Koska kerran haen pojan tarhasta, olemme kotona kun mieheni tulee. Helppo toteuttaa, kaikki 3.<br />
  <br />
  Meillä on pyykkipäivä aina sunnuntaisin ja mä aamuisinkin kerään aina lattialta kaikki vaatteet. Isoja pyykkisäkkejä on kylpyhuoneessa, sinne menee kaikki vaatteet mitä lattialta löydän. Jos mieheni on päättänyt yön yli säilyttää seuraavan päivän paitaa lattialla, ei voi sanoa kuin voi voi. <br />
  Pyykkikone on loistava, kotona on pieni kone mutta taloyhtiöllä on ihan mielettömän iso ja tehokas teollisuuskone ja 45 min tulee todella puhdasta. Eli kun lattialle jotain jää, sen saa sitten puhtaana takaisin seuraavana sunnuntaina. Rummussa kuivauskin toimii tuota pikaa.

  1. Lanttuleikkuri: Meillä on tehty samanlainen diili aikoinaan kun jäin kotiin. Kodista huolehtiminen jäi minulle ja se olikin silloin ihan antoisaa ja kivaa puuhaa kun tyttö oli pieni. Siivoamisen tarve on vain kasvanut vuosi vuodelta mutta edelleen se olen mie joka täällä huseeraan yksinäni. :D<br />
   <br />
   Meillä toimii pyykkien kanssa sama taktiikka, jos vaate on lattialla se on likainen. 🙂 Pyykkiä pesen kyllä vähintään joka toinen päivä joten ne saa puhtaana takaisin aika nopsaan. Teollisuuskone olisikin kätevä, saisi kerralla pestyä isot satsit. Meillä ei ole enää pyykkitupaa taloyhtiössä, joten omalla vanhalla koneenrötisköllä on mentävä. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa! &hearts; &hearts;

 3. AH niin tuttua!!!! 🙂 meilläkin on lelut, paperit, vaatteet, laukut.. ties missä 😀 harvoin meillä on niin siistiä kun blogin kuvat antaa ymmärtää. Mutta sitten kun on siistiä niin on ihanaa 🙂 tykkään kyllä siivota, mutta perus tavaroiden kuljettaminen paikalleen ei ole kivaa 😀 <br />
  <br />
  Se on elämää 🙂 &hearts;

  1. Jenna: Samanlainen tilanne siis. 🙂 Mutta niin on ihanaa katsella oman blogin kuvia siististä kodista. 🙂 🙂 Siinä itsekin monesti inspiroituu korjailemaan toisten sotkuja pois, hihiii. 🙂 Sain muuten ponin pään palautettua muotoonsa aika hyvin, vähäsen jäi vaan toinen silmä lommolle, mutta siistiltä näyttää. 😀

 4. Mun miehelle tuottaa ihan ylitsepääsemättömiä vaikeuksia viedä likapyykkinsä pyykkikoriin… Jonnekin lattiallehan ne jää yleensä lojumaan, ja sit kun se ne keräilee ja vihdoin pistää pyykkikoriin, se kori täyttyy hetkessä aivan täyteen! Viimeksi eilen illalla oikein otti aivoon, kun olin niin mielestäni pessyt pyykkivuoren pois ja sitten mies tulee ja länttää pyykkikorin taas täyteen likapyykkiä… Silloin tuntui, että vitsit kun olisi saanut edes yhden illan nauttia tyhjän pyykkikorin illuusiosta ennen paluuta raadolliseen todellisuuteen ;D

  1. Dara: MIkähän siinä onkaan että pyykit ei millään pääse suoraan pyykkikoriin ja vaan ne täytyy lattioiden ja sohvan selkämysten kautta erikseen sinne kanniskella. 🙂 Minulla on kyllä itsellä ollut joskus ihan sama juttu, eli vaatteet jäi mihin sattui. Syynä oli ihan puhdas laiskuus ja ehkä välinpitämättömyyskin, ja se että minulla oli aivan liikaa vaatteita ja joka päivä sovitin useampaa vaatekerrastoa ennen töihin menoa. 😀 Tyhjä pyykkikori on kyllä juhlaa, meillä ei ole viime aikoina sellaista luxusta ollutkaan. 🙂

 5. Ihana postausidea! Olen monesti itsekin miettinyt tätä, kun kuvaan jotakin hienoa jäätävän superia yksityiskohtaa ja sen vieressä kuvan ulkopuolella makaa mojova läjä miehen hikisiä lenkkisukkita tai märkä pyyhe (kyllä, meilläkin mies sotkee…odotan sitä hekteä, kun mies JA lapsi sotkee..not), jotta on tämä bloggaus taikaa. Mukava, että joku jaksaa lievittää niiden ahdistusta, jotka kuvittelevat, että kaikkien bloggajien kotona on aina sohvatyynyt ojennuksessa 😉

  1. Satu: Ilmankos minäkin tykkään kuvata niin paljon lähikuvia. Thihihiii. 😀 Miulla on tapana jalalla siirtää lelut ja roippeet pois kuvausalueelta. Ja välillä olen pölyjäkin seinän vierestä jalalla pyyhkinyt sivummalle. Pientä fuskausta, kröhöm. 😀 Ja mitä isommaksi on tyttö kasvanut, niin sen enemmän on siivottavaa ja raivattavaa ennen kuin pääsee kuvauspuuhiin. 🙂 <br />
   <br />
   Kuvista muuten huomasin nyt selvästi sen, että meillä ei tyttö ole edes divaanilla olevaan torkkuun pahemmin koskenut. Vähän on kulma ryttyinen, mutta muuten se on tasan siinä kohtaa mihin sen eilen illalla viikkasin ennen nukkumaan menoa. Tyttö vaan sotkee sen ympärillä sitten. 😀 Ja sohvatyynyt ei ole lattialla ja kurtussa tytön vuoksi vaan tuon karvaisen koiran. Miffe on itselleen möyhinyt tyynyistä petiä ja samalla osa on tippunut lattialle. Koirakin siis voi sotkea, totisesti. 🙂 Ja joskus meidän vanha koiruus innostuu leikkimään ja retuuttaa joko tytön pehmoleluja tai sitten kanniskelee ja riepottelee lattialle jääneitä vaatemyttyjä, sukat on Miffen lemppareita. 😀

 6. Niin, tuttua! Mutta kun palaat töihin/opiskeluihin et ole päivisin enää kotona ja illassa ehtii ehkä kerran siivoamaan 'pahimmat' sotkut. Meillä mies kyllä siivoaa hienosti vaatteensa jne, mutta kun vielä pojat saisi ruotuun, ovat sentään jo melkein aikuisia. Aina on kiire jonnekin jne. ja Äitihän on heidän mielestään sitä varten. Yritän kyllä kouluttaa, etteivät olisi poispilattuja, jos joku tyttö/nainen heidät joskus korjaa mukaansa! 😉

  1. Tiina: Työhönpaluu kuullostaa niin houkuttelevalta. 😀 Ihanaa vaihtelua tähän ainaiseen lelujen siivoamiseen ja niiden väistelyyn. 🙂 Sain muuten onneksi rakkaan ponyn pään oijottua. Se littaantui aika pahasti ja oli varsin pelottavan näköinen. 😀 <br />
   <br />
   Minullakin oli nuorena ja teininä aina mukamas kamala kiire ja äitihän se sitten minunkin jälkeni siivosi. Äiti kyllä parhaansa yritti iskostaa päähän, että jos ei jaksa siivota niin ei pidä sotkea. 😀 Alkuun näytti aika pahalta, etten koskaan opi olemaan siististi, mutta tässä sitä ollaan. 🙂 Minä entinen sottis olen nykyään kuuliainen kodinhoitaja ja vielä tykkäänkin siivota. Pojillasi on siis ihan valoisa tulevaisuus edessä, vaikka nyt onkin &quot;kiireitä&quot;. 😀 😀

  1. Vekarus: Hihii. 😀 Näin se on! Ja realistina olenkin jo varautunut siihen, että joudun pitämään tytölle samanlaisia palopuheita kuin oma äitini aikoinaan. Minä kyllä siivosin leluni leikkien jälkeen neljään ikävuoteen saakka, sen jälkeen en kuulemma sitten enää laittanut tikkua ristiin, ellen innostunut suursiivouksesta tai järjestyksen vaihdosta. 😀 Kumpaakin noista olen harrastanut jo lapsesta asti nimittäin. 😀

 7. Ihanaa lapsiperherealismia 🙂 Teillä ei sentään ole niitä nuppineulanpään kokoisia pikkuisia legoja, niitä vasta oliskin mukava keräillä tuolta nukkamaton uumenista :D<br />
  <br />
  Muuten koti saa näyttää asutetulta, mutta kriisi iskee mulle jos keittiö on sotkuinen. Siksi mä yleensä teen ruokaa kun osaan siivota keittiön heti ruuanteon jälkeen – en todellakaan voi istuutua ruokapöytään syömään jos leikkuulaudat, sipulinkuoret ja paketit on levällään :D<br />
  <br />
  Meillä lojuu kirjakasoja, leffoja ja koiranleluja yltympäriinsä kotia. Aamulla löysin koiran suosikkilelun (Ikean pehmovihanneskorin tomaatin) meidän sängystä 😀 Mies on myös lahjakas viljelemään avaimia joka paikkaan, mm. vessan pesualtaan ympäristöön, jääkaapin viereen, sohvalle… Ja ne likapyykit… 😀 Kai ne todella kuvittelee et ne itestään siirtyy pyykkikoriin!<br />
  <br />

  1. Rebecca R: Ei ole vielä niin pieniä legoja… Sitä aikaa odotellessa. AUTS! :)<br />
   <br />
   Meillä tuo keittiökin on joskus kuin pommin jäljiltä, varsinkin kun mies on kokkaillut. Hän jättää aina sipulinkuoret lojumaan leikkulaudalle, aina. Ja vaikka sipuli maistuu hyvältä niin yön yli tiskipöydälle jääneet sipulin kuoret ei haise kovin ihanalta. YÖK! :X<br />
   <br />
   Melkein voisi alkaa kehittämään jotain liukuhihnaa tai vaijeritaktiikkaa millä saisi likapyykit pyykkikoriin. 😀 Tästä voisikin joku ideanikkari napata pienen pähkinän mukaansa. Tai hei, minähän keksin! 😀 Kaksikerroksisille talonrakentajille sellainen uusi idea, että jos kodinhoitohuone ja makkari olisivat päällekkäin voisi yläkerran makkarin lattiaan laittaa luukun josta voi likaiset pyykit tiputtaa suoraan putkea pitkin alakerran kodinhoitohuoneen pyykkikoriin. 🙂

 8. Näyttää niin tutulta, paitsi että meillä on levällään autoja ja legoja… <br />
  Kaverini löysi tämän sinun blogisi ja vinkkasi tästä minulle. Minusta sait uuden lukijan saman tien 🙂

  1. Miia: meilläkin legot (duplot) on tuttu näky. Kuvaushetkellä ne oli levällään tytön huoneen lattialla ja sängyssä. :)<br />
   <br />
   Ihanaa että löysit blogiini ja jäät seurailemaan juttujani! Kaverillesi terkkuja! &hearts; &hearts;

 9. Voi että 🙂 Niin arkea meilläkin, plus että on koirakin mukana sotkemassa 😀 Kannattaa nyt tuijotella niitä puhtaita seiniä niin kauan kuin sitä iloa kestää 😉 Menee hetki, ja nekin täyttyvät vähintäänkin sormenjäljistä 😀 Ihana postaus,!

  1. Koo:): Muutamat taideteokset olen jo ehtinyt seinistä pyyhkimään. 😀 Se vuoksi meillä on tällä hetkellä värikynät ja vahaliidut takavarikossa, kun ei mene tytön jakeluun että paperi on piirtämistä varten ja muualle ei taiteilla. 😀 Kiva että tykkäsit! 😀 😀 Arki on kotoisaa ja värikästä, hihihii. 😀

 10. Heips!<br />
  <br />
  Ihanat värit sulla taasen!Mulla makkari valkoinen/vpun ja aivan suloinen,minusta.Sotkua on kaikilla se kuuluu elämään:)Nauttii siitä siisteydestäkin enemmän kun välillä kaikki hurlumhei:)<br />
  Mulla on pakkomielle heh tosta sun valkoisesta rahista.Ei saa kun mustana eivätkä tiedä tuleeko enää,tuskin.Nyyyyh!Se on vaan niin ihku ja sopii divaanin (mulla sama) kanssa kun nappi simmuun.<br />
  No koitan vielä tänään käydä katsomassa kodin anttilassa jos onni potkaisisi.<br />
  Nautin niin sun blogista ja siitä kun jaksat päivittäin postailla,se on kunnioitettavaa eikä muualla näy<br />
  juuri samaa.<br />
  <br />
  Aurinkoista tiistaita sinulle:):)

  1. Jessica: Vaaleanpunainen ja valkoinen on tosi kaunis ja hempukka. 😀 &hearts; &hearts; &hearts; Voi harmin paikka, että rahia ei enää saa valkoisena. Siinä oli kyllä niin hyvä alennus silloin että ei ihme että myytiin loppuun. Toivottavasti Anttila saisi korvaavan tuotteet valikoimiinsa, tuo on kuitenkin tosi kaunis ja monikäyttöinen. &hearts; &hearts; &hearts; Ja kannattaa seurata myös huutonettiä ja tori.fi:tä jos sattuisi joku myymään omansa pois. :)<br />
   <br />
   Minulla olisi niin paljon sisustusjuttuja teille postailtavaksi, mutta yritän hillitä määrää pariin per päivä. 😀 Jos itsellä olisi enempi aikaa vuorokaudessa, niin kirjoittelisin varmaan kymmenen postausta päivässä. 😀 Ihana kuulla että tykkäät seurailla höpötyksiäni. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista päivää sinulle myös! &hearts;

 11. Oih niin tuttua. Mä astun päivittäin jonkun lelun päälle, sattuu ihan saatanasti astua metallisen pikkuauton päälle. Muumitalon kalusteet olen saanut myös rikki astuessani niiden päälle. Arvaa huomaako niitä kun ne on levitelty nukkamatolle? Viimeisin kirous on palapelit, ne on ihan helvetin keksintöä! Paloja kaikkialla!<br />
  Mulla on vielä kaks noita tavaranlevittäjiä, sotku on aina hirveä. Mä en ees pysty siivoo koko huonetta kuvauskuntoon kun yks kulma on siisti niin toinen on keretty jo sotkemaan. Ota kuvia siitä sitten 🙂 Olen oppinut tosi hyväksi rajaamaan kuvista kaiken roinan pois. Tai no, on ne roinat välistä niissä kuvissakin, hahaa! Meillä ei oo niin nökönuukaa.

  1. Outi: Hihiiii, lapsiperheen elämää. 😀 Just eilen mietin miten tyhmältä näyttää jos joku katsoo meidän keittiön puolen ikkunoista sisään ja näkee kuinka minä hiippailen, varvistelen ja kiemurtelen pitkin huushollia väistellen legoja ja muita leluja lattialla. 😀 Ne lelut on niin pieniä ja osa nimenomaan jemmassa nukkamaton uumenissa ettei niitä meinaa itsekkään nähdä. Taattua piilokamera materiaalia. 😀

 12. Niin kaunista sotkusta huolimatta! &hearts; Tai en tuota edes vielä sotkuksi sanoisi.=D Ai että kuinka nätisti vaal.punainen sopii teille.=)

  1. Jemina: Kiitos ihanainen! &hearts; &hearts; &hearts; 🙂 Samanlaiselta näyttää tälläkin hetkellä, taas. 😀 Sillä erotuksella että nyt on legotkin levitettynä pitkin lattiaa. 😀

 13. Tuttua tälläinen lelupaljous myös meillä 🙂 Kuvia blogiin tulee itselläni myös otettua siivouksen jälkeen.

  1. Heli: Ja yksi hyvä bloggaamisessa on se, että tulee siivottua. 😀 😀 Lapsiperheellisen bloggaajan arki on ainakin työntäyteistä. 🙂

  1. Hei: TamTam on väriltään ja nimeltään Chrome Argent, eli tämä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.paloranta.org/product/1770/tamtam-chrome-argent&quot; target="_blank">http://www.paloranta.org/product/1770/tamtam-chrome-argent</a><br />
   <br />
   Tuo sävy on täysin kromi, eli sellainen hieman peilaava metalli mitä on esim Bestå-kaappien jalustat ja valokuvakehysten reunat. Muovia siis kyseinen jakkara materiaaliltaan, mutta tosi kiiltävä ja aidon näköinen teräspalli. 😀

 14. Onpa ihana saada tällaisia postauksia jossa todellisuus paljastuu. Uskon kyllä, että jokaisessa lapsiperheessä (mies mukaanlukien) koetaan samanlaista kaaosta päivittäin. Samanlaista on välillä meilläkin. Vaatteita ei tosin loju lattioilla, vaan tuoleilla ja sängyillä. Mä itse olen hyvin tarkka tavaroiden paikoista ja sen muutkin kyllä hyvin tietävät, sillä jos pyydän siivoilemaan tavaroita paikoilleen, niin vastaus on &quot;joo, joo&quot;. Ja minähän ne useimmiten kerään, koska kaikki muut tietävät, etten voi katsoa sotkuja kovin pitkään. On turhauttavaa, kun muut lojuvat sohvalla ja minä häärään kaikenlaista ja sitten ihmetellään, kun mä en istu alas ja rentoudu. Että näin meillä.

  1. MarjaK: Joskus saan ihmetteleviä kommentteja meidän kodin siisteydestä (lähinnä siitä että kuvissa kaikki on aina tiptop) ja vaikka meillä onkin puhdasta ja perussiistiä useimmiten niin totuus on se että selkeää ja kaunista meillä ei ole kuin pari tuntia päivässä. 🙂 Tänään en edes jaksanut illalla korjata leluja paikoilleen vaan siirsin ne sohvan päätyyn yhteen läjään. Laiskuus iski. :)<br />
   <br />
   Minäkin olen sellainen touhutiina joka huseeraa pitkin poikin kotia keräämässä muiden jälkeen jättäneitä vaatteita ja astioita (ja niitä leluja) takaisin paikoilleen. 😀 En voi enkä oikein osaakaan enää rentoutua kunnolla jos koti on vinksin vonksin. Ja aamulla on jotenkin kaoottista herätä hirveään siivoon, hyvä jos mahtuu kahvit keittelemään kun keittiön tasot on täynnä edellisen päivän astioita yms. ja lattiat täynnä sukkaa ja leluja. Siivoankin nykyään iltapainotteisesti, teen pikasiivouksen melkein päivittäin sen jälkeen kun tyttö on mennyt nukkumaan. 🙂

 15. Ihana postaus :)<br />
  Meillä kolme noita joka-tavaran-levittäjiä, joten ei käy aika pitkäksi täälläkään.<br />
  Tällä hetkellä täällä saa väistellä eri kokoisia pahvilaatikoita, My little poneja, Little pet shopeja ja Legoja. Käytiin Ikeassa heittään reissu, josta sitten jäi noita pahvipakkauksia mielin määrin ja nehän oli kivaa askartelutavaraa. Nyt niissä lootissa asuu ties minkälaista asukkia. Lisäksi niistä on leikattu paloja, joita kukaan ei kuulema ole jättänyt lattialle, silti sitä pahvisilppua on joka paikassa 😉 Lisäksi sohvasta on kyhätty maja, siihen ei ole asiaa istua yms. 🙂 Noh, illalla sitten suurempi raivausoperaatio 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *