Kuvia ja tekstiä ilman funktiota

Kyllä vilisti päivä nopeasti ohi. 🙂 Tuntuu että vasta hetki sitten nautiskelin aamukahvia ja nyt on jo ilta ja tytön nukkumaanmenoaika. Aamupäivällä juostiin asioilla ja sitten kahvittelin pitkästä aikaa siskon kanssa. Päivän blogiannoskin on jäänyt olemattoman pieneksi ja odotankin että saan kohta rojahtaa sohvalle nauttimaan lempiblogieni uusimmista postauksista. <3

Tänään on sisustuspuolella ollut hiljainen päivä, en ole ehtinyt edes siivoamaan. Pyykit unohtui eilen kaiken lisäksi pesukoneeseen, joten minulla ei ole huomiselle ainuttakaan puhdasta paitaa. 🙂 Tämä on huono puoli siinä että kaikki paidat ovat valkoisia, ne kun saa niin kivasti sitten kerralla pestyä mutta jos unohdat ne märkänä pesukoneen uumeniin niin pulassa ollaan. 🙂 Eipä nyt ihmeempiä kuulumisia tälle illalle, huomenna on siivouspäivä ja moppi viuhuu pitkästä aikaa. Ajattelin pestä lattiat tällä kertaa Laura Ashleyn yleispesuainesuihkeella, saa nähdä toimiiko koiratalouden likaisilla lattioilla. 🙂

513f74f6c98c7ee52c000027.jpg

513f74f1c98c7ef02c000018.jpg

513f74f2c98c7ede21000030.jpg

Tämä lamppufani lähtee laittamaan pikkuneidin yöunille! Palaan ruudun ääreen vastaamaan kommentteihinne hieman myöhemmin! Kiitos kaikille kivoista kommauksista! 🙂 <3

Rentoa tiistai-iltaa!

Ps. Olen saanut suuren määrän sähköpostia teiltä ihanilta lukijoilta viimeisten viikkojen aikana. Pahoittelut että en ole ehtinyt vielä vastaamaan kaikille takaisin. Puran sumaa heti huomisesta alkaen eli paluupostia on siis tulossa teille kaikille postia lähettäneille parin seuraavan päivän aikana! <3 <3 <3 Kaunis kiitos ja anteeksi hirmuisesti! <3 <3 <3 🙂

2 kommenttia “Kuvia ja tekstiä ilman funktiota

    1. Love: &hearts; &hearts; &hearts; Sinä myös! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Kauniita unia! &hearts; ZZZzzzzzzz 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *