Tietokoneen akku sanoi heippa! :/

Eli iltapostausta en saa nyt tehtyä sillä olen täysin iPadin varassa eikä kuvien siirto minun taidoillani onnistu nettikirjastoon ja siitä eteenpäin blogiin. Savu nousee korvista parhaillaan. Uusi akku tietokoneeseen 109 euroa ja siihen päälle sen vaihtokustannus 89 euroa. Kolme vuotta kesti vanha akku käyttöä päivittäin (Macbook Pron käyttäjät varautukaa, akun kunnosta löydät tietoa näyttösi yläpalkista akku-kohdasta. Jos siinä lukee “vaihda nyt”, niin tiedät että akku voi laaksahtaa hetkenä minä hyvänsä) :/

Ei muuta kuin huomenna juoksemaan huoltoliikkeeseen. Käytän voimakasta sanaa, mä VIHAAN teknisiä laitteita jotka ei toimi, VIHAAN! :/

9 kommenttia “Tietokoneen akku sanoi heippa! :/

  1. I feel you sister! Meille hankittiin n. vuosi sitten uusi läppäri ja sen jälkeen on ollut ihan kivaa ja rentoa tää elämä. Sitä ennen kun ehti olemaan pari vuotta jatkuvia ryppyjä rakkaudessa tietokoneiden kanssa… Siis AINA oli jokin juttu vialla ja mutkalla ja AINA vähintään toinen koneista lakkoili tms. Nyt on sentäs ollut tää mun läppäri, joka toimii hyvin, vaikka miehen kone välillä vielä ruttuileekin… On se vaan jännä miten suuri helpotus on jo sekin, ettei tartte joka ikinen kerta kun koneelle on menossa jännittää sitä, että mahtaakohan se masiina tänään käynnistyä ollenkaan ja jos kyllä, niin montakohan minuuttia/tuntia siihen kuluu aikaa… ;D

  2. Se on tuskaa, tiedän!! :(<br />
    Oliko Apple Care, se kolmen vuoden Applen oma takuu? Ehdottomasti suosittelen kaikille sitä, nimittäin korvaa käytännössä melkeinpä kaiken eka kolmen vuoden aikana 😉 Jos illalla akku sanoo sopimuksen irti, toki pitää aamuun asti odottaa, mutta eipähän tarvi kiukkupäissään maksaa mitään 😀

  3. Siis mitä!!!!? Ja mulle on hehkutettu kuinka tuo mac on niin maailman kestävin ja parhain jne. Eipä kyllä koskaan oo perus läppäreistä akku poksahtanu. Tai sitten oon säästyny noilta uutisilta. Noh ei se apple näköjään ihan pommin varma ole. Terveisin: juuri viikko sitten ensimmäisen mac kannettavansa ostanu!! 😉 Eli kai se kolmen vuoden turva ois fiksua, vaikka suolainen sekin: 250e!!

  4. I hear you. Musta tuntuu että vuos sitten vaihettiin vai onkohans siitä nyt 1,5 v. Ja nyt, akku ei kestä enää mitään, koko ajan pitää olla johdossa. Jos haluat kone sylissä nettailla, niin kone simahtaa vaikka akkua olisi 10 % jäljellä. Ärsyke. Ja Macciin kaikki lisähärpättimet on niin kalliita, onkohan ne kullasta tehty tai jotain?

  5. Aki tilas mulle eBaysta..Täällä olis ollu yli huntin. Nyt maksoin joku vähän reilu kolkyt egeä ja toimitus kesti 3 päivää. Jee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *