Toivepostaus x2 – Pappelinan matto ja lamppupatentti

Olen saanut hurjan määrän postaustoiveita ja teinkin nyt erillisen excel-listan näistä. 🙂 Rivejä tuli peräti 54, eli jonkin aikaa saattaa kestää että saan kaikki toivomukset toteutettua. Yritän kuitenkin tehdä ne mahdollisimman nopeasti, kiireellisyysjärjestyksessä. 🙂

Tämä postaus on tuplaversio, johon yhdistän kaksi eri toivetta. Sinne toivoi lähikuvia valkoisesta Pappelinan matosta pikapuoliin ja V halusi nähdä miten pienempi Scala-pöytä toimii ison TuplaKupla-lampun alla korokkeena. 

Pappelinan Svea-matto on vuoden verran ollut yhtäjaksoisesti käytössä. Ensiksi se oli olohuoneessa mutta aika nopeasti siirsin sen ruokapöydän alle missä se onkin ollut siitä saakka.

51407213c98c7e0304000011.jpg

Matto on muovista punosta ja näyttää luonnossa paperinarumatolta joka hieman kimaltaa. Todella kaunis ja kestävä matto, jota suosittelen suoraan sydämestäni kaikille jotka tahtovat maton olevan helppohoitoinen ja pitkäikäinen. Meidän matto on kooltaan 180x260cm ja sopii mitoiltaan erinomaisesti kuuden hengen kokoisen ruokapöydän alle (pöydän maksimikoko noin 100x200cm, jotta matosta jää riittävästi mittaa myös pöydän ympärille).

51407217c98c7e5c39000060.jpg

5140721ac98c7eac72000030.jpg

Lukijani V toivoi pikapostausta Anttilan pienemmästä Scala-pöydästä, joka olisi laitettu ison TuplaKupla-valaisimen alle korottamaan lamppua. Vaihdoin äkkiä sen isomman ja hieman matalamman Scalan tähän pienempään (55x55x40cm) pöytään ja minusta se jopa parempi kuin isompi pöytä oli. Tuplis nousi 40cm korkeuteen lattiapinnasta mitattuna. 

5140720fc98c7eac7200002b.jpg

Scala-pöydät ovat melkoisen järeitä ja niissä on aivan pienet säädettävät “tassut” jalustan pohjassa. Pöydän saa tasapainoitettua myös vinommalle lattialle. Siksi uskalsinkin nostaa TuplaKuplan tuohon pöydälle. TuplaKuplan pohjassa on kumiset tassut, joten iso ja korkea valaisin pysyy todella tukevasti kiinni pöydässä eikä sitä saa liutettua pöydän pinnalla yhtään. Valaisin on myös hyvin tasapainossa, joten sen saa nurin ainoastaan sillä että työntää sen kumoon väkipakolla. 🙂

5140720fc98c7ec377000023.jpg

Nyt mie syöksyn takaisin siivoushommiin ja toivon mukaan saan kuvattua olohuoneen isommasta perspektiivistä. Kuvaan samalla myös seuraavan toivomuksen, eli Bestå-kaappikokonaisuuden jokaisesta mahdollisesta suunnasta – myös viivasuoraan edestä päin. 🙂

Palataan siis illemmalla taas! <3

2 kommenttia “Toivepostaus x2 – Pappelinan matto ja lamppupatentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *