19 kommenttia “Oma koti ♡

 1. Hei mistä tuo alimman kuvan toinen tyyny oikealta on? Ja osaatko suorilta linkata postaukseen jossa suoraan näkyisi sen väri paremmin? Oiskohan tuossa se mitä mulla on etsinnässä olkkariin… hmmmm :)<br />
  <br />
  Aivan ihanalta ja tunnelmalliselta teillä näyttää 🙂 Ihanaista viikkistä pupunen &hearts;

  1. LittleB: Tyyny on Villa Stockmannin, eli sitä saa Stockalta. 🙂 Nettikaupassa ei enää ole jäljellä mutta myymälöissä kenties on. Kyseessä on tämä tyyny, mutta valkoisena versiona:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Tyynynpaallinen/491152/11442/11442?itemId=491153&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Tyynynpaallinen/491152/11442/11442?itemId=491153</a><br />
   <br />
   Ihanaa ja aurinkoista viikonloppusta sinulle myös hanipupunen! &hearts; &hearts; &hearts; 🙂

 2. Ihania kuvia&hearts; Teillä on niin kaunis koti. Kori, torkut ja tyynyt sopii hyvin tuomaan pehmeyttä&hearts;

  1. Rebecca R: Tuo kori toi tullessaan aika ison pehmennyksen, aavistuksen ehkä sellaista maalaisromanttista fiilistä, mutta se sopii oikein hyvin ja toimii kivasti kulmikkaan ja massiivisen &quot;ukko-sohvan&quot; (sellainen miehinen mitä isompi sen parempi ajattelutapa :D) kanssa. 🙂

  1. R: &hearts; &hearts; &hearts; Mie tykkään tosi paljon itse, kun on paljon lamppuja päällä (ei kattovaloja siis), niistä tulee ihanan pehmeä valaistus ja kivoja varjoja. &hearts;

  1. Janika: Yleensä on kiinni, varsinkin pimeään aikaan. 🙂 Ikkunat heijastaa pahasti valokuvatessa kun ulkona on hämärää tai pimeää ja ikkunalasi kaihtimineen vihertää kuvissa. Ja naapurit ei näe sisään. 😀 Vaikka onhan meillä sälekaihtimet tietty mitkä voi sulkea, mutta ne on rumat. :D<br />
   <br />
   Kesällä onkin sitten aina verhot auki kun valoa tulvii sisään ja saan kuvattua kunnon valaistuksella. 🙂

  1. katariina: &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Divaani on tilattu NetAnttilasta viime elokuussa. Kyseistä divaania ei tällä hetkellä ole saatavana, mutta toivotaan että tilalle tulisi samannäköinen korvaava tuote. 🙂

  1. Nannu: Kiitoksia ihanainen! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; 🙂 🙂 :)<br />
   <br />
   Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa! &hearts;

 3. Hei! Siis voi iiikk kun ihanan näköistä!<br />
  Ystäväni antoi vinkin sun blogiin ja jäin kyllä kerralla koukkuun, kiitos vain ;)<br />
  Kysynpä pikaisesti…kun itse olen parhaillaan tekemässä pientä keittiön &quot;raikastusta&quot; ja hirmuista vaivaa tuottaa keittiön kaapin-ovien maalin sävy?! Meillä tuollaiset täystammiset peiliovet, joista tykkään, mut väri tulee nyt valkoinen ja raikas! Huomenna pitäisi tietää väri ja harkinnassa on juuri tuo F497 (paperi), taustaseinälle kaappien yläpuolelle ja osin sivulle mahdollisesti tuo ihana Laasti, jota jo löytyy meiltäkin olohuoneesta yhdeltä isolta seinältä. Lähinnä mua kiinnostaa tuo maalin sävy, antaako millaisen tunnelman, siis tuo paperi? Toivoisin kuitenkin keittiön olevan vähemmän &quot;kylmä&quot;. Sellaista pehmeää valkoista haen, mutta ei kellertavää, sinertävää ym… Tasot tulee harmaansävyistä/ruskeaa antiikkitammea ja valkoista laattaa välitilaan, lattiassa vaaleahko beige-harmaasävyinen laatta. Valo tulee kahdesta suunnasta, etelästä ja pohjoisesta.. Maalasin kokeeksi yhden levyn värillä jonka jo valitsin, V503 Talvi, joka mielestäni hieman kylmä sävy. toivoisin tuon Paperin olevan se ratkaisu ;))

  1. Nuppu: Pahoittelut viivästyneestä vastauksestani. :)<br />
   <br />
   Kaunis kiitos sinulle ja tietty myös ystävällesi! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tämä vastaus tulee myöhässä ja olette kenties jo ostaneet maalin, mutta oman kokemukseni mukaan tuo paperi on tosi kaunis ja meilläkin se oli aikoinaan vahvana vaihtoehtona, kunnes päätin maalata kaikki seinät laastilla. 🙂 Talvi on liian sinertävä, vähän kuin kopiopaperi. Paperin sävy on minusta juuri sellainen mitä etsit ja jos ostit jo Paperin sävyisen maalin niin uskon että olet tyytyväinen. &hearts;<br />
   <br />
   jos vielä olet kuulolla, niin tule kertomaan minkä maalisävyn valitsitte ja oletteko tyytyväisiä. 🙂

 4. Kiitos, tämä vahvisti mun ajatuksia 😉 Kyllä valitsin jo tuon &quot;paperi&quot;- sävyn ja ovet tuleekin maalarilta huomenna joten sittenpä tulos nähdään! Innolla odotan miltä tulee näyttämään. Kaappien päälle seinälle ja sivuseiniin ajattelin tuota &quot;laastia&quot;, kun se tuolla olohuoneessakin näyttää niin kivalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *