Yllätyskukkia ja yllätyspakettia

Sain Live&Home-blogin S:ltä aivan ihanan yllätyspaketin kiitoksena pienestä avunannostani heidän talonrakennusprojektissa. <3 Pieni neliönmuotoinen korurasia on aivan ihastuttavan suloinen ja on kyllä niin meidän tyyliin sopiva kuin olla voi. <3 Kaverikin sille löytyy valmiina omasta takaa, isomman korurasian olen ostanut jo pari vuotta sitten. 🙂 Kaunis kiitos sinulle S tästä ihanasta yllätyksestä! <3 <3 <3 <3

5144992bc98c7e2b04000059.jpg

Eilinen oli muutenkin varsinainen hemmottelupäivä, sillä mies toi kotiin tullessaan minulle kukkakimpun, pinkin ja vaaleanpunaisen sävyissä tietenkin. 🙂 Mikähän sitä miestä oikein vaivaa, kun on tämän vuoden puolella ostanut minulle useammin kukkia kuin kahtena viime vuotena yhteensä… Hihiii 😀 En kyllä pane pahakseni moista huomionosoitusta. <3 <3 

51449a2fc98c7ed508000037.jpg

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille! <3

5 kommenttia “Yllätyskukkia ja yllätyspakettia

  1. Ihana S ja ihana mies. Olet kyllä jokainen &quot;lahjuksen&quot; ansainnut, sillä sä annat itsestäsi muille aina sen 110%. Kiitos mukavasta illasta tänään ja kiitos muutenkin, että olet ystäväni. &hearts; &hearts; &hearts;

    1. Irina: Niin on! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Kiitos kivasta illasta ja juttutuokiosta! 🙂 Halaukset! &hearts; &hearts; &hearts;

  2. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
    Kiitos itsellesi suuresti mahtavista neuvoista!<br />

    1. Live&amp;Home: Kiitos itsellesi!!! &hearts; &hearts; Aivan ihanan yllätyksen laitoit tulemaan, apuva sun kanssas! 🙂 &hearts; &hearts; &hearts; Ja kiitos vielä miljoonannen kerran! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *