Philippin maljakko ja servetti-ruusut

Minulta toivottiin lisäkuvia servettiruusu-ideastani ja lisäksi minulle esitettiin toive siitä että “ruusut” olisi vaihdettu Alessin korista Philippin maljakkoon. 🙂 Tässä kaksi toivetta yhdellä kertaa, olkaa hyvät! <3

514597c6c98c7eec3900000e.jpg

514597c3c98c7e300100001b.jpg

514597c3c98c7eed0d000007.jpg

514597d1c98c7e9939000018.jpg

514597cac98c7e9d3900002c.jpg

514597cec98c7e9c3900001e.jpg

Servetit ovat 100% pellavaa ja ne on kooltaan 50x50cm. Ne on taiteltu kahdella taitoksella neliöksi ja siitä rullattu melko tiukaksi kääröksi. Rullaamisen aloitan taitepuolelta, jotta servettirulla saa pikkuisen avautua kun sen laittaa maljakkoon. 🙂

Philippin teräksiseen Orb-vaasiin (se matalampi ja leveämpi malli) mahtuu noin 7kpl servettejä. Kahdeksan on jo liikaa. Yritin asetella servettejä niin, että ne taipuisi hieman ulospäin tuosta maljakosta, mutta pellava on niin jäykkä materiaali että servetit seisovat pystysuorassa kuin tatit. 🙂 Liian pehmeä materiaalikaan (esim ohueksi kivipesty puuvilla) ei ole hyvä, sillä ne ovat vuorostaan liian lörppöjä ja muistuttavat enemmän nuupahtanutta ruusukimppua. 😀

Aurinkoista päivää!

9 kommenttia “Philippin maljakko ja servetti-ruusut

  1. Pippa: Valkoinen radio on Tivoli Audion korkeakiiltoinen Model 1-malli ja sain sen yhteistyökampanjan kautta MrHifistä. 🙂 Se on todella loistava vempain, äänenlaatu on tosi hyvä vaikka radion koko on pieni. 🙂

 1. Onpas kivat ja toi vaaleanpunainen väri sopii ihanasti teille :)<br />
  Muihin juttuihin, oon nyt vasta huomannu teijän ihanat valkoset listat, mistä ne mahtaa olla? Oliko vaikeaa vaihtaa ne?

  1. Jennifer: Valkoinen ja vaaleanpunainen on yhdessä tosi kauniit! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Listat on ostettu Starkista, merkkiä en enää muista mutta kuuluvat Starkin perusvalikoimaan. Korkeutta niillä on 9,5cm. <br />
   <br />
   Me ei laitettu niitä itse, vaan rakennusliikkeestä tilattiin kaikkien listojen vaihto ja eteisen kattoon upotettujen spottien laitto vuonna 2010. Ne oli kuulemani mukaan helppo laittaa kiinni, mutta patterien alla oleviin listoihin piti kovertaa patterikiinnikeiden kokoiset aukot. Lista on niin korkea, että pattereiden kiinnikkeet olivat tiellä. 🙂

  2. Okeii, hyvä tietää 🙂 Kovasti haluisin vaihtaa meijän listat, vihaan niitä ylikaiken mutta ei oo oikeen kannattavaa vuokrakämppään, varsinkaa kun on kova hinku muuttaa pois tästä 😀

  3. Jennifer: Vuokrakodissa on vähän hankala tehdä remppajuttuja kannattavuussyistä…. Jos asuisitte pitkään niin sitten voisi kyllä listat vaihtaa kunhan muistaa säästää ne vanhat. Saa sitten muuton koittaessa vaihdettua ne uudet ja hienot pois ja vanhat takaisin. 🙂 Mutta jos teillä on aikeissa vaihtaa kotia vuoden sisällä niin siinä tapauksessa itse laittaisin nokan kohti uusia tuulia ja mahdollista uutta kotia. 😀

  1. LadyBlue: Minusta myös, vaikka on ne kauniit myös Philippin maljakossa. 🙂 Vaihdoin ne jo takaisin Alessin koriin tuon kuvaussession jälkeen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *