Blogikirppis huomenna klo 17.00

Blobbis eli blogikirppis alkaa huomenna tiistaina klo 17.00. 🙂 Muutamia juttuja on jäänyt vaille käyttöä ja osa on sellaisia joille ei enää kotia meiltä löydy. 🙂 Muutaman huonekalunkin ajattelin näpytellä myyntiin, jos niille löytyisi parempi koti muualta.

Olkaahan siis valkoisen ystävät kuulolla huomenissa, luvassa kivoja juttuja joista toivon mukaan mahdollisimman moni saa uuden kodin ja me saadaan kerrytettyä meidän remonttibudjettia. 🙂

51475fa5c98c7e12600000a1.jpg

Tiistaina klo 17.00 alkaen! 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

13 kommenttia “Blogikirppis huomenna klo 17.00

 1. EEEEIIIIIIIIIHHH!!!!!! Mä en kestä!!! Miten tässä muka nyt voi mitenkään malttaa odottaa huomiseen iltaan??? Ja nukkuakin pitäs!

  1. Teija: Hihiii. 😀 Hyvin malttaa. 🙂 Minä juuri käyn läpi meidän tavaroita ja mietin miten kaikki asettuu kun keittiöön ilmestyy saareke. Kaikki mikä todennäköisesti jää turhaksi viimeistään kesäkuussa, saa luvan lähteä. :D<br />
   <br />
   Samalla me saadaan remppabudjettia kasaan. 🙂

 2. Hitsin vitsi. Mä yritän olla koneella tuolloin, raksalta päivystän parhaani mukaan kännykällä. PAKKO PAKKO!!! Voinko ostaa teidän koko kodin? 😉 &hearts;

  1. Live&amp;Home: hihii, voit ostaa, mutta tuskin haluat kun kohta pääsette sinne teidän ikiomaan ihanaan taloon muuttamaan. 🙂 sitte me muutetaan teille 😀

  2. Kyllä se teidän koti vaikuttaa niin ihanalta että jos voittaisin lotossa ostaisin ja pääkaupunki kutsuis mua ;D Noo entä kaiken ihanan irtaimiston näin ens alkuun? 😉 Iiks, apua, en millään malta odottaa huomiseen ja apua jos missaan jotakin ihanaa :/

  3. Live&amp;Home: Ja jos mie voitan lotossa niin rakennutan oman talon teidän viereen. 🙂 Se olisi kyllä juhlaa. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; 🙂

 3. Uuuuuuu! <br />
  <br />
  Miten tää blogikirppis toimii? Avaatko uuden sivun mihin laitat jokaisen tuotteet omaan postaukseen? Vai kaikki samaan ja sitten sähköpostilla vai kommentilla yhteyttä?

  1. Rebecca R: Kirppis tuli ja meni. 🙂 Pari juttua on vielä myymättä mutta sellainen sutina kävi sähköpostissa että itsellä on vieläkin haavi auki ja hoomoilasena istun sohvalla. :)<br />
   <br />
   Eli tuotteiden hinnat oli merkitty suoraan postaukseen tuotetietojen yhteyteen ja eka joka laittoi sähköpostia sai tavaran omakseen. 🙂 Eli peruskirppis-taktiikka, ekat pöydänpenkojat saa parhaimmat aarteet. 🙂

 4. Hei! Voitko antaa yhtään etukäteisvinkkiä mitä olet myymässä, vaan sitä että tietäisin että pistän aikataulun uusiksi jotta voin olla &quot;kytiksellä&quot;, eli onko sellaista mitä olisin hankkimassa.<br />
  Sun koti on kyllä niin ihana, en ikinä sais meidän isäntä taipumaan tuollaiseen sisustukseen, mutta pikku hiljaa :=)

  1. Mirkka: Kirppis tuli ja meni, vain kaksi juttua jäi jäljelle. 🙂 <br />
   <br />
   Kyllä ne miehetkin taipuu ajankanssa, ne on vaan niin hitaita. 😀 Pikkuhiljaa hyvä tulee ja odotas kun joku kaunis päivä mies innostuu jostain niin sit se on menoa. 🙂 Miten olisi valkoisen innostuksen tartuttaminen valkoisilla sähkölaitteilla? Onko teillä aikeissa ostaa tai uusia mitään elektroniikkaa, työkaluja tai kodinkoneita? 😉 Siitä voisi aloittaa valko-kuumeen tartuttamisen…. ;D

   1. Reetu: Tuon tein wordilla, en muista fonttia. 🙂 wordissa on varjostus, heijastus ja ääriviivatoimintoja ja niiden kanssa kikkailin. Fonttikoko taisi olla 60 . 🙂

 5. Moi, arvaa, muistin sitten sun kirppiksen vähän ennen seitsemään ja autossa tihrusin puhelimesta kuinka kaikki ihana oli jo mennyt :(.<br />
  Valkoisesta, olen saanut jo hankittua pitkän Bestå tason ( tein sen salaa ) ja kun mieheni tuli kotiin, oli hän pikkasen ihmeissään. Joo-ja ollaan hankkimassa valkoisia Scandyna kaiuttimia kun saa aikaiseksi. Kaikkea en valkoista laita, meillä lähinnä: musta,harmaan eri sävyt, valkoinen ja kromi/hopea. siihen vielä nyt näin pääsiäisenä turkoosia ja keltaista, niin avot: kyllä vaan piristää 🙂

  1. Mirkka: Olin aivan järkyttynyt siitä sähköposti tulvasta minkä sain. Ystävä oli sopivasti puhelimessa ja luettelin hänelle että mikä on mennyt ja hän kirjasi mun puolesta ylös niitä jotta sain luntattua samalla kun vastailin meileihin. 🙂 Todella hurja puoli tuntinen ja kaksi juttua vaan jäi myymättä. 🙂 <br />
   <br />
   Mie olen salaa tilannut sekä divaanin että sen pyöreän rahin, hihiiii. 😉 Ja ostanut kaupasta sitten kaiken näköistä jotka paljastuu vasta päivän parin päästä miehelle. 🙂 Mies nauroikin että hänen täytyy joka ilta ennen kotiin tuloa tulla lukemaan mun blogia, jotta tietää missä mikäkin tavara ja huonekalu on sillä kertaa ja mitä uutta on ilmestynyt. 😀 Vaaleanpunainenkin oli väri joka vaan tupsahti meille, mies ei sitä inhoa mutta ei nyt oikein rakastakaan. Mutta häneltä ei kysytä ja onneksi kysymättä totesi että onhan se tosi makee greigen kanssa… Thihiihiiiii. 😀 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *