Pientä vähennystä havaittavissa jo nyt :)

Olen kerännyt myyntiin tulevia pienempiä juttuja osittain jo omaan kasaansa (eli eteisen kaapin päälle :D) ja väljältä alkaa näyttää jo. 🙂 Keittiöremontin valmistuttua ruokapöytä siirtyy tuohon keittiön ikkunan eteen ja olen kahden vaiheilla, että laittaisinko sen seinähyllyjen alle (kuten viime joulukuussa oli). Hyllyt olisi tuossa aika kivat ja toisi hieman korkeusvaihtelua matalaan ja seinäkaapittomaan keittiöön. Jos näin päätetään, niin seinähyllyjen esineiden olisi hyvä sopia keittiöteemaan… 🙂

5148193dc98c7e2b0900002d.jpg

Seinähyllyjen alla olevat kaapitkin alkavat näyttää melko tyhjiltä, sillä osa niiden sisällöstä tulee myyntiin. 🙂 Ja kaapissa olevistakin voi vielä myyntiin päätyä yhtä jos toista, en ole vielä tehnyt päätöksiä niiden suhteen. 😀

51481940c98c7ea57e00004d.jpg

514819f5c98c7eb72e000021.jpg

51481947c98c7e7310000019.jpg

Tavoite olisi että yksi kaappi tyhjenisi, jotta saan imurin säilöön ja piiloon. Nyt imurilla ei ole omaa paikkaa kun tavarat ovat levittäytyneet imuri-kaappiinkin (koska imuri on aina kuitenkin lattialla :D). 

Blogikirppiksestä sen verran, että myyntiin tulevat jutut kuvaan postauksen muodossa tähän blogiin (en siis erilliseen kirppisblogiin) tuote-, mitta-, kunto- ja hintatietoineen. Ensimmäisenä minulle sähköpostia laittanut saa ostaa tuotteen pois, eli nopeus on valttia. 🙂 E tahdo erikseen luoda hintakilpailua Huutonetin tyylillä, vaan tykkään siitä että tuote on selkeästi hinnoiteltu.

Huom!! Huonekalut ja lasia sisältävät esineet tulisi noutaa meidän kotoa täältä Helsingistä. Niiden postitushinta särkyvälisällä nostaa hintoja niin paljon, ettei ole järkeä postitella ja riskiä ei kannata normaalilähetyksen muodossa ottaa. Mitä nopeasti laskin niin ainakin perisen kymmentä juttua on tulossa myyntiin, eli hillitön määrä kaikkea maan ja taivaan väliltä. Mies ja ystävä ovat osallistuneet myös tähän minun juupas-eipäs-jos-ei-mahdu-vien-varastoon-taisteluuni muistuttamalla että varastoon ei mahdu mitään. 😀 Laskutasot tulevat vähenemään keittiörempan myötä ja miehen toiveesta matalat löhönurkan kaapit siirtyvät kesäkuussa olohuoneeseen tv-kaappikokonaisuuden päälle (kokonaiskorkeus kaapistolla tulee olemaan 202cm).

Klo 17.00 siis alkaa, ajastan postauksen valmiiksi minuutilleen julkaistumaan. 🙂 Luvassa valkoista, kromia, lasia, tekstiilejä, designia… 😉

12 kommenttia “Pientä vähennystä havaittavissa jo nyt :)

 1. innolla odotellaan.<br />
  Sä kun olet pieni ja siro ( oikeesti kenellä on koko 36 jalka, pysyykö sellaisella edes pystyssä ), on kiva että nyt kirppiksellä on jotain meille siron 40 jalan omistajille. Uudet verhot kun ei kysy minkä kokoinen jalka omistajalla on.

  1. Lanttuleikkuri: Huomenna tulee ihan minipieni vaatepuolen kirppis, ei montaa tuotetta tule myyntiin. 😀 Minulla on lyhyt mutta leveä räpylä, sellainen laatikko. 😀 Sillä pysyy hyvin pystyssä, olen vähän kuin ankka. 😀

  1. Love: Yksi Orb ja menikin samantien. Mutta sinulla on se upea Omega! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; 🙂

  2. Minä vähän salaa toivoinkin, että se Orb tulisi blogikirppiksellä myyntiin. Kun kirppis käynnistyi, emmin vielä jonkin aikaa ja ajattelin, että jos sillä aikaa, kun olen juonut teen, ei kukaan sitä osta, niin se on tarkoitettu minulle 😀 .

  3. Love: Minulle jäi yksi Orb ja siitä en luovu. 🙂 Toisen Orbin ostin pikkutilpehööriä varten mutta ostin sitten sen Cocoon-astian jonne taskunpohjaromut on siirtynyt. Mutta Orb rocks! &hearts; &hearts; &hearts;

  4. Kristiina: Sie taisit olla se onnekas? 🙂 Orb matkaa sinulle pikapuoliin kotia kohti… Pidä siitä hyvä huoli, se on I-H-A-N-A! &hearts; &hearts; &hearts; 🙂

  5. Joo, täällä jo odotetaan innolla uutta &quot;perheenjäsentä&quot; 😀 . Jos vielä käy erityisen onnekkaasti, niin pääsemme myös pian isompaan asuntoon…ja sisustusprojekti saa oikein kunnolla jatkoa 🙂 .

  1. Pieni lintu: Ne on tosi kivat ja kätevät. 🙂 Enää en halua jalallisia laseja säilöäkkään kuin &quot;pää alaspäin&quot;. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *