Kukkia ja asettelua

Täällä viuhuu kuulkaa mööpelit. 🙂 Huomenna tulee mittarimies katsomaan ja mittailemaan keittiötä, varsinkin saarekkeen tulevia mittoja ja etäisyyksiä. Wiihuu. 🙂 Rempasta tulee päivä päivältä realistisempi ja konkreettisempi asia.

Ruokapöytä on nyt ikkunan edessä hyllyjen alla, periaatteessa ihan toimiva ratkaisu. Huomenna laitetaan saarekkeen mitat teipaten lattiaan maalarinteipillä, jotta varmistetaan että joka puolelta varmasti mahtuu hyvin kulkemaan. Samalla nähdään onko ruokapöytä liian pitkä näin päin. 

Ilta-aurinko heijastui naapuritalon ikkunoista suoraan meidän keittiöön ja siinä olevaan kukkakimppuun. <3 Kamerahan se oli napattava kouraan ja taltioitava tämä ihana näky. <3

5149dd1dc98c7efb1b000022.jpg

5149dd23c98c7e491800003f.jpg

5149dd1dc98c7e871000005a.jpg

5149dd20c98c7efc0c00008c.jpg

Täällä puuhastelu senkun jatkuu, palailen huomenissa uusien kivojen juttujen kera. 🙂

Ihanaa iltaa!!!!! <3

20 kommenttia “Kukkia ja asettelua

 1. onpas nätti asetelma 🙂 meilläkin alkaa remppa maanantaina, mä niin ootan sitä kans että pääsee sit laitteleen paikkoja ja uusia juttuja esille, ihanaa 🙂

  1. Susanne: Se muutos minkä rempalla saa aikaan koko kodissa, on niin iso ja voimaa antava että sisustaminenkin tuntuu täysin uudelta ja innostavalta jutulta. 🙂 MInkälainen remppa teille tulee? Lattia? Seinät? Kaapistot? 🙂

  1. Lanttuleikkuri: Piti olla, mutta myytäviä vaatteita ja kenkiä onkin vaan neljä, ja en tiedä onko järkeä noin vähäisellä määrälllä pitää kunnon blogikirpparia… Mietin sitä koko päivän enkä vieläkään tiedä. 🙂 Voisinhan ne tietty näppäillä tänne blogiin ja menee sitten jos menee. 🙂 Ootko mitä mieltä itse? Naputtelenko tän blogiin ne? 🙂

  2. Et kysynyt minulta, mutta vastaan silti… 😀 laita laita vaan tänne myyntiin! Pistän kynnet ristiin että siinä olisi jotain minulle sopivaa. Sinun inspiroimanasi pistin lähes koko vaatekaapin sisällön kirppikselle joten nyt olisi tilaa uusille vaatteille 🙂

  3. Toisaalta ainoa mitä mä halusin oli se huonetuoksu ja joku ketale ( siis mua nopeampi ) kerkes sen napata. Jos ei toista huonetuoksua ole, mun takia ei blogikirppistä tarvi pitää.<br />
   Mä en voi ymmärtää miten sulla on noin vähän ylimääräistä. Olet tosi ahkera kierrättäjä. Upea piirre ihmisessä. Mä luulen että jos saisin aikaa ja ison kasan laatikoita meidän kotoa löytyis varmaan pakettiautollinen ylimääräistä myytävää.<br />
   Voitaiskin tehdä yhteistyötä, tuon kaikki sulle ja sä pidät bloggiksen ja saat puolet myynnistä ? En tiedä kuinka vakuuttava olisit, jos ilmoittaisit myyväsi omia tavaroitasi, kun yhtäkkiä alkaisitkin myymään pojan vaatteita :).

  4. Meri ja Lanttuleikkuri: Vaate-kenkä blobbis tulee huomenna klo 12.00. 🙂 🙂 Ei ole kovin suuri kirppis tällä kertaa, hyvin pieneksi jäi saldo. Yksi mekko, parit kengät, tytön saappaat, yhdet pillifarkut ja pari muuta juttua. 🙂 Aika sekalainen sakki on tällä kertaa myynnissä, niistä ei kokonaisuuksia kyllä saa aikaan. 🙂

  5. Lanttuleikkuri: Toista ei ole. Vain se yksi Linari joka sai eilen uuden kodin. :)<br />
   <br />
   Meidän perheessä on aina pyöritetty vaatteita ja tavaroita ristiin rastiin siskojen, äitien, mummien ja kummien kanssa. Siitä olen oikeastaan oppinut sen, että mitään turhaa ei kannata omissa nurkissa pitää, jos jollain on käyttöä itselle turhaksi jääneillä tavaroilla ja vaatteilla. <br />
   <br />
   Hihiii, mie voisin muuttaa blogin nimenkin blogikirppikseksi ja alkaa tekemään työnäni kodin raivausta, suursiivouksia ja kirppismyyntejä joiden tuotto laitettaisi asiakkaan kanssa puoliksi. 🙂 Ei huono business idea. 🙂 Aika vaan ei taida riittää alituiseen myyntiin, sillä nytkin olen paahtanut hikihatussa hippulat vinkuen tänään postiin viemään 9 lähetystä eteenpäin. Ja osa noutaa meiltä kotoa, joten saa kyllä tulla ja mennä riittämiin. 🙂 Ihanaa toki, ei tule tylsää hetkeä ja illalla on olo että on hilpaissut pienen maratoonin. 🙂

 2. Aivan mahtava juttu 🙂 ihana suunnitella uutta keittiötä ja päästä remppaamaan 🙂 Täällä intoa puhkuen rempataan eteistä ja saan haaveilemani pariovet&hearts; kivaa iltaa!

  1. Meiju: Pariovet &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Aijai, olen sinulle ihan kade nyt. 🙂 Itsekin haaveilen pariovista. Tuleeko teille sellaiset makkariin vai olkkarin puolelle? &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Pariovet tulee eteisen ja olkkarin välille ja myöhemmässä vaiheessa on tarkoitus jakaa myös tämä 10 metriä pitkä olohuone lasi-ikkunoin ja pariovin 🙂 keittiön ja olohuoneen väliltä lähtee seinää pieni pätkä ja näin ollen tulee vain yksi ruokailutila, keittiöstä ja olohuoneesta tulee yhtenäisempi tila ja minäkin saan sitten oman saarekkeen keittiöön mahtumaan 🙂 blogiin olen laittanutkin kuvia ja ajatuksia näistä muutoksista 🙂

  3. Meiju: Oih, ihanat suunnitelmat! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Minä tulenkin lukemaan tarkempia suunnitelmia ja ajatuksiasi pikimmiten. 🙂

 3. Heips, ihana koti teillä! Joku ehkä kysynytkin, mutta mistä on tuo ihana valkoinen nahkainen(?) iso pyöreä rahi ja tuo valkoinen nahkainen (?) pitkänmallinen nojatuoli? Viitsisitkö vielä kertoa niiden mitat? Kiitos 😀

  1. Viivi: Kiitoksia! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Sekä pyöreä rahi että pitkulainen divaani ovat tilattu NetAnttilasta. Kumpaakaan ei enää saa valkoisena, nyyh. Rahista on mustaa jäljellä ja sitten on valkoista neliönmuotoisena:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=847731&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10065&categoryId=3142917&quot; target="_blank">http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=847731&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10065&categoryId=3142917</a><br />
   <br />
   Divaanin pituus on muistaakseni 180cm ja leveys 70cm. Rahin halkaisija on 90cm.

  1. Minishow: Pallovaasi on aivan huippukaunis. 🙂 Minulla niitä oli kaksi ja toisen päätin laittaa eteenpäin. 🙂

 4. Meillä on hankinnassa valkoinen korkeakiiltoinen ruokapöytä ja olen miettinyt sen naarmuuntumista. Onko teidän pöytä pysynyt hyvänä? Toinen vaihtoehto olisi teettää lasi suojaksi.

  1. Mari: Meillä on pöytä pysynyt tosi hyvässä kunnossa eikä isoja naarmuja ole tullut vaikkein pöytää tosiaankaan käsitellä mitenkään hellävaroen. 🙂 Tämä on kolmas korkeakiiltovalkoinen pöytä viiden vuoden sisällä, tämä uusin on joulukuussa kotiin muuttanut. Edellinen pöytä oli kaksi vuotta ja sitä edellinen myöskin useamman vuoden. Kaikki pysyivät hyvässä kunnossa. :)<br />
   <br />
   Lasi suojaa kyllä, mutta sen olisi olatava valkoinen lasi. Tavallinen lasi taittaa vihreään ja se korostuu valkoista pöytää vasten. Meillä oli eka pöytä Askon Twist, muut kaksi NetAnttilasta. Keskimmäisenä pyötänä oli Classico, josta pisin käyttökokemus ja se kesti todella hyväkuntoisena tytön vauva ja taaperovaiheet pöydän hakkauksineen. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=531921&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10065&categoryId=10176&quot; target="_blank">http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=531921&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10065&categoryId=10176</a><br />
   <br />
   Tätä ainakin suosittelen. Saatavana myös suurempi koko. Hintaansa nähden todella hyvä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *