Yöpostaus päivällä vaihdetusta järjestyksestä

Kuvailin alkuillasta meidän uutta järjestystä, joka ehti jo ruokapöydän osalta vaihtumaan. 🙂 Haluan taltioida tänne blogiin tämän järjestyksen nyt sitten kuitenkin, vaikka päätin jo että oli ja meni. 🙂

514a23edc98c7e9e2a000019.jpg

514a23f4c98c7eaf5a000124.jpg

514a23fec98c7e4326000045.jpg

514a2405c98c7e4332000015.jpg

514a2402c98c7e87100000a3.jpg

514a23fbc98c7eaf5a00012e.jpg

514a23f7c98c7eaf5a000129.jpg

Olen yrittänyt sommitella tuohon olohuoneen puolelle sekä sohvaa, divaania, rahia että matalaa Bestå-kaapistoa. En mielellään tahtoisi toteuttaa sitä miehen ideaa, että nostaisi matalat Beståt sen keskikorkean tv-kaapisto kokonaisuuden päälle. Minusta olisi ihana saada divaani “naama menosuuntaan” enkä lämpene miehen idealle laittaa divaania selkä eteiseen päin. Divaanissa parasta on se aaltoileva muoto ja selkänoja on suora, ruma ja tylsä. 🙂 Olohuone on edelleen samassa mallissa ja saa ollakin huomiseen. Ruokapöydälle keksin superhyvän idean ja olen tosi tyytyväinen nyt. Ruokailutilan muutoksesta postaan teille huomenna päivänvalossa. 🙂

On kyllä suuri haaste saada kaikki huonekalut ruokapöytää lukuunottamatta mahtumaan pitkulaiseen olohuoneeseen. Keittiöremppa teettää muutakin päänvaivaa kuin itse remontoimisen, koko koti pitää sen vuoksi järjestää uusiksi ja nyt on hyvin aikaa alkaa miettimään miten kokonaisuus tulee toimimaan kun saareke ilmestyy keskelle kotia. 🙂

Kauniita unia kaikille yökyöpeleille, muille hyvää huomenta! <3O

12 kommenttia “Yöpostaus päivällä vaihdetusta järjestyksestä

 1. Tällä puolella ruutua vaikuttaa mukavalta se, että teidän kodissa on niin paljon eri vaihtoehtoja järjestykselle 🙂

  1. Lisli: Vaihtoehtoja onneksi on, saan toteutettua omaa vaihtelunhaluani ja lempparipuuhasteluani eli järjestyksen uusimista. 🙂 Se on tosi kivaa ja samalla oppii paljon uusia puolia oman kodin sisustamisestakin. 🙂

  1. Suvi: En tiedä löytyykö mistään nettikaupasta, ehkä kukkaketju Interfloran kautta voisi tilata. Omani olen ostanut vuosia sitten Stockmannin puutarhaosastolta ja niitä saa edelleen. Nimi on muistaakseni pähkinäpuunoksa. 🙂 Kukkakaupat myy näitä myös, joskus pitkää ja joskus pätkää. Itse olen miettinyt että voisin tahtoa RM:n shampanjacooleriin pieniä okippuraoksia entisen orkidean tilalle. En löytänyt pieniä, kun ne kaikki loppuneet sopivasti näin ennen pääsiäistä. 🙂

 2. Siis tää järjestys on ehkä paras, mitä oon teillä nähny. Tai toki muutkin on kivoja, mut toi paikka on ku luotu keittiönpöydälle ja sohvaki passaa tohon hyvin ja divaani 🙂 !!!! Elä vaihda!! Jos jotain muuttaisin, niin tuon ruukun jossa on koristeoksa, se on vähän nyt irrallaan tuossa.. ja sopisi paremmin jonnekkin kulmaan/nurkkaan. 🙂 Mutta tämä vain minun mielipiteeni. miten päätätkin niin varmasti tulee ihana &hearts;

  1. janzu: Tämä on toimiva. 🙂 Saisi vaan nyt nopeasti sen köökin remontoitua ja saarekkeen paikoilleen niin voisi tehdä lopulliset silaukset. 🙂 Tuo oksa-maljakko jäi tuohon sohvan pieleen vähän unohduksen kautta. 😀 Kuvia ottaessani totesin että se oli aika hauska siinä. Meillä ei nyt ole mitään selkeää rakosta sille, kun olohuoneessa on jo niin monta yksityiskohtaa (tasoja, divaani, rahi, matot, tuplakupla, iso kori….). 🙂 Tuohon se ei kuitenkaan jää, sillä en halua että tyttö rikkoo minun rakkaudella vaalittua käppyräoksa-maljakkoani. 🙂 Riviera Maisonin lyhty sen opetti, että se mitä et halua rikottavan on parasta panna sivuun. 🙂

 3. Pakko oli myös tulla kommentoimaan ja komppaan kyllä ylläolevia! Paras järjestys ikinä ja ihanat noi matalat kaapit nyt olkkarissa, sohva nyt wau! Samoin divaani ja keittiön pöytä, ihan paras tosissaan tuo järjestys. (Mä en aiemmin oo innostunut teijän sohvasta, mut tuossa se näyttää hyvältä :))

  1. White: Kiitokset! &hearts; &hearts; &hearts; Sohvassa on tosi kaunis tuo selkämys, tykkään kovasti siitä että se on niin syvä (ulkonäöllisesti, mutten tilaavievän ominaisuuden vuoksi) ja siinä on nuo putkityynyt. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Kyllä näyttää kauniilta!! Toi divaani on siis niiiiin ihana. Muistaisitko muuten mikä toi teidän sängyn päädyn takana olevan seinän maalisävy on ?

  1. Miia: Kiitos kaimaseni! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Meillä on koko koti maalattu samalla sävyllä, eli myös sängyn päädyn seinänväri on Tikkurilan X487 eli Laasti. 🙂

 5. Tästä mä tykkään eniten!!&hearts; Näyttää niin hyvältä tuo pöytä tossa hyllyjen alla ja jää hyvin tilaa sitten saarekkeelle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *