Olohuone uudistuu pikkuhiljaa

Keksin miten saan yhdistettyä divaanin, tuplakuplan ja Bestån. 🙂 Siirtämällä divaania reilusti eteenpäin ja nyt sen ydintarkoitus on toimia tv-tuolina, johon se onkin aivan loistava. 🙂 Luvassa biljoona kuvaa iltavalaistusta olohuoneesta ja uudesta järkästä! 🙂

514f3dc0c98c7ebe25000038.jpg

514f3dbdc98c7ee027000044.jpg

514f3da5c98c7ea42800001b.jpg

514f3da8c98c7ea428000020.jpg

514f3da1c98c7e7a1b0000a2.jpg

514f3d9ec98c7e152d00001c.jpg

514f3d9ac98c7ec525000048.jpg

514f3d9ac98c7e152d000017.jpg

514f3db9c98c7e152d000035.jpg

514f3db6c98c7e152d000030.jpg

514f3dabc98c7ea428000025.jpg

514f3dafc98c7e152d00002b.jpg

514f3db2c98c7ea42800002a.jpg

Kuvista ei välity se miten ilmavalta ja kodikkaalta tuo olohuone nyt näyttää, kun kaikki kalusteet ei kierrä seinän vierustaa. Lamppuja on taas montaa sorttia pienessä tilassa mutta olkoot. 😀 En ole valmis luopumaan Lene Bjerreistä enkä kyllä TuplaKuplastakaan, vaikka se onkin meidän kotiin liian kookas. 🙂 Rakastan kaikkia valaisimiani niin kovasti, että mielummin karsin muista tavaroista kuin niistä (olen siis lamppu-addikti :D). 🙂

Nyt myös matto sitoo divaanin tuohon olohuoneeseen ja olkkariin on syntynyt ihan oikea istuinryhmä sohvasta ja divaanista. <3 Kuvaan huomenna paremmassa valossa lisää tuota olohuonetta ja samalla yritän saada kuvattua myös keittiön ja olohuoneen niin, että kodista saisi paremman kokonaiskuvan. Rahi muuten muutti tuohon sohvan ja divaanin väliin kuvien oton jälkeen, minusta se on ihana siinä. 🙂 Minä jatkan iltafiilistelyä vielä hetken ja sitten on tytön aika mennä nukkumaan. Jos ei unihiekka lennä omaan silmään niin tarkoitus olisi tänään katsoa se Salkkari-leffa NightMare, joka eilen jäi katsomatta päänsäryn vuoksi. 

Ihanaa iltaa teille kaikille! <3

15 kommenttia “Olohuone uudistuu pikkuhiljaa

 1. Ihana!! Haluaisin samanlaisen kaappiryhmän valaisimilla. Hitsi kun meillä ei ole nuin pitkää yhtenäistä seinä tilaa.

 2. NICE!!! Very nice :))<br />
  <br />
  Mä jotenkin tykkään, että sohva o nyt tuossa missä on!!! :)) Mä vähän mietin täällä, josko omanikin siirtäisin &quot;erottamaan&quot; ruokailutilaa olkkarista…kattellaa!!<br />
  <br />
  Mukavaa iltaa :))

 3. hyvä idea! Itse ottaisin toisen hyllyn nyt pois, radio on vähän liian pienessä välissä.. Uskomatonta miten olet saanut tilan muuttumaan moneen kertaan vain huonekaluja siirtämällä!

 4. Sinuna ottaisin korkean kaapin tuolta takaa pois ja laittaisin matalat Beståt seinähyllyn kanssa samaan linjaan. Minusta tuo on hieman hassun näköinen, kun tilaa hyllyn ja kaapin välissä on tosi vähän 🙂

 5. Mulla meni vähän aikaa ennen ku tajusin tuon järkän muutoksen, mutta kivalta näyttää! Sä osaat kyllä asetella noita huonekaluja vaikka minkälaisiin järjestyksiin ja aina näyttää hyvälle. 🙂

 6. Hyvä idea noin! Voisit ottaa kuvan tytön huoneen ovelta? Näkyisi olohuone ja keittiö sieltä suunnasta! 😛 <br />
  <br />
  Mä tykkäisin tosta isosta tuplakuplasta mutta arvaa vaan onko meillä tilaa sille? Olis kyllä kiva 🙂

 7. Jokusen hetken olen taustalla blogiasi lukenut, ja täytyy sanoa että koukuttava on 🙂 Aamu alkaa uutisilla, sähköposteilla ja Omakoti Valkoisella. Pidän suunnattomasti kirjoitustavastasi jolla rantaudut meidän lukijoiden joukkoon. Piristävää lukemista kaiken tämän blogihuuman keskellä! Kiitos!

 8. Näyttää tosi kivalta! Ensin omalla silmällä kesti tottua tuohon että sohva ei ole tv:tä vastapäätä,mutta nyt sohva tosiaan toimii kivana tilanjakajana. Tuo radio on kyllä aika ahtaassa tilassa,kuten joku edellinen mainitsi.

 9. Nyt näyttää tosi hienolta 🙂 Pieni tila muuttuu isommaksi, kun sen katkaisee ja asioita sijoittaa keskelle seinien vierustojen sijaan. Tämän opimme edellisessä pikkuasunnossamme eräältä sisustussuunnittelijalta. Välttämättä pieneen tilaan ei ole myöskään olemassa &quot;liian isoja&quot; tavaroita. Isot tavarat saavat tilan näyttämään isommalta. Jos sijoittelee useita pikkiriikkisiä asioita seinän viereen tila näyttää paljon pienemmältä kuin jos tekee niin kuin sinä ja laittaa muutaman ison asian keskelle. Mahtis olkkari!

 10. Hauskaa nähdä, mitä kaikkea uutta oletkaan keksinyt! Olet kyllä sellainen energiapakkaus, ettei paremmasta väliä 🙂 Ja ihailen taitoasi luopua tavaroista, itse olen vähän huono siinä ja kaapit PURSUAAAAA! Heh, kirppispöytää varailemaan, siis ;D

 11. No eikös se sisustusarkkitehti Marko Paananen tv:ssä sanonut yhdessä jaksossa tuossa viikko pari sitten, että suomalaiset, tuokaa rohkeasti lisää valoa kotiin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *