SisustusBlobbis jatkuu tiistaina klo 18!

Apuva, löysin jotain aivan mielettömän ihanaa meidän keittiöön ja sen vuoksi täytyy kahdestakin syystä jatkaa blogikirppistä. 🙂 Meidän keittiö-olohuone akselisto tulee menemään totaalisesti ja kokonaan uusiksi ja sisustustavaroista on nyt pystyttävä luopumaan, sillä tila kutistuu huomattavasti oletettua enemmän. Suunnitelmat ei ole aivan kokonaan vielä selvillä, mutta keittiösaareke tulee olemaan hallitsevassa asemassa meidän kotona sitten kun remppa valmistuu. 🙂 Sohvasta en malttaisi luopua, mutta sekin voi olla vielä edessä kesäkuussa, kun saamme kaikki kalusteet paikoilleen. 😉

Siispä huomenna tiistaina klo 18 alkaa sisustuspuolen blobbis, jonne näppäilen myyntiin lisää sisustusjuttuja. Nyt alkaa supertyhjennys nimittäin. 😉

515050dfc98c7e8216000008.jpg

Olkaahan kaikki kuulolla huomenna tiistaina klo 18.00. Blogikirppis ohjeet ovat samat kuin viimeksikin, eli kuka nopeiten ehtii minulle ilmaisemaan sähköpostitse ostohalukkuudestaan, saa oikeuden ostaa tuotteet itselleen. 🙂 Laittakaa siis jo valmiiksi sähköpostiosoitteeni talteen: __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi. 

Tämä ilta meneekin kirppistä valmistellessa, toivottavasti koti tyhjenee ja remppakassa kasvaa! 🙂

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

14 kommenttia “SisustusBlobbis jatkuu tiistaina klo 18!

  1. t: Paljon kaikenlaista. 🙂 Itselleni rakkaitakin juttuja, design-tavaraa sekä muita. Hopeista on aikas paljon. 😀

 1. En malta odottaa, viimeksi olin liian hidas na haluamani tuote kerkesi mennä 🙂 kysyn jo varulta etukäteen, että jos tuotteen noutaa, kuinka äkkiä se pitäisi hakea pois?

  1. Meri: Toivottavasti nyt on parempi tuuri. 🙂 Myöhäistin tarkoituksella tuota alkamisaikaa tunnilla, että mahdollisimman moni on ehtinyt töistä kaupan kautta kotiin. :)<br />
   <br />
   Nouto mieluiten niin nopeasti kuin suinkin, sillä säilytän kaikkia myytyjä tuotteita erikseen suojassa ja turvassa joko eteisessä kaapissa ja kaapin päällä tai sitten aikuuisten makuuhuoneessa oven takana. 🙂 Viikon sisään jos noutaa niin se on ihan hyvä. 🙂

  2. paitsi nyt on pääsiäinen tulevana viikonloppuna, eli tuleeko noutoaikaa 1,5 vkoa, koska pääsen noutamaan vain vkonloppuisin ?

  3. Lanttuleikkuri: 1,5 viikkoa menee vielä, se alkaakin olla aika maksimi. 😀 Eli tiirailemaan siis huomenna klo 18 josko jotain kivaa löytyisi. 🙂

 2. Hei! Käyn usein katsomassa tätä sinun blogiasi.. Tämä on niin koukuttava, kun aina on tullut uusi postaus. Nyt vasta ekaa kertaa kommentoin. Ei varmaan kannata keittiön takia vetää tiloja kovin ahtaaksi?! Tuntuu et pieneen asuntoon täytyy tehdä mitoiltaan sopusuhtainen keittiökin.. Ihan pakko kommentoida myös olkkarin uudistusta. MInun makuun siellä on nyt ihan liikaa kaapistoja. Ja ehdottomasti tuplakuplat kuuluu sinne!;) Nämä siis vain minun mielipiteitäni ja sinä kuitenkin päätät omasta kodistasi. Jään mielenkiinnolla seuraamaan..;)

  1. Ansku: Kiva että jätit kommenttia. &hearts; &hearts; &hearts; Keittiöstä ei ole tarkoitus tulla suuri, mutta saareke tulee viemään oletettua enemmän tilaa pienen mittausvirheen vuoksi. Sohva ei mahdu mitenkään olemaan selkä keittiöön päin vaan se on laitettava takaisin olohuoneen seinälle seinähyllyn alle. Höh. Ja kaappeja on vähän liikaa, tein jo muutamia muutoksia olohuoneeseenkin nyt kun karsin tavaraa myyntiin ja keräsin ne kaikki eteiseen odottamaan uusia omistajia. Edelleen pyörittelen mielessäni muutamia kalusteita ja lamppuja, onko niille mitään sijaa rempan jälkeen meidän kotona, kyllä se luopuminen vaan kirpaisee ja kovaa. 🙂

 3. IIIK, mitä sä KEKSIT koko ajan ?? Eikai nyt koko kämppä ole sitten keittiötä?? hihih!!<br />
  <br />
  Jänskää. Mä tiedän etten kerkee taaskaan mukaan, koska mul o päiväkodilla joku tilaisuus. Sniffelis!!<br />
  <br />
  Kivaa iltaa!!

  1. Love: No ei sentään. 🙂 Mutta sisustus saattaa muuttua hieman futuristisempaan suuntaan kuin mitä ajateltiin. 😀 Inspiratiota haetaan nyt Japanista asti, tällä kertaa. ;)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa ja kauniita unia! &hearts; &hearts;

  2. WOW :):) No nyt sitten innolla jään odottamaan :)) <br />
   <br />
   Hih !!<br />
   <br />
   Muksaa päivää kultsi &hearts;

 4. Jes, ihanaa kerrankin nään tän &quot;ennakko-tiedotteen&quot; ajoissa ja mulla on vielä huomenna ennen yövuoroa aikaa tulla katsomaan mitä ihanaa täällä on myynnissä! Can't wait! 🙂

  1. Kati: huomenna onkin tulossa sellainen blogikirppis että itseä jo ihan kauhistuttaa. 😀 Koti saa uudenlaisen ilmeen kesäkuussa enkä malta odottaa yhtään enää että remppa alkaa. Malttaakohan sitä uudelle lattialle laittaa edes mattojakaan, itseni tuntien tuskin maltan. 😀 Huomiseen siis, postaus on taas ajastettu sekunnilleen klo 18.00 että painelemaan vaan päivitysnapulaa selaimesta. 🙂

 5. Muutama juttu mitä olemme tyttäreni kanssa katsoneet sisustuksessasi ja salaa haaveilleet miltä ne näyttäisi kotonamme. Pidetään peukut pystyssä että ne tulisi myyntiin. Viimeksi meni eräs tuote ohi, mutta nyt jos parempi onni 🙂 Enkä malta odottaa miltä asuntonne näyttää remontin jälkeen, yksi sana tulee mieleen; Mieletön 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *