Meidän uusi-vanha makuuhuone :)

Tästä muutoksesta ei kovin moni tykännyt, ainakaan toistaiseksi. 🙂 Meillä on nyt yksi yö testattu uutta makuuhuoneen paikkaa ja se kyllä toimii. <3 Illalla oli kiva mennä nukkumaan kun oli tilaa molemmilla puolilla sänkyä (minun puolella oli aiemmin noin 50cm eli tosi ahdasta :D) ja jätin ekaa kertaa aamutossutkin lattialle sängyn viereen odottamaan aamua. 🙂 Tytön huoneeseen oli ovi yön auki ja tyttö nukkui hyvin, kuten usein nukkuukin. Emme siis päässeet vielä testaamaan tytön yöheräilyä käytännöntasolla ja hyvä niin. 🙂 Toivon että kun seuraava yöherääminen tapahtuu, niin kuulen jo heti ekalla tai tokalla kerralla kun tyttö kutsuu minua viekkuunsa nukkumaan. Uskon että tällä tavalla saadaan hyvin ehkäistyä se ettei tyttö nouse sängystä ja piristy liikaa jatkaakseen uniaan. 

515480eac98c7e1812000074.jpg

En muista että minua olisi jännittänyt postauksen tekeminen näin paljoa ensimmäisiä kirjoituksiani ja kasvokuvani julkaisupostausta lukuunottamatta koskaan. 🙂 Hyvin moni vastusti tätä uutta huonesuunnittelua, mutta se ei saa päätämme enää kääntymään. 🙂 Uudella asettelulla me saamme parannettua kodin toimivuutta meidän omiin tarpeisiin, ilman että ulkonäkökään kärsii siitä. Harmittelen mielessäni sitä, ettei minulla ole ideani tueksi tarjota teille mitään kättä pidempää tuon olohuone-keittiö alueen suhteen. 3D-luonnostelu on tarkoitus saada valmiiksi mahdollisimman nopeasti ja se kenties valottaa hieman paremmin sitä lopputulosta teillekin. <3 Siihen saakka pyydän teiltä malttia ja uskoa siihen, että kotimme pysyy kivana ja kauniina jatkossakin. <3 <3 <3 <3

5154806bc98c7e96710008ee.jpg

Kyseiset kaapit ovat jo vaihtuneet ja näissä on sisällä meidän vaatteita. 🙂 Miehellä on kaksi kaappia ja minulla kaksi. Vasemmanpuolimmainen kaappi on tytön vaatteille. Tytön vaatteet ovat olleet aikaisemmin hänen huoneessaan, mutta tyttö on tahallaan tehnyt minulle kiusaa ja tyhjentänyt kaikki vaatteet pitkin lattioita. 🙂 Nyt siihenkin tuli stoppi heti kerta laakista. 😀 Myös pyykkihuolto toimii vauhdikkaammin nyt, koska kuivurista kannan vaatteet sängylle jossa saan ne hyvin viikattua pinoihin ja kannettua parilla askelella kunkin asukkaan omiin kaappeihinsa ja hyllyihinsä. Harvoin olemme tytönkään vaatteita vaihtaneet (pukeneet päälle) hänen huoneessaan, joten turha juoksentelu huoneiden välillä on siltäkin osin ohi. Ja ihmeiden ihme, mies on vienyt eilen ja tänään likaiset vaatteensa suoraan likapyykkikaappiin kylpyhuoneeseen. 😀 Tämä on jo riemuvoitto tälle kodinhoitajalle! 😀

51548076c98c7e96710008f3.jpg

Kokeilin aamulla jakaa tilan yhdellä 120cm leveällä Bestålla ja se on ihan toimiva sekin. Meillä se tosin ei ole jäämässä tuohon, vaan tilanjakamiseen käytetään muita elementtejä. Mutta jos siellä joku miettii, miltä Bestå-kaappi näyttää seinän asemasta niin tässä muutama kuva edestä ja takaa. Takaosasta on ihan siisti ja valkoinen kauttaaltaan, joten ei haittaa vaikka se näkyisi. 🙂

51548079c98c7e7b7a0007a8.jpg

51548064c98c7e740e00003c.jpg

51548064c98c7e96710008e4.jpg

51548080c98c7e740e00005a.jpg

Pappelinakin löysi paikan, se saa toistaiseksi toimia sängyn päädyssä. Mattojen sijoitusta me mietimme vasta kun remppa on saatu tehtyä ja kalusteet kokonaan paikoilleen. Alussa tahdomme varmasti nauttia uudesta lattiasta ja jätämme matot hetkeksi kokonaan pois. 🙂

51548068c98c7e740e000041.jpg

51548068c98c7e740e000041.jpg

5154806fc98c7e7318000015.jpg

Makuuhuone vastaa meidän tarpeita kaikin puolin, ja on myös kaunis ja toimiva. Ulkoasultaanhan se ei ole muuttunut oikeastaan ollenkaan, vain tila on lisääntynyt ja huone vaihtunut. 🙂 Ja uni todellakin maittaa. <3 <3 <3

Huonekalujen siirtämiseen meni eilen 30 minuuttia, lakanoiden ja pienesineiden kanssa meni noin 20 minuuttia. Siivoamiseen 5 minuuttia. Kaappien ja vaatteiden viikkaamiseen ja järjestelyyn uhrasinkin sitten illalla aikaani oikein huolella, vajaa 2 tuntia touhusin niiden parissa ennen nukkumaan menoa. 🙂

Eli järjestyksen vaihtaminen ei ole suurin aikaavievä prosessi vaan pienten tavaroiden ja varsinkin kaappien sisältöjen siirto ja järjestäminen. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille! Huomenna asiaa tulevasta lattiasta. 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

55 kommenttia “Meidän uusi-vanha makuuhuone :)

 1. Mun mielestä toi on hyvännäköinen järjestys ja voin sen sanoa myös ihan tosissaan, sillä tänäänhän näin sen livenäkin. Ympäristö on nyt jotenkin todella seesteinen ja rempan valmistuttua kokonaisuus on vielä miellyttävämpi. Mielenkiinnolla odottelen sitä viimeisintä silausta. 🙂

  1. Irina: Kuvissa se ei tule ihan niin edukseen kuin livenä, ihana että tykkäät. &hearts; &hearts; &hearts; Viimeistä silausta odottelen minäkin jo kovasti. Tiistaina alan soittelemaan meidän remppaukkeleille tuosta seinän kaadosta. Saavat tulla tekemään sen jo reilusti ennen lattian asennusta. 🙂

 2. Mun mielestä näyttää todella kauniilta ja tehän siellä asutte ja tiedätte mikä on toimiva huonejärjestys teidän tarpeisiinne! Sitäpaitsi sisustaminen ei saa olla niin vakavaa 🙂

  1. Marika: Sisustaminen saa olla joskus vähän pöhköäkin, ja erilaisuutta ei minusta pidä säikkyä. 🙂 Kaikki uudet ideat on joskus olleet &quot;aivan kamalia&quot;, kuten avokeittiöt, saarekkeet, höyrysuihkut, infrasaunat, spotit ja ledit yms. Enkä tarkoita tällä sitä että kaikkien ihmisten on nyt vaihdettava sänky olohuoneeseen. 😀 Lähinnä pointtini on se, että olohuone ja makuuhuone vaihtavat paikkaa kodin sisällä, mutta sänky ei tule olemaan keskellä &quot;avokonttoria&quot; vaan se rajataan omaksi alueekseen ihan selvästi, ilman että tila sulkeutuu kokonaan. Valo pääsee kulkemaan vapaasti kaikkialla tytön huonetta ja kylppäriä lukuunomatta ja se jos mikä tuo kotiin lisää avaruutta ja raikkautta. Siihen vielä vaalea lattia niin avot. &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Yritän tehdä tänään itse jonkinlaista 3D-suunnitelmaa teille, jotta saisitte hieman paremmin kiinni siitä visiosta mikä se tulee olemaan. Olohuone ja keittiö yhdistyy toisiinsa jatkossa paremmin ja tila on selkeästi rajattu oleskeluun ja lepoon. Kylään tulevien näkökulmasta tämä on varmasti hieno ratkaisu koska ei tarvitse enää ravata eripuolilla kotia ja keittiössä hääräillessä voi huutamatta keskustella olohuoneen puolella olevien kanssa. 🙂

 3. Hei! Kivalta näyttää, anna mennä vaan muutoksen suhteen. Ainut mitä ajattelen on ikkunakorkeus uudessa olohuoneessa? Eli onkohan normi olohuonetta pienemmät ikkunat?<br />
  No mutta teette itselle uutta sisustusta, me vaan täällä ihmetellään sinun energiaa. Ihanaa pääsiäistä!

  1. Pirjo Kuopiosta: Meillä on kaikki ikkunat samalla korkeudella sekä lattiasta että katosta mitattuna. Tulevassa olohuone-keittiössä ikkunan koko tavallaan kasvaa, kun kahden eri huoneen ikkunat yhdistyvät. Niiden väliin jää pieni seinän pätkä, jonka kohdalle laitan verhon. Ikkuna tulee näyttämään todella suurelta. 🙂 Verhojen kanssa huijattuna ikkuna näyttää olevan noin 3,5 metriä leveä. 😀

 4. Mä tykkään kans tästä!!! En malta odottaa lopputulosta :)) Tule jo kesäkuu!!<br />
  <br />
  &hearts;&hearts;&hearts;

 5. Tosi kivalta näyttää tuo uusi makkari. Ihanan tilava ja todella herkullisen suloinen! Olisi mukava nähdä myös miltä uudistettu olohuone näyttää.

  1. Mommyfor2: Uusi olkkari ei näytä vielä oikein miltään. Sohva on toistaiseksi seinähyllyjen alla ja tv sitä vastapäätä. Kalusteet on vaan törkätty tuonne huoneeseen odottamaan seinän purkua. 🙂 Tuo seinä saakin häipyä tuosta mahdollisimman nopeasti, jotta saamme avattua tilan ja ratkottua mahdolliset yllärit ennen kuin uusi lattia asennetaan. 🙂

 6. Vautsi! Just noin pitääkin tehdä jos järjestys on näin toimivampi. Mun mielestä tosi rohkea muutos, jäisi varmaan monelta tekemättä. Ja tosi hyvältä näyttää!

  1. Miia: Onhan tämä vähän rohkea ja erilainen ratkaisu. 😀 En tosin ajatellut sitä itse niin radikaalina, mutta toisaalta näen näitä nurkkia joka päivä ja näen myös tulevan muutoksen jo sieluni silmin. :)<br />
   <br />
   Luotan tämän muutoksen onnistumiseen 110%:sti mutta jos se ei sitten syystä tai toisesta toimikaan toivomallani tavalla on myös back up jo valmiina. 🙂

 7. Kannattaa joku kevytrakenteinen seinä teettää tuohon makkaria erottamaan. Eli missä on noi teidän kaapit. Ja ne lasiovet on varmasti upea valinta. Yhdellä tutulla on sellaiset makkarissa ja on tosi hyvännäköiset.

  1. Aikku: Näin olemme suunnitelleet. 🙂 Vaihtoehtoja on muutamia, joista emme ole vielä valinneet. Toimintajärjestyksemme on sellainen että ensimmäisenä kaadamme sen seinän tulevan olkkarin ja keittiön välistä, sitten asennamme laminaatin. Sitten vuoroon keittiö ja viimeisenä vasta se makuuhuoneen ja keittiön väliin tuleva huoneen jakaja. Saatamme kallistua maitolasiseen seinämään, saa nähdä. 🙂

 8. Aluksi muutos näytti oudolta mutta nyt kun perustelit päätöstä ja kuvasit lisää niin ei voi muuta sanoa kun VAU!Aivan ihana 🙂 Kyllä kateellisena katselen tuota tilan paljoutta uudessa makuuhuoneessanne 🙂

  1. Pia: Ihanaa että alat lämpenemään tälle idealle. 🙂 &hearts; &hearts; &hearts; Yritän tänään itse räpeltää muutaman 3D-kuvan teille nähtäväksi, lähinnä tuosta olohuone ja keittiö yhdistelmästä. Yritän saada photoshopattua meidän kalusteetkin kuvaan valmiiksi, en tiedä onnistunko siinä mutta yritän kuitenkin. 🙂

 9. Aivan ihanan näköistä!! Varsinkin tuo ensimmäinen kuva, mulla tulee mieleen ihan joku merenrantahuvilan ilmava makuuhuone! 🙂 Mielenkiinnolla odottelen rempan valmistumista, sillä meillä on yläkerran rappusten yläpuolella olevan huoneen (työhuone) varalle hieman samantyylinen suunnitelma. <br />
  <br />
  Ensiksi ajattelimme kaatavamme seinät ja asentavamme vain lasisen kaiteen rappusten yläpuolelle mutta mikäli vaihdamme joskus huoneita päittäin tai lapset tarvitsevat omat huoneet (tyttö ja poika) voisimme me vanhemmat muuttaa tuohon työhuoneeseen. Tämän vuoksi palloittelemme ideaa täyskorkeasta lasiseinästä ja mahdollisesta lasisesta liukuovesta sekä verhoista jotka voisi tarvittaessa vetää lasiseinien eteen mikäli haluaa näkösuojaa 🙂

  1. Cato: Teidän ideat kuullostavat aivan ihanilta! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Meilläkin tuleva muutos tehdään niin että makuuhuone ja olohuone on helppo palauttaa tarvittaessa takaisin alkuperäisille paikoilleen. 🙂 Olen unelmoinut isosta makuuhuoneesta koko pienen suuren ikäni ja nyt viimein siihen on mahdollisuus. &hearts; &hearts; &hearts; Meillä makuuhuone on aina ollut tärkeämmässä asemassa kuin olohuone, jota pääasiassa käytetään vain elokuvien katsomiseen. Erillinen leffahuone kotiteattereineen on ollut toinen unelmamme, ja nyt pääsemme hieman lähemmäs sitäkin koska saamme asennettua sähkötyksen kattopalkkiin ja saamme takakaiuttimet kiinni kattoon. Myös valkokankaalle on kunnollinen paikka jatkossa, eli nyt voimme halutessamme oikeasti (ja viimein) hankkia myös tykin ja kankaan. 🙂

 10. Tosta tulee kyllä aivan ihana makuuhuone ja se on jo nyt tosi upea! &hearts;<br />
  Mieti miten ihanaa olisi kesäaamuna herätä, kävellä läpi ihanan makkarin ja mennä juomaan kuppi kahvia tai teetä parvekkeelle aamuaurinkoon? &hearts;<br />
  <br />
  Minun mielestä tuonne sopisi väliseinäksi/tilanjakajaksi sellaiset valkoiset läpikuultavat liukuovet joita voisi liikutella oman maun mukaan. Toivottavasti tajusit tuosta jotain. 😀 Siihen ei sitten kyllä niitä pariovia saisi… :/<br />
  <br />
  Uskon, että lopputuloksesta tulee upea, mitä ikinä teettekään! :)<br />
  Hyvää pääsiäistä! &hearts;<br />

  1. Lina: Sanos muuta! &hearts; &hearts; &hearts; Ja kesäöinä voi nukkua parvekkeen ovi auki. Tarkoitus on asentaa ovensuuhun valkoinen ötökkäverkko joka on ilta ja yöaikaan kiinni. :)<br />
   <br />
   Maitolasisia liukuovia olemme harkinneet, ne on yksi vaihtoehto. Niiden kanssa pitää vain selvittää onko asennuskorkeus liian suuri (285cm). :)<br />
   <br />
   Itse uskon siihen että lopputuloksesta tulee onnistunut. :)<br />
   <br />
   Ihanaa pääsiäisen jatkoa sinulle myös! &hearts; &hearts;

 11. Pitäisikö noin isossa huoneiston muutoksessa olla taloyhtiön lupa tai ainakin tiedottaa asiasta isännöitsijälle tms?

  1. Minna kans: Luvat on hoidettu jo aikaa sitten, vaikkemme silloin seinän purkuun alkaneetkaan. 🙂 Samat luvat edelleen käytettävissämme. 🙂

 12. Tulin vaan kannustamaan sinua, että jätä negatiiviset ja pisteliäät kommentit omaan arvoonsa, jestas sentään sehän on teidän koti eikä sinun pitäisi joutua perustelemaan mitään ratkaisuja yhtään kenellekään! Vaikka haluaisit laittaa parisängyn astianpesukoneen ja jääkaapin väliin niin anna mennä vaan, leuka pystyssä 🙂 Makkarimuutos tuntuu minustakin oudolta, mutta ei tulisi mieleenkään kirjoittaa vihaisia kommentteja siitä miten sinä kotiasi laitat. Lopputulos on varmasti kaunis, mutta ihmiset ja varsinkin naiset nyt vaan on niin perseestä että pitää toisten blogeihin tulla rutisemaan. Jatka vaan samaan malliin hyvällä energiallasi ja huseeraamisellasi, se ei ole yhtään keneltäkään pois vaan päinvastoin antaa monelle meille vähän vähemmän pienelle (henkisesti) ihmiselle runsaasti ilonaiheita. Minä olen jo niin kyllästynyt jokaiseen blogisi vinkujaan, v*ttuilijaan ja lyttääjään että toivon jokaiselle heistä yhtä negatiivisia kommentteja omaan pieneen elämäänsä. Sinulle rutkasti tsemppiä ja oikein aurinkoista pääsiäistä! 🙂

  1. Jemppa: Ihana olet!!!! &hearts; &hearts; Kiitos todella suorasanaisesta kommentistasi ja tsemppaamisesta! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Itse en osannut arvata että tämä suunnitelma on niin radikaali että se herättää vastustusta. Ihmettelyä osasin odottaa kyllä ja olin varautunut avaamaan tarkemmin tätä ideaani. :)<br />
   <br />
   Kaikki erilaiset ja uudet ratkaisut aiheuttavat suuria tunteita, tämä ei ole eka kerta kun kohtaan totaalityrmäyksen blogissani ja sisustuksessamme. Erimieltä saa ilman muuta olla kanssani, mutta olen saanut aivan järkyttäviä kommentteja joita en ole julkaissut. Niistä kumpua sellainen raivo ja viha, että luulen kirjoittajan olevan yksi ja sama vaikka käyttää useita nimimerkkejä. Välillä en voi kuin hämmästellä sitä, miten kukaan jaksaa kiukutella tuollaisella mittakaavalla minun sisustusjutuistani. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista pääsiäisen jatkoa sinulle myös! &hearts; &hearts;

 13. Kauniisti olet toteuttanut tuon muutoksen… Hienoa, että on rohkeutta tällaiseen. Harvalla tulisi edes mieleen vaihtaa olkkarin ja makkarin paikkaa. Oikein onnistunut muutos;)<br />
  <br />
  Aurinkoista pitkäperjantaita sinulle uudessa makkarissasi.<br />
  <br />
  Terkuin, Frida

  1. Frida: Itse tykkään rikkoa rajoja mahdollisuuksien puitteissa ja ainoa harmi on se, etten keksinyt tätä jo aikaisemmin. 🙂 Samalla kun aikoinaan eteisestä purettiin yksi seinä, olisi saanut helposti purettua myös tuon uuden olkkarin ja makkarin välisenkin seinän huitsin nevadaan. :)<br />
   <br />
   Tämän päivän kerrostalorakentamisessa makuuhuoneista tehdään niin naurettavan pieniä että parisängyn lisäksi ei muuta huoneeseen mahdu. Se on sinällään sääli, koska jokaisessa kodissa tuntuu olevaan hukkaneliöitä ja kummallisia nurkkia jotka olisi voitu käyttää paremmin hyödyksi huonesijoittelulla ja tällä tavalla saada makuuhuoneisiinkin enemmän tilaa. 🙂 Moni ei ehkä kaipaa makkareihinsa muuta kuin sen sängyn, mutta minä olen aina haaveillut isosta ja tilavasta makuuhuoneesta josta käynti parvekkeelle terassille. Tästä kodista tulee unelmakoti pariskunnille, joille kenties jossain vaiheessa syntyy vauva. 🙂 🙂 Tämän hetkisen tytönhuoneen saisi lapsettomalle pariskunnalle muutettua esim walk-in-closetiksi tai työhuoneeksi. TÄYDELLISTÄ! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Pienen vauvan kanssa tämä uusi huoneratkaisu toimii myös, vauva voi nukkua omassa huoneessaan ja silti on vanhempien oma sänky aivan vierellä melkein. Tämä toimii oikeastaan ihan sinne lapsen kouluikään saakka tosi loistavasti, meillä aikaa on noin 4-vuotta mikä on piiiitkä aika sisustusrintamalla. 🙂

 14. Erikoinen ratkaisu muuttaa makuuhuone olohuoneen paikalle. Olin ensin vähän epäileväinen, mutta kun katsoin pohjakuvaa, niin ideahan on aivan loistava! Ja itsellennehän te teette kotia niin ehdottomasti kannattaa tehdä rohkeita päätöksiä. 🙂 Oletteko ajatelleet, että ette kaataisikaan ruokailutilan ja tulevan olohuoneen seinää vaan laittaisitte siihen kauniit leveät pariovet (pariovet ovat niin kauniita)? Jään innolla odottamaan 3D-mallinnusta ja etenkin lopputulosta. Rentouttavaa pääsiäistä!

  1. Eelin: Mahtavaa että sinäkin alat lämpenemään pikkuhiljaa. 🙂 🙂 🙂 Tänään teen teille muutaman oman 3D-räpellyksen jotta saatte paremman kuvan tuosta olkkari-keittiö osiostakin. 🙂 Siitä tulee oikeasti aivan ihana ja toimii meillä paremmin kuin se oikea ja alkuperäinen huonejako. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista ja mukavaa pääsiäisen jatkoa! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. t: Kiitoksia! &hearts; &hearts; &hearts; Aurinkoista pääsiäistä sinulle myös t! &hearts; &hearts; &hearts;

 15. Tykkään kovasti uudesta makkaristanne ja myös tuosta tilanjakajasta joka ei siihen sitten kuitenkaan jää:) Teidän kotihan se on ja ei sitä voi sen mukaan sisustella miten muut tykkää tai ei tykkää:)

  1. Nanna: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Kiitos! &hearts; &hearts; &hearts; Me tehdään asiat omalla tavallamme ja vaikka suunnitelma nyt kuullostaakin monesta aivan hullulta ja päättömältä niin takaan että se tulee toimimaan myös kuvien kautta teille lukijoille. 🙂

  1. Kati: Kyllä onkin nukuttanut. 🙂 Ei tosin siksi että sänky vaihtoi paikkaa (tai mistäs sen tietää… :D) vaan siksi että on pääsiäisvapaat ja sa nukkua jopa ysiin tai ehkä kymppiin asti. 🙂 🙂

 16. Mitä enemmän mä nyt ihan visuaalisesti näen tätä muutosta, sitä enemmän alan siitä tykkäämään! Sulla on kyllä rautainen sisustussilmä kun uskallat toteuttaa unelmiasi tälleen ja lopputulos on onnistunut ;D Ja ajatella, että tämä ei vielä ole edes se lopullinen lopputulos, vaan ehdit vielä kesäkuuhun mennessä keksimään vaikka mitä pikkujuttuja, jotka luultavasti vain parantaa entisestään tätä systeemiä! <br />
  <br />
  Mua rupesi naurattamaan kun kerroit, miten sun miehesikin jopa onnistui kuskaamaan itse likapyykkinsä pyykkikoriin asti ;D Sitäköhän se meilläkin vaatisi, että mä hujauttaisin makkarin kamat olkkariin ja olkkarin kamat makkariin… joskohan sit munkin mieheni aivosolut saisi sen kipinän, että se tajuaisi että meillä on tosiaan olemassa pyykkikorikin… ;D muahhahhaaaaa =D

  1. Dara: Jes! 🙂 Pientä hiontaa varmasti tapahtuu tässä seuraavien viikkojen aikana. Nyt on jo tullut muutama idea, esim kattopalkki jota kautta vedetään sähköt ja siihen kytketään kotiteatterin takakaiuttimet (kattokiinnityksellä siis) ja tehdään jo valmiiksi paikka videotykkiä varten. 🙂 Pieni ajatus on myös upottaa uuden olohuoneen ympärillä kiertävään kotelointiin ledit, mukaan lukien se uusi kattopalkki. :)<br />
   Tämmösiä pieniä teknisiä juttuja on jo mietitty. :)<br />
   <br />
   Jännä juttu on kyllä se, että mies on vaihdeksesta asti vienyt kaikki likapyykkinsä suoraan kylppäriin. 🙂 🙂 Ei ole sukan sukkaa ilmestynyt lattialle lojumaan. 😀

 17. On vain ihailtava sun tarmokkuutta kun jaksat aina vaan kehittää kotiasi kauniimmaksi ja kokeilla erilaisia järjestyksiä 🙂

  1. H: MInusta se on kivaa puuhaa, samalla olen kehittynyt itsekin sisustajana hahmottamaan tilaa ja sen käyttöä paremmin. 🙂 Ja koko ajan on suunta olut parempaan suuntaan, muutamia huonoja kokeiluja lukuunottamatta. 🙂

 18. Hei!<br />
  voisitko kuvata teidän kattovalaisimet? ja suihkutilat? Miten sä oot sen sisustanut? tarviis vinkkejä! 😉 Kiitus jo etukäteen!!!

  1. Julia: Tottahan toki. 🙂 Olen jo kerran postannut meidän valaisimista, jossa esiteltynä myös kattovalaisimet:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/10/kaikki-meidan-valaisimet&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/10/kaikki-meidan-valaisimet</a><br />
   <br />
   Suihkutilat ovat hyvin tavanomaiset 2000-luvun kerrostalo-tyylillä. 🙂 Voin toki tehdä postauksen kylpyhuoneesta. 🙂

 19. Mikään ei ole niin hauskaa kuin uuden suunnittelu etenkin jos on myös mahdollista toteuttaa suunnitelmansa 🙂 <br />
  Kannattaa kuitenkin muistaa asunnon akustiikan muuttuminen väliseinien muutoksessa ja turvallisuus väliaikasten ratkaisujen kanssa. Olettehan kiinnittäneet Bestå kaapin seinään kaatumisesteellä etenkin kun teillä on pieni lapsi. Jopa matalammat lipastot on hyvä kiinnittää ettei pikku kiipeilijät satuta itseään…<br />
  Onnea remonttiin!

  1. Johanna: Olen samaa mieltä! :)<br />
   <br />
   Akustiikka olohuoneen ja elokuvien katselun osalta paranee huomattavasti tässä uudessa huonejärjestelyssä. 🙂 Beståja ei ole meillä koskaan kiinnitetty seinään ja ne ovat tosi tukevat eivätkä huoju yhtään edes silloin kun molempien puolien ovet ovat auki samaan aikaan. 🙂 Meillä tyttö on kohta 3-v eikä ole koskaan kiipeillyt kaappien päälle, edes matalimpiin. En usko että enää tässä iässä alkaa moista tekemäänkään. :)<br />
   <br />
   Onnea tarvitaan aina! &hearts; &hearts; Kiitokset! &hearts; &hearts; &hearts; Toivotaan ettei tule isoja yllätyksiä vastaan rempan edetessä. 🙂

 20. You go girl! <br />
  Varmasti tulee kaunis ja teille sopiva, sitäpaitsi huonekalujen (ja huoneiden) mylläys vaan on niin kivaa! 🙂

 21. Oooo!!! Upea muutos!!! Ihan mieletön!!! Kateelliset siellä panettellee, niitten aika mennee johonki muuhun, meän sisustushullujen aika mennee sisustamisseen ja järjestysten vaihtoon 😀 Vain OIKEAT sisustushullut tietää miten aika riittää kaikkeen :D<br />
  Ihan mieletön suunnitelma &hearts; Mie katoin heti äsken ku tulin tänne, että mahtava ja toimiva suunnitelma teillä! <br />
  <br />
  Osa suomalaisista on hitusen arkoja muuttamaan mittään kotona, koko ajan aatellaan että sitte ku myyään, sitte ku myyään…KOTI kannattee suunitella ihan ittelle eikä maholliselle myynnille! Sitte ku myynti on ajankohtanen, SITTE se tehhään myyntikuntoon eikä nyt ku siinä asutaan..<br />
  <br />
  Elä välitä nuista hölmöistä jokka ei ymmärrä KODIN päälle mittään &hearts; Niille son vaan asunto jos eivät tee siittä KOTIA..<br />
  Koti ja asunto on ihan eri asia. Asunnossa ollaan ja KODISSA eletään ja tehhään KOTI oman maun mukaseksi!! Nih!! :)<br />
  <br />
  Oikein ihanaa suunnittelua ja haaveilua ja haaveitten totteuttamista sinne &hearts;

  1. Meän Satu: Tuo oli niin kaunis ja tilava, että oikein itkettää kun katselen näitä kuvia. :´) Ensimmäistä kertaa koskaan elämässäni oli makuuhuoneella kunnolla kokoa, valitettavasti suunnitelmani ei kuitenkaan onnistu ja tämäkin makuuhuone on vain haave muiden joukossa. :)<br />
   <br />
   Kodin saa tarvittaessa helposti myyntikuntoon, enkä halua ajatella omaa kotia ainakaan tässä vaiheessa myyntiin menossa. 🙂 Siksi olisimme halunneet muuttaa tuon pohjaratkaisun, joka olisi muutoksen jälkeen ollut meidän tarpeisiin parempi kuin oikea ja alkuperäinen pohja olisi ollut. Harmi, haaveeksi jää. Mutta haaveilu on ihanaa! &hearts; &hearts; :)<br />
   <br />
   Vastaukseni tulee hiukkasen myöhässä, pahoittelut! Mukavaa viikon jatkoa ja iso halaus! &hearts; &hearts;

 22. Oi ompas kyllä ihana ja valoisa, mutta silti tunnelmallinen makkari! Tuolta on varmasti mukava heräillä ja juoda aamukahvit parvekkeella. Pakko kysyä mistä oot tuon tyynyjen &quot;säilytyskorin&quot; hankkinut? 🙂

 23. Ihanan näköinen makkari teillä! Muistatko, mikä sävy on tuo vihreä seinämaali? On meinaan tosi hyvän värinen!

  1. tiia: Maalisävy on harmaanbeige, Tikkurilan X487:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.tikkurila.fi/kotimaalarit/varit/varikartat_sisamaalaukseen/tunne_vari_-varikartta/kylmat_maanlaheiset/x487.11959.xhtml&quot; target="_blank">http://www.tikkurila.fi/kotimaalarit/varit/varikartat_sisamaalaukseen/tunne_vari_-varikartta/kylmat_maanlaheiset/x487.11959.xhtml</a><br />
   <br />
   Valaistus saa sen näyttämään vihertävältä, mutta oikeasti se on todella kaunis hennonharmaa. &hearts; &hearts; 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *