Antiikkivalkoinen Pergo Excellence -laminaatti

Ihanan rento päivä ollut tänään. 🙂 Ansaittua pääsiäisvapaata on vietetty ja tietokone on ollut kiinni. Auringonpaiste helli ihanasti koko päivän ja akut on ladattu. 🙂

Meidän tuleva lattia on nyt valittu! 🙂 Tämän nähdessäni päätös sinetöityi sekunnissa. <3 Tässä Pergon Original Excellence -sarjan antiikkivalkoisessa lankkuimitaatio laminaatissa yhdistyy kaikki parhaat puolet mitä olen uudelta lattialta toivonutkin. <3

5155eb1cc98c7e0877000008.jpg

5155eb24c98c7e147400000d.jpg

5155eb1cc98c7e066f000033.jpg

5155eb2bc98c7e0e75000008.jpg

Laminaatti Pergo Original Excellence tarjoaa ylivertaista kestävyyttä kaikkein vaativimmissakin tiloissa. PerfectFold-asennusjärjestelmä tekee asennuksesta nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan ennen. Taita lattia paikalleen ja se on hetkessä valmis.
TitanX Advanced-pinta takaa markkinoiden parhaan kulutuksen- ja naarmuuntumisenkestävyyden sekä erinomaisen iskunkestävyyden. Lattiasi näyttää näin ollen kymmenen käyttövuoden jälkeen yhä uudelta. Pergo-laminaatissa on uusi edistyksellinen lukkopontti PerfectFold. Laminaattipinnan alla on ääntäeristävä kerros, joka vähentää lattialla käveltäessä muodostuvaa kopinaa. Laudan pohjaan on integroitu alusmateriaali Compact SoundBloc. Pergo-laminaatti on myös hygieeninen, sillä siinä on mikrobien kasvua estävä ominaisuus ja likaa hylkivän pinnan ansiosta se on helppohoitoinen ja vaivaton siivota. Lattialiitosten tukevan rakenteen ansiosta lika ei pääse kertymään liitoksiin. Pergo on huomioinut ympäristöystävällisyyden käyttämällä etupäässä puuteollisuuden ylijäämäpuuta sekä käyttämällä vain uusiutuvia puulajeja kuten mäntyä ja kuusta.
Pergon Original Excellence-laminaatilla on elinikäinen takuu asuntokäytössä.

Lankkulattian näköinen antiikkikäsitelty ja valkoinen laminaatti. <3 <3 <3 Mitä sitä muuta enää kaupunkikodin omistaja voisikaan tahtoa. 🙂 🙂 🙂 Perfect! <3

Ihanaa iltaa kaikille ja mukavaa pääsiäisen jatkoa! <3 

(Kuvat: Pergo)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

32 kommenttia “Antiikkivalkoinen Pergo Excellence -laminaatti

  1. Irina: Niin minuunkin! 🙂 ja se sopii hyvin sekä harmaiden ja beigejen sävyjen kanssa, joten se ei sido sisustusta oikeastaan mitenkään. 🙂 tahdon tuoda tänne meidän suht uuteen kotiin sellaista vanhan talon tunnelmaa johon yhdistyy ylimodernit kalusteet, kuten Kartellin kirkkaat mööpelit, tuleva keittiö, sohva ja sänky. &hearts;

  1. Dara: Juuri sellainen nostalginen vanhan kodin elämää nähnyt lattia josta olen haaveillutkin. &hearts; tämä korvaa kyllä loistavasti sen oikean lankkulattian jota jäin kaiholla kaipaamaan, lisäplussana vaalea värikin vielä kaiken lisäksi. 🙂

 1. Aivan upea!!! &hearts;<br />
  Meillä on tumma, joka on tietty kans, aika kiva, just sen 2 h siivouksen jälkeen. Sit alkaa taas olla pölyssä ja oikein korostuu kun vielä aurinkokin paistaa jokaikisesta ikkunasta. <br />
  No sen kanssa täyttyy oppia elää. 🙂 ellen siten hanki robottiimuria..mut joku sanoi et se on turha.. Tiedä sitten..

  1. Maanvaiva: tumma lattia on tyylikäs ja kaunis, mutta pöly näkyy helposti. Siksi se meillä karsiutui pois vaihtoehdoista jo alussa. Robotti-imureita on kuulemma sellaisiakin jotka toimivat loistavasti ja ovat lähes äänettömiä. 🙂 en muista mikä merkki oli se jota kovasti kehuttiin, mutta hinta oli noin 400-500 euron luokkaa. Joskus kaipasin sellaista itsekin, kun oli kaksi koiraa hiekottamassa kotia. 🙂

  2. No huh, mikä hinta 😛 <br />
   Vikassa stockan kuvastossa oli ilmapuhdistajakoneita. Luin sieltä että ne poistaa jopa hiukkaset. Siis pölyhiukkaset?? Oiskohan sellaisesta apua??

  3. Maanvaiva:On kyllä tyyris, mutta kuulemani mukaan ainoa mikä kunnolla toimii ja osaa itse ihan oikeasti vaihtaa paikkaa jos jää jymiin kalustejalkoihin tai sohvan reunaan. 🙂 Ja tämä malli muistaakseni oli Hepa-suodattimella joka samalla puhdistaa myös huoneilmaa jonkin verran. Eihän näistä mistään imurista ihmeisiin ole, mutta imuri on huono niin sen kyllä huomaa heti, hihiiii. 🙂

 2. Hieno valinta! Meillä meneillään juuri lattiaremppa, käy kurkkimassa minkä valitsin 🙂 Ihan superihana, oon tyytyväinen!

 3. Ihana laminaatti! Kaunis! Saako neliöhintaa kysyä, entä mistä ostitte tätä laminaattia. Innolla odotan lopputulosta. Itsellä sama tilanne sinällään menossa, rakennamme taloa ja kohta pitäisi päättää lattia ja keittiö. Haluaisin kans samantyyppisen lattian ja alusta asti ollaan haluttu suuri saareke keittiöön.:)

  1. Tanja: &hearts; &hearts; &hearts; Neliöhinta vaihtelee 32-37 euron väliltä, yleisin hinta taitaa olla noin 34,90 per neliö. Laminaatiksi siis keskihintainen. Pergoa myydään monissa paikoissa, rautakauppoja ja Prismoja myöten.<br />
   <br />
   Saareke on kyllä ihan mahtava, se lisää toiminnallisuutta tosi paljon ja oma unelmani olisi saada saarekkeeseen vesipiste. Meillä se ei toteudu valitettavasti, mutta isoon saarekkeesen sellaisen saisi tosi hyvin mahtumaan. 🙂

 4. Hyvältä näyttää. Mä jo kuvasta säikähdin, et kyseessä ois parketti. Meillä on nimittäin töissä hyvin samanlainen parketti, mutta käytössä se on osoittautunut maailman epäkäytännöllisimmäksi lattiaksi. Laminaatti toimii varmasti paremmin.

  1. Anna: Tuo on hyvin parkettimainen. 🙂 Parketti on niin paljon pehmeämpää kuin laminaatti, olisiko siinä se ero miksi parkettina tuo ei toimi? Tuossa on hieman sellaista madonsyömää efektiä ja parketissa se saattaa alkaa &quot;elämään&quot; vähän liikaa. Laminaatti ei muutu miksikään (toivonmukaan ainakaan) käytössä ja luotan tuohon kotikäytön elinikäiseen takuuseen että lattia olisi laadukas ja kestävä myös koiraperheessäkin. 🙂

 5. Pergon laminaatit kuluttaa sukat puhki hetkessä.<br />
  <br />
  Ajattelin mainita, jos et ole tietoinen.

  1. aktiivinen lukija: Tälläiseen tietoon olen törmännyt ennenkin. 🙂 Meillä kuluu sukat puhki jo nytkin, joten jos sama jatkuu niin ei se haittaa. 😀 Hihiiii. Tahdon ehdottomasti sellaisen hieman röpöläisen tuntuisen pinnan lattiaan. Täytyy ostaa valmiiksi pari pakettia uusia sukkia meille kaikille ennen kuin lattia valmistuu. 😀

 6. Minulla oli entisessä kodissani Pergon laminaattilattia. Pergo on laadultaan hyvä ja kestävä, vaikka maksaakin jonkin verran enemmän. Tuosta sukkien kulumisesta en kyllä perusta, en minä ainakaan moista huomannut.

  1. Pirjo: Pergosta en ole kuullut mitään pahaa sanottavaa, paitsi ehkä tuon sukkien kulumisen jos se nyt on paha puoli. 🙂 Tuleepahan sitten vaihdettua useammin sukkavarastoa, jos menevät nopeammin rikki. 🙂

 7. Todella kiva ja kaunis patinoitunut pinta. &hearts; Täälläkin päihkäillään lamiaattivalintojen kanssa, itse löysin Laura Ashleyn valikoimasta monta kivaa vaihtoehtoa. 🙂 Valinnanvaikeus on vaan ihan kamalaa.

  1. Niina: Laura Ashleylla on aivan ihania lattioita, oma suosikkini on se mikä löytyy nykyisin myös Kirpparikeiju-blogin lattiasta. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Valinnanvaikeus on kyllä kamala, lopulta on vaan joku lattia lätkäistävä kiinni ja toivottava että se oli oikea valinta. 😀

 8. Vitsi miten makee lattia! Ja vielä enemmän kiinnostuin ja ihastuin siihen, kun luin tuosta postauksestasi, että se kestää todella hyvin kulutusta eikä naarmuunnu helposti. Hohoo, koiranomistajan unelma, ei tarvis laattoja joka lattioihin työntää! &hearts;

  1. Mabn: Kulutuksen keston pitäisi tässä kyseisessä Pergossa olla todella omaa luokkaansa. Koiraperheen unelma, luulisin. 🙂 Omaa kokemusta ei tietenkään minulla vielä ole, mutta mitä olen kuullut Pergon laittaneilta niin yksikään ei ole valintaansa katunut. 🙂

 9. Tuo laminaatti näyttää kyllä varsin upealta valinnalta sekin!<br />
  <br />
  Ihan varoituksen sanana sitten vaaleasta lattiasta, varsinkin näin lemmikinomistajalta toiselle: valkoisessa lattiassa näkyy ihan kaikki ihan heti. Karvat näkyvät ihan eri tavoin kun sillä tammiparketilla. Mutta on se sen verran upea se vaalea lattia, että kyllä sen eteen hieman vaivaakin jaksaa nähdä. =)<br />
  <br />
  | &lt;a href=&quot;<a rel="external nofollow" href="http://mustikkasmoothie.blogspot.com/">mustikkasmoothie.blogspot.com</a>&quot; target="_blank">http://mustikkasmoothie.blogspot.com/">mustikkasmoothie.blogspot.com</a></a&gt; |

  1. RouvaG: Meillä koiran karvat sopii tosi hyvin tuon laminaatin kanssa yks yhteen, joten pienenä toiveena on ettei ne juuri erottuisi lattiasta. 😀 KOirasta onneksi irtoaa aika vähän karvoja, lähinnä ne katkeilee silloin kuin Miffe rapsuttaa itseään. Villakoira on loistava rotu, yes! :)<br />
   <br />
   Kauniin lattian eteen olen valmis tekemään enemmän töitä, ja mielellään varmasti tekisinkin jotta lattia olisi aina kaunis ja siisti. Teidän lattia on myös todella kaunis, ihanan valinnan teitte! &hearts; &hearts;

 10. Heippa! Onko sinua ärsyttänyt nuo viisteet? Meillä kanssa viisteet ja kyllä ottaa päästä aina pyyhkiä niitä jos menee jotai monjää. En tiiä miks mua ne niin ärsyttää. :/ Kaipaisin jotain valoisaa näkökulmaa tuohon asiaan.:)

  1. Remontoija: koodia minulla ei tuohon lattiaan ole, ainoastaan tuo nimi Pergo Original Exellence ja värisävy oli antiikkivalkoinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *