Yökyöpelin aatoksia

Aika paljon on tullut viime päivinä vastustusta ideoilleni ja sen seurauksena olen useammastakin kommentista pahoittanut mieleni. Sisustusratkaisujani ei tarvitse ymmärtää, eikä myöskään pitää kaikesta mitä teen, mutta toisen ihmisen kunnioitus täytyisi aina kuitenkin muistaa kommentoidessa. En ole kovin herkkänahkainen enää, mutta perhettäni ja varsinkin tytärtäni koskevissa kommenteissa olen armottoman tiukka enkä julkaise mitään negatiivista tai liian tungettelevaa tuon aiheen ympäriltä. 

Se että rakastan sisustamista ja olen aina keksimässä uusia tapoja laittaa omaa kotia ei pitäisi olla kenellekkään niin suuri ongelma, että asiaa täytyy vatvomalla vatvoa ja päivitellä miten kurjaa ja kamalaa tämä kulissielämä minulla mahtaakaan olla. Kuinkahan monta kertaa olen jo vannottanut, että olen ihan oikea ihminen ja meillä on oikea perhe ja elämme oikeaa elämää siinä missä te kaikki muutkin. <3

Se että tykkään vaihdella järjestystä, tavaroiden paikkoja tai vaikka maalata puolen vuoden välein ei todellakaan kerro yhtään mistään mitään, ei onnellisuudesta eikä onnettomuudesta. Minulle se tuo paljon iloa ja hyvin spontaanisti ja avoimesti teille jutustelen kaikesta sisustukseen liittyvästä mitä mielessäni kulloinkin on, miettimättä sen enempää mitä minusta mahdetaan ajatella. Sen verran sinut olen itseni kanssa, etten perusta näkemyksiäni toisten mielipiteisiin. Seison omien mielipiteideni ja ideoideni takana silloinkin kun enemmistö on niitä vastaan. 🙂 Tällä sisustamisellani en myöskään täytä mitään tyhjiötä, vaan puuha on todellakin minusta vain ja ainoastaan ihanaa ja mukavaa ja tykkään siitä että kodin sisustuksessakin mennään eteenpäin eikä jymähdetä “ihan kiva”-vaiheeseen ja kuljeta sieltä mistä aita on matalin.

Ilman pähkähulluja ideoitani ja niiden toteuttamisia en olisi nyt tässä bloggaamassa teille, sillä oman blogin aloittaminenkin oli aikoinaan täysin pähkähullu idea. 😀 Ilman pähkähullua ideaani meillä olisi vieläkin koti täynnä isoja kiintokaappeja eikä esim eteisessä olisi ihania peilejä. Ilman pähköhullua ideaani meillä ei totisesti olisi valkoista nahkasohvaakaan, eikä varsinkaan mitään korkeakiiltoista joka oli harvinaisuus vuonna 2007 kun ensimmäiset korkeakiiltovalkoiset kalusteemme ostin. 🙂 Ja onhan se aika pähkähullua kirjoitella tänne blogiin paljastuksia syömishäiriöstä, laihdutuksesta, koulukiusaamisesta, lapsettomuudesta tms. Kuka tervejärkinen ihminen oikeasti tässä mittakaavassa uskaltaisi avautua ja kertoa siulunsa syvimpiä haavoja lukijoille, joita ei näe eikä kuule… Niin. Pähkähullua. 🙂

Kaiken tämän annan itsestäni ja kodistani teille lukijoille, silläkin uhalla että minua kritisoidaan ja haukutaan. Sillä tiedän että siellä ruudun toisella puolella on tuhansia teitä, jotka ette ole ilkeitä ettekä tahdo pahoittaa mieltäni vaikka olisittekin kanssani erimieltä. Teille tahdon antaa suuren kiitoksen siitä, että olette asiallisia silloinkin kun ajatukseni ja tekoni aiheuttavat ihmetystä. Ja erityinen kiitos kaikille Teille, jotka hyväksytte erilaisuutta ja osaatte suhtautua blogiini rennosti ja vaikka sitten huumorilla tarvittaessa. 🙂 Toivon että jokainen blogissani vieraileva ymmärtää, että vaikka pidän julkista blogia, en ole kuitenkaan julkisuudenhenkilö jonka asioita tarvitsee ruotia internetissä. Kunnioitetaan siis kaikki toisiamme sen verran että jätetään perheet ja ystävät jatkossa sisustuskeskustelujen ulkopuolelle, eikö niin? 🙂

Itse olen edelleen sitä mieltä, että sisustaminen on kivaa, villiä ja iloista puuhaa. Sitä ei pidä ottaa vakavasti eikä varsinkaan toisten ihmisten tekemisten pitäisi olla kovin mullistavia asioita. 🙂 Itse olen todella spontaani ihminen ja se näkyy eniten oman kodin sisustamisessa. Tänään sain yks kaks idean että marssin heti maalikauppaan ja viimeinkin tartun rohkeasti telaan ja pensseliin ja alan tekemään meille struktuuriseinää, josta olen vuosia haaveillut. Mitäs sitten jos se menee pilalle? Mitäs sitten jos en osaakaan tehdä hyvää jälkeä ja mitäs sitten jos siitä tulee aivan kamala? 😀 Mitä pahimmillaan voi tapahtua, on se että joudun katsomaan sitä epäonnistunutta kamalaa seinää siihen asti että keksin joko A) tavan korjata sen, B) loihtia siitä jotain aivan uutta ja erilaista. 🙂 Loppu hyvin kaikki hyvin, sillä sain hetki sitten viimeisen maalikerroksen kuivumaan ja näyttäisi siltä että seinästä tuli TÄ-Y-D-E-L-L-I-N-E-N! Juuri sellainen vähän erilaisempi seinä mitä halusinkin. 🙂 

Toivotan kaikille nyt kauniita unia ja hyvää huomenta! <3 Tehdään huomisesta hyvä päivä ja ollaan toisillemme ystävällisiä! <3

Ps. Kommentteihin vastaaminen on hieman hitaan puoleista ollut, yritän huomenna ehtiä kirimään kaikki kommetit kiinni ja ajantasalle. 🙂

60 kommenttia “Yökyöpelin aatoksia

 1. Hyvä teksti Miia &hearts; Näin se juurikin on, sinä olet ihan oman itsesi &quot;herra&quot; teet niinkuin itse tahdot! Sinun koti, sinun elämä, sinun sisustus ja pähkähullut ideat muut kaikki, aina voi painaa sitä rastia tuolla oikealla yläkulmassa jos blogi ei kiinnosta!! Naurettavaa kommentointia jos sinä maalaat seiniä, niin sun olisi pitänyt olla tyttäresi kanssa (miehesi on silloin hänen kanssaan), jonka kanssa olet suurimman osan ajastasi ja teette kaikkea kivaa yhdessä sun muuta &hearts; 🙂 Mukavaa yötä ja aamua &hearts; &hearts; Sisustus on tässä se A ja O!! Joten annetaanhan toisen perheen kommentoiminen/dissaaminen pois niinkun näin on ilmoitettu, kiitos :)!!!!

  1. Minna: Sisustus on todellakin se A ja O. 🙂 Enkä itse osaa suhtautua siihen niin kamalan vakavasti aina. 😀 Sisustaminen on yksi omista intohimoistani, tanssimisen lisäksi. Molemmat ovat luovia juttuja joissa ei ole veteen piirrettyjä tarkkoja rajoja. Kiitokset kommentistasi ja halaus! &hearts;

  2. Tämä on paras sisustusblogi jonka olen netistä löytänyt. Kaikki sisustusratkaisut ovat aivan ihania. Jatka samaan malliin… Ne jotka sanoo muuta ovat vain kateellisia!<br />
   Hyvää kevättä!

 2. Hyvä päätös olla julkaisematta negatiivisia kommentteja!!! Ne on jo nähty eikä ne hetkauta yhtään!!! 🙂 Itse ainakin käyn täällä lukemassa sun postauksia ja ihastelemassa teidän kotia. &hearts;

  1. Suvi Tuuli: Niitä tulee jokaiseen postaukseen ja minusta lukijoiden ei tarvitse vahingossakaan joutua lukemaan mitään törkyviestejä. Blogini ei ole sotatantere vaan iloinen paikka jossa sisustan suurella sydämellä. 😀 Kiitos kommentistasi! &hearts; &hearts;

 3. Älä välitä negatiivisista kommenteista. Sinä teet ratkaisusi ihan itse ja saat olla niistä ylpeä! 🙂 Itse ainakin seuraan mielenkiinnolla, mitä uutta tänään keksit… 😉

  1. may: Tähän pyrin ja toivon että sisustusvalintojeni haukkuminen hoidetaan muualla kuin blogini kommenttiboksissa jatkossa. 🙂 MInä olen rohkeasti erilainen ja villi sisustaja, osa ei siitä pidä mutta onneksi on teitäkin jotka mielenkiinnolla seuraatte mitä milloinkin saan päähäni, hihiii. 🙂 Teidän vuoksi tämä bloggaaminen on ihanaa ja hauskaa puuhaa, saan tavallaan hekumoida ja höpöttää teille realiajassa omista päähänpistoistani ja suunnitelmistani. Se on kivaa. 🙂

  1. S.: Kiitos kommentistasi! &hearts; &hearts; Mitä enemmän viettää kotona aikaa, sen enemmän ehtii kiinnittämään huomiota kotona oleviin kalusteisiin ja tavaroihin. Pieni piristys viikottain pitää mielen fressinä. 🙂

 4. Hei Miia ja kiitos hyvästä kirjoituksesta. Harvoin kommentoin mitään, mutta nyt haluaisin sanoa, että juuri jokunen aika eräs toinen bloggari ihmetteli samaa asiaa miksi bloggareiden elämää täytyy ruotia netissä julkisesti. Toki, se on helppoa ja vielä kun sen voi tehdä nimettömänä. Hän oli sitten vastannut suoraan keskusteluyhteisöön oman vastauksensa hänen ruotimisestaan omalla nimellään ja yllätys olikin hänelle suuri, kun osa heistä, jotka olivat kirjoitelleet negatiivisesti olivatkin lähettäneet hänelle henkilökohtaisesti s-postia ja pyytäneet anteeksi käyttäytymistään. Ja kaikilla heillä, jotka pyysivät anteeksi oli sama syy miksi olivat kirjoitelleet negatiivisesti; heillä oli asiat huonosti omassa elämässä, eivät olleet tyytyväisiä sen hetkiseen elämäntilanteeseen. Ja näinhän se on, ihminen joka on sinut itsensä kanssa ja jolla on hyvä olla, ei koe tarvetta alkaa arvostelemaan toisia. Ollaan sitten nimettömiä tai ei niin enpä voi muuta todeta kuin iänikuisen fraasini jota toistan melkoisen monesti…kohtele muista kuten haluaisit itse tulla kohdelluksi =)<br />
  Anteeksi pitkä kirjoitukseni, mutta haluaisin vain tsempata Sinua, että ole juuri sellainen kuin olet, siksihän lukijoita riittää tällä sivulla &hearts;

  1. Sini: Luin itse saman kirjoituksen ja olen samaa mieltä. Tämä meno käy villimmäksi vuosi vuodelta ja luulen että kyseessä on pieni piiri, jonka sisällä tuota täysin riman ali menevää kommentointia tehdään. En suostu uskomaan että kovinkaan moni aikuinen ihan oikeasti kiusaa toisia netissä tälläisellä sairaalloisella volyymillä, sen seuraukset on niin hurjia edes miettiä että en halua ajatella asiaa. On minullakin mennyt elämässäni huonosti monia kertoja, mutta koskaan en ole purkanut sitä ahdistusta ja epätoivoa toisiin. Mutta aina löytyy ihmisiä, jotka eivät kaihda keinoja.<br />
   <br />
   Kiitos kommentistasi ja tsemppauksesta! &hearts; &hearts; Juuri teidän vuoksi täällä olen ja kasvatan omaa kestävyyttäni. 😀

 5. Mitä sitä totuutta vääristelemään ? Kyllä mäkin olen sulle kateellinen. Sun energisyydestä. Meillä on asunto, jossa huonekaluille on omat paikat ja esim makkarissa on ovi yhdellä seinällä, toisella seinällä ovet vaatehuoneeseen ja vessaan, kolmannella alas saakka ikkuna, eli sänky voi olla vaan yhdessä seinällä. Makkarissa sama homma, sohva voi olla vain yhdessä seinällä ja koska sohva on ISO 8 hengen sohva, ei sitä oikein voi siitä siirrellä. Upeaa että sinulla asunto ei ole näin pakonomainen vaan voit mielin määrin siirrellä ja kääntää, miten itse haluat. <br />
  Meille tulee muutaman kk päästä asumista kotonamme 4 v ja arvaa missä meidän taulut on ? Ei ainakaan seinillä. NE muutamat mitkä ovat, ovat ripustettu niihin kohtiin jossa aikaisemmin oli jo naulat tai ainakin jäljet. Ja se perustuu täysin laiskuuteen !!!<br />
  Sinulla on minulla on samankokoiset asunnot ja yhtä paljon populaa asumassa. Arvaa paljonko meillä on ylimääräistä roinaa ? Pakettiautollinen ei riitä. Uskon vakaasti että Kristiina Komulainen tulee kohta meille ja vakuuttaa että jokaista kiloa kohtaan mitä heitän asunnosta pois saan x määrän euroja, jolla voi uutta ostaa. Ohjelma on lopetettu jo vuosia, mutta mun toive päässä on ja elää. <br />
  Vinkki ! Mieheni, atk-hemmo joulun aikaan katsoi että meidän kotoa olisi voinut käyttää 35 eri netti-ip tunnusta. Totuus on että tänä päivänä tyhmiä ihmisiä on ! Kotinettejä ei suojata ja kuka tahansa voi äärimmäisen helposti käyttää toisen omaa verkkoa ja tehdä vaikka mitä. Eli vaikka sulle näitä negatiivisia kommentteja tuleekin eri osoitteista, on hyvin helppo päätellä että niissä ei välttämättä ole kovin montaa eri kirjoittajaa. Lisäksi keskustassa on paljon ilmaisia nettikahviloita, joista voi kännykällä ilmaisen valita vaan nappia painamalla. Uskon että saisin sinulle 100 eri osoitteesta viestin lähetettyä muutamassa tunnissa, jos vaan viitsisin. En viitsi. <br />
  Suomalainen perussynti on kateus ja siihen itsekin syyllistyn. Mulla on sen verran pokkaa päässä että asian tunnistan, julkisesti !<br />
  Meillä on sama ongelma kuin teillä. Ja poikani täytti juuri 4. Todella usein hän herää öisin ja max kerran viikossa herää ilman itkua, silloin itse kömpii meidän väliin, muuten alkaa itkemään ja itkua kestää kunnes toinen hakee hänet pois. Helpommalla päästään kun tuodaan meidän väliin nukkumaan. Jotkut väittää että tämä tapa ei ole hyvä. Itse tunnen oman lapseni parhaiten tässä maailmassa, tiedän mikä toimii meille ja mikä on pojalleni parasta. <br />
  Kyllä tämä tästä ! Aamulla muutenkin maailma näyttää paremmalta. Hymyä huuleen ja kohti uusia sisustushaasteita !

  1. Lanttuleikkuri: Tuo tunne on itsellenikin tuttu. 🙂 Minäkin olen monesti hieman kateellinen isojen kotien omistajille, joilla on suuret ja avarat huoneet ja varsinkin heille jotka asuvat meren rannalla oman rantaviivan kanssa. &hearts; &hearts; &hearts; Näistä tunteista huolimatta rakastan omaa kotiani kovasti ja sen vuoksi haluan tehdä tästä kodista meille sen parhaimman. &hearts;<br />
   <br />
   Tuo ohjelma oli loistava, katsoin jokaisen jakson. 🙂 Ja tottakin se on, mitä vähemmän omistaa sen vähemmällä tulee toimeen. Meilläkin on joskus ollut koti aivan tupaten täynnä pientä krääsää, kalusteita ei niinkään. Mutta sitä krääsää sitten tursusi joka ikisestä kaapista laatikosta ja meillä oli silloin pelkästään jo eteisessä kuusi isoa kiintokaappia ja makuuhuoneissa tuplasti vielä enemmän. JOkainen paikka oli niin täynnä että lopulta kiukustuin ja nakkelin suurimman osan turhista tavaroista ja vaatteista säkkeihin ja pistin kiertoon. 🙂 Siitä se alkoi, kodin funktionaalistamien ja kaikesta ylimääräisestä eroon tavoittelu. Hyvä ohjelma, tulisipa se uudestaan. &hearts;<br />
   <br />
   ip-osoite ei enää kerro mitään, riippuen asetuksista näyttää meidänkin ip ulospäin samalta kuin kaikkien muidenkin alueella asuvien. Lisäksi on vielä mobiilinetit sun muut ja kahviloissa julkiset netit yms. joten pelkällä ip:llä ei voi suoraan kohdistaa kirjoittelua keneenkään, ulkomaalaisia proxyja nyt unohtamattakaan… <br />
   <br />
   Olen kirjoitellut aiemmin ajatuksistani kateuden suhteen, kateus-sanassa on paha maku, mutta kateutta voi olla myös positiivista. Halua saada jotain sellsita mitä toisella on. 🙂 Se ei aina ole paha juttu, eikä johda minkäänlaiseen ilkeilyyn. Itse osaan olla onnellinen ystävien ja läheisten onnistumisista ja osaamisista, vaikka välillä itsekin tahtoisin itselleni samaa. Käännän tuon voimavaraksi, jotta itse pyrkisin elämässä eteenpäin ja kenties saavuttaisin jotain vastaavaa. 🙂 Positiivinen kateus antaa tavoittelemisen aihetta ja vie meitä eteenpäin elämässä, näin uskon. 🙂

 6. Kirjoitat täyttä asiaa ja olen niin samaa mieltä kanssasi! En ymmärrä miksi jotkut, voisi sanoa suorastaan tahallaan, yrittävät pahoittaa toisen mielen. Yleensä anonyyminä on helppo kirjoittaa solvauksia ja haukkua toisen elämää. Onko se kateutta ja katkeruutta, en tiedä. Negatiiviset kommentit pitäisi vain osata jättää omaan arvoonsa, mutta pakostikin osa niistä jää pyörimään päähän. <br />
  <br />
  Jokainen elää tavallaan, omaa elämäänsä. Itse olen pikku hiljaa yrittänyt päästä kaikilla elämäni osa-alueilla siihen, etten jaksa välittää muiden mielipiteistä vaan teen sellaisia ratkaisuja, jotka tuottavat iloa ja mielihyvää juuri minulle itselleni. Minun elämänihän tämä on. En halua olla katkera joskus sitten vanhana, jos huomaisin, että olisin elänyt vain muiden odotusten mukaan. <br />
  <br />
  Itse ainakin, kun blogiasi luen, huomaan heti sen ilon ja riemun, mikä sinulla on sisustamista ja oman kodin laittamista kohtaan :). Oikeasti Miia, sinun blogisi on yksi lemppareistani, tulen aina hyvälle mielelle, kun luen postauksiasi. Tietenkin vakavat asiat osaan ottaa vakavasti. Ja sinun tyylisi sisustaa on todella inspiroiva, pidän tunnelmasta, joka teidän kodissanne on :). Jatka siis samaan malliin, ole oma pähkähullu itsesi 😀 &hearts;. <br />
  <br />
  Aurinkoista päivää, innolla odotan postausta uudesta seinästä :).

  1. Tiia: Tahallaan toisen mielen pahoittaminen on ilkeää toimintaa. Toistuvasti tuollaista harrastava ihminen kuuluu minun kategoriassani kiusaajiin ja aikuiskiusaajille ei ole tekosyitä tai oikeutuksia jotka nielisin. Lapset on lapsia, mutta aikuisten pitää tietää paremmin ja siksi sympatiaa ei heru kiusaajille.<br />
   <br />
   Olen aika kestävä pakkaus ja kestävyys kasvaa tässä kiusaamisen lomassa koko ajan. Sitä mukaa kuin minä jatkan edelleen bloggaamista ja elämääni kuten ennenkin, koventavat kiusaajat panoksiaan. En tiedä mihin tämä johtaa, mutta onneksi suomessa on laki joka viimeistään tulee vastaan jos tilanne äityy pahaksi. Ja vainoaminenkin toivon mukaan kriminalisoidaan, joten siinä vaiheessa tuostakin voi olla apua. :)<br />
   <br />
   Minä jatkan, ja jatkan ja jatkan kuin duracell-pupu. 😀 Sisustaminen on ollut lähellä sydäntäni pienestä asti ja rakkaus on vain vahvistunut vanhetessa. 🙂

 7. Hyvä Miia!Olen vasta löytänyt blogisi ja ihastunut kovasti.Piristät päivääni joka kerta.Luin eilistä palautetta koskien remppasuunnitelmia.Aika ällistyttävää,miten henk.kohtaisesti voi joku tuntematon ottaa sinun harrastuksesi,sisustamisen.Miten ihmeessä voi ulkopuolisille kuulua mihin tai miten rahasi käytät sekä aikaasi.Ikävä kyllä kateus paistaa läpi.Jatka samaan malliin,ihailen kovasti spontaanisuuttasi ja aitouttasi.Hapannaamoja tässä maassa riittää,who cares.

  1. Anu: Suunnitelma jakoi kyllä vahvoja mielipiteitä ja herätti suurta kiinnostusta. 🙂 Valitettavasti se piti hylätä, joten en pääse teille näyttämään miten kiva siitä olisi tullut. Nyt on vaan tultava toimeen sillä mitä on, vaikka pettymys oli karvas.<br />
   <br />
   Ihana kuulla että olet viihtynyt juttujeni parissa. &hearts; &hearts; &hearts; Teistä ihanista lukijoita saan paljon voimaa ja virtaa, kiitos kun jätit kommenttia! &hearts; &hearts;

  1. Kirsi: Jatkan, enhän muuksikaan voi muuttua. Hihiiii. :D<br />
   <br />
   Aurinkoista torstaita sinulle Kirsi ja kiitos kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts;

 8. Hyvä hyvä! Sinä olet sinä ja teet kotia teille etkä muille. Pysy aina tuollaisena kuin nyt oot, omana ittenäs. &hearts;

  1. Irina: Kyllä juu, tälläinen olen ja tälläisenä myös viihdyn. 🙂 Yritän säilyttää positiivisuuden elämässäni ja silloin kun pahoitan mieleni ilkeilevistä kommenteista niin keskityn sisustamiseen. Siitä saan iloa ja hyvä mieli palaa. &hearts;

 9. Jatka sinä vaan omaa tyyliäsi ja ole &quot;pähkähullu&quot; avoin ja nauti sisustamisesta. Eihän kenenkään tarvitse tulla lukemaan juttujasi, jos on niin vaikeata hyväksyä toimintaasi. Jokainen meistä tekee elämässään juuri niitä juttuja joista pitää ja joista nauttii, ainakin pitäisi tehdä. <br />
  <br />
  Se, että olet avoin ja kerrot asioistasi on minun mielestäni hienoa. Kuitenkin on niin, että hyvin suuri osa ihmisistä pitää henkilökohtaiset asiat vain itsellään eikä vahingossakaan jaa niitä muiden kanssa. Minusta taas on mukavaa, että joku muukin on asioissan avoin ja rehellinen. Minä nimittäin olen myös sellainen, joka en osaa pitää enkä haluakkaan pitää asioitani vain itselläni. Jos joku ei halua kuulla, niin ei tarvitse, enkä siitäkään loukkaannu.<br />
  <br />
  Olisiko niin, että pieni kateudenpoikanen olisi yksi syy arvosteluun. Ei uskalleta itse heittäytyä elämään, kokeilemaan ja ottamaan riskejä 🙂

  1. Pirjo: Juuri näin! 🙂 MInä toteutan itseäni täällä kotona ja blogissani ja toivon että tekemisiini osataan suhtautua avoimen vilpittömästi ja huumorilla. :)<br />
   <br />
   Minä olen joskus turhankin avoin, mutta olen sitä mieltä että kaikki me olemme ihmisiä virheineen päivineen. Mennyttä ei voi muuttaa mutta tulevaisuuden voi. Siksi en kadu mitään enkä myöskään kiellä itseltäni tosiseikkoja. Aina ei voi onnistua, se on elämää. :)<br />
   <br />
   Toivoisin että ihmiset uskaltaisivat enemmän tuoda aitoja tuntojaan esille, eivätkä käpertyisi oman pahan olon kanssa yksinäisyyteen. Silloin kun suruttaa niin antaisi itselleen luvan olla surullinen eikä kätkisi sitä vihaan. Vastaavasti toivoisin että ihmiset iloitsisivat enemmän kun aihetta siihenkin usein oikeasti on. 🙂 Mutta kuten suomessa sananlasku menee, kel onni on, se onnen kätkeköön. Minä taistelen tuota ajatusmaailmaa vastaan vaikka yksinäni ja kuplin ilosta ja onnesta kovaäänisesti silloin kun siihen on syytä. 😀

 10. Kiitos päivien piristyksestä! Seuraan mielelläni kirjoituksiasi ja ymmärrän hyvin intoasi suunnitella ja vieläpä toteuttaa haaveitasi! En lainkaan ymmärrä loukkaavia kommentteja! Ei kai kenekään todellakaan ole pakko lukea jos aiheet eivät kiinnosta!! Minusta on todella hienoa, että on kaltaisiasi ihmisiä, kiitos siitä!

  1. Marja: Kiitos piristävästi kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; Ihanaa että teitä sielunsiskoja on niin paljon siellä tukena. 🙂 Halaukset! &hearts;

 11. Blogisi on aivan ihana luen sitä koska siitä pidän siitä! Odotan innolla mitä oletkaan aina kesinyt 🙂

  1. Birre: hihiii, kaunis kiitos sinulle Birre! &hearts; &hearts; &hearts; Tänään putkahtikin jo postaus valmistuneesta makuuhuoneesta. 🙂 Mitähän sitä sitten keksii seuraavaksi. 🙂

 12. Hyvä kirjoitus Miia! &hearts; Mun mielestä on uskomatonta, että joku tulee arvostelemaan tai haukkumaan toisen valintoja, tottakai rakentavaa kritiikkiä saa antaa, mutta joku roti siinäkin. Ei kukaan ole täydellinen ja se pitäisi kaikkien muistaa.

  1. Kati: Asiallinen ja asiapitoinen kritiikki ja mielipiteiden ilmaisu on enemmänkin kuin sallittua. Monesti toivonkin teiltä kaikilta lukijoilta mielipiteitä ja tahdon ehdottomasti kuulla rehellisiä mielipiteitä. 🙂 Mutta nämä haistattelua ja uhittelua sisältävät ihmeellisen agressiiviset kirosanoilla höystetyt kommentit ovat viime aikoina saaneet suun loksahtamaan auki useammin kuin 20 kertaa. Tälläistä lukemista en kyllä kenellekkään soisi, sen verran kummallinen olo niistä jää. :/

 13. Kalimera!<br />
  Olen asunut jo 13v. Kreetalla eikä yhtään ole ikävä kateellisten ihmisten valtakuntaan, sillä selvähän se on, että nämä ilkeämieliset ihmiset ovat sinulle tavalla tai toisella kateellisia.On kuitenkin epäreilua, että purkavat omaa pahaa oloaan Sinuun.Olen vajaan vuoden seurannut blogiasi päivittäin ja oikein odotan uusia juttujasi, saan niistä energiaa ja iloa.Jos jonkun toisen kohdalla ei ole näin, miksi sitten jatkaa lukemista.Jokainen katsokoon peiliin ja miettiköön mitä siellä näkee ja jos näkymä ei tyydytä, vain sinä itse voit tehdä asialle jotain, eikö se näin mene?<br />
  Jatka samaan rataan, meitä on paljon jotka sinua rakastavat!!! Tsemppiä ja kaikkea hyvää :)<br />

  1. Ulkosuomalainen: MInusta on tosi hienoa että olet seurannut blogiani sieltä asti. Wau! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Kreeta on varmasti upea paikka ja olen kuullut että paikallinen sisustus on todella kodikasta ja tunnelmallista. &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Olen samaa mieltä kanssasi, jos blogi ei miellytä vaan lähinnä ärsyttää niin ei kannata pilata päiväänsä menemällä sellaiseen blogiin. 🙂

 14. Asenne ratkaisee! Pähköhulluus on mahtava piirre ja itsellä ainakin se on tehnyt paljon asioita myös mahdolliseksi. Jos en olisi uskaltanut – en olisi nyt tässä! Spontaanisuus on mielestäni vain hyväksi ja pitää mielen virkeänä. Luen paljon blogiasi, mutta harvoin muistan kommentoida. Kiitos siis piristävästä ja pähkähullusta blogistasi – leuka pystyyn ja tuulta päin!! 🙂

  1. JuttaEmilia: Kiitos kannustavasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Itse olen spontaani ja ehkä rohkeakin kun täällä kirjoittelen ja kuvaan kaiken mitä sisustusrintamalla saan päähäni. 😀 Epäonnistumista en pelkää, koska aina voi pienellä vaivalla korjata kaiken ennalleen ja palata askeleen pari taakse päin. Olen analysoinut itseäni ja oma oppimistaktiikkani on ehdottomasti kantapään kautta eli itse tekemällä ja havainnollistamalla asioita. En ole lukijatyyppiä, eli pelkällä lukemisella en koskaan muista kaikkea ja osa tärkeistä jutuista unohtuu. Pitää päästä kokeilemaan juttuja itse ja samalla oppii kun tekee. 🙂

 15. Hyvä että otit tämän asian esiin. Minä pidän blogistasi, vaikka täytyy myöntää että ihmettelen kyllä suuresti välillä muutosvauhtiasi. Eihän siinä mitään vikaa ole, se on vain niin poikkeuksellista. Ja ymmärrän sen että koko ajan haluaa parempaa ja asunto ei ole koskaan valmis, mutta kun tuntuu siltä ettet koskaan ehdi nauttimaan kättesi jäljestä, kun taas jo huomaat lisää ongelmia ja muutostarpeita. Tämä on tietysti oma asiasi, mutta uskoisin että tuo vaikuttaa ulkopuoliselta siltä ettet koskaan ole tyytyväinen ja saa aikaan näitä puheita että olet onneton jne… Minä en siis ajattele näin, mutta voin kuvitella että tuosta se vaikutelma syntyy. Valitettavasti edelleenkään ei tunnuta tajuavan sitä että blogissa näkyy vain pieni osa bloggaajan elämästä, eli se ei todellakaan ole koko elämänsisältö, vaikka nettikeskusteluissa usein näin kuvitellaankin.<br />
  <br />
  Blogisi on kuitenkin kovin keskittynyt teidän omaan asuntoonne, ja ymmärrän että siitä bloggaamisesi on lähtenyt ja siihen haluatkin keskittyä, mutta olisi kiva jos välillä tekisit postauksia sisustamisesta yleisemminkin, trendeistä, vaikutteista, kivoista jutuista joita tulee vastaan jne. Niitäkin olisi mielenkiintoista lukea.

  1. annap: Olen miettinyt sitäkin miksi järjestyksen vaihtoni on herättänyt niin paljon hämmennystä. Minulle se tietenkin on luontainen asia, aina olen ollut kova uudistamaan kotia. 🙂 Tulin siihen johtopäätökseen, että moni järjestyksenvaihtaja kokeilee useamman kalusteasettelutavan kerralla, eli kun kerran hommiin alkaa niin käydään pari kolme erilaista variaatiota kerralla läpi. <br />
   Minä puolestani teen vain yhden muutoksen ja makustelen sitä päivän tai pari, ennen kuin alan kokeilemaan seuraavaa eli siinäkin tulee jo suuri ero ja milikuva että joka päivä täällä käännän ja väännän kalusteita uusille paikoille. 🙂 Toisien sanoen annan jokaiselle uudelle järjestykselle mahdollisuuden ennen kuin todella totean että se ei toimi. :)<br />
   <br />
   En ole oikea sisustussuunnittelija, ainakaan vielä joten koen että yleisellä tasolla sisustuksesta kertominen ei ole ihan omia heiniäni. Toki minulla on paljon visioita ja mielipiteitä mutta moni ymmärtää minut niin usein väärin, että olen jättänyt tuollaiset pohdinnat pois blogistani. Asiaan voi tulla muutosta myöhemmin, mutta tähän hetkeen en näe että minulla olisi oikein mitään annettavaa yleisellä tasolla. 🙂 Myös kuvienlainaus asia on olellinen eli en lainaa ilman kuvanomistajan lupaa mitään kuvia, ellei kyse ole pelkistä tuotekuvista, joita lainaan aika harkiten myöskin. :)<br />
   <br />
   Tuotekuvakollaaseja en kovin usein haluaisi myöskään tehdä, niissä kuitenkin esiintyy aina samat inspiroivat jutut eikä niiden suhteen paljoa tule vaihtelua. Tämäkin kenties muuttuu jos joskus sisustusopinnot vievät eteenpäin ja on mistä kirjoitella. :)<br />
   <br />
   Mutta laitan ehdottomasti idean muhimaan ja minulla olisi yksi hyvä aihe, nimittäin omat tavoitteet sisustamisessa. Niistä en olekaan teille pitkään aikaan kertoillut ja tuossa voisin avata enemmän omia näkemyksiäni meidän kodista ja asioista joidan pidän, myös oman kodin ulkopuolella. 🙂

 16. Hyvä kaima!!! Sinulla on juuri oikea asenne!!! En ymmärrä lukijoita, joiden pitää narista toisten tekemisistä…. Minä ainakin inspiroidun todella tästä sinun blogistasi. Tätäkin teksitä lukiessani sain loisto idean koskien meidän eteistä 🙂 Ja haluan sen toteuttaa mahdollisimman nopeasti…. Kiitos sinun pähkähullujen ideoiden 🙂

 17. Netti mahdollistaa toisen julkisen haukkumisen, siinä se haittapuoli kun voi olla anonyymi. En vaan jaksa ymmärtää miten haukkujilla on sitä energiaa ensin lukea blogeja sitten vielä haukkua niitä vaikka keskustelupalstoilla. Itse ainakin luen tasan niitä blogeja jotka kiinnostaa ja muita en. Niin kauan kuin et vahingoita ketään niin mitä väliä sillä on montako kertaa vaihdat sohvan paikkaa tai maalat seinää. Onhan niitäkin koteja joissa on tavarat samalla paikalla kun silloin 70 luvulla kun muuttoporukka ne laittoi 😀 näin kärjistäen. Me ihmiset olemme niin erilaisia ja hyvä niin 🙂 osa laittaa rahat matkusteluun, osa laukkuihin, osa kotiin….. yms jokaisen oma valinta! Ei luulisi ketään haittaavan. Kun täältä ei mitään mukaansa saa kun viimeinen matka koettaa. Eletään tämä ainut elämämme parhaalla katsomallamme tavalla 🙂

 18. On se ihmeellistä miten tällainen asia (sisustus) voi herättää ihmisistä noin paljon reaktioita! Ei uskoisi, että ihmiset ovat näin tyhmiä/törkeitä/ajattemattomia/ilkeitä… Kannattaa vaan muistaa, että suurin osa heistä on kateellisia sinulle! Ihmiset eivät ymmärrä, ettei kenenkään elämä kuitenkaan ole täydellistä, vaikka ulkopäin siltä näyttäisi (en tosiaan tarkoita, että olisi jotain isoja ongelmia) 🙂 Teillä on kaunis koti ja toivottavasti jaksat jatkossakin jakaa kanssamme näitä kauniita kuvia 😀 Hyvää kevättä sinulle ja perheellesi!

 19. &hearts; Vaikka lueskelen blogeja paljon niin aika harvoin luen kommentteja muiden blogeista. Nyt oon kuitenkin seurannut (utelias hei ;D) kahden sun edellisen postauksen kommenttiosiota ja jotenkin tekis vaan mieli niin istuttaa pari tyyppiä alas ja lähteä ihan alusta asti miettimään että mikä meni omassa elämässä vikaan (niiden siis) ;D Ihan uskomatonta! Kirjoittelin aamulla postauksen vähän aihetta liipaten mutta vielä en saanut valmiiksi. Nyt kun alkaa munkin blogissa olla koko ajan enemmän lukijoita, aivan pelkään niitä negatiivisia. Oon onnekas että kertaakaan ei oo vielä mitään paskakommentteja tullut mutta sehän on vain ajan kysymys. Kuinka sä kestät noiden urpojen jutut?<br />
  <br />
  Sannis<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://afterastorm-sannis.blogspot.fi/&quot; target="_blank">http://afterastorm-sannis.blogspot.fi/</a&gt;

 20. Kiitos ihanasta blogista, jatka samalla linjalla!!!! Jätä negikset omaan arvoonsa, sä oot niiden yläpuolella. Seuraan Blogiasi joka päivä, olet inspiroiva! Hyvää kevättä.

 21. Voi Miia &hearts;<br />
  Sie olet ihanan spontaani ja pähkähullu sisustuksen suhteen niinku SISUSTUSHARRASTAJAT ylleensä onki 🙂 Niin mieki oon :)<br />
  Ne jokka panettellee, ei ne tajua sisustamisesta yhtään mittään, siksihän ne vinnoileeki täällä…typerää kylläki…<br />
  Onneksi sie oot parkkiintunu nuihin älyttömmiin kommentteihin..<br />
  <br />
  Emmiekään oikein tajua miten sisustaminen voiki saaha nuin suuret mittakaavat negatiivisten ihmisten mielessä..älyvappaata!<br />
  Sisustaminen on hauska ja MAHTAVA harrastus!! &hearts; <br />
  joka väittää toista, hankkikoot elämän tai hankkikoot toisen harrastuksen blogilukemisen sijaan..<br />
  <br />
  Blogit on ainaki minun elämänsuola, samoin sisustaminen ylleensä ja alan lehtien-kirjojen luku…jos harrastuksista puhutaan…..mulla muuta harrastusta ookkaan enkä tarvi, saan kulumaan kyllä tämän harrastuksen parissa oikein hyvin ajan :)<br />
  <br />
  Hankkikaa elämä te negatiiviset ihmiset, mutta alottakkaa ensin vaihtamalla asenne, onnistuu elämä paremmin…<br />
  Tsemppiä Miia &hearts;<br />

 22. Olen opettaja ja välillä kun joku oppilas ilkeilee toiselle oikein ikävästi, saatan muistuttaa oppilaita siitä, että haukkuminen ja nimittely kertoo aina enemmän siitä oppilaasta joka ilkeät sanat sanoo, kuin siitä jolle ne sanotaan. Tämä osuu välillä vähän liiankin napakasti niihin oppilaisiin, jotka sanat ovat sanoneet ja saa heidät jopa surullisiksi.<br />
  <br />
  Mielestäni aikuisten maailmassa vallitsevat ihan samat periaatteet. Kun jollain on tarve alistaa tai ilkeillä jollekin, kertoo se aina enemmän ilkeilijästä kuin ilkeilyn kohteesta. Varsinkin anonyymina kirjoitetut negatiiviset viestit jättäisin kokonaan julkaisematta (ja melkein lukemattakin). <br />
  <br />
  Myös se on yksi elämän perusilmiöistä että ihmiset, jotka eivät itse koskaan tee tai järjestä mitään jännittävää tai uutta, ovat niitä, jotka ensimmäisenä ovat huutelemassa ja lyttäämässä toisten ideat ja suunnitelmat. <br />
  <br />
  Olet rohkea, spontaani ja avoin. Ole jatkossakin. Se tekee juuri sinun blogistasi niin kiinnostavan ja koukuttavan! :)<br />
  <br />
  t. Minna-Astrid

 23. On ihan pakko itsekin jättää kommenttia. En ole aikaisemmin kommentteja lukenut ja olen järkyttynyt miten aikuiset ihmiset kirjoittelevat. Blogisi on piristävä ja tulen aina hyvälle tuulelle teksteistäsi. En ymmärrä miksi blogia tarvitsee lukea, jos se jotain ärsyttää. Kommenttia saa antaa, mutta ei tarvitse mennä henkilökohtaisuuksiin. Pidät sisustusblogia, etkä lapsiperheen arkiblogia. <br />
  Tsemppiä sinulle ja perheellesi! Olet aivan mahtava tyyppi, haleja 🙂

 24. Älä välitä ilkeistä kommenteista. Ne ovat vaan kateellisten panettelua. Tiedän kyllä, että ilkeät tekstit saavat mielen pahoittumaan ja sehän on varmaan joillakin tarkoituskin. Olet todella rohkea päivittäessäsi blogia ja kertoessasi omista henkilökohtaisista asioista. Hattua täytyy sulle nostaa. Ja mitä sisustamiseen tulee, jatka ja pysy ihan sillä linjalla mikä on sulle ja perheellesi parasta. Jos ei jotakin kiinnosta, pysyköön pois blogista tai jättää omat negatiiviset kommentit omaan pääkoppaan. Tiedän, että kaikkia ei sinun ratkaisut ja sisustamiset aina miellytä ja kaikilla on oikeus omiin mielipiteisiin, mutta sen verran fiksu pitää olla ettei tahallaan pahoita kenenkään mieltä. Oikein ihanaa viikon jatkoa!

 25. En minäkään hyväksy ilkeilyä ja loukkaavia sanoja! En! Mielestäni kuitenkin on naiivia odottaa, että kaikki palaute on &quot;hali, pusu, rutistus, love&quot; -tyyppistä. Jos avaa sielunsa, yksityisimmät asiansa, kotinsa, perheensä ja harrastuksensa kaikelle maailmalle, on realistista asennoitua vastaanottamaan myös erilaisia asiallisesti esitettyjä mielipiteitä. Joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön. Ihan toinen asia sitten onkin, onko moinen avautuminen tässä julmassa ja arvaamattomassa maailmassa lainkaan viisasta. Sen tietysti jokainen itse päättää. Ja onhan näitä blogeja mielenkiintoista lukea. Niin teen minäkin melkein päivittäin, ja usein nautin lukemastani ja näkemästäni. 🙂

 26. Älä vaan lopeta/sensuroi blokiasi joidenkin ilkeiden kommenttien takia. Musta on tosi kiva lukea rehellistä ja inspiroivaa tekstiä. Aina kun tuun koneelle on pakko käydä kurkkaamassa ootko jo kirjoitellu jotain uutta. 🙂 (Pientä riippuvuutta) …

 27. Juoruilu on ihmisistä hauskaa. Rakastan itsekin makeita juoruja, en kuitenkaan sellaisia, jotka ovat juoruilun kohteelle ikäviä.Kenties blogit ovatkin toisille juorulähteitä, paikkoja, joista haetaan keskustelunavauksia omaan virtuaalitodellisuuteen.<br />
  Pidän blogistasi.Erityisesti siksi että päivittelet niin usein.Olet minulle mammalomailijalle hetken pakotie toiseen todellisuuteen :).<br />
  Olen puolestasi tosipahoillani että joudut kokemaan ikäviä viestejä, törkeyksiäkin.Ihmisillä, jotka niihin syyllistyvät, heillä on hyvin vähän sitä oikeaa sivistystä eli sydämen sivistystä, jonka ansiosta toiset ihmiset ymmärtävät erilaisia ihmisiä toiveineen ja taustoineen. <br />
  Olet rohkea mimmi.Kaltaisesi blogin pitäminen vaatii rohkeutta.Pidä linjasi, jatka kohti unelmia.Ole oma itsesi.

 28. Hyvä teksti Miia! &hearts; Aamen ja hallelujah !!! Olet oikea ihanaakin ihanempi ihminen, jolla on ihana perhe ja joka on tärkeintä sinulle maailmassa, minä tiedän 😉 Olet aina ja ikuisesti kovakuorisin ja rautaisin nainen jota tiedän. Ja on todella kurjaa miten jotkut ihmiset tuota rautaisuuttasi koettelevat. :/ Mutta niinkuin tuolla muut kommentoijat ovat kirjoittaneet yhdyn monen sanoihin, netissä kaikki on helppoa, jotkut purkavat kateellisuutta tai pahaa oloaan jne jne ja on todella kurjaa että sinä, juuri sinä olet tämän kohteeksi joutunut. 🙁 Mutta ei anneta sen lannistaa, jatka samaan malliin, sillä blogisi on yksi suosikeistani ja uskon että myös monen muunkin ja meitä kunnon lukijoita löytyy suuri verkosto tukenasi ja seuraamassa ihan mahtavia ideoitasi!<br />
  <br />
  &hearts; Halirutistus &hearts;

 29. Lukijana (ei kommentoijana) nyt on PAKKO sanoa muutama valittu sana.<br />
  <br />
  Olen käsittämättömän iloinen siitä että et julkaise &quot;negatiivisia&quot; kommenttejä!!! <br />
  Negatiivisia lainausmerkeissä siksi että itse pidän joitakin kommentteja enemmänkin riidanhaluisina, törkeinä ja uhkaavina kuin ihan puhtaasti vain negatiivisina. Luen blogiasi (ja muita blogeja) päiväni piristykseksi ja saadakseni ihania sisustus ideoita. En todellakaan halua nähdä sanasotaa siitä kuinka jonkun anonyymin mielestä teet jotain niin mahdottaman väärin tai tietää sisustaja bloggareiden välisistä kahnauksista oli vika sitten kenen hyvänsä ja aihe mikä tahansa. Uskon että tähän yhtyy myös tosi moni muu lukija. Toivoisin että myös muut blogit seuraisivat samaa linjaa ja mahdolliset erimielisyydet ratkottaisiin piilossa lukijoilta! <br />
  <br />
  Toiseksi yhdyn jo monen aiemman sanoihin, moni on sinulle kateelliinen kauniista kodista, energiastasi ja positiivisuudestasi, mutta ennen kaikkea siitä että sinulla on mahdollisuus muutella kodin ulkoasua ja kalustusta niin usein. Jätä kuitenkin omaan arvoonsa, kirjoitat blogia sisustamisesta joten olisi aika yksitoikkoista mikäli et muuttaisi mitään vuoteen! Toki voisit kirjoittaa tuolloin vaikka mielipiteitäsi politiikasta, jos tämä vaikka miellyttäisi enemmän näitä ikäviä kommentteja lähettäviä… tosin silloin blogisi tuskin olisi enää sisustus sellainen… Hohhoi, älä tosiaan harkitsekkaan muuttavasi mitään! Blogeja on olemassa monenlaisia ja mikäli sinun blogi ei miellytä, voi kommentoinnin sijaan jättää käymättä – eikö vain?

  1. Erika olen kanssasi samaa mieltä. Käyn katselemassa eri sisustusblogeja ja etsimässä inspiraatiota itselleni, kuten nyt esim. tuo struktuuriseinä! Olen myös saanut tästä blogista inspiraation laittaa kierrätykseen kaiken turhan ja joutavanpäiväisen tavarapaljouden ympäriltäni. Niinpä pikku hiljaa karsin kotiani yhä minimalismisempaan suuntaan. Yleensä en näitä kommentteja edes lue, mutta nyt vain oli jotenkin pakko ja osallistua siis itsekin. Siis jos ärsyttää tai ei pidä jostain so what…klik, klik…niin helppoa se on ei sitä tarvi toitottaa kaikelle kansalle ja mollata vaihtaa vain sivua…Itse olen jopa lukijana hieman yllättynyt Miian hyvinkin henkilökohtaisista 'paljastuksista', enkä ehkä itse selaiseen pystyisi, mutta olen ajatellut, että kiva kun joku uskaltaa olla noin rohkea, ehkä se auttaa jotain joka painii samojen asioiden kanssa. Siis voimahali täältä jäämeren rannalta Miialle ja kiitos ihanasta blogista kuten myös muutkin Casalaiset! Kiva kun jaksatte olla inspiraationi lähteenä! Ps. olen säästänyt sievoisen summan kun olen sijoittanut nykyisin muutamiin rakkaisiin 'merkkeihin' ja jättänyt ostamatta kaiken 'sisustuskrääsän' kertahyödykkeinä. Ostohetkellä ne maksavat enemmän, mutta niistä on sitten iloa pitkäksi aikaa!

 30. Te kateelliset ihmiset, jotka siellä ruudun takana pauhaa. Mikä ihme siinä on, ettei voi käsittää jonkun olevan intohimoinen sisustaja? Itsellenikin se on aivan huippuihana harrastus. Yhtälailla kuin jollekin teistä voi ratsastus ja hevoset olla jotain, mitä on pakko päästä harrastamaan joka päivä. Tai lenkkeily, tai tv:n katsominen.<br />
  <br />
  Mitä sitten jos jonkun huonekalut ovat uusia tai täysin valkoisia. Värihän sekin on. <br />
  <br />
  Ja oletteko koskaan kuulleet sellaisesta jännästä jutusta, kuin vanhan ja ruman roinan myymisestä?<br />
  <br />
  Jos olette rahasta kateellisia, mitäs ette käyneet koulujanne tai valitsitte huonon alan.<br />
  <br />
  ANTAA KAIKKIEN KÄYTTÄÄ RAHANSA MIHIN HALUAA, SISUSTAA NIINKUIN HALUAA, KIRJOITTAA MITEN HALUAA. <br />
  <br />
  JA ENNEN KAIKKEA, JÄTTÄKÄÄ PIENI TYTTÖ JA MUUT HÄNEN LÄHEISENSÄ RAUHAAN.

 31. Sitä ihmettelen suuresti, miksi ihmiset jotka sinua ja kotiasi niin paljon vihaavat, käyvät täällä silti sinua vakoilemassa. <br />
  <br />
  Miksi he niin sinua vihaavat vain siksi että sinulla on kaunis koti jota tykkäät uudistaa. Vaikka nyt sisustaisivatkin eri tyylillä, täytyykö sitä toisen kotia silti haukkua. En itsekään tykkää kodeista, joissa on ruskeat nahkasohvat, pyökkiä siellä täällä, huonekaluja eri puun väreissä, lukuisia tauluja, huonekasveja ja joka seinällä kukkatapeetti. En silti sellaisen blogin nähdessäni ala kommentoimaan, että onpa mauton koti.<br />
  <br />
  Miksi heidän täytää olla ilkeitä sinua kohtaan? Ja vieläpä läheisiäsi kohtaan?<br />
  <br />
  Sellaisilla ihmisillä ei ole aivotoiminta ihan normaalia. Ja niitä ihmisiä kyllä löytyy yllättävän paljon.

 32. Heippa Miia! Olipa hyvin kirjoitettu ja sydämmestä. Teillä on hyvin kaunis ja ihana koti. En tiedä kuka kehtaa lukea ja kritisoida asioita,oisko kateellista porukkaa … Tämä blogien katseleminen ja lukeminen on hyvin mukavaa ja ennenkaikkea tykkään lukea ja katsoa eniten sinun bloggailujasi. Sinulla/teillä on hyviä ja myös hurjia ideoita.. Mutta se on vaan mukavaa seurata ja mielelläni odotan teidän remontin edistymistä ja ennenkaikkea valmistumista. Eli täällä tykätään hurjista ideoistasi ja ehkä sen takia juurintästä pidänkin. Itsellänikin oisi kodissani monen monta ideaa,mutta niitä en vaan kaikkia uskalla toteuttaa. Tälläisiä bloggaajia vaan lisää! Kiitos mukavasta blogista ja hyvää kevään jatkoa ja myös hyviä remontti hetkiä !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *