Valmis ja sisustettu makuuhuone

Tässä se nyt sitten on, meidän oma makuuhuone johon tahdoin lisätä hotellimaista tunnelmaa. <3

515d3c60c98c7ea704000020.jpg

515d3c5dc98c7e2f55000060.jpg

515d3c4fc98c7e4f01000012.jpg

515d3c4bc98c7eeb7d000018.jpg

515d3c3ac98c7ec702000002.jpg

515d3c5ac98c7ea70400001b.jpg

515d3c48c98c7ec702000011.jpg

515d3c56c98c7e2f57000038.jpg

515d3c3ec98c7e2f55000056.jpg

515d3c3ac98c7e927f000007.jpg

515d3c41c98c7ea70400000c.jpg

Seinäkuviointi tuo huoneeseen kivan fiiliksen ja kaivatun ripauksen jotain erilaista ja uutta mattapintaisen tavallisen maalipinnan sijasta. <3 Tekstiilit ovat nyt hotellimaisen valkoiset ja koko huone on minusta paljon raikkaampi ja valoisampi kuin se edellisessä makuuhuoneessa ollut versio, jossa mm. vaaleanpunaista joukossa. 🙂 Tämä oli taas askel parempaan, riski mikä kannatti näemmä ottaa, hihiii. 🙂

Aurinkoista torstaita kaikille! <3

68 kommenttia “Valmis ja sisustettu makuuhuone

  1. Love: Hihii, thanks darling! &hearts; &hearts;&hearts; Koska tulet kurkkaamaan paikan päälle? 🙂

  2. :):) YESH, tulen ILOMIELIN! <br />
   <br />
   La-illalla? Su anytime?? Tuli yllättäen vapaa weekendi :)) JEEESS!!

 1. Moi,<br />
  Pitkään olen lukenut blogiasi ja inspiraatiota omaankin sisustukseen täältä saanut monesti. Pakko oli nyt kommentoida, että ihana muutos! Minulle tuli kuvista (varsinkin kolmannesta kuvasta) sellainen fiilis niin kuin olisin köllötellyt pilvenhattaroiden päällä katsellen ohilipuvia poutapilviä. Kaunista!

  1. Pipa: Kiva että jätit kommenttia minulle! &hearts; &hearts; &hearts; Ihanan mielikuvan sait, täytyykin katsoa paremmin tuota omaa makkaria ja pitää pilvenhattarat mielessä. 🙂

  2. Marie: Vauhtihirmu se täällä ilmoittautuu ja myöntää että taas on tullut puuhasteltua. HIhiiii. 😀 Huoneesta tuli aika ihana, minusta se on tosi rauhallinen nyt ja parempi kuin se edellinen versio toisessa pikkumakkarissa. :)<br />
   <br />
   Kokeilitko jo Facebookin-kirppispalstaa? Siellä kuulemma käy kauppa tosi vauhdikkaasti. Itse en ole vielä kokeillut kun en ole kovin aktiivinen Febulainenkaan. 🙂

   1. Taika: Nyt ei päästä käytännöntasolla koskaan kokeilemaan miten olisi toiminut. Harmittaa kyllä, mutta onneksi tuo seinä onnistui paremmin kuin uskalsin toivoa ja se toimii hyvänä lohdutuksena. 😀 Tytön huone on nyt hieman kauempana olohuoneesta kuin ennen, joten telkkaria voi kuunnella myöhäänkin sellaisella äänenvoimakkuudella että suomenkielisistäkin ohjelmista saa selvää. Se on myös plussaa. 🙂

 2. Ompas kaunis lopputulos, silleen hyvällä tavalla vähän outokin 😉 Jännää miten tuo nurkka tuntuu ikäänkuin häipyvän, ihan kuin seinä jatkuisi vaikka siinä nurkka onkin. Mä rupesin ekaksi kattomaan, että onko sulla peili tuossa jossain, joka tekee sellaisen jotenkin heijastavan viipyilevän vaikutelman, mutta ei… Kyllä se vaan tuo maalin struktuuri tekee ihmeitä. Ihana!

  1. Dara: Tuosta tuli sopivan erilainen ja kummallinen. 😀 Tuo nurkan häipymis-illuusio on muuten vekkuli, ihan selkeä näköharha tulee ja myös täällä paikan päällä tapahtuu ihan sama. 😀 😀

  1. Maiju: Kiitos! &hearts; &hearts; &hearts; Ja kiitos kivasta haasteesta, tämän toteutankin tuossa jossain vaiheessa kun taas arjen sotkuja alkaa ilmestymään enemmän. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa! &hearts; &hearts;

 3. No nyt näyttää todella hyvältä &hearts; Äläkä mene nyt muuttelemaan mitään =)<br />
  <br />
  Olisi kysyttävää noista silkkiverhoista: oletko koskaan pesettänyt niitä pesulassa tai pessyt niitä itse? Liikutteleeko Ava verhoja, jääköhän niihin tahmatassun jälkiä miten helposti? I

  1. Nina: Tällä mennään taas tovi eteenpäin. :)<br />
   <br />
   Ava lähmii verhoja joka päivä ja menee verhojen taakse piiloon yms. Vielä ei ole jäänyt mitään tahroja tms. Koirakin nukkuu usein ikkunan edessä ja nojailee samalla verhoon, ei ole likaantunut. 🙂 En ole verhoja pessyt vielä millään, pesetys on suosituksena. Mutta pesin käsipyykkinä haalealla vedellä kaksi tyynynpäällistä jotka ovat samaa sarjaa ja samaa dupion-silkkiä, silkki rypistyi mutta tuli puhtaaksi. Silittämällä niistä saa varmasti ihan kuin uudet. Suosittelen kuitenkin verhoille pesetystä pesulassa ja itsekin ajattelin syksyllä viedä muutaman vanhimman verhon pesulle. 🙂

  2. Mikähän älynväläys oli laittaa tohon edelliseen kommenttiin koko nimensä… <br />
   <br />
   Vähän ajattelinkin, että niitä voisi pestä itsekin… Pesin nimittäin oman hääpukunikin, joka on silkkiä. Silitin sitten vähän kosteana ja rypyt hävisivät. Ja en usko, että tuo taustalla oleva puuvillakangaskaan kutistuisi, koska lämpötila pesussa on niin alhainen.<br />
   Teetkö postausta sitten niistä verhoista kunhan pesetät ne. Kiinnostaisi hinta, pesetettyjen / pesemättömien verhojen väriero, kutistuiko yms.

  3. Nina: En minäkään usko että puuvillainen taustakangas kutistuisi kun alhaisessa lämpötilassa pesee. :)<br />
   <br />
   Värieroa ei ainakaan tyynynpäällisiin tullut verhoihin verrattuna, joten luulen ettei pesula pesetyksessäkään värissä tapahdu kummempia. 🙂 Teen toki postauksen heti kun saan verhot pesetyksestä takaisin ja ikkunaan, se tosin menee syksylle. 🙂

 4. Kyllä näyttää hyvältä &hearts; Tuo rosoisen näköinen seinä jotenkin korostaa petivaatteiden maton pehmeyttä ja tuo mukavasti lämpöä sisustukseen, vaikka ei ehkä heti uskoisi 🙂 saisimmeko postausta myös Tytön huoneesta? Olisi ihanaa nähdä mitä taikoja olet siellä tehnyt!

  1. Niin innokkaana kirjoittelin että näemmä sanojakin puuttuu välistä 😀 tarkoitin siis petivaatteiden SEKÄ maton

  2. Meri: Toimivat kyllä hyvänä vastakohtana toisilleen. &hearts; Tytön huoneesta postailen varmasti lähiaikoina. Se on nyt siellä toisessa makkarissa ja siellä on kaunis tyttömäinen tunnelma kaikkine nallukoineen ja seinähyllyineen. 🙂

 5. Ihanan näköistä, tulee todella ylellinen tunnelma :). Pienillä jutuilla on fiilistä helppo muuttaa :).<br />
  Ps. Blogini osoite on muuttunut ;).

  1. Tiia: Fiilis on juuri sellainen mitä hain ja varsinkin pöytävalaisimien valossa tuo huone on unenomainen. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Korjataan heti paikalla uusi osoite! 🙂

  1. Jenna: Juuri sopivan outo. 😀 Taitavuudesta en menisi takuuseen, mutta vauhdikas ja luova, sitä kyllä olin kun seinää sudin. 🙂

 6. Ihana, ihana, ihana!! &hearts; Meillä myös tarkoitus vetästä yksi olkkarin seinistä struktuuri-pinnaksi! 🙂 Ystäväni joka on rakentaja ammatiltaan tulee onneksi avuksi ja toivottavasti saadaan upea seinä aikaiseksi! Laitan sulle sähkäriä myöhemmin siitä noudosta kun se on vähän jäänyt.. 😀 &hearts;

  1. Saana: Teille tulee varmasti aivan upea seinä ja kun saatte vielä apuakin niin siitä tulee WAUDE!!!! &hearts; &hearts; &hearts; Heiiii, just muistin. Unohdin vastata sulle siihen kuvahommaan, ääk, sama pää kesät talvet ja niin paljon ikääkin että ei enää muista mitään. Hihihiii. 😀 Tsekkaan kuvat viim. viikonloppuna ja laitan ideoita tulemaan. Tuleeko se teidän struktuuriseinä muuten just siihen kohtaan mistä puhuttiin? Saattaisi olla nimittäin tosi kiva. 🙂 Ei kiirettä hakureissulla, sitten kun tulet niin keitellään kaffet samalla. 🙂 &hearts;

 7. Jännä, kaunis &hearts;!<br />
  On siulla ollu sutimista pensselillä 🙂 Mie maalasin vuosia sitten meidän työhuoneen pensselillä ja ranne oli ihan jäykkä monta päivää sen jälkeen (en osannu käyttää telaa 😀 ja mies ei ruennut telaamaan). Onko muuten siellä huoneiden järjestys muuttunut?

  1. Soili: Kiitoksia! &hearts; &hearts; Pensseli oli onneksi aika leveä, joten aika nopeesti sai työstettyä tuon seinäkuvioinnin. Ranne on kyllä edelleen hieman jumissa ja varsinkin lihakset tuossa ranteen yläpuolella on kipeät. Mutta eipä se haittaa kun lopputulos onnistui noinkin hienosti. :)<br />
   <br />
   Huoneet vaihtui päittäin ja olohuone palasi oikealle paikalleen. Tämä on paluu viime kesään, jolloin vuosien tauon jälkeen vaihdoin viimeksi makkareiden paikkoja. 🙂

 8. Minä olisin jättänyt sutimatta päällimmäisen kiiltokerrokseen ja pitänyt sen Tunto-pinnan, mutta makuja on erilaisia.<br />
  <br />
  Sen sijaan pidän paljon sisustuksesta ja noista vaaleista tekstiileistä. Huone näyttää siltä, että siellä on hyvä nukkua!

  1. Miina: Mie halusin seinästä selkeästi erottuvan ja erilaisen. Tykkäsin kyllä siitä pelkästä Tunto Hieno-pinnastakin, mutta se kuviointi ei näkynyt kuin hyvin läheltä katsottuna. Se olisi pitänyt toteuttaa kahdella värillä, jotta seinästä olisi saanut sellaisen erottuvan röpöläisen, tai sitten valita se Tunto Karhea, jolla saa todella upeita pintoja aikaan. 🙂

 9. Miltäs se yksi blogin kautta saatu taulu näyttäis tuossa seinässä sängyn päädyn yläpuolella? Se mikä oli hetken olohuoneessa, mutta ei ole vähään aikaan näkynyt missään. 😉

  1. H: Ihan kivalta. 🙂 Kerkesin jo sitä mallailemaan tuohon sängyn päälle, mutta se on vähän pienen oloinen ja kuviot ovat yhdessä aika rauhattomia. Taulu oli tytön huoneessa jonkin aikaa, nyt se miettii paikkaansa sillä tytön huoneessa on nyt entisen makkarin kalusteet seinähyllyineen eikä se mahdu sinne. Mutta onneksi ei ole kiire, voin sommitella taulua rauhassa ja yksi hyvä paikka sille olisi se wc:n ovinurkkauksen takaseinä… 🙂

  1. H: Tuli. :)<br />
   <br />
   Takimmaiset tyynyt on isoja nukkumistyynyjä eli 60x80cm. Keskelle jäävät tavallisia nukkumistyynyjä 50x60cm ja etummaiset normi koristetyynyjä 45x45cm. 🙂

  1. Sari: Maalaaminen on mukavaa puuhaa, varsinkin tuon struktuuripinnan tekeminen oli tosi kivaa. 🙂 Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja intoilemaan maalisudin päähän. 🙂 🙂

 10. Siis aivan ihana!!! Koko makuuhuone!! Ja mä kyllä niin tykkään noista seinistä, ne on ihan perfect!!! ♥

  1. Marja K: Tuo oli musiikkia korvilleni. 🙂 Juuri siihen pyrinkin, kiitos siis miljoonasti kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts;

 11. Ei yhtään yllätä, että tuli upean näköinen lopputulos! Tyylikäs, upea ja jollain tapaa &quot;rento&quot; eli varmasti hyvät unet saa tuossa huoneessa. Hienoa jälkeä! &hearts;

  1. Mia: Kiitos! &hearts; &hearts; Seinä onnistui tosi hyvin ja olen tyytyväinen oman käden jälkeen. 🙂 Ihanaa illan jatkoa! &hearts;

 12. Kauankohan yhden pienemmän seinän maalaamiseen menisi.. Itse mietin, että, jos täällä meidän pikkuruisessa kodissa tohtisin tuon yhden olohuoneen seinän maalata.. Ja miten ne kaikki maalin hajut sun muut, joutuuko seinän kuivumista dsottamaan kuinka kauan? 🙂

  1. Anna: Maali ei haissut kovin paljoa, huoneessa oli yksi pikkuikkuna auki ja se riitti ilmanvaihtoon. Ja maalin haju oli haihtunut lähes kokonaan kun maali oli kosketuskuiva, eli tunto hienossa noin 3 tuntia ja taika helmiäismaalissa noin 8 tuntia. :)<br />
   <br />
   Itse maalaamiseen menee varmaan yhden seinän osalta noin 20-40 minuuttia riippuen nopeudesta. Itse olen aika vauhdikas, vaikkakin pyrin olemaan huolellinen työskentelyssäni. Yhteen seinään meni minulla noin 20 minuuttia ja seiniä oli siis kaksi. 🙂 Helmiäismaaliin meni toinen mokoma, minulla oli pieni maalikaukalo toisessa kädessä koko ajan ja pensseli toisessa, eli sain helmiäisen sudittua hyvin ilman erillistä ravaamista maalikaukalon luona lattialla. 🙂

 13. Kaunis kokonaisuus &hearts; Aivan ihanat on nuo sivupöydällä olevat kaksi pöytävalaisinta, onko ne kenen valmistajan? Mitä ajattelet, toimisivatko sellaiset yöpöydillä, jos katossa on kristallikruunu, jossa kultainen runko, harmahtavanvalkoisessa sängyssä kultaisella koristusta, muutoin makuuhuoneessa valkoista ja harmaata..? 🙂

  1. Henna: Pahoittelut pahasti myöhässä tulevasta vastauksestani! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Pöytävalaisimet ovat Pentikin, jalka on hopeinen Rondo ja varjostin on 29cm kokoinen Deco-kangasvarjostin. :)<br />
   <br />
   Minusta sopisi oikein hyvin, sillä valaisimien jalka on hopeoitua messinkiä ja värisävy niissä vivahtaa hieman lämpimään. Ei ole siis sellainen kova ja kylmä hopea. 🙂

 14. Saanko udella millä maaleilla tuo seinä on toteutettu? Voisin itse kokeilla samanlaista, on sen verran hienon näköinen 🙂

  1. inka: Tottakai! :)<br />
   <br />
   Pohjamaalina oli Tikkurilan täyshimmeä perusmaali sävyltään Laasti, ja sen päälle laitoin Tikkurilan tunto hienoa samassa sävyssä. Telasin noin 1x1m kokoisissa osioissa tunto hienon pintaan ja kuvioin sen viuhkamaisesti leveällä maalipensselillä. Kun tunto hieno oli kuivunut, levitin Tikkurilan hopealasyyriä (taika) siihen päälle pensselillä tunto hienon viuhkakuvioita myötäillen. 🙂

 15. Ihana koti! Eksyin blogiisi vahingossa ja näyttää aivan ihanalta. Rakastuin myös lipastoon, joka huoneen kulmassa on. Mistä se on ostettu?

  1. Sani: Kiitoksia! &hearts; &hearts; Lipasto on Ikean Bestå-sarjaa, jossa on yksi 120cm runko kahdella ovella ja yksi 60cm runko yhdellä ovella vieretysten. Ovina on korkeakiiltovalkoiset Bestå Tofta-ovet koossa 60c64cm. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *