Viikonlopun ohjelmassa… TÄTÄ! Ja vähän kuulumisiakin.

Olen ollut pienestä asti hurja leffafriikki ja rakastan elokuvia ja niiden katsomista kovasti. <3 Olen kerännyt itselleni ajan saatossa aika mojovan elokuvakokoelman, jonka olen pari kertaa jo täällä blogissakin esitellyt. Leffoja on kertynyt jo lähes 500kpl, joista osa on parhaillaan lainakierroksella ystävien luona. 

5160370ec98c7ee44900002e.jpg

Meidän perheen elokuvamaku on aika laaja, itseeni uppoaa sekä action että romanttinen komedia ja itkettävä draama. Olen myös suuri kasari-leffa fani ja musiikki- sekä tanssielokuvia rakastan suuresti. 🙂

Ostan elokuvia paljon tuoreeltaan, tykkään siitä että voin katsella leffan vaikka sata kertaa halutessani. Tykkään myös siitä, että elokuva on fyysisesti kosketeltavissa kansineen ja levyineen päivineen. 🙂 Olemme kuitenkin hypänneet tekniikassa taas askeleen eteenpäin ja hankkineet Apple TV:n, jonka avulla voimme katsella jatkossa leffoja ja sarjoja televisiosta kanavapakettia hyödyntäen. Voi olla että elokuvien ostaminen kaupasta loppuu tähän, vaikka hieman vastustankin sitä että kaikki muuttuu nettipohjaiseksi. 🙂

5160370dc98c7e1351000011.jpg

Tänään onkin ohjelmassa leffamaraton vapaan viikonlopun kunniaksi. 🙂 Vielä en tiedä mitä menyllä on, mutta Jim Carreyn komediaputki voisi olla hauska. 😀 Tai sitten joku todella surullinen ja ajatuksia herättävä draama-iltama nenäliinapaketin kera. 🙂

Blogikirppis siirtyy ensi viikonlopulle, eli viikon kuluttua lauantaina klo 16.00 on tulossa blobbista jälleen. 🙂 Myyntiin on tulossa muutamia sisustusjuttuja sekä minun ja tytön vaatteita. Kävin eilen oman vaatekaappini läpi ja valitettavasti muutama kiva vaate ei enää istu kovinkaan hyvin. Zaran juttuja pääasiassa ovat, koko noin 36 / pieni S. 🙂

Olen myös pähkäillyt jäljelle jäänyttä Tunto Hieno-maalinjämää, joka olisi syytä aika pian käyttää pois. Muuten se kuivahtaa ja menee hukkaan. Nyt en tiedä yhtään mikä seinä olisi sellainen mitä alan työstämään, onko se olohuoneessa vai missä. 🙂 Eiköhän tässä ehdi vielä idean poikanen syttymään. 😉

Viettäkää aurinkoinen ja ihana lauantai-ilta! <3 Huomiseen! <3

27 kommenttia “Viikonlopun ohjelmassa… TÄTÄ! Ja vähän kuulumisiakin.

 1. Voi kunpa saisin miehen pistämään elokuvat kaappiin pois katseelta 😀 Itseäni häiritsee suunnattomasti kaksi (lasiovista) osittain rikkinäistä kirjahyllyä, jotka pursuavat leffoja. 😀 Eivät nimittäin mahdu kaikki kaappiin. Pakko kysyä, että miten järjestätte elokuvat? 😀 Sen mukaan milloin on ostettu, vai joku muu? 😀

  1. Soffe: HIhii, vaivihkaa vuoraan lasiovet sieltä taustapuolelta dc-fix kontaktikalvolla. :D<br />
   <br />
   Meillä on aikuisten leffat aakkosjärjestyksessä vaakasuorissa riveissä ja lastenleffoja on kaksi ylintä riviä niin että vasemmalla on Disney-Pixarit ja oikealla muut. 🙂

 2. Jotenkin lohdullista, että teillä kun ei oikein mitään tavaraa ole ja kaikki hyllytkin on niin käsittämättömän siistejä, niin teillä on kuitenkin tällainen keräilykohde ja noita leffoja kertynyt kamala kasa. Toki ovat oikein siististi kaapeissa ja kivahan tollasta kokoelmaa on ihaillakin. 🙂 Mutta ihana inhimillinen piirre. Mä aina mietin, kun ihmisillä on jotain tällasia keräilyjä, toinen on esim. muumimukit, niin missä vaiheessa se kerääminen loppuu vai loppuuko koskaan.. Että kerätäänkö niitä mukeja esim. satoja jos niitä niin paljon ilmestyy. Ja luulis, että ilmestyy, kun ihmiset niitä koko ajan ostaa. Tällaista pohdintaa tähän väliin. 🙂 Hauskaa leffailtaa, mekin pohditaan täällä tykönämme sellaista, me vaan harvemmin leffoja miehen kanssa yhdessä katsellaan.

  1. Hen: Ja kyseisten leffojen takana on vielä kaikissa ylimmissä hyllyissä dvd- ja cd-bokseja joissa lisää täytettä. 🙂 Niitä ei vaan usein tarvita joten ne on helppo jemmata tuonna taakse piiloon. Ei mene sekään tila hukkaan. :)<br />
   <br />
   Mie olen keräillyt leffoja ihan lapsesta lähtien. Teini-iässä nauhotin telkkarista vhs:lle hillittömän kokoelman, myöhemmin keräilen dvd-leffoja ja siitä soljuvasti siirryin blurayhin. 🙂 MInun ja miehenkin vhs-kokoelma löytyy varastosta tällä hetkellä, ollaan mietitty että annettaisi ne yhdelle yritykselle joka valmistaa taidetta vhs-nauhoista. 🙂

  2. Jäikin näköjään puolet nimestä pois. 🙂 Itsekin nauhottelin paljon aikanaan VHS:lle ja niitä mullakin oli monta riviä hyllyssä, sekä ostettuina, että itse nauhoitettuina. Kova paikka niistä oli luopua, mutta pienissä erissä pääsin lopulta kaikista eroon, kun ei mitään niille sopivaa laitettakaan ole enää vuosiin ollut.

  3. Henna: Oi niitä aikoja, kun elokuvissa oli mukana ne vanhat mainoksetkin. 😀 Muistan kun noin 10-v iässä näkyi täällä Helsingissä PTV josta myöhemmin tuli Nelonen. 😀 ja sieltä kaunarit kopio Santa Barbara tai joku tuollainen sarja. : D <br />
   <br />
   <br />
   Ja vhs:ssä oli se kelauskin sellainen että leffa pyöri pikavauhtia niiden sahalaitojen kanssa. 🙂

 3. Täälläkin yksi leffafani… ihan noin paljon ei taida kyllä leffoja vielä löytyä… 😉 Mukavaa leffailtaa!!!

 4. Näemmä taas yksi blogi irtisanoutunut portaalista… Mielenkiintoista. On tainnut sinulla Miia mennä sukset ristiin Jennan kanssa. Olet sinä kyllä aikamoinen akka suoraan sanottuna. Sinulla ei ole kohta yhtään blogisiskoa kun kaikki jättää sinut ja uppoavan laivan. Ei sen puoleen, en minäkään haluaisi tulla yhdistetyksi sinuun ja naurettavan huonoon b-luokan blogiisi. Olet säälittävä tapaus, ymmärrä nyt hyvä ihminen että blogiasi luetaan vain säälistä ja myötähäpeästä. Ihmisiä kiinnostaa se, kun olet niin tyhmä etkä tajua sitä itse. HAHAHA. Lopeta hyvä ihminen ajoissa ja katoa blogimaailmasta senkin paskakärpänen.

  1. HEIPPA. Minusta on aika inhottavaa että ihmiset olettaa omien ja muiden huhupuheiden perusteella tämmöstä? minä lähden casasta omien henkilökohtaisten syiden vuoksi. Miia on ihana ihminen ja meillä ei todellakaan ole mennyt sukset ristiin 🙂 <br />
   <br />
   Minua hävettää puolestasi, miten kehtaatkaan tollaista kommenttia laittaa?

  2. Kummallisia kommentteja sulle, Miia, tuleekin :O Mikähän oli tämänkin ylimmän parjausviestin funktio?

  3. Kirpparikeiju: njaa, en kyllä yhtään tiedä. Varmaan se että kyseinen kommentoija tahtoo että lopetan… Siinähän toivoo. Minä olen niin inhottava etten lähde kulumallakaan vaan bloggailen vielä eläkeiässäkin jos niin pitkälle eletään. 😀

 5. WAU mikä kokoelma!! Mul tulee mieleen mun ameriikan serkku, jolla kans joku 1000 leffaa ja samanlailla järkässä kun sulla!! HIHIH! Sil oli ne lukkojen takana eikä lainannu k e l l e k k ä ä n yhtäkään!! HIHIH! :):)<br />
  <br />
  Ihanaa leffailtaa!

  1. Love: Hihiiii, ihanan kitsas ameriikan serkku. 🙂 Itsekin olen kyllä aika neuroottinen omien leffojeni suhteen ja tarkoin mietin kenelle lainailen. Sisko haki viime viikolla lainaksi tusinan verran leffoja, innostui nimittäin Twiligtista. 🙂 Hän on tooooodella myöhässä, mutta onneksi kuuluu team Edwardiin myös. Sukuvika ja sama miesmaku. 😀 HIhiiiii. 🙂

 6. Mahtava kokoelma 🙂 Meki ollaan leffafriikkejä, tai paremminki dvd-friikkejä 😀 Meki mielummin ostetaan ja mie saatan kattoa usiampaan kertaan saman, sitä paitti, mie ainaki tykkään että voi pittää tauon silloin ku ittiä huvittaa (vrt.elokuvateatteri) ja saa kattoa sen dvd vaikka viikon päästä vasta eikä siis kiire kattoa kuten vuokrattava :)<br />
  Miten ois se Tunto-jäämä siihen vessan ja toisen makkarin pikkukoloon..tai miksi sitä sanotaan 🙂 sille yhelle seinälle vain

  1. Meän Satu: Taukoja on kiva pitää ja siksi miekin tykkään enemmän katsella elokuvat kotosalla kuin teatterissa. Teatterissa minua ärsyttää sipsipussien rapistelu ja penkin potkiminen. Yleensä yritänkin päästä aina takariviin siksi. :)<br />
   <br />
   Luit ajatukseni! 🙂 Siihen seinään sitä mietinkin. Ja kun saisi vielä jonkin valaistuksen siihen niin olisi aivan ihana. Saisinkohan siihen mitenkään kiinnitettyä niitä Ikean Dioder-valolistoja… Voisi olla tosi makeeta. 🙂

 7. Vaikuttava kokoelma leffoja, täytyy myöntää :). Pisti silmään, että kaikki taitaa olla blu-ray -levyjä..? Oletteko siis aikanaan myyneet kaikki dvd-versiot pois, vai alkaneet keräilemään leffoja vasta blu-rayn tultua kuvioihin 🙂 ? <br />
  Eikös nuo ole säilöttynä Bestå-kaappiin? Itsehän olemme samoja kaappeja hankkimassa (vihdoin jos saisi aikaiseksi), niin tuli vain mieleen, että meneekö yhdelle hyllylle blu-rayt / dvd:t yhteen vai kahteen riviin?

  1. Tiia: Aloin ostamaan bluray-leffoja silloin heti kun ne tuli markkinoille, olikohan se jotain 2006, kauan sitten kuitenkin. 😀 Ajan saatossa olen korvannut muutamat helmi-elokuvat bluray-versioilla ja myynyt divariin sitten ne vanhat dvd:t tai antanut sukulaisille jos on kelvannut. 🙂 Dvd-leffoja oli kertynyt noin 200 ennen kuin bluray astui kuvioihin. Joten kovin suuri kokoelma ei ollut. Osa dvd-leffoista ja -sarjabokseista on tallella vieläkin, ne on Ikean Kasset-laatikoissa bluray leffojen takana. :)<br />
   <br />
   On Bestå-kaapeissa. Hyllyt voi säätää tosi pienin välein, 5 hyllynpaikka reikää on juuri blurayn kokoinen ja 6 reikää on dvd kokoa. 🙂 Niin hyvin on mitoitettu hyllynpaikka reiät ettei turhaa tilaa jää, paitsi taakse kun kaappi on 40cm syvä. 🙂

 8. Uijui, mikä movie collection!! 😛 Mäkin tykkään ostella ja etenkin tietty katsoa paljon elokuvia ja oon itekin aika kaikkiruokainen -sellaiset tosi överi-miesten-action-pläjäykset ei iske eikä puolestaan tosi kehnot ja kuluneet komedia-yrityksetkään, mutta muuten voi oikeastaan mielihyvin katsoa kaikenlaista laidasta laitaan. :)<br />
  <br />
  psst! Käyhän kurkkaan, millaisen haasteen laitoin sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *