Lisää sisustusseiniä kotiin

Tunto Hienon jämät on käytetty. 🙂 Kyseistä maalia oli sen verran vähän jäljellä ettei kovin suurta seinäpintaa olisi sillä saanut tuunattua. Siksi päädyin läiskimään maalin loput wc-oven yhteydessä olevan pienen nurkkauksen takaseinään. 🙂

5162dc86c98c7e835c000002.jpg

Makuuhuoneen seinistä poiketen maalasin tähän nurkkaseinään telalla todella paksun kerroksen, jonka kuvioin isommilla ja leveämmillä vedoilla. Kyseinen nurkka on hyvin hämärä ja edes päiväsaikaan ei meinaa huomata että seinään olisi mitään tehtykään. Tuo se kuitenkin hieman valoisuutta, ehkä. 🙂

5162dc8ac98c7e6a3900002b.jpg

Jätin tarkoituksella seinään ihan selkeitä kerrostumia ja sattumia. Päätin sutaista Tunto Hienon päälle runsaalla vedellä laimennetun kerroksen Taika-lasyyria, kun sitä oli muutama tippanen purkissa jäljellä. Tämä laimennettu seos onkin ehkä kivempi, kuin makuuhuoneen laimentamattomalla maalattu versio. Hopean hohto on todella himmeä ja ohut. <3

5162dc8dc98c7e685400000f.jpg

5162dc86c98c7e6339000025.jpg

Tuohon päätyseinään suunnittelen parhaillaan jonkin näköistä tunnelmavalaistusta. Olisi kiva saada tuolle nurkalle jokin funktio, vaikka sitten pelkästään tunnelmanluojana. 🙂 Eipä siihen kovin kummoisia juttuja saisikaan, sillä tila on hyvin pieni ja toimii kulkureittinä kylpyhuoneeseen. 

Tänään sain myös toisen hauskan ja vähän erilaisen sisustusidean, jonka ehdin vauhtihirmuna toteuttamaankin jo. Tästä postaan teille huomenna! 😀

Aurinkoista iltaa kaikille! <3

15 kommenttia “Lisää sisustusseiniä kotiin

 1. Kaunis kertakaikkiaan! Noilla maaleilla saa kyllä niin kaunista jälkeä :). et rohkeasti vaan tela käteen 😉

  1. -heinie-: Ja helppoakin vielä. 🙂 Olohuoneeseen tahdon jossain vaiheessa kokeilla Tunto Kiveä ja Tunto Karkeaa sekaisin… 🙂

  1. anonyymi: Tuosta tuli tosi kiva. 🙂 Ja nyt kun tiesikin jo vähän mitä on tekemässä niin se varmasti myös auttoi asiaa. 😀

 2. Miten olisi seinälle jokin suurehko taulu, hopeisessa/kromisessa kehyksessä ja tauluvalolla? 🙂 omaan silmään ainakin sopisi tuonne kuvien perusteella.

  1. annikabanaani: Ei laisinkaan huono idea, kiitos vinkistä! 🙂 Täytyy vaan katsoa mitta niin, ettei kylppärin ovenkahva osu kehykseen. 🙂

 3. Hyvältä näyttää 🙂 Meilläkin on tuota hopea lasyyria yhdessä olohuoneen seinässä ja kivalta näyttää!

 4. Mites tuohon seinälle pystypäin se maalaus jonka ostit joskus sohvan yläpuolelle olkkariin? En oo tainnut nähdä sitä sulla käytössä nyt..

  1. Nia: Tarkoitat varmaankin sitä AAVA Helsingin yhteistyökampanjataulua? Se olisi pystysuunnassa muuten tosi kiva, mutta kylpyhuoneen oven kahva osuu siihen jos ovan avaa rivakasti ja kokonaan auki. En uskalla taulua siksi siihen laittaa, ettei se mene rikki. 🙂

  1. marke: Se AAVA Helsingin taulu sopisi mitoiltaan passelisti, mutta kylppärin ovenkahva saattaisi rikkoa sen, joten en uskalla riskeerata kaunista taulua. :)<br />
   <br />
   Tottakai sopii, meidän kylpyhuone on hyvin tavanomainen eikä siellä muutoksia juuri koskaan tapahdu. 🙂 Mutta laitetaan tehtävälistalle tämä toive. 🙂

 5. Hieno tuli! :)) Struktuuriseinät ovatkin kovasti pinnalla tällä hetkellä. Lempparilehdessäni Kauniit kodit oli ainakin kolmessa asunnossa. Upeita! &hearts; Meilläkin oli edellisessä kodissa olkkarin seinä Tunto Hienolla. Tykkäsin!

  1. Jemina: Upeita seinäpintoja näkee kyllä paljon nykyään. &hearts; Ja minusta on hienoa että esim. Tikkurilalla on paljon vaihtoehtoja miten kotimaalarikin saa tehtyä itse struktuuri- ja koristemaalauksia. 🙂 Uskon että tämä seinäpintojen koristelu maaleilla tulee yleistymään ja vastaavasti tapetointi ehkä hieman vähenee sen seurauksena. Maalaaminen on kivaa, helppoa ja hauskaa. 😀 En ole itse kyllä koskaan tapetoinut, joten voi sekin olla kivaa puuhaa. Mies on tapetoinut monet kerrat elämässään ja vihaa sitä syvästi. 😀 Sen perusteella olen päätellyt että tapetointi ei ole kovin kivaa. 😀

 6. Elävöittää kivasti pientä seinäpintaa. Tekisi mieli omaankin kotiin kokeilla esimerkiksi Tunto Kiveä johonkin, vaikka vessaan. Takkaan me laitoimmekin jo Stardustia, sen vuoksi mulle heti silloin tuli mieleenkin, että laitat varmaan Tunnon päälle vielä Stardustia 🙂

  1. Rouva Jii: Stardustin olisin laittanut jos sitä olisi Prismassa ollut. 🙂 Se kummittelee ajatuksissa vieläkin ja uskon että olohuoneessa tullaan näkemään sitäkin. :)<br />
   <br />
   Tunto Kivellä saisi superhienoa jälkeä, itse mietin juuri että saattaisin ehkä olohuoneeseen sekoittaa sekä kiveä että karkeaa keskenään vuorotellen. Tulisi ainakin elävän näköinen. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *