Tärkeiden tavaroiden ja papereiden säilytyskaappi

Elokuvakokoelma-kaappien lisäksi tv-kaapin toisella puolella on ns. tärkeiden juttujen säilytyspaikka. 🙂 Tämä on sellainen No Kids-kaappi, jonne ei tytöllä ole asiaa laisinkaan eikä onneksi ole kiinnostustakaan vielä ollut. 😀

5163c0afc98c7ebd6900004e.jpg

Ylähyllyllä on Riviera Maisonin punoskori, jossa säilytämme pikkusälää. Myös viinikokoelma on siirretty tähän kaappiin. Epsonin monitoimitulostinta säilytämme myös oven takana, vaikka valkoinen vempain olisi ihan kaunis myös esillä. Meillä ei ole enää työhuonetta eikä sen vuoksi erillistä työpistettäkään, joten jemmaan tulostimetkin. 🙂

5163c0afc98c7e8c68000043.jpg

Litteissä arkistointilaatikoissa on meidän papereita. Korvasin joskus reilu vuosi sitten tavalliset kansiot näillä laatikoilla ja nyt ei paperisota vie läheskään niin paljoa tilaa kaapista kuin ennen vanhaan. 🙂 Paperit on jaoteltu laatikoihin ja laatikoiden edessä on lippulaput joissa lukee mitä loota sisältää (tekstit retusoitu).

Alimmalla hyllyllä on sekalainen sakki sekalaista roinaa. Vasemmassa laatikossa on käyttöohjeita, keskimmäisessä pieniä teknisiä juttuja kuten laitteiden lisäosia, pattereita, halogeenilamppuja kattovalaisimiin… Ja oikealla on johtoja ja piuhoja perimiehiseen tyyliin. 🙂

5163c0b3c98c7e6d39000064.jpg

Näistä alimman hyllyn sekalaisista laatikoista saisi helposti karsittua puolet pois, sillä osa käyttöohjeista on vempaimiin joita ei ole vuosiin ollut ja osa pikkuroinasta on esim vanhan kännykän kuulokkeita ja latureita. 😀 En ole avannut laatikoita kertaakaan ainakaan puoleen vuoteen, joten pieni läpikäynti voisi olla aiheellista tässä vaiheessa. 😀

Postailen teille päivällä siitä uudesta ideasta jonka eilen sain ja toteutin. 😀 Luvassa ei ole mitään mullistavaa, mutta minusta aika kiva idea joka on kiva myös käytännössäkin. 😀

Aurinkoista aamupäivää kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “Tärkeiden tavaroiden ja papereiden säilytyskaappi

  1. Vekarus: Onneksi on näitä valkoisia laatikoita, joiden uumeniin voi surutta ängetä roinaa. 🙂 Pysyy kaappi siistinä. HIhii. 😀

 1. Hei mistä nuo valkoiset littanat laatikot on missä säilytät papereita? Olen etsinyt joka paikasta!! 😀

  1. Karoliina: Ne on ostettu Ikeasta ja ovat heidän Kasset-mallistoaan. Ymmärtääkseni kyseisiä laatikoita ei enää Ikeasta saa. Vastaavanlaisia on onneksi saatavana Bigso-merkkisinä mm. Anttiloista ja Stockmanniltakin. :)<br />
   <br />
   Tässä Stockmannin A3-kokoinen versio:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Bigso-Box-Sailytyslaatikko/364644/143213/143213?itemId=364645&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Bigso-Box-Sailytyslaatikko/364644/143213/143213?itemId=364645</a><br />
   <br />
   Ja samaisesta Bigso-sarjasta saa siis myös A4-kokoisia lootia. 🙂

 2. Muakin kiinnostaisi tietää mistä nuo matalat laatikot on. Näyttää ihan ikean Kassettilta, onko? Jos on niin niitä ei taida enää olla valikoimissa :/ sopisivat kyllä munkin bestån sisuksiin erinomaisesti 🙂

  1. SMR: On Ikean Kasset-sarjaa. Kyseistä lomakelaatikkoa ei minun ymmärtääkseni ole enää valikoimassa.<br />
   <br />
   Bigsolla on samalaisia, ne myydään myös kahden kappaleen pakkauksissa ja ainakin Stockmannin myymälöissä ja Akateemisessa Kirjakaupassa niitä on. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *