Jeld Wen -pariovet

Jos nyt päädymme sitä toisen makuuhuoneen oviaukkoa suurentamaan, niin haluan ehdottomasti juuri tälläiset lasiovet. <3 <3 <3

51668664c98c7e6c6c000051.jpg

Ovet saavat olla lähes kokonaan lasia, mutta turvallisuussyistä haluan että tuolla alaosassa on pieni umpinainen osio. Ei tarvitse pelätä että kukaan meistä potkaisee vahingossa jalalla lasista läpi. 😀 Haluan myös että molemmat ovet ovat keskenään saman kokoiset, tämän kyseisen parioven yhteisleveys on noin 150cm. Nämä ovet sopivat myös olemassa oleviin umpioviin, jotka ovat samaa Jeld Wenin sarjaa. Harkinnassa on että meidän aikuisten makuuhuoneen ovi vaihdettaisi lasioveksi myös. Sisäpuolelle olen suunnitellut jo laittavani valkoiset hyvin seitinohuet verhot, jotka silkkisellä rusettinauhalla keräisin keskeltä nippuun. <3 <3 Verholla saa halutessaan näkösuojaa, mutta valo siivilöityy verhon ja oven läpi kuitenkin. 🙂 Vanhat umpiovet jäisi kylpyhuoneeneen ja eteisen oviaukkoihin. 

Nyt kirmaan katsomaan Hullujen Päivien valikoimaa, palailen teille päivemmällä tytön huoneen postauksen kera! 🙂

(Kuva: jeld-wen.fi)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

12 kommenttia “Jeld Wen -pariovet

 1. Oletko ajatellut että valo siivilöityy &quot;myös toisin päin&quot; eli että olohuoneessa/keittiössä oleva valo häiritsee nukkujia. Etenkin kun sinä tykkäät katsella leffoja myöhään niin telkkarin vilkkuva/vaihtuva värimaailma häiritsee varmasti.

  1. taina; Olen miettinyt sitäkin ja tytöllä on joka tapauksessa oma yövalo ja miestä ei haittaa, sillä makkarin ovi on aina muutenkin auki. 🙂

 2. Olisin halunnut juuri tuollaiset ihanat, valkoiset, lasiset pariovet nyt kun meilläkin muutettiin pohjaa. Valitettavasti piti kuitenkin tehdä järkiratkaisu ja ottaa paitsi lasiseinä, myös lasinen liukuovi. Tila ei vaan riitä pistämään tuollaisia. Ihana valinta! &hearts;<br />
  <br />
  | mustikkasmoothie.blogspot.com |

  1. RouvaG: Lasinen liukuovi ei kuullosta yhtään huonolta vaihtoehdolta. 🙂 Minullekin sopisi lasiseinä ja liukuovi, mutta tuo ongelmaseinä estää. Ja meidän pienessä oviaukossa liukuovi saattaa näyttää vähän hassulta. 🙂

  2. Ei se varmasti huonoin mahdollinen tai rumin ratkaisu koskaan ole. Ja hyvä tietysti että jää vielä unelmia toteutettavaksi. =)

 3. Minulla on juuri tuollaiset ovet yhdessä makuuhuoneessa ja isommasta eteisestä olohuoneeseen. Ovat todella ihanat 🙂

  1. Vekarus: Jeld Wen on hyvä merkki. 🙂 Heillä on ihania ovimalleja joista tämä on suosikkini. &hearts;

 4. Eikö ristikko-ovet ole liian maalaisromanttiset täysin moderniin kotiin, en näe niitä sinun tyylisenä lainkaan 🙂 ? Meillä on Jeldwenin lasiset pariovet kirjaston ja olkkarin välillä, ne ovat alas asti yhtenäistä maitolasia. Lasi on todella kovaa ja ei ole mitään pelkoa, että kukaan saisi sitä rikki. Lapsikin on siihen törmäillyt erilaisilla välineillä…

  1. Ellukka: Onhan ne selkeästi romanttisemmat kuin sellaiset vaakaraidalliset modernit laakaovet, mutta itse tykkään siitä että kodissa yhdistellään sekä perinteisempää mallia että hyvin modernia keskenään. 🙂 Unelmani olisi 1800-luvulla rakennettu jugend-koti jossa listat, ikkunasyvennykset, kattorosetit ja ovet olisi perinteisiä ja siihen yhdistäisin kiiltävää valkoista ja modernia keittiötä ja kalustusta. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Täytyykin varmuuden vuoksi vielä perehtyä niihin kokolasisiin ovimalleihin, kuullostaa hyvältä että ne ovat tosi järeää tekoa. 🙂 Kiitos siis vinkistäsi! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *