Tytön huone ja sotkuhaaste :)

Totaalinen laiskuus iski kun näin kaupasta kotiin palattuani hetki sitten tytön huoneen. 😀 Päätin ottaa loppu päivän löysin rantein ja yhdistää kaksi postausta saman otsikon alle. 😀

Eli tässä eilen lupaamani postaus tytön huoneesta yhdistettynä sisustussotkua kuvaavaan blogihaasteeseen. 🙂 Sotkuhaasteen olen saanut usealta ihanalta bloggaajalta ja olen niin dementikko etten enää muista keneltä kaikilta tämän sain. Siksi en erittele tähän ketään sen erityisemmin tällä kertaa, mutta kiitän kaikkia muistamisesta ja kivan haasteen jakamisesta! <3 <3 Haasteen alkuperä sen sijaan on tuttu, sillä kanssani saman katon alla bloggaava Irina White & Fresh-blogista on tämän loistavan realistisen ja riisutun haasteen luoja. 🙂

Pitemmittä puheitta, tytön huone nykytilassa ja kaaoksen vallassa. 😀

5166c5d8c98c7e9e38000052.jpg

Koti on muuten tällä kertaa siistissä kunnossa, vain pyykkivuori ja tiskipöydällä lojuvat astiat ovat “rempallaan”. Mutta tuo tytön huone, ei voi muuta kuin nauraa. 😀 😀 Hyvä puoli on se, että yhtä palapelin palaa lukuunottamatta on lelukaaos visusti tytön oman huoneen sisällä. 🙂 🙂 Illalla vasta siivoillaan lelut paikoilleen, ja tyttö saa tosiaankin itse osallistua siihen. 🙂

5166c5cac98c7e3529000043.jpg

5166c5cdc98c7e4b42000013.jpg

Eilisen tyylikäs postaus on tänään hieman toisen näköinen tasolla lojuvine roippeineen. 🙂 Miten ihmeessä tuo muovinen Tuhkimo-lelukorkkarikin on jäänyt keikkumaan tuohon kaapinreunaan. 😀 Ja sänky on myllätty täysin, päiväpeiton virkaa hoitava vaaleanpunainen tuplapussilakana on mytättynä sängyn alla. Löysin sen sekuntti sitten, kun ihmettelin minne se on hävinnyt. 😀 Sinne oli kapaloitu pari barbia nukkumaan päiväuniaan. 😀

5166c5cac98c7e4933000058.jpg

5166c5d1c98c7e655c0000fb.jpg

Huoneen ulkopuoli seinähyllyineen ja divaaneineen on niin siistissä kunnossa. Sen vuoksi tuo tytön huoneen sotku oikein korostuu. 🙂 Ja tyttö oli käynyt nappaamassa taas tuon Kartellin Stonenkin itselleen, sen varsinainen paikka on divaanin vieressä. 🙂

5166c5d5c98c7e3529000048.jpg

Sotkuista huolimatta blogiin voi kuvata lähikuvia kauniista asioista ilman sotkua. 🙂

5166c5dcc98c7e7c23000054.jpg

Seinähyllyllä on nallukoita ja tytölle taiteiltuja kuvia by Kotiovella Jenna! <3 Vauvamuistoja on vaaleanpunaisessa neliönmallisessa peltirasiassa ja soittorasia on tytön vauvalahja. <3

Huone on vielä keskeneräinen ja mietinkin parhaillaan mitä uutta ja raikasta keksisin omalle pikku prinsessalle. Nyt vaaleansininen on vaihtunut vaaleanpunaiseen ja tyttö tahtoisi omaan huoneeseen oman peilin tms jossa voisi leikkiä kampausleikkejä. 🙂 Onko muuten kenelläkään vinkata paikkaa josta voisi ostaa lapsenkokoisen kampauspöydän? 🙂

Kiitokset vielä kaikille blogihaasteen antajille! <3 <3 <3 En laita tätä eteenpäin, koska haaste on kiertänyt jo jonkin aikaa ja itse olen hieman myöhässä tämän toteutuksen kanssa. 🙂 Napatkaa kuitenkin halutessanne sotkuhaaste mukaanne ja paljastakaa teidän murheen kryynit ja häpeälliset nurkat. 😀

Saatan innostua vielä illalla postailemaan, sillä postipate piipahti oven takana ja toi minulle pienen suuren paketin. 😀

Ihanaa päivän jatkoa! <3 <3

15 kommenttia “Tytön huone ja sotkuhaaste :)

 1. Hihii, meillä lasten, etenkin tytön, huoneet ovat suurimman osan ajasta ton näkösiä. En jaksa niitä enää fiksailla kuin suunnilleen kerran viikossa.

  1. Marie: Meilläkin leluja on aina pitkin poikin. 🙂 Yritän tytölle opettaa että vanha leikki korjataan pois tai ainakin siirretään siististi sivummalle ennen uuden aloitusta. Saa nähdä meneekö oppi koskaan perille, vai loppuuko minun kärsivällisyys ennen sitä. 😀 Onneksi nuo lelut on aika hyvin pysyneet nyt työn huoneessa, joten oven saa tarvittaessa kiinni ja kaaos ei näy. 😀

 2. Noista villa stockmannin tyynyistä kysyisin, että mistä tiedät tuon ruskean sävyn olevan greige (tai jotain vastaavaa sanoit mulle viimeksi kun kyselin täällä) ? Ostin tänään jonkun sen oloisen, mutta en löydä mistään mitään sävyn nimeä..

  1. E: Meidän greiget tyynyt on värinimeltään vaaleanharmaat ja kyseessä on sellainen hieman kiiltäväpintaiseksi käsitelty pellavapäällinen. Stockmannin nettikauppa on nyt jumissa, joten en saa sinulle sitä kyseistä tyynynpäällistä linkattua tähän.<br />
   <br />

  1. Kerttu: Niin on, ja palapelin paloja löytyy mattojen alta ja jokapaikasta. :D<br />
   <br />
   Tuo oli kiva vinkki, kiitoksia! &hearts;&hearts; 🙂

  1. E: Tyynyn sisällä on 50x50cm kokoinen tyyny. Sisätyynyt on H&amp;M:n nettikaupasta ja ne on höyhentäytteiset.

  1. Fanni: Hihii, oli kuulemma kivat leikit. 😀 Nyt palapelin palat ovat kuulemma luistimia, niillä on kiva &quot;luistella&quot; lattialla. 😀 😀

  1. salla: Tuo naulakko taitaa olla valmistuksesta poistettu, joten en osaa suorilta käsin sanoa mistä sitä voisi saada. Joissain Riviera Maisonia myyvissä kaupoissa sitä voisi olla vielä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *