Harmaita ruukkuja parvekkeelle

Posti piipahti oven takana tänäänkin, tällä kertaa saapui 3-osainen tummanharmaa ruukkusetti. 🙂 Hobbyhallilla on hassu tapa lähettää yhdellä kertaa tilatut tuotteet pienissä osissa ja maanantaina varmaan on tulossa sitten se yksi leveä ruukku. 😀 Koskahan itse sohvaryhmä on tulossa…. Varmaakin viimeisenä. 😀

Muoviset tummanharmaat ruukut on livenä vielä paljon kivemmat kuin mitä tuotekuvissa oli. Kolme erikokoista ruukkua mahtuvat kaikki sisäkkäin, joten ne saa näppärästi säilöttyä vaikka varastoon talveksi. Kaksi isointa ruukkua on väliaikaisesti sisätiloissa traakkipuun kanssa, pienimmän ruukun laitoin jo parvekkeelle kun mallailin sen sävyä parvekkeen seiniin. 🙂

5167dc6ac98c7e7b48000058.jpg

5167dc60c98c7ea511000003.jpg

5167dc63c98c7ea511000008.jpg

5167dc66c98c7ebc5d000055.jpg

Koska sohva ei saapunut tänäänkään, on minulla kokonainen viikonloppu aikaa siivota ja esivalmistella parveke kesäkuntoon. Teinkin tehtävälistan valmiiksi, jotta siivous ja puuhastelu on mahdollisimman nopeaa:

1. Irrota sisustustarra parvekkeen seinästä

2. Irrota puiset parvekelaatat ja siivoa sekä betonilattia että puulaatat. 

3. Pyyhi seinäpinnat

4. Pese ikkunat ja parvekelasit

5. Sisusta ja somista sen verran kuin ilman sohvaa pystyy

Ikkunoiden pesu vie kaikista eniten aikaa ja ajattelin delegoida sen suosiolla miehen hoidettavaksi. 😀 Itse en muutenkaan perusta ikkunoiden pesusta, se on ehkä kamalin siivousalue mitä olla voi. Oma korkeanpaikankammoni ei myöskään edesauta ikkunanpesuun ryhtymistä, sillä en pysty seisomaan avoimen ikkunan edessä ilman huimausta. 😀

Muuhun siivoukseen ei mene kuin korkeintaan tunti tai puolitoista, ehdin hyvin siivoamaan sisälläkin siis. 😀 Tarkoitus olisi mm. pestä sauna kesäkuntoon ja samalla katsoa tarvitseeko sauna käsitellä uudestaan sävytetyllä Supi-saunavahalla. Myös pesukoneiden (astiat ja pyykit) tehopuhdistus on paikallaan, samoin patterien imurointi. Nämä kun saa tehtyä, voi taas syksyyn saakka mennä perussiivouksella. 😀

Postailen teille hieman myöhemmin päivällä nykyisestä vaatesäilytyksestämme. Sen vuoksi on tehty nimittäin muutamia radikaaleja päätöksiä. 😀 

Huomenna alkaa muuten blogikirppiskin. 🙂 Klo 16.00 julkaistuu postaus ja samalla tyylillä taas kuten aikaisemminkin. 🙂 Uusien tavaroiden ja vaatteiden lisäksi myyntiin palautuu pari myymättä jäänyttä sisustustavaraa. 🙂

Ihanaa päivän jatkoa! <3

8 kommenttia “Harmaita ruukkuja parvekkeelle

 1. Ohhoh! Sähän meinasit heittäytyä ahkeraksi! Ihan kateeksi käy ;)<br />
  <br />
  Siis ymmärsinkö oikein, että toi traakkipuu on tekokasvi? Meillä kun oikeat kasvit pääsee hengestään ennenkuin ehtii kissaa (tai ADHD) sanoa, niin tuollainen sopisi meillekin. Tosi aidon näköinen, ainakin näin kuvien perusteella!

  1. Dara: Juu, huomenna olisi tarkoitus olla tosi energinen. 😀 Saa nähdä onko näin, hihiii. :)<br />
   <br />
   Traakkipuu on muovinen eli ei ole oikea. 🙂 Hobbyhallista sen tilasin ja tosi positiivinen yllätys oli kasvin ulkonäkö, piti ihan mieheltä varmistaa että onko tämä oikeasti muovia vai ei kun lehdet tuntui ihan oikealta. :)<br />
   <br />
   Tämä on kyseessä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://www.hobbyhall.fi/p/fi/Traakkipuu/354714/92328/92303/92324&quot; target="_blank">https://www.hobbyhall.fi/p/fi/Traakkipuu/354714/92328/92303/92324</a&gt;

 2. Heissan! Oon katsellut ruukkuja itsekkin ja osaisitko sanoa saisiko niitä käsiteltyä valkoiseksi. Pysyykö väri. Koko ja malli olisi oikea mutta väri väärä:)

  1. rrr: Uskon että maali pysyy kyllä, kun valitsee sellaisen joka sopii myös muovipinnalle. Itse maalaisin nämä valkoisella spray-maalilla kahteen tai kolmeen kertaan. Varmasti tulee hyvä. 🙂 Väri pysyy jos eivät ole suorassa sateessa, eli jos kyseessä on parveke niin en näe ongelmaa. Pihalle sateen alle en laittaisi maalattua ruukkua. 🙂

  1. anu: On umpinaiset, eli jos kaataa vettä tuonne ruukkuun niin se pysyy siellä. 🙂 Ei ole altakastelumekanismiä tms. vaan ihan tuollaiset maljakkomaiset jossa kastelu hoidetaan pinnalta ja minun täytyy olla tarkkana etten ylikastele tulevia oikeita kasveja. 😀

 3. Olen uusi lukija ja jäin heti koukkuun 🙂 Oletko esitellyt blogissa kylpyhuonetta ja saunaa? Olemme aloittamassa saunaremonttia ja siksikin kiinnostaisi teidän ratkaisut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *