Blogikirppis 13.4.2013

Taas on aika blobbikselle. 🙂 Samalla tyylillĂ€ mennÀÀn tĂ€llĂ€kin kertaa:

Pyrin kuvaamaan tavarat mahdollisimman tarkasti jo valmiiksi, jotta ostopÀÀtöksen voi tehdÀ nopeasti. Hinta on ilmoitettu sekÀ tuotteen otsikossa ettÀ tuotetiedoissa. TÀmÀ pyyntihinta on se, jolla tuote myydÀÀn jaensimmÀisenÀ ostohalukkuutensa minulle sÀhköpostitse ilmoittanut saa oikeuden ostaa tuotteen pois (sÀhköpostit __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi). 

Isoille esineille (kuten huonekalut ja lasitavara) VAIN NOUTO meidÀn kotoa HelsingistÀ. Postituksen mahdollisuus ilmoitetaan myyntitiedoissa ja postimaksun summa tulee ostajan maksettavaksi (yleisin on kotimaan peruspostipaketti, 7,20 euroa).

Aloitetaan!

MYYTY! Riviera Maisonin jalallinen champanja-cooler, HINTA 160 EUROA

5169401ec98c7eb651000009.jpg

5169401ec98c7e7525000016.jpg

Riviera Maisonin jalallinen shampanja-cooler. Itse cooler-osa on irrallinen, eli voidaan kÀyttÀÀ myös erikseen. Kokonaiskorkeus 95cm. Coolerin halkaisija 19,5cm. Kunto uudenveroinen. HINTA 160 EUROA! Huom, vain nouto kotoamme HelsingistÀ! MYYTY!

______________________________________

MYYTY! 2kpl Villa Stockmannin silkkityynynpÀÀllisiĂ€, HINTA YHTEENSÄ 40 EUROA

5169413bc98c7eb65100000f.jpg

5169413ac98c7eef51000018.jpg

2kpl Villa Stockmannin vaaleanpunaisia silkkityynynpÀÀlisiĂ€. Materiaali 100% dupionsilkkiĂ€. Vetoketjusuljenta. Koko 45x45cm. Uudet ja kĂ€yttĂ€mĂ€ttömĂ€t. Ostin nĂ€itĂ€ useamman samalla kerralla, mutta hukkasin kuitin enkĂ€ saanut palautettua nĂ€itĂ€ ylimÀÀrĂ€isiĂ€. 🙂 HINTA YHTEENSÄ 40 EUROA! Nouto tai postitus 1lk kirjeenĂ€, postituskulut 4,90 lisĂ€tÀÀn hintaan! MYYTY!

____________________________________

MYYTY! JĂ€ttikokoinen Champagne-cooler, HINTA 40 EUROA

516942ecc98c7e3051000028.jpg

516942ebc98c7eb651000014.jpg

5169432ac98c7eef51000022.jpg  51694329c98c7e8d3c000026.jpg

Askosta ostettu pöytÀmallinen sampanjacooleri. Koko on suuri, viinipulloja mahtuu cooleriin samanaikaisesti jopa 5kpl. Voidaan kÀyttÀÀ myös muuhun kÀyttöön, kuten kukkaruukkuna. Teksti vain toisella puolella cooleria. Korkeus 27cm, halkaisija 40cm. Kunto uudenveroinen HINTA 40 EUROA! Nouto tai postitus, ison koon vuoksi postituskulut 12,90. Postituskulut lisÀtÀÀn hintaan! MYYTY!

______________________________________

MYYTY! 5-haarainen lattiakynttelikkö, HINTA 100 EUROA!

51694490c98c7e7525000025.jpg

51694490c98c7ea511000083.jpg

5-haarainen lattiamallinen kynttelikkö. Korkeus 100cm, halkaisija leveimmÀstÀ kohdasta 43,5cm. Kunto uuttavastaava. HINTA 100 EUROA! Huom, vain nouto kotoamme HelsigistÀ! MYYTY!

___________________________________________

VAPAANA! 6kpl Villa Stockmannin pellavaisia lautasliinoja, HINTA YHTEENSÄ 42 EUROA!

51694607c98c7e3051000038.jpg

51694739c98c7e305100003d.jpg

6kpl Villa Stockmannin vaaleanpunaisia lautasliinoja. Materiaali 100% pellava. Koko 50x50cm. Uudet ja kĂ€yttĂ€mĂ€ttömĂ€t, olleet koristeena hetken aikaa. 🙂 HINTA YHTEENSÄ 42 EUROA! Nouto tai postitus, postituskulut 4,90 lisĂ€tÀÀn hintaan!

____________________________________

MYYTY! 8kpl Stockmannin Esprit-sarjan shampanjalaseja, HINTA YHTEESÄ 15 EUROA!

516948bac98c7e8d3c000031.jpg

8kpl Casa Stockmannin Esprit-sarjan shampanjalaseja. Kunto moitteeton, kahta lasia kĂ€ytetty pari kertaa. HINTA YHTEENSÄ 15 EUROA! Nouto tai postitus, postitus sanomalehteen ja kuplamuoviin pakattuna, postituskulut 7,20 lisĂ€tÀÀn hintaan! MYYTY!

_____________________________________

VAPAANA! 2kpl Perfect Home Exclusive-sarjan kynttilĂ€njalkoja, HINTA YHTEENSÄ 160 EUROA!

51694a01c98c7e4464000040.jpg

2kpl Perfect Home Exclusive -kynttilĂ€njalkoja. MyydÀÀn vain yhdessĂ€, hinta 80 euroa / kpl. Kokonaiskorkeus 70cm. Lasinen lyhtyosa on kokonaan irrotettavissa, joten kynttilĂ€n sytyttĂ€minen sujuu turvallisesti. HINTA YHTEENSÄ 160 EUROA! Mukaan saa halutessaan myös valkoiset isot kynttilĂ€t! HUOM! VAIN NOUTO!

______________________________________

MYYTY! Riviera Maisonin jalallinen alusta, HINTA 40 EUROA!

51694b5ec98c7e896100005b.jpg

51694b5ec98c7e4464000063.jpg

Riviera Maisonin hopeinen jalallinen tarjoilualusta. Mitat 23,5×23,5cm, korkeus 16,5cm. YhdessĂ€ reunassa kaunis kaiverrus Riviera Maison. Erillinen RM-logolaatta on irronnut. HINTA 40 EUROA! Voidaan postittaa kotimaan postipakettina, postituskulut 7,20 lisĂ€tÀÀn hintaan! MYYTY!

______________________________________

MYYTY! 2kpl vaaleanpunaisia Arabian Koko-kuppeja, HINTA YHTEENSÄ 16 EUROA!

51694c9fc98c7eb651000047.jpg

51694c9fc98c7e4464000068.jpg

2kpl uusia Arabian vaaleanpunaisia Koko-sarjan kuppeja. Vetoisuu 3,5dl. Uudet ja kĂ€yttĂ€mĂ€ttömĂ€t, unohdin palauttaa nĂ€mĂ€ takaisin kauppaan. 🙂 HINTA YHTEENSÄ 16 EUROA! Nouto tai postitus, postitetaan kuplamuoviin pakattuna kotimaan postipakettina. Postituskulut 7,20 lisĂ€tÀÀn hintaan! MYYTY!

__________________________________

MYYTY! Villa Stockmannin valokuvakehys, HINTA 10 EUROA!

51694e30c98c7e752500006f.jpg

51694e30c98c7e6e3e00004f.jpg

Villa Stockmannin kromireunainen valokuvakehys. Kehyksen ulkomitat 18x23cm, kuvan koko 10x15cm. Takaosa mustaa samettia. Seisoo vapaasti jalan ansiosta, voidaan myös ripustaa seinÀlle. HINTA 10 EUROA! Nouto tai postitus, postitus kuplamuoviin pakattuna kotimaan postipakettina. Postituskulut 7,20 lisÀtÀÀn hintaan. MYYTY!

________________________________

MYYTY! Villa Stockmannin 5-kuvan kromikehys, HINTA 20 EROA!

51694f28c98c7e6e3e000054.jpg

51694f28c98c7eb65100004c.jpg

Myyntiin pÀÀsee tÀmÀ toinenkin Villa Stockmannin krominen valokuvakehys, jossa paikka viidelle kuvalle. Kuvien koko 10x15cm, kaksi kuvaa vaakasuoraan ja kolme pystysuoraan. Korkeus 32,5cm ja leveys 37,5cm. Tausta mustaa samettia. Kehys seisoo vapaasti tasolla tukijalan ansiosta. Voidaan myös ripustaa roikkumaan seinÀlle lisÀÀmÀllÀ kehyksen takana oleviin reikiin ripustusnaru. HINTA 20 EUROA! Nouto tai postitus, postitetaan kuplamuoviin pakattuna kotimaan postipakettina. Postituskulut 7,20 lisÀtÀÀn hintaan! MYYTY!

______________________________________

​MYYTY! Villa Stockmannin krominen taittokehys, HINTA 15 EUROA!

51695035c98c7eb651000051.jpg

Villa Stockmannin krominen taittokehys. Seisoo vapaasti tasolla. Valokuvan koko 10x15cm. HINTA 15 EUROA! Nouto tai postitus, postitus kulpamuoviin pakattuna kotimaan postipakettina. Postituskulut 7,20 lisÀtÀÀn hintaan. MYYTY!

____________________________________

VAPAANA! 6kpl BestÄ Inreda viinilasitelineitÀ, HINTA 6 EUROA!

51695136c98c7eef5100008d.jpg

6kpl BestĂ„-sarjaan sopivia Inreda -viinilasitelineitĂ€. Ei tarvitse ruuvaamista, pujotetaan hyllyyn sivukautta ennen hyllyn asentamista kaappiin sisĂ€lle. NĂ€ppĂ€rĂ€ konsti sĂ€ilöÀ jalalliset lasit kauniisti ja turvallisesti. HINTA YHTEENSÄ 6 EUROA! Nouto tai postitus, postitus kotimaan postipakettina, postituskulut 4,90 lisĂ€tÀÀn hintaan!

___________________________________

VAPAANA! 3kpl valkoisia puukirjaimia tuunaukseen, HINTA YHTEENSÄ 5 EUROA!

516951bac98c7eac65000067.jpg

3kpl Casa Stockmannin valkoisia puukirjaimia. 2kpl A-kirjainta ja 1kpl V-kirjainta. Kirjaimen korkeus 15cm. Seisoo vapaasti tasolla ja voidaan kiinnittÀÀ myös seinÀÀn. TĂ€stĂ€ tuunailijalle diy-projektiin edullisesti. HINTA YHTEENSÄ 5 EUROA! Nouto tai postitus, postitus kotimaan postipakettina, postituskulut 7,20 lisĂ€tÀÀn hintaan!

____________________________________

MYYTY! ZARA Home Kids tyynynpÀÀllinen, HINTA 10 EUROA!

516952adc98c7e8f6f000007.jpg

ZARA Home Kids-malliston tyynynpÀÀllinen. Koko 40x40cm. Toinen puoli vaaleansininen ja toinen valkoinen. Valkoisella puolella keskellÀ piilovetoketju. JÀÀnyt kÀyttÀmÀttÀ, joten on uuttavastaavassa kunnossa. HINTA 10 EUROA! Nouto tai postitus, postitus 1lk kirjeenÀ, postituskulut 4,90 lisÀtÀÀn hintaan. MYYTY!

______________________________________

Jos löysit itsellesi jotain kivaa ostettavaa niin kipin kapin pikavauhtia nÀpyttelemÀÀn minulle sÀhköpostia: __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi.

KÀsittelen viestit saapumisjÀrjestyksessÀ!

Vastauksessani saattaa kestÀÀ hetken aikaa, mutta vastaan jokaiselle jokatapauksessa. 🙂

TĂ€stĂ€ postauksesta tuli niin suuri, ettĂ€ teen vaatteista ja kengistĂ€ erillisen blobbispostauksen huomenna sunnuntaina. Myyntiin on tulossa vielĂ€ yhdet korkkarit, yhdet tennarit, tytön Bundgaardin suklaanruskeat nahkaiset talvikengĂ€t, Bogin konjakinruskeat pikkuloafferit, pinkki vĂ€likausitakki koossa 92cm ja muutama muu pikku juttu. 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

7 kommenttia “Blogikirppis 13.4.2013

 1. Minusta tuntuu oikein pahalta, kun myyt kaikki kauniit tavarasi pois, lapsesi huoneessa olleet nimikirjaimetkin. Omassa kodissani monet rakkaat tavarani vuosien varrelta muistuttavat minua elĂ€mĂ€n eri tapahtumista ja vaiheista. Ne tuovat kodikkuuttakin. Ajattelen myös, ettĂ€ lapseni muistaisi kodistaan joitakin esineitĂ€ ja niiden luomaa tunnelmaa sekĂ€ saisi joskus aikanaan omaan kotiinsa jotain muistoesineitĂ€ lapsuudenkodistaan. Vaikka useista tavaroistani voisin hyvinkin luopua, on niin paljon sellaisia, joiden arvo minulle ja perheelleni on mittaamaton. Toisaalta voisi olla kepeÀÀ elÀÀ ilman maallista mammonaa tyhjin kaapein, mutta ehkĂ€ ei sentÀÀn… 🙂

  1. Paula: ÄlĂ€ suotta ole pahoillasi tĂ€stĂ€. &hearts; MeillĂ€ muistot ovat pÀÀasiassa pÀÀssĂ€ ja sydĂ€messĂ€, toki meiltĂ€ löytyy tĂ€rkeitĂ€ ja sÀÀstettĂ€viĂ€ asioita ihan fyysisessĂ€kin olomuodossa. NĂ€itĂ€ ovat mm. neuvolakortti, synnytyssairaala rannekkeet, kaikki kortit mitĂ€ on tullut, banaanilaatikollinen vauvan vaatetta, vauvan kenkÀÀ, nallukkaa, valokuvia yms. :)<br />
   <br />
   Itse tykkÀÀn kovasti kauniista tavaroista, mutta niihin ei sisÀlly mitÀÀn suuria voimakkaita tunteita jonka vuoksi en voisi luopua jostakin. Jotkin tavarat ovat paljon tÀrkeÀmpiÀ kuin toiset, niihÀn se aina on.NÀitÀ en luonnollisesti myy ellei ole pakko. Mutta pakon sanelemana olen ihan valmis myymÀÀn kaiken ilman suurta draamaa. :)<br />
   <br />
   En usko ettĂ€ omilleen pesĂ€stĂ€ lentĂ€vĂ€ tyttöni vuosikymmenien kuluttua haluaa opiskelija-asuntoonsa AVA-tekstiĂ€ tai kaikkea tavaraa jota on omistanut. EnkĂ€ halua kasvattaa tytöstĂ€ sellaista, jolle materiaali tuo turvaa. Turva tĂ€ytyy löytÀÀ omasta itsestĂ€ ja lĂ€heisistĂ€ ihmisistĂ€. Ja pitÀÀ pystyĂ€ olemaan onnellinen vaikka ei omistaisi mitÀÀn maallista mammonaa. &hearts; Jos hĂ€n haluaa mukaansa lapsuuden kodistaan jotakin, niin hĂ€n saa kaiken mitĂ€ tahtoo. 🙂 Osa niistĂ€ tavaroista on siinĂ€ vaiheessa saattanutkin kulkea matkassa jo kymmeniĂ€ vuosia. :)<br />
   <br />
   Jokainen mÀÀrittelee asiat ja tavarat omalla tavallaan, en myy mitÀÀn sellaista jolla on suuri merkitys kenellekkÀÀn meidÀn perheestÀ. NÀitÀ asioita ei onneksi paljon ole, ja hyvÀ niin sillÀ emme miehen kanssa halua antaa tavaroille liian suurta henkistÀ valtaa. :)<br />
   <br />
   Jotkut ihmiset sÀÀstĂ€vĂ€t oman kouluaikansa koulukirjoja, kokeita yms. Itse en ole koskaan halunnut sÀÀstÀÀ omiani ja hyvĂ€t muistot kouluajoista on edelleen tallessa muistoissani. 🙂

 2. &quot;en halua antaa tavaroille liian suurta henkistÀ valtaa..&quot; <br />
  <br />
  Ihmettelen tÀtÀ lausetta. Vaikka kirjoitatkin, ettÀ tavarat eivÀt ole sinulle turvaa ja henkistÀ merkitystÀ tuovia, materiaalivirta kodissasi kuitenkin on hyvin hallitsevassa osassa. En nyt oikein ymmÀrrÀ miten nÀmÀ kaksi niin hirveÀn merkittÀvÀsti eroavat toisistaan. MitÀ muuta jatkuva osteleminen ja tavaroiden kauppaaminen on kuin niille henkisen vallan antamista?

  1. z: Blogissa se vielĂ€ korostuu, koska kyseessĂ€ on pinnallinen sisustusblogini. 🙂 HenkisellĂ€ vallalla tarkoitan sitĂ€, ettĂ€ itseisarvo perustuu materiaan ja nĂ€in ei meillĂ€ ole. Tottakai tykkÀÀn kauniista asioista ja tavaroista ja olen materialisti, mutta tavaran arvo ei ole kuitenkaan niin suuri ettenkö voisi muuttaa mieltĂ€ni tai vĂ€lttyisin virheostoksilta. 🙂 Olen kokeilun haluinen ja olen aina ennen haaveillut kodista jossa kerrankin olisi loppuun asti mietitty sisustus varsinkin pienesineiden osalta, kokeilin sitĂ€ tyyliĂ€ mitĂ€ olen halunnut ja totesin ettĂ€ se ei ehkĂ€ kuitenkaan ole sitĂ€ mitĂ€ tulevaisuudelta haluan. 🙂 Voisin aivan hyvin lakata ostamasta kokonaan ja jĂ€ttÀÀ kodin tĂ€hĂ€n kuntoon missĂ€ se nyt on. Ja silti olisin onnellinen, eli oman kodin sisustus ei suoraan vaikuta omaan olemiseeni ja onneeni. Sisustaminen on minun rakas harrastus ja siinĂ€ missĂ€ muut harrastavat kĂ€sitöitĂ€ ja kokeilevat satoja erilaisia tekeleitĂ€, minĂ€ sisustan ja opin kantapÀÀn kautta itse juttujaoman kodin laittamisen kautta. MikÀÀn myymistĂ€ni tavaroista ei ole sellainen josta minunon pakko pÀÀstĂ€ eroon, ne on myynnissĂ€ siksi ettĂ€ niille ei tulevaisuudessa ole sellaista paikkaa ja kĂ€yttötarkoitusta miksi ne haluaisin sĂ€ilyttÀÀ. Mutta jos ei kauppa kĂ€y, niin tottahan toki ne tÀÀllĂ€ meillĂ€ sĂ€ilyvĂ€t ja ovat edelleen osa sisustusta. 🙂

 3. MinĂ€ en taas puolestani ymmĂ€rrĂ€ Paulan ja Z:n kommentteja. Itse tulen kodista jossa tavaroille annettiin ihmellinen, niille kuulumaton arvo. Esimerkiksi lahjaksi saatuja kynttilöitĂ€ ei saanut polttaa, kaikki vuosien varrella kertyneet tai saadut lasiesineet sĂ€ilöttiin lasivitriiniin, mitÀÀn leluja tai vauvanvaatteita ei saanut heittÀÀ pois ym. Olen nyt lĂ€hes neljĂ€kymmentĂ€ vuotias ja edelleen Ă€itini sÀÀstÀÀ nĂ€itĂ€ vanhoja lelujani ja kouluaikaisia kirjojani ja koetuloksia. MielestĂ€ni tĂ€mĂ€ on jo hieman sairaalloista… Olen myös kokenut tĂ€mĂ€n to-del-la ahdistavana ja kun muutin 16-vuotiaana pois kotoa pÀÀtin, etten tule koskaan samanlaiseksi hamstraajaksi kuin Ă€itini oli. EnkĂ€ luojan kiitos ole sellaiseksi tullut 🙂 Eli ymmĂ€rrĂ€n todella hyvin Miian ideaa kierrĂ€ttÀÀ tavaroita. TyperÀÀhĂ€n se olisi ostaa hienoja esineitĂ€ jotka sitten vĂ€envĂ€kisin sĂ€ilytetÀÀn jos sisustustyyli tai tarve nĂ€ille esineille muuttuu. Itsekin myyn nĂ€mĂ€ ns. turhat tai aikansa elĂ€neet esineet pois ja ostan sellaisia tilalle joista pidĂ€n ja jotka saavat minut hyvĂ€lle mielelle. <br />
  <br />
  Miia on mielestÀni saanut aivan typerÀÀ ja kohtuutonta arvostelua blogin lukijoilta osakseen. YmmÀrtÀkÀÀ rakkaat ihmiset, ettemme ole kaikki samanlaisia. Jos joku teistÀ sisustaa kotinsa jollakin tyylillÀ tiettyyn asuun ja pystyy/haluaa elÀÀ niin seuraavat kymmenen vuotta, niin suotakoon se hÀnelle. Jos joku haluaa vaihtaa sisustustaan vaikka viikon vÀlein niin suotakoon se myös. Omalta kohdaltani ei tulisi mieleenikÀÀn tulla arvostelemaan toisen blogiin tÀmÀn ratkaisuja. Jos jokin asia mietityttÀÀ, tai en hoksaa mitÀ kyseisellÀ asialla haetaan, niin ilman muuta kysyn miksi tÀmÀ ratkaisu tehtiin. En arvostele tai tuomitse, koska se ei ole minun, lukijan, tehtÀvÀ.<br />
  <br />
  Ja ne, jotka kirjoitukseni takia tunsivat piston sydĂ€messÀÀn avaavat varmasti sanaisen arkkunsa ja hukuttavat tĂ€mĂ€n kirjoituksen puolusteluryöpyllĂ€, niin arvatkaa mitĂ€… sekin on sallittua heille 🙂 Ihanaa viikon alkua kaikille ja varsinkin sinulle Miia

  1. Merja: TĂ€mĂ€n postauksen ja blogikirppiksen pidin neljĂ€ vuotta sitten, joten cooleria ei enÀÀ ole myytĂ€vĂ€ksi. 🙂 Riviera Maisonilta löytyy hyvin samanlainen cooler, jos asustat Helsingin seudulla niin kĂ€y virailulla citycenterin White on White -myymĂ€lĂ€ssĂ€, jota sitĂ€ löytyy. 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *