Inspiroiva lastenhuone ja upeat värit

Vaikka olen itse suuri kokovalkoisen ja vaalean sisustuksen ystävä, on pakko myöntää että turkoosin, punaisen ja mustan yhdistelmä lastenhuoneessa on upea. <3 Ihastuin kovasti Kirpparikeiju-blogin pojan huoneen sisustukseen, jossa on käytetty juuri näitä värejä. Kokonaisuus huoneessa on ihanan pirteä ja leikkisä, olematta kuitenkaan rauhaton tai liian villi. 🙂 Tahdon jakaa tämän upean inspiraation teillekin, samalla kun saan sen itselleni tänne blogiin talteen tulevaisuutta varten. 🙂

516a6576c98c7e462a000049.jpg

516a6568c98c7e462a00003f.jpg

516a6574c98c7e452a00003f.jpg

516a656ac98c7e472a00003b.jpg

516a6568c98c7e472a000036.jpg

516a656cc98c7e452a000035.jpg

516a657ac98c7eb170000044.jpg

Musta sänky ja tuo mielettömän hieno musta kaappi sopivat lapsen huoneeseen kauniisti, kun joukossa on raikkaita sävyjä kuten turkoosia ja punaista. Turkoosi ja punainen sopivat yhteen tosi hyvin, yllättävän hyvin. <3 <3 Vaalea lattia rauhoittaa tilan ja tästä huoneesta ajattelin ammentaa inspiraatiota tytön huoneen laittamiseen. Meillä ei ehkä tulla näkemään mustaa, mutta alan lämpenemään pikkuhiljaa kirkkaille väreille, joita voisin lisätä sekä parvekkeelle että tytön huoneeseen. Kirpparikeijun kodista olen viime aikoina saanut inspiraatiota paljon. Omaan valkoiseen sisustukseen olisi helppo yhdistellä raikkaita värejä ja edelleen tykkään kovasti oranssista ja keltaisestakin. 🙂 Greigen kanssa en ehkä lähtisi värilinjalle, mutta jos seinäpintoihin tulee muutoksia jossain vaiheessa, niin kokovalkoinen koti houkuttaa kuukausi kuukaudelta enemmän ja enemmän. 

Käykäähän kurkkaamassa Kirpparikeijun blogiin ja kotiin! 🙂

Ihanaa sunnuntaita kaikille! <3

(Kuvat lainattu bloggaajan luvalla Kirpparikeijun blogista!)

8 kommenttia “Inspiroiva lastenhuone ja upeat värit

  1. Kirpparikeiju: Hihiii, kehut olet ansainnutkin! &hearts; &hearts; Pojan huone on nimittäin aivan ihana! &hearts; Kiitos että sain lainata kuvia ja tehdä postauksen. Tämä inspis kulkee sisustusmatkalla mukana ja tallessa. :)<br />
   <br />
   Mukavaa sunnuntaita koko perheelle! &hearts;

 1. Todella kauniit värit ja kiva sisustus! Kiitos tästä inspiraatista jonka meidän lukijoiden kesken jaat. Minulla on 5 v poika ja hänen huoneen sisustus on menossa uusiksi. Jotain tämän tyylistä haluan ja tämä kirpparikeijun blogi on minulle uusi tuttavuus. Kiitos jälleen kerran kivasta postauksesta!

  1. Sanna: Kiitokset kuuluu Kirpparikeijulle, hänen pojan huone on tosi upeasti laitettu. 🙂 :)<br />
   <br />
   Kirpparikeijun blogissa on paljon kauniita juttuja, suosittelen tutustumaan myös muihin tiloihin. Heidän kaunis Laura Ashleyn lattia on omalla kuolauslistalla ja mustaksi käsitelty kaappi pojan huoneessa on yksi omista suosikkitavaroistani heidän kotona. &hearts; &hearts; &hearts; Tosi kaunis koti ja paljon mielenkiintoista luettavaa, suosittelen! 🙂

 2. On kyllä niin herkulliset värit että! Olen näitä kuvia ennenkin ihastellut ja värien kaipuu on suuri ! Ei vain oikein tunnu niitä oikeita sävyjä löytyvän…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *