Omat ostokseni Hulluita Päiviltä

Aikaisempinä päivinä ei tarttunut mitään haaviin ja olen palannut kaupasta kotiin tyhjin käsin. 🙂 Methodin pesuaineita olisin ostanut mielelläni, mutta en jaksanut niiden vuoksi jonottaa väentungoksessa. Mattotarjouksia katselin sillä silmällä, mutta jätin Louhi-matonkin vielä hautumaan ideatasolle. Chilewichin matosta ei ollut oikeaa väriä tarjolla, joten se karsiutui heti paikalla. 🙂

Nettipuolella ei myöskään ollut kovinkaan montaa itseäni kiinnostavaa tuotetta, ainoastaan W&B New wave-sarjan astiat, Kartellin Louis Ghost tuoli, pari keittiövälinettä ja Kartellin Dune-tarjotin olivat sellaisia joiden kanssa mietin hetken aikaa tarpeellisuutta. 🙂 Tuolia emme tarvitse, lisäastioille ei ole tilaa tällä hetkellä, keittiövälineitä on toistaiseksi riittävä määrä, eli näillä argumenteillä skippasin shoppailut näiden tuotteiden osalta. JES! 🙂 Kartellin kirkas Dune-tarjotin sen sijaan tarttui haaviin ja vaikka olin nettiostoksilla vasta klo 12.10 niin ennätin saamaan oman tarjottimeni. 🙂 Tämä säänkestävä tarjotin tulee parvekkeelle sohvan tai divaaniosan päälle laskutasoksi, sillä siellä ei ole erillistä pöytää laisinkaan. Järkiperustelu siis ja edullisempi sekä monikäyttöisempi vaihtoehto kuin oikea pikkupöytä. 🙂

516a7545c98c7e482a000049.jpg

Hetken aikaa mietin, että olisin parvekkeelle ostanut Kartellin kirkkaan Jolly-pöydän, samanlaisen kuin meidän yöpöydät. Mutta tarjotinratkaisu ajanee saman asian, ja sen saa talveksi säilöön vaikka olohuoneen kaappiin. 🙂

Samoilla postikuluilla tilasin miehen vaatekaappiin vöitä varten kantistarjouksessa olevan samanlaisen Nomess Copenhagenin säilytysboksin, kuin mitä omilla vöilläni on. Se on käytössä osoittautunut loistavaksi ja läpinäkyvyyden ansiosta on helppo löytää etsimänsä. 🙂

516a7613c98c7e452a00004b.jpg

Melko tarpeellista ja pientä lisävarustelua tuli siis shoppailtua ja hyvä että järki pysyi päässä Hullari hulinoissa tällä kertaa. 😀 Löysittekö te Hulluilta Päiviltä kivoja juttuja? 🙂

14 kommenttia “Omat ostokseni Hulluita Päiviltä

 1. Tuo tarjotin onkin aika hyvä idis teidän parvekkeelle. Mä tutkiskelin eilen illalla noita Nomessin säilytyslaatikoita, mutta jätin vielä asian hautumaan. 🙂 Mun Hullari-ostokset jäi aika pieneksi, mutta sitäkin kivemmat ja tarpeelliset ostokset tein. Alla linkki mun Hullari-postaukseen.<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://whiteandfresh.casablogit.fi/lue/2013/04/hullut-paivat-ostokseni&quot; target="_blank">http://whiteandfresh.casablogit.fi/lue/2013/04/hullut-paivat-ostokseni</a&gt;

  1. Irina: Käväisin lukemassa, se leikkuulauta on ihana. &hearts; &hearts; Ja Methodia minäkin kärkyin, mutta kauppaan jäivät. Pentikin puput on suloisia, tuo uusi harmaa väri on tosi kiva. 🙂

 2. Ostin tuon saman tarjottimen heti kellon lyötyä 12! 🙂 Minun ihka ensimmäinen Kartellini. 🙂 Oon happy! ^^

  1. Eimii: Jes, onnea ekasta Kartellista! &hearts; &hearts; &hearts; Muistan tuon tunteen, minulla eka oli Jolly-pöydät makuuhuoneeseen muutamia vuosia sitten. Siitä se ihastus sitten kasvoi. 🙂 Itse päätin että jos tarjotin on loppuunmyyty kymmentä yli, niin se on kohtalo joka puuttuu peliin. Mutta oli sitä ja sain tilattua oman tuonne meidän parvekkeelle. 🙂

 3. Auts ! toi tarjotin. Joka kerta on joku Kartellin juttu jäänyt harmittamana, viimeksi yöpöytä ja nyt toi. Mä merkkasin sen itselleni listaan, joka tietenkin hukkui. No, onneksi voin elää ilmankin. Kaunis se on joka tapauksessa, niin livenä kuin kuvassakin. <br />
  <br />
  Mä ostin itselleni todella kauniin Eflan riipuksen nimeltä Happy Tear ja onkin kyyneleen muotoinen. Olin kahden ystäväni kanssa perjantaina ulkona, kun yhtäkkiä puhelin piippas, oli tullut sähköpostia opettajalta, arvosanat ovat annettu. Kyseinen opettaja on koko koulun vaativin. Ensimmäisellä tunnilla ilmoitti edellisellä toteutuksella 80 % oppilaista reputti ja yleensä vähintään puolet reputtaa. Istuinkin kun tatti jokaisella tunnilla, luin paljon enemmän kuin keskimäärin. Kädet täristen kävin arvosanan katsomassa ja onnen kyynel siinä sitten tulikin, läpi meni !<br />
  Riipus oli jäänyt kummittelemaan päähäni ja päätin sillä istumalla kun Stockaa vastapäätä oltiin, että kipasenpas äkkiä katsomaan ja siellä se oli, peräti 1 kpl kyyneliä myytävänä. Ja kassan kautta takaisin hyvään seuraan. <br />
  <br />
  Tulipahan kertomus, mutta olen niin onnellinen kurssin läpi pääsemisestä, että sitä pitääkin vähän hehkuttaa !

  1. Lanttuleikkuri: Tuo on kaunis tarjotin, olen nähnyt sen yhdellä tutulla ja ihastuin itsekin. 🙂 Meillä ei ole ennen ollut tarjottimille oikein käyttöä, joten olen vain haaveillut tuosta Dunesta. Mutta sitten keksin, että nythän parvekkeelle tarvitsee jonkun pienen paikan minne laskea esim kahvikuppi, ettei tarvitse lattialle laittaa. Ja tämä Dune on aivan loistava siihen. :)<br />
   <br />
   Ihana uutinen! &hearts; &hearts; &hearts; Suuret onnittelut kovasta työstä ja menestyksestä!!! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Täällä tuli eilen kyynel itseltäkin kun luin kommenttisi. :´) Tämä oli varmasti kohtalon sanelemaa, että sinulle oli yksi onnelkyynel jäänyt ostettavaksi. Nyt se muistuttaa sinua ihanasta tunteestä ja onnistumisesta aika! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Näytti tuota Kartellin tarjotinta olevan vieläkin verkkokaupassa. Pitkään mietin hankintaa, mutta päätin sittenkin skipata – ei taida kuitenkaan olla niin paljon käyttöä.

  1. Tiina: MInäkin olen sen aikaisemmin skipannut, kun ei sisätiloissa tarjotinta juuri tarvita. 🙂 Paitsi ehkä isien- ja äitienpäivänä. :)<br />
   <br />
   Nyt se saa palvella laskutasona parvekkeella syyskuuhun saakka ja talveksi ajattelin jemmata sen kaappiin. MIttasin jo valmiiksi että se varmasti mahtuu Bestån sisään. 🙂

 5. Arvaa vaan taas tuli kannettua kamaa kassit pullollaan 😀 Tosin ihan järkeviä löytöjä, kuten kauan jo kaivatut paistinpannut !

 6. Ihana tuo tarjoitin ja on varmasti loistohankinta sinne parvekkeelle 🙂 En malta odottaa että saat parvekkeen valmiiksi ja laitat kuvia, siitä tulee varmasti upea &hearts;<br />
  Kiitos vielä siitä aiemmasta vastauksesta kun kysyin siitä nomess laatikon koosta, pistin heti pari sellaista tilaukseen meidän vaatekaappiin 🙂 Nyt olisinkin vielä kysellyt että mitä kokoa sinulla on bestå kaappien sisällä? Tarvitsisin niitä myös meidän kaappiin ja mietin sitä kokoa 🙂 Aika hinnakkaita nuo vaan ovat, joten täytynee hankkia aina vaan muutama kerrallaan 😀

  1. Ellu: Kuten perjantain postauksessa veikkasinkin, saapui tänään Hobbyhallista se pitkulainen ruukku. 😀 Enää sohva puuttuu, sen kun vielä saisi. :)<br />
   <br />
   Minulla on useaa Nomessin laatikkoa, kaikki mahtuvat Bestån sisälle, ne suurimmatkin koot. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *