Vaatepuolen blogikirppis 14.4.2013

Viimeinkin vuorossa se vaate- ja kenkäpuolen blobbis, joka jääkin viimeiseksi blogikirppariksi pitkiin aikoihin. Ohjeet ovat samat tutut: Pyrin kuvaamaan tavarat mahdollisimman tarkasti jo valmiiksi, jotta ostopäätöksen voi tehdä nopeasti. Hinta on ilmoitettu sekä tuotteen otsikossa että tuotetiedoissa. Tämä pyyntihinta on se, jolla tuote myydään ja ensimmäisenä ostohalukkuutensa minulle sähköpostitse ilmoittanut saa oikeuden ostaa tuotteen pois (sähköpostit miia(a)omakotivalkoinen.fi). 

Blogikirppis Mangon korkkarit
Blogikirppis Mangon korkkarit
Blogikirppis Mangon korkkarit

Mango korkkarit koko 36, HINTA 20 EUROA

Mangon mokkapintaiset mustat platoo ja peep-toe korkkarit kokoa 36. Muistaakseni nämä oli ovh-hinnasta päätellen aitoa mokkanahkaa, mutta koska en muista sitä varmaksi niin myyn nämä edullisesti pois. Kärjessä pieni kurkistusaukko, koron korkeus 11cm, päkiän platoo-korotus 3cm. Tosi kaunis ja siro malli. Sisäpohja aitoa nahkaa. Sisäpituus 22,5cm. Lesti normaali ja vastaa hyvin kokoa 36. Käytetty vain sisätiloissa muutamia kertoja, kunto moitteeton ja korkolappu uudenveroinen. HINTA 20 EUROA! Nouto tai postitus, postituskulut 7,20 lisätään hintaan! MYYTY!

Blogikirppis Converse All Stars One Star tennarit
Blogikirppis Converse All Stars One Star tennarit

Converse All Stars – One Star tennarit koko 36, HINTA 30 EUROA

Conversen aitoa nahkaa olevat valkoiset One Star-tennarit. Matala pohja, hyvä lesti. Käytetyt mutta edelleen siistikuntoiset, ehjät ja hyvin hoidetut. Koko 36, vastaa hyvin kokoaan ja on hieman pienempää mallia kuin perusmalliset kankaiset Conssut. Sisäpituus 22,5cm. HINTA 30 EUROA! Nouto tai postitus, postituskulut 7,20 lisätään hintaan! MYYTY!

Blogikirppis Lee pillifarkut koko 26
Blogikirppis Lee pillifarkut koko 26

Lee pillifarkut koko 26, lahkeenpituus 31, HINTA 5 EUROA!

Kulutetun näköiset Lee pillifarkut matalalla vyötäröllä. Vyötärön koko 26 (78cm), lahkeenpituus 31 (78,5cm). Materiaali 99% puuvillaa, 1% elastaania. Käytetyt mutta siistit ja uudenveroiset. Ei käytönjälkiä. Kuvasta poiketen ovat hieman tummemmat ja kulutuskohdat vivahtavat vihertävään suuntaan. Tosi kiva sävy siis, eikä lainkaan tuollainen taivaansininen. 🙂 HINTA 5 EUROA! Nouto tai postitus, postituskulut 1.lk kirjeenä 4,90 lisätään hintaan! MYYTY!

Blogikirppis Bundgaard ruskeat nahkasaappaat koko 26
Blogikirppis Bundgaard ruskeat nahkasaappaat koko 26
Blogikirppis Bundgaard ruskeat nahkasaappaat koko 26
Blogikirppis Bundgaard ruskeat nahkasaappaat koko 26

Bundgaard ruskeat unisex-malliset nahkasaappaat koko 26, HINTA 30 EUROA

Bundgaard TEX aitoa nahkaa olevat karvavuorelliset talvisaappaat. Koko 26. Väri ruskea ja malli sopii niin tytöille kuin pojille. Tarrakiinnitys ja hyvä kuminen ulkopohja. Tukee hyvin lapsen nilkkaa. Suojattu ennen käyttöönottoa nahkasuojalla. Jääneet hyvin vähäiselle käytölle, eli ovat siistissä kunnossa seuraavalle käyttäjälle. 🙂 Sisämitta 16cm. HINTA 30 EUROA! Nouto tai postitus, postituskulut 7,20 lisätään hintaan! MYYTY!

Blogikirppis Bogi nahkaiset loafferit koko 24
Blogikirppis Bogi nahkaiset loafferit koko 24
Blogikirppis Bogi nahkaiset loafferit koko 24
Blogikirppis Bogi nahkaiset loafferit koko 24

Bogi nahkaiset loafferit koko 24, HINTA 20 EUROA

Bogin laadukkaat konjakinruskeat loafferit kokoa 24. Unisex-malli sopii sekä tytöille että pojille. Tarrakiinnitys ja hyvä kumipohja. Tukevat jalassa. Vähän käytetyt ja siistissä kunnossa edelleen. Sisämitta 15cm. HINTA 20 EUROA! Nouto tai postitus, postituskulut 4,90 lisätään hintaan. MYYTY!

Blogikirppis Bogi punaiset tennarit koko 24
Blogikirppis Bogi punaiset tennarit koko 24
Blogikirppis Bogi punaiset tennarit koko 24

Bogi punaiset tennarit koko 24, HINTA 10 EUROA

Bogin punaiset kangastennarit kokoa 24. Kenkä on kauttaaltaan vahvistettu, eli tukee hyvin lapsen jalkaa ja pysyy muodossaan. Helppo pukea jalkaan. Nauhakiinnitys, ruudullinen sisävuori ja muovinen kärkiosa. Sisämitta 14,8cm. Unisex-malli sopii sekä tytöille että pojille. Käytetyt ja käytönjälkiä näkyy muovisessa kärjessä, jonka puhdistan vielä erikseen Universal Stonella ennen myyntiä. Ovat kuitenkin täysin ehjät ja kärkeä lukuunottamatta oikein siistikuntoiset. HINTA 10 EUROA! Nouto tai postitus, postituskulut 4,90 lisätään hintaan! MYYTY! 

Blogikirppis Mos Kids välikausitakki koko 92
Blogikirppis Mos Kids välikausitakki koko 92

Mos Kids välikausitakki koko 92, HINTA 10 EUROA

Mos Kidsin välikausitakki tytöille, koko 92cm. Pinkki pohjaväri, kukkakuviot musta valkoisia. Suklaanruskea fleecevuori, hihoissa silkkivuori. Irrotettava fleecevuorattu huppu. Vetoketjukiinnitys ja etutaskut. Vastaa hyvin kokoaan, pituus olkapäästä helmaan 41cm, takaosa hieman pitempi. Hihan pituus 25cm. Ei nimikoitu. Käytetty mutta siistikuntoinen. Ei haalistumia eikä kulumaa. Ehjä ja kerran pesty pesuohjeiden mukaisesti. Pinta kestää jonkin verran vesisadetta, mutta ei ole virallisesti sadetakiksi sopiva. HINTA 10 EUROA! Nouto tai postitus, postituskulut 1.lk kirjeenä 4,90 lisätään hintaan! MYYTY!

Blogikirppis Lindex Kids mustavalkoinen mekko koko 92cm
Blogikirppis Lindex Kids mustavalkoinen mekko koko 92cm

Lindex Kids mustavalkoinen mekko koko 92cm, HINTA 6 EUROA

Lindex Kidsin mustavalkoinen mekko / tunika koossa 92cm. Pituus olkapäästä helmaan 45cm. Edessä musta paljettitähti. Lyhyet hihat, joissa olkapäällä pieni röyhelö (musta pitkähihainen aluspaita ei kuulu kauppaan). Materiaali 95% puuvillaa, 5% elastaania. Pehmoinen ja joustava. Kerran käytetty ja pesty, siistikuntoinen edelleen. Jäi meidän neidille jo pieneksi tämä ihanuus. Ei nimikoitu. HINTA 6 EUROA! Nouto tai postitus, postituskulut 1.lk kirjeenä 2,90 lisätään hintaan! MYYTY! 

Blogikirppis Pinkki Angry Birds t-paita koko 98
Blogikirppis Pinkki Angry Birds t-paita koko 98

Pinkki Angry Birds t-paita koko 98, HINTA 5 EUROA

Tyttöjen pinkki Angry Birds t-paita koossa 98. Kapeahkoa mallia, sopii myös hyvin kokoa 92 käyttävälle tytölle. Materiaali 100% puuvillaa. Edessä tyttö-linnun kuva ja kimaltavaa tekstiä. Myös linnun rusetti on glitteriä. 🙂 Käytetty mutta siistikuntoinen ja ehjä. Ei pesunukkaa. Ei nimikoitu. HINTA 5 EUROA! Nouto tai postitus, postituskulut 2,90 lisätään hintaan! MYYTY!

* * *

Tässä nämä viimeisetkin myyntikohteet!

Jos löysit itsellesi jotain kivaa ostettavaa niin pikavauhtia näpyttelemään minulle sähköpostia: miia(a)omakotivalkoinen.fi. Käsittelen viestit saapumisjärjestyksessä! Vastauksessani saattaa kestää hetken aikaa, mutta vastaan jokaiselle jokatapauksessa.

Muutamia sisustuspuolen juttuja on vielä vapaana eilisessä blogikirppis-postauksessa, kuten PH:n lyhdyt, viinilasitelineet, pellavaservetit… Postauksen ja sisustustavarat löydät TÄÄLTÄ!

Palailen teille illalla uusilla aiheilla ja kuvilla, viettäkää ihana päivä!


Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Comments are closed.