Seinä kaipailee kohta koukkuja

Olen haudutellut ajatuksissani jonkin aikaa erästä ideaa, jossa myös muutama seinäkoukku lisätään eteisen seinään. Vaihtoehtoja on mielessä vilistänyt vaikka kuinka ja nyt on koukkujen finaalikolmikko selvillä.

Normann Copenhagen Hang On naulakko eteiseen
Normann Copenhagen Hang On naulakko eteiseen

Ensimmäinen vaihtoehto on varsin hauska ja omaperäinen henkareista tehty naulakko eli Normann Copenhagenin Hang On. Tämä vie jonkin verran tilaa seinästä, mutta toimii toisaalta kauniina sisustuselementtinäkin.

Muuto Dots ripustimet eteisen seinälle
Muuto Dots ripustimet eteisen seinälle

Toinen hyvä vaihtoehto olisi Muuton valkoiset Dots-ripustimet. Näistä saisi myös mielenkiintoisen sisustuselementin kun yhdistelisi kolmea eri kokoa keskenään. Näiden kanssa haaveilen valkoisesta rapatusta seinästä, jonne nämä piiloutuisivatkin kivasti ja huomiota herättämättä. Ainoastaan lähietäisyydeltä katsottuna niihin kiinnittäisi huomiota.

Muuto Dots ripustimet eteisen seinälle
Hayman Wall seinäkoukku

Ja kolmas vaihtoehto olisi Haymanin minikokoinen Wall-seinänaulakko. Myös tästä löytyy potentiaalia katseenvangitsijaksi ja minusta tämä on todella tyylikäs.

Eteisprojektista en paljasta teille vielä enempää, sillä se on vasta suunnitteluvaiheessa matkalla kohti toteutusta. Pari viikkoa on vielä aikaa miettiä tätä seinäkoukku-ripustin asiaa, joten laittakaahan mielipiteitä tulemaan… Mikä näistä on teidän mielestä kivoimman oloinen ja näköinen?

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

Kuvat: Normann Copenhagen, Hayman, Muuto


Comments are closed.