Oman elämän top 5 asiat

Sain Irinalta White & Fresh-blogista haasteen, jossa kuuluu listata oman elämän Top 5 osa-alueita kategorioittain. 🙂

Viisi asiaa joita tarvitsen päivittäin:

1. Uni, tämä on ehdottomasti tärkein asia vuorokaudesta. Yöuneni ovat lähes poikkeuksetta joka yö 5-6 tunnin mittaisia, joten tinkimisen varaa ei juurikaan ole. Päiväunia en todellakaan voi nautiskella ja senkin vuoksi nukkuminen on tärkein asia omassa vuorokaudessani, päivittäin. 🙂

2. Aamukahvi. Juuri edellisestä asiasta johtuen aamukahvi on tärkeä. Se on sekä rutiinini päivän aloitukseen sekä piristävä tekijä, jotta saa silmät auki ylipäätään. Nam, ja se on hyvää. 🙂

3. Tietokone. Sen avulla teen sekä pakolliset työt että rakkaimman harrastukseni eli bloggaamisen. Ilman konetta olo tuntuu vähintäänkin oudolta. Välillä on silti hyvä vierottautua nettimaailmasta ja pitää tietokoneeton päivä. Olen aika myöhään herännyt tähän virtuaaliseen maailmaan, sillä ensimmäinen oma tietokoneeni on hankittu vasta 2006. Siihen asti makselin laskuni pankin nettipäätteillä ja tietokoneen käyttöni rajoittui kirjastoreissuihin. 😀

4. Dove Invisible-deodorantti. Tämä on maailman paras deodorant-stick joka pitää ihon kunnossa ja haisut loitolla. Olen entisenä urheilijana kokeillut vaikka minkälaisia tuotteita ja tämä on tähän mennessä paras kaikista. Vuosia olen jo tätä käyttänyt ja aina ostan useamman kappaleen varastoon valmiiksi. Aamun rutiinin kuuluu vähintäänkin kainalopesu ja ilman tätä deodoranttia en voisi elää päivääkään. Parasta!

5. Wc-paperi. Ei varmaankaan lisäperusteluja tarvitse? 😀

516da60e89ac612049000002.jpg

Viisi kirjaa joita suosittelen:

Lyhyesti ja ytimekkäästi, Twilight -saga! <3 <3 <3 Ihanaa luettavaa kaikille romantiikan nälkäisille, sisältäen jännittäviä kohtauksia ja suurta draamaa. 🙂 Lisäksi suosittelen lukemaan Steve Jobsin elämänkerran. Siinä on todellisuus läsnä ja visionäärin näkökulmaa monesta vinkkelistä. <3

516da67289ac61a749000007.jpg

Viisi materiaalista toivetta:

1. Barcelona-tuoli rahilla valkoista nahkaa

2. Neliön muotoinen ruokapöytä

3. Kartell Invisible sivupöytä

4. Pappelinan valkoinen Svea-matto tytön huoneeseen

5. Eva Solon viinilasit

516da79689ac612049000007.jpg

Viisi paikkaa jonne haluaisin matkustaa

1. New York

2. MIami

3. Riihimäki

4. Tokio

5. Barcelona

516da7df89ac61a749000011.jpg

Viisi adjektiivia, jotka kuvaavat minua:

1. Ystävällinen

2. Empaattinen

3. Auttavainen

4. Luova

5. Iloinen

(ja joskus ihan vähän rohkeakin :D)

516da81889ac612149000011.jpg

Viisi lempiruokaani:

1. Kana-caesar salaatti

2. Makaroonilaatikko ketsupilla

3. Kreikkalainen salaatti

4. Lehtipihvi ja lisukkeet kuten ranskalaiset

5. Oman äidin kotiruoka, kuten pastaa kanakastikkeella <3

516da84889ac61804800002d.jpg

Viisi elämänohjetta, jotka haluan jakaa kanssanne:

1. Luota itseesi ja omaan arvostelukykyysi

2. Rakasta ja kunnoita itseäsi. Vain siten voit rakastaa ja kunnioittaa muita läheisiäsi.

3. Elämä kantaa, silloinkin kun itse ei enää jaksa

4. Oma onni säteilee ulospäin ja saa läsnäolijat hyvälle mielelle. Säteile siis suuresti!

5. Huomenna on uusi päivä, joka ikinen päivä.

516da8a489ac61234900001b.jpg

Tämän haasteen tahdon jakaa eteenpäin seuraaville neljälle ihanalle blogille:

Mustikkasmoothie

White Star

Daralandia

Sofie´s Home Blog

Kotipostaus jäi tältä illalta tekemättä sillä kameran muistikortista irtosi kokonaan yksi kampa ja se ei tietenkään enää toimi. Vihelsi pelin toisin sanoen poikki. 🙂 No, onneksi ehdin siirtämään kortilta kaikki kuvat turvaan viikonloppuna, joten menetys oli pieni. Huomenna aamusta muistikortti-ostoksille, ei auta muu. 🙂

Ihanaa myöhäisiltaa ja kauniita unia kaikille! <3

15 kommenttia “Oman elämän top 5 asiat

 1. Kiva kun teit tämän! &hearts; Hauska toi Riihimäki tuolla muiden unelmakohteiden joukossa 😀 😀

 2. Ihanaa lukea uusia juttuja susta! 🙂 Ja aivan ihania sun elämänohjeet, noista voi allekirjoittaa jokaisen! 🙂 Tuli vaan totaalinen repeäminen tuon Riihimäen kohdalla 😀 Ehdottomasti kuitenkin kannattaa poiketa Home Berryssä ja Awarassa, kivoja sisustusputiikkeja! 🙂

 3. Ihanat vastaukset :). Riihimäki on huippu noiden huikeiden paikkojen keskellä, siellä on taatusti jotain ainutlaatuista ja aarre kätkettynä? &hearts;

 4. Kiitos haasteesta! Yritän viikon loppuun mennessä tehdä tän 🙂 (Bloggaus&quot;urani&quot; ensimmäinen haaste, aika huisia ;D)<br />
  <br />
  Sun vastauksesi oli ihania! Luin tätä postausta tänä aamuna bussissa työmatkalla, ja jo vessapaperi-juttu sai mut hymyilemään. Riihimäen kohdalla hirnahdin sitten ääneen 😉 Ja nyt muutama aamuäreä kanssamatkustaja pitää mua kai kylähulluna, joka itsekseen naureskelee busseissa… 😀

  1. Dara: Ole hyvä blogsteri (blogisysteri :D). &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Hihiiiii, varmasti oli kanssa matkustajilla mukavaa. 😀 Itselleni aina tarttuu toisten nauru ja hyrähtely, joten minusta olisi ihana kun joku nauraisi bussissa. 🙂 :)<br />
   <br />
   Arvaa vaan miten vaikea oli miettiä mitä tarvitsen päivittäin. 😀 Hihiii. 🙂

 5. Saisiko kuvan tuosta maailman parhaasta deodorantista, että varmuudella löytäisi kaupan hyllystä sen oikean? 🙂 Voi laittaa sähköpostiinkin jos et halua tehdä siitä postausta 🙂

  1. Marija: Voin kuvata sen seuraavan kosmetiikkapostauksen yhteydessä. :)<br />
   <br />
   Tämän brittiläisen nettikaupasn sivuilta löysin kuitenkin tuotteen ja kuvakin on ohessa:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.chemistdirect.co.uk/dove-invisible-stick-deodorant_1_6187.html&quot; target="_blank">http://www.chemistdirect.co.uk/dove-invisible-stick-deodorant_1_6187.html</a><br />
   <br />
   Tätä on saatava sekä stickinä, roll on-versiona että sprayna. Itselläni on tuo stick ja se on näistä ehdottomasti paras. Se ei ala haiskahtaa kuten roll on minulla tekee kun se alkaa olemaan lopuillaan, eikä myöskään petä kovassakaan käytössä kuten spray on minulla tehnyt. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *