Lisää Muuto Dots-inspiraatiota ja oman eteisen kuvia

Googletin tosiaan eilen illalla niitä kolmea erilaista naulakkovaihtoehtoa (Dots, Hang on ja Hayman mini) ja näyttäisi siltä että ainoastaan Muuton Dots olisi järkevä vaihtoehto näistä kolmesta. 🙂

Normann Copenhagenin Hang On on ilmeisesti hieman kiikkana, eikä ehkä jaksaisi taipumatta kannatella kolmea talvitakkia. Haymanin mini vuorostaan on todella kallis ja todellakin minikokoinen. Niitä pitäisi olla vähintään kaksi tai sitten isompi samanlainen Hayman. Hinta vaan on niin suolainen, että on varmasti paras unohtaa tuo Hayman kokonaan. 😀

Muuton Dots on ainakin lukemieni kokemusten perusteella ollut toimiva ja kestävä valinta. Meillä ne Dotsit tulisi betoniseinään, joten varmasti jaksaisivat kannatella painaviakin laukkuja läppäreineen. 🙂

Löysin pari ihanaa kuvaa näistä Dots-pallukoista ja luulen että ne voisivat olla meillekin se oikea valinta. 🙂

516d29e989ac61411300000c.jpg

516d29ec89ac616911000011.jpg

516d29e989ac61141300000c.jpg

Valkoiset Dotsit näyttävät tuossa ylemmässä kuvassa tosi ihanilta vaaleanharmaata seinää vasten ja luulen että meillekin sopisi tosi kauniisti eteisen greigeen seinään nämä pallukat. 🙂 Seinäpinnalle tosin olin miettinyt pientä värinvaihdosta, mutta jos Dotseihin päädymme niin seinäpinta saa jäädä sellaiseksi mikä se nyt on, eli perus greigeksi. 🙂

516d2be889ac61491300000c.jpg

516d2be889ac611413000016.jpg

Viikon miettimisaika siis alkakoon ja jos vielä ensi viikon tiistaina olen sitä mieltä että valkoiset Dotsit on meille oikea valinta niin ostoksen saan tehdä. 🙂

Edellisessä postauksessa pyysin teiltä mielipiteitä näihin kolmeen naulakkoon. Ääniä tuli kaikille melko tasaisesti ja paljon hyviä pointteja käyttömukavuudesta ja toimivuudesta myös. Muuton Dotseihin ripustaisin takit henkerin kera, eli en halua roikottaa takkeja isoista pallukoista etteivät ne ala venymään. Tämän olittekin huomioineet ja erinomainen huomio olikin. 🙂

Muutamia erilaisiakin vaihtoehtoja olitte ehdottaneet, hyviä olivat kaikki. <3 Itse haluan tuohon eteisen seinälle jotain joka on samaan aikaan sekä mielenkiintoinen sisustuselementti että vähäeleinen ja yksinkertainen. Vaikea yhtälö, johon Muuton Dots onneksi taipuu. 🙂 Jos mieleen tulee vielä uusia vaihtoehtoja naulakoiksi tai seinäkoukuiksi niin laittakaa vinkkiä tulemaan. Kaikille ideoille ja ehdotuksille ollaan vielä avoimia, eli mitään ei ole lyöty lukkoon. 🙂

Asiasta kukkaruukkuun, eilen saapui se Hobbyhallin pitkulainen ruukku kuten viime perjantaina uumoilinkin. 😀 Ja tänään posti soitteli, että sopiikos huomenna kantaa sohva kotiin. Ilman muuta se sopii ja huomenna viimeinkin saapuu se polyrottinkisohva ja pääsen huseeraamaan parvekkeen kanssa. 🙂 Jippii. 🙂 Nyt saa kesä tulla, minä nimittäin ajattelin muuttaa viihtyisäksi sisustetulle parvekkeelle asumaan. 😀

Aurinkoista mieltä kaikille pilviseen päivään! <3 <3

(Kuvat: Remodelista.com, Domesticoshop.com)

12 kommenttia “Lisää Muuto Dots-inspiraatiota ja oman eteisen kuvia

 1. Hei,<br />
  Mitä tykkäisit Umbran Sticks multi hook? Se on kuin taideteos seinälle mutta muuntuu naulakoksi tarvittaessa. Ja hintakaan ei paha.<br />
  <br />
  Ansku

  1. Anna-Leena: Umbran Sticksi oli tosi kiva. 🙂 Hyvä vaihtoehto, jota pitää harkita ihan vakavasti. 🙂

  1. Tupuna: Latva on ihana! &hearts; &hearts; &hearts; Se oli vaihtoehtona pitkään, mutta karsiutui lopulta kun en tahtoisi kovin pitkulaista naulakkoa. 🙂

 2. Valkoiset Dotsit kyllä sopisi tuohon teidän seinään todella hyvin, ne olisivat vähän kuin taideteos siinä 🙂

  1. Dara: Sitä hieman toivoinkin. 🙂 Taideteos kuullostaa ihanalta, se olisi sellainen sopivan hienovarainen kuitenkin. 🙂

  1. Heli: Tuo on nerokas idea. &hearts; &hearts; Lukuvalona toimii varmasti hyvin, kun valo tulee takaa päin. 🙂 Taidan Pinnata tämän itselleni ylös talteen.

 3. Dotsit on kyllä ihania &hearts;. Itse olen myös haaveillut valkoisista Dotseista, mutta mies pitäisi vielä saada innostumaan niistä :). Hänen mielestään &quot;ne olisivat aivan varmasti hankalia käyttää, jos pitää aina henkarin kanssa puljata&quot; :D. Haluaisin eteiseemme joko pelkkiä valkoisia tai sitten pari mustaa sinne sekaan tuomaan hieman särmää..

  1. Tiia: Voihan mies laittaa oman takin pienimpään Dotsiin roikkumaan ilman henkaria?? 🙂 Ja sie käytät henkaria omassa takissa ja isommissa Dotseissa? :)<br />
   <br />
   Tai sitten teet omille laukuille ja huiveille pienen kollaasiseinän näistä Dotseista ja takit säilytetään niin kuin ennenkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *