Unelmissa ripaus Eva Soloa

Monettakohan kertaa jo postailen näistä Eva Solon upeista jutuista… 🙂 Edelleen vuosien jälkeen on minulla ostoslistallani sekä Aquastarin valkoinen kastelukannu että vinoreunaiset viinilasit. Kastelukannulle olisikin tarvetta jatkossa, kun parvekkeelle saadaan ostettua ne tuijat ja muut kasvit. <3

516d49cd89ac615c32000007.jpg

516d49ce89ac615932000011.jpg

Jalallisille laseille ei periaatteessa ole konkreettista tarvetta, koska meillä on Riviera Maisonin kauniit Vin-lasit jo olemassa. Olen kuitenkin miettinyt jo muutaman viikon, että voisin tehdä vaihdon ja myydä omat Riviera Maisonin lasini pois ja ostaa tilalle oikeutetusti nämä kauniit ja modernit Eva Solot. <3 <3

516d49c989ac61593200000c.jpg

516d49bf89ac61a131000007.jpg

516d49bf89ac619731000007.jpg

516d49c289ac619432000007.jpg

Riviera Maisonin lasit ovat todella kauniit katseenvangitsijat, mutta kyllä olisi upean näköistä jos meidän seinähyllyä koristaisi Eva Solon vinoreunaiset viinilasit. Aaaah, ja ne sopisivat myös meidän ruokailuastioihin. W&B:n New Wave-sarjassa kun on samaa henkeä ja vinoa muotoa. <3 <3 <3

516d4b4889ac619432000016.jpg

516d4b4889ac615132000016.jpg

Jään miettimään tätäkin asiaa viikoksi pariksi nyt ainakin. 🙂 Haaveilu ja suunnittelu on kyllä parasta ajanvietettä. Voittaa jopa valmiin lopputuloksen ihailun. 🙂

Illaksi voisin postailla meidän kotoa jotain kivaa. 😀 En kyllä vielä tiedä mitä tai mistä aiheesta, mutta ehkä se ajatus syntyy iltaan mennessä, hihiii. 🙂

Päivän jatkoja! <3

(Kuvat: Eva Solo)

13 kommenttia “Unelmissa ripaus Eva Soloa

 1. Mun haaveissa siintää se Eva Solon pystyssä seisova &quot;tiskirätti&quot;. Mikähän mua riivaa, kun en edes tykkää tiskaamisesta ja silti haaveilen tiskiräteistä ja tiskiaineista? ;D

  1. Dara: Se tiskirätti on tosi kiva, minulla sellainen on. Minun rätissä tosin on enää se tukijalka jäljellä kun itse rätti meni jo kauan sitten huonoon kuntoon. Täytyisi ostaa siihen uusia rätti-osia. 🙂

 2. Ja taas on yksi lähdössä portaalista. Pakko kysyä nyt sinulta, kun olet mukana portaalin toiminnassa että minkälainen teidän bloggaaja parkojen sopimus oikein on? Paljonko sinulla on postausvelvote viikossa? Vai onko se päivässä määritelty? Kiinnostaa kovasti kuulla mitä teiltä vaaditaan kun niin moni kokee olonsa ahdistavaksi. Et varmasti uskalla julkaista kommenttiani ettet saa varoitusta portaalin ylläpidolta. Kysyn nyt kuitenkin. T: kummastelija vauvapalstalta

  1. Kummastelija vauvapalstalta: Bloggaajasopimus sitoo minua kertomasta sopimuksen tarkkaa sisältöä. Meillä on velvote moderoida omien blogiemme kommentteja (tieto löytyy myös portaalin esitteöysivulta osioista eettiset ohjeet), mutta se koskee vain asiatonta sisältöä, kuten rasistisia, vihamielisiä, uhkaavia yms. Suomen laissa kiellettyjä aiheita ja ilmaisutapoja. Sinun kommenttisi ei sisällä mitään sellaista, mitä en saisi tai voisi julkaista. :)<br />
   <br />
   Tarkemmin sopimuksen sisältöön paneutumatta, voin sanoa että postausaiheista tai julkaisumäärästä ei ole mitään vaatimuksia minulle portaalin osalta. Sisällöstä, postausvauhdista, kirjoitustyylistä yms. päätän minä itse.<br />
   <br />
   Itse olen hyväksynyt bloggaajasopimuksen ja sitoutunut sitä noudattamaan. En halua ottaa kantaa muiden bloggaajien tekemiin ratkaisuihin. Meillä kaikilla on oikeus tehdä vapaita päätöksiä blogiemme suhteen, niin portaaliin liittymisen ja sopimusehtojen hyväksymisen osalta, kuin täältä irtisanoutumisen ja muualle siirtymisenkin suhteen.<br />
   <br />

  1. Mari: Se on tosi kiva. 🙂 Muutaman kerran olen sitä hypistellyt kaupassa, valkoinen osa on muovia ja vaikka kannu on suuri niin silti se on tosi kevyt. Veden kanssa tietysti painoa tulee lisää, mutta tuo kannu tuntuu hyvältä ja tukevalta kädessä. 🙂 Ja se on kaunis! &hearts;

  1. LadyBlue: Eva Sololla on tosi paljon ihania juttua, ja siivousvälineetkin on niin kivan näköisiä. 🙂 Varsinkin tiskirätti ja saippuapumput on katseenkestäviä, joita voi pitää huoletta esillä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *