Unelmissa ripaus Eva Soloa

Monettakohan kertaa jo postailen näistä Eva Solon upeista jutuista. Edelleen vuosien jälkeen on minulla ostoslistallani Aquastarin valkoinen kastelukannu ja vinoreunaiset viinilasit. Kastelukannulle olisikin tarvetta jatkossa, kun parvekkeelle saadaan ostettua ne tuijat ja muut kasvit.

Eva Solo Aquastar kastelukannu - Omakotivalkoinen

Jalallisille laseille ei periaatteessa ole konkreettista tarvetta, koska meillä on Riviera Maisonin kauniit Vin-teksillä varustetut viinilasit jo olemassa. Olen kuitenkin miettinyt jo muutaman viikon, että voisin tehdä vaihdon ja myydä omat Riviera Maisonin lasini pois ja ostaa tilalle oikeutetusti nämä kauniit ja modernit Eva Solot.

Eva Solo viinilasit - Omakotivalkoinen
Eva Solo viinilasit - Omakotivalkoinen

Riviera Maisonin lasit ovat todella kauniit katseenvangitsijat, mutta kyllä olisi upean näköistä jos meidän seinähyllyä koristaisi Eva Solon vinoreunaiset viinilasit. Aaaah, ja ne sopisivat myös meidän ruokailuastioihin. Willeroy & Bochin New Wave -sarjassa kun on samaa henkeä ja vinoa muotoa.

Riviera Maison Vin viinilasit - Omakotivalkoinen
Riviera Maison Vin viinilasit - Omakotivalkoinen

Jään miettimään tätäkin asiaa viikoksi pariksi nyt ainakin. Haaveilu ja suunnittelu on kyllä parasta ajanvietettä. Voittaa jopa valmiin lopputuloksen ihailun. Illaksi voisin postailla meidän kotoa jotain kivaa. En kyllä vielä tiedä mitä tai mistä aiheesta, mutta ehkä se ajatus syntyy iltaan mennessä, hihiii. 🙂

Päivän jatkoja!

Tuotekuvat: Eva Solo


Comments are closed.