Kolmen kopla – valkoinen, harmaa ja vihreä

Tykkään tosi paljon tuosta parvekkeen rauhallisuudesta, kun siellä on vain kolmeä värisävyä. Kirkkaat ja räväkät värit toisivat tietysti oman lisäripauksensa sisustukseen, mutta taidan kallistua hieman rauhaisampaan kokoonpanoon. Harmaa ja valkoinen ovat dominoivassa asemassa ja sivuosassa esiintyy vihreä, jota tullaan lisämään parvekkeelle kasvien ja tekstiilien muodossa. <3

En tahdo parvekkeelle kovin kalliita tekstiilejä ostaa, koska aurinko niitä kuitenkin korventaa ja haalistaa. H&M Homen edulliset tyynynpäälliset saavat pelastaa minut tälläkin kertaa. 🙂

Tein itselleni muistilistan parvekkeen puuttuvista palasista, ja tämmöistä on mielessä…

516ef26489ac61b936000018.jpg

H&M:n Homen tyynynpäälliset kolmen värin koplassa – valkoinen, vihreä ja tummanharmaa. <3 Hinta on edullinen, joten ei ehkä harmita niin paljon jos aurinko polttaa värit himmeäksi. Koko on 50x50cm, joten tyynyä voi hyvin käyttää vaikka istuinalustana lattiallakin, jos kylään ampaisee suurempi porukka kerralla. 🙂

516ef26789ac616737000002.jpg

Plantagenista on ostettava ainakin pari kappaletta keskenään erikokoisia tuijia ja kenties muutama sypressikin siihen joukon jatkoksi. 🙂 Plantagenin nettisivujen sisustus-osio ei auennut selaimessani ollenkaan, joten valkoisten kivien tilannetta en tiedä. Toivottavasti niitä on saatavana tänäkin vuonna. <3

516ef26489ac61c236000012.jpg

Ja viimeisenä kuvana meidän parveke, jota kyllä jaksaa täältä ikkunan takaa sisätiloistakin ihastella. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille ja kauniita unia! <3 Minä menen haaveilemaan parvekejutuista untenmaille. 🙂 ZZZzzzzzzZZZZZz

(Kuvat: H&M, Plantagen)

20 kommenttia “Kolmen kopla – valkoinen, harmaa ja vihreä

 1. On teillä kyllä kivan iso parveke ja tuo sohva on kyllä niin ihanan näköinen! Kiva nähdä sitten kuvia valmiista parveke sisustuksesta kun tyynyt sun muut jutskat on paikoillaan. 🙂

  1. Suffeliini: Parveke on noin 15m2 kokoinen. Saisi olla kyllä ihan vähän suurempi, että sinne mahtuisi myös pieni ruokailyryhmä erikseen grillausiltoja varten. 🙂

  2. Irina: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Welcome! &hearts; Pidä sie se sitronello, niin minun ei tarvitse itse lisäillä sitä. 😀 Saan ihailla sitä keltaista sinun kotona, hihiiiii. 😀 Mutta toisaalta keltainen ja vihreä sopii ihanasti yhteen, joten voisithan lisätä ripauksen vihreää lisää. 🙂

  1. annie: En itseasiassa tiedä, se on ilmeisesti jonkinlaista teräslevyä, joka on maalattu. Erillisiä levyjä ei ole, vaan tuo on se itse seinä joka on naapurin puolella samanlainen. 🙂

  2. annie: Ei ole meidän laittama, vaan rakennusvaiheessa maalailtu arkkitehdin ohjeiden mukaisesti oleva metallisen tuntuinen levy. 🙂

  1. Jemina: Tosi kaunis yhdistelmä on kyllä. &hearts; &hearts; &hearts; Tuo vihreä syyhyttää nyt kovasti, tekisi mieli rynnätä sinne Plantagenille jo nyt ostamaan ne tuijat ja koristekivet. 🙂

 2. Kesää odotellen :):) <br />
  <br />
  Toi vihree ei oo mun juttu ollenkaan, mutta sopii varmasti täydellisesti teiän partsille :))

  1. Love: Kesä saa todellakin alkaa tulemaan jo!!!! 🙂 Kyllä mä vielä sinutkin rakastutan tähän vihreään, tulet kuule iltaa istumaan tuonne partsille meidän muiden kanssa… OIjoi, minulla jo suunnitelmat viuhuu mielessä, hihiii. 😉 😉 &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Meillä on käytetty sisustuksessa juuri tänä keväänä tuollaista kirkkaanvihreää ja sen lisäksi heitin korallia. Itse siis pidän erityisen paljon tästä suunnitelmastasi. Sanoisin jopa, että tämä vihreä oli hieman yllättävämpi veto sinulta, sillä olisin odottanut jotain puuterisen pehmeää pastellisävyä tai kirkasta turkoosia. Mutta, siis erittäin hyvä valinta! Tykkään paljon! 🙂

  1. Cinnabaria: Koralli on yksi omista kestosuosikeista kevään sisustusväreissä. En ole itse vielä rohjennut sitä lisätä, mutta tuo parveke antaa hyvän mahdollisuuden hullutella värien kanssa, jos pelkkä vihreä väri alkaa tuntua ajan saatossa liian pliisulta. :)<br />
   <br />
   Mie luulen, että pastellien ja hempeilyn aika alkaa olla meillä ohi. Selkeitä asioita kaipaan ympärilleni, enemmän valkoista ja siihen jotain luonnollista kuten sitruunankeltainen ja basilikanvihreä. 🙂 Haluan ottaa sisustukseen mukaan hedelmät ja yrtit sekä kasvit entistä suurempaan osaan kuin ennen. Saa nähdä miten sisustus muokkautuu kesää kohti kuljettaessa. 🙂

 4. Tosi kiva lopputulos! Harmaan ja valkoisen ystävänä tykkään tosi paljon! Kurkkaathan blogissani olevan arvonnan 🙂

  1. LadyBlue: Kiitokset! &hearts; &hearts; Tykkäilen myös. :)<br />
   <br />
   Tulen kurkkaamaan arvonnan….. viuh, melkein siellä. 🙂

  1. t: Tuosta parvekkeesta tuli tosi ihana. &hearts; Samaan aikaan kodikas, tunnelmallinen ja hyvin rauhaisa. &hearts;

 5. Aivan ihanan näköistä!!! Sinulla on nyt tuo sohvadivaani systeemi mitä itse oon pohtinut parvekkeelle. Saako tuota divaani osaa siirrettyä toiselle puolelle? Meillä parvekkeen sisäänkäynti juuri toisella puolella joten se pitäisi saada toisinpäin! 😀 Vai täytyykö vaan pelkkä sohva ja jalkaosa hankkia.. :)) Kaunista &hearts;

  1. Miia: Tuo sohva on moduleista tehty, eli jokainen osa on irrallinen. Siitä saa halutessaan vaikka minkälaisia yhdistelmiä, esim sohva ja nojatuoli, sohva ja divaani, sohva ja kaksi nojatuolia sekä rahi. 🙂 Ja vastaus vielä sinun kysymykseen, puolia voi vaihtaa. 🙂

 6. Ihana parveke! 🙂 Oon ettiny nyt tommosta sohva juttua parvekkeelle niin mistä olet tämän kyseisen hankkinu? (: ne mitä itse olen löytänyt niin ei ole miellyttänyt silmää 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *