Elämän makuinen postaus :)

Tänään me ollaan nautittu auringosta ja raikkaasta ulkoilmasta tytön kanssa oikein kunnolla. 🙂 Jo aamupäivällä lähdettiin touhuamaan ulos ja päivällä käytiin puistoilemassa. Kotona on käyty lähinnä vain tankkaamassa murkinaa ja täyttämässä vesipulloa. 🙂 Ihana tunne kun tietää että kohta on jo kesä. <3

Meillä tehdään kaksi kertaa viikossa (ma ja pe) isompi ruokakauppareissu, jolloin ostetaan seuraavien päivien kaikki ruokatarpeet ja muut tarvittavat jutut. Kulutin aamulla sopivasti loppuun kaikki jäljellä olleet siivousaineiden rippeet, joten ruokakauppareissulla ostettiin niitäkin. Methodia ei nyt ollut saatavana, joten oli turvauduttava muihin merkkeihin. 🙂

51756d0789ac616134000007.jpg

Huomaa että olen ihastunut vihreään väriin, kun purnukatkin on sopivasti sisustuksen kanssa sävysävyyn sopivia. 🙂 Nivean suihkusaippua tuoksui niin hyvältä ja piristävältä, että pakko oli ostaa aamupesua varten tuollainen “silmät auki aromeilla”-saippua. 🙂

51756d0c89ac617c33000011.jpg

51756d1089ac618832000011.jpg

Tyttö sai uuden hammasharjan ja kimaltavan Disney Prinsessa-värityskirjan. Värityskirjan kansi on täynnä kimalletta jota löytyy nyt sitten joka puolelta, niin lattialta, koirasta päänahasta ja ihohuokosiin porautuneena. 😀 Tyttö rakastaa värittämistä (ja palapelien tekemistä) yli kaiken ja vietti illan nenä kiinni uudessa värityskirjassaan. 🙂

51756cfc89ac617c33000007.jpg

51756cfc89ac619434000002.jpg

Kesken kuvaussession tyttö huikkasi minulle että hän on tehnyt minulle kukan. 🙂 Luulin että tyttö on piirtänyt sen, mutta hän olikin taiteillut sen lattialle kynistä. 😀 Pakko oli tallentaa kuvalla tämä kaunis kukkanen. <3

51756d1689ac611f3400001c.jpg

Kaupasta ostin myös sitruunoita, joita ei olekaan hetkeen ollut. Sitruunaa meillä siivutetaan jääkaapissa olevaan vesikannuun, jotta vettä tulisi juotua reippaammin. Minulla on edelleen hieman ongelmia muistaa juoda riittävästi vettä päivän aikana, ja sitruunan makuisena se uppoaa paremmin. 🙂

51756d0089ac61a534000007.jpg

51756d0389ac61a033000007.jpg

Seuraavaksi ne kovasti toivotut realismikuvat eteisestä uusien Dotsien kanssa. 🙂 Ei se pahalta näytä täytenäkään, mutta onhan se eilisen postaus hieman tyylikkäämmän näköinen. 😀

51756d1a89ac616134000011.jpg

51756d2189ac617c33000016.jpg

51756d2589ac616134000016.jpg

51756d1e89ac61f532000025.jpg

Huomenna olisi sitten taas maalaamisen vuoro. 🙂 Onneksi tässä on ilta ja huominen aamupäivä aikaa kerätä voimia ja saada edellisen maalausurakan aiheuttama niskajumitus parempaan kuntoon. 🙂

Kivaa iltaa kaikille! <3

10 kommenttia “Elämän makuinen postaus :)

 1. Niin suloisia vaatteita teidän pienellä 🙂 Ja ei laisinkaan paha reality kuva! Kiva myös tuo kodin valkaisu, raikas kesäksi!

  1. Sofia: Neiti ja mamma kiittävät. 🙂 Nyt kesäajaksi haluan tuoda tuota keltaista ja vihreää hitusen verran, lähinnä kukkasin ja hedelmin vaan. Niistä tulee niin pirteä fiilis tänne kotiin. 😀

 2. Oi kun tuli jotenkin niin ihana fiilis näistä kuvista. &hearts; Itsekin kävin äsken kaupassa ostamassa kaikkea kivaa, kaunista ja terveellistä. Tuli vaan noista sitruunoista mieleen. 🙂

  1. Irina: namskis, postausta tulossa??? 🙂 Itselläni on nyt niin keveä ja piristynyt mieliala kun aurinko paistaa porottaa. 🙂

 3. Ihana rinsessa!! OIH; en malta oottaa et saan antaa meiän tulkut!! &hearts; &hearts; <br />
  <br />
  Ihanaa ja ELÄMÄNTÄYTEISTÄ iltaa &hearts; &hearts;

  1. Love: Minun isopieni tyttö! &hearts; &hearts; &hearts; Enkä mie että saan antaa sinulle omasi. 😀 Hihiiii, hihittelen jo valmiiksi täällä. ;)<br />
   <br />
   Halauksia sinulle ystävä! &hearts; &hearts;

 4. Tiesitkö että sinua ja blogiasi arvostellaan ja haukutaan taas av-palstalla? 🙁 Miten kestät sitä? Itse lopettaisin blogini jos joutuisin nettikiusaamisen kohteeksi.

  1. S: Njaa, ei yllätä. 😀 Hyvä vaan että siellä purkavat eivätkä tule blogiini kommentoimaan enempää. Kaikkeen turtuu ja sitä oppii sietämään ja kestämään kaikenlaista vuosien varrella. Minä bloggailen koska haluan, kirjoitan mitä haluan ja mistä haluan. Elän omaa elämääni niin kuin tahdon ja teen asioita joista nautin. En ole koskaan ollut sellainen että taivun toisten tahtoon painostuksen alla tai alkaisin muuttamaan itseäni (tai blogiani) kritisoinnin ja haukkumisen vuoksi. Onko se sitten vahvuutta, kenties. 🙂 <br />
   <br />
   Kiusaamiskulttuuri on kyllä edelleen hämmentävä, siihen sortuu nykyään enemmän aikuiset kuin lapset. Itse aion huolehtia siitä että kasvatan omasta tytöstäni sellaisen jolla ei ole tarvetta solvata, arvostella, nälviä, piikitellä tai haukkua toisia koskaan. Ei edes kasvottomasti ja anonyymisti, vaikka siihen mahdollisuus olisi. Tässä maailmassa se on varmasti suuri saavutus jos tulen onnistumaan tehtävässäni. 🙂

 5. Ihania kuvia pikku värittäjästä. Tosiaan elämänmakuinen postaus. Sinulla on todella kaunis koti ja katson kuvia todella mielelläni (eilen ihan itse asensin elämäni ekat lack hyllyt)Hih!.Mutta näistä kuvista huokui myös tämä ihan oikea elämä mitä siellä eletään.( Jotkuthan ovat epäilleet kotia kulissiksi.)

  1. Minna: Lack-hyllyjen asennus on raivostuttavaa puuhaa. 😀 Itsellä menee niiden kanssa aina hermot, kun ruuveja on niin monta. Mutta pakko on turvallisuusyistä laittaa kaikki 10 ruuvia kiinni. 😀 <br />
   <br />
   Ihmeellistä että jonkun mielestä meidän koti on kulissi. Voi herran pieksut sentään. 😀 😀 Jos olisi kulissi kyseessä niin eiköhän olisi aika vaivatta tehty keittiöt ja vaihdettu lattiat aikaa sitten, ja maalaaminenkin olisi koko kotiin tehty päivässä kun ei tarvitsisi miettiä asukkaita ollenkaan. 😀 No jos joku haluaa tälläisen kulissin niin mikäs siinä, minä en nyt ihan kuitenkaan. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *