Lisää taidetta ja keväisiä sävyjä

Tälläinen on ilmestynyt meille. 😀 Se etsii vielä paikkaansa, todennäköisesti tulen laittamaan sen olohuoneeseen sohvan yläpuolella olevalle seinähyllylle kun saan seinät maalattua valkoiseksi. Ja kaksi kaveriakin tällä taululla kohta on, niistä saa kivan kesäisen ja raikkaan kokoelman. 🙂

517671f789ac618609000016.jpg

517671ef89ac618809000002.jpg

517671f389ac61eb09000008.jpg

517671ef89ac61b809000002.jpg

Kivaa päivää kaikille!

20 kommenttia “Lisää taidetta ja keväisiä sävyjä

 1. Oot saanut kaksi viestiä maalattujen seinien esittelypostaukseen koskien seinämaalia 🙂 Myö Accan kanssa ootellaan vastausta, en tiiä saatko ilmoitusta vanhoihin postauksiin 😉

  1. Irina: Hihiiii, niin sopisikin. ♥ Sinulla kun on vielä ne ompunvihreät Ittalatkin, namskis! ♥

  1. Minishow: Oikein arvasit! 😀 Suomalaisesta Kirjakaupasta ostin tykötarpeet ja 7minuuttia meni kun ruokapöydällä tuon sutaisin. Tämä on ihan uusi juttu minulle ja vitsit miten kivaa oli taiteilla akryyliväreillä. 🙂 Kaksi muutakin taulua tein, ne kuivuvat myös parhaillaan. En vielä tiedä mihin ne laitan, ehkäpä olohuoneen seinähyllylle. Vain tässä yhdessä taulussa on keltaista ja vihreää mukana, kaksi muuta taulua ovat harmaan ja valkoisen sävyissä. ♥

 2. Hei..hieno.Arvaanpa olet aloittanut maalauksen maybe…..Itse aloitin pari viikkoa sitten acryyli ja öljyväreillä ja saa just ne värisävyt kun haluaa:)Lisää toivotaan:)

  1. Jessica: Arvasit oikein. 🙂 Suomalaisesta ostin maalaustarvikkeet ja sutaisin tuollaisen taulun testiksi äkkiä. Tosi mukavaa puuhaa maalaaminen onkin ja tein jo kaksi muutakin taulua tuossa ajankuluksi. Saatan ehkä työstää tätä postauksen taulua vielä hieman, katsellaan…. Mutta ne kaksi muuta onnistuivat vielä paremmin ja ne olisi kuivumista vaille valmiit. Yhdelle taululle tuli hintaa noin 12 euroa, joten oli edullinen riski joka kannatti näköjään ottaa. 😀

  1. Dara: Thanksis! ♥ ♥ Itse sen tuossa suhautin pensselillä ja aika hyvin onnistuin näin ensikertalaisena taidemaalarina. 😀 En kyllä ota tavaksi, vaikka kivaa puuhaa onkin. 😀

 3. Tosi tosi kaunis taulu. Mulla on itse asiassa haaveissa tehdä vähän samantyyppistä itse, mutta en ole läheskään niin aikaansaavaa luonnetta, kuin sinä, joten toteutus jäänee johki hamaan tulevaisuuteen. 🙂

  1. Henna: Osta valmiiksi kotiin kaikki tarvittavat välineet, sitten on helppo alkaa tuumasta toimeen kun oikeanlainen ispiraatio iskee. 🙂 Tuo maalailu oli todella kivaa puuhaa, suosittelen kokeilemaan. 🙂

 4. Ihana että oot ite taiteillut!! Hieno!! ja kivasti nivoo sisustuksen värit!! 🙂 Mulla kesti muutaman nikottelun ja monen läheisen kannustuksen ennen kuin uskalsin laittaa oman taulun ruokapöydän takaseinälle. Mutta se on jotenkin ihanan voimauttavaa, vaikka tuntukin aluksi että laittoi ison palan itsestään kaikkien nähtäville! 🙂

  1. Vilhelmiina: Itsehän mie. 😀 Minä mietin hetken että jätän postauksen tekemättä omasta taulustani, mutta toisaalta eipä se nyt haittaa mitään vaikka tuo onkin ihan amatöörin työnjälkeä. 😀 Ja kyllä se ehdittiin jo haukkuakin yhdessä kommentissa jonka sain, mutta ei haittaa. Tahdoin kokeilla tehdä taulun itse eikä minulla ollut suuria odotuksia tai vaatimuksia itseltäni. Minusta se onnistui ensikertalaiseksi aika hyvin ja olen ihan iloinen tuosta talustani. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *