Kaunis Kartell Dune-tarjotin

Kävin eilen postissa hakemassa Hullareilta tilaamani Kartellin Dune-tarjottimen. Kyllä se vaan omassa kodissa on paljon upeampi kuin kaupassa katseltuna. <3 <3 <3 En raaskinutkaan viedä tarjotinta parvekkeelle, kun siellä ei tarkene vielä viettämään aikaa. Tarjotin saa toistaiseksi ilostuttaa minua ruokapöydällä ja keksin laittaa tarjottimelle kokonaisen kukka-kavalkaadin. 🙂 Ihanan piristävä ja aurinkoinen yksityiskohta. <3

517786a489ac613c59000007.jpg

517786ac89ac613d59000007.jpg

517786a989ac612a5900000d.jpg

517786b089ac610059000002.jpg

517786a489ac619c54000007.jpg

Tulppaanimaljakoina on meidän ruokakaapista napatut muoviset säilytyspurkit. Nämä olivat sopivasti kaapissa tyhjillään ja taidan toistekkin käyttää niitä maljakoina, sillä ne on minusta tosi kivat. 🙂

Tänään viuhuu maalipensseli ja tela taas vaihteeksi, eilen kun en jaksanut maalihommiin ryhtyä. Olohuoneesta on tarkoitus tehdä raikas ja valkoinen ja tuoda sinne ripaus väriä kukkasin, tekstiilein ja omatekemän taulun kautta. Olohuoneen seinällä oleva sisustustarra poistetaan ja olen kahdenvaiheilla irrottaisinko Bestå-kaapeista metalliset jalustat. Yksinkertaistaminen on päämäärä ja kokonaan valkoiseen tilaan yritän tuoda pehmeyttä runsaammilla tekstiileillä. Olen jo katsonut valmiiksi muutaman lisäverhon olohuoneen ikkunaan silkkiverhojen kaveriksi. Paksu laskeutuva pellava on loistava materiaali tähän visiooni. 🙂

Höpinät nyt sikseen ja ulkoilemaan hetkeksi. Sen jälkeen ruokaa napaan ja maalailemaan. 🙂

Aurinkoista päivää! <3

14 kommenttia “Kaunis Kartell Dune-tarjotin

 1. Vau! Näyttääpä tuo tarjotin mahtavalta 🙂 Sopii kyllä sinun tyyliin mainiosti.<br />
  Itsekkin olen haaveillut tuosta, mutta vielä en ole raaskinut ostaa :p

  1. Pilvi: Tuo on aivan ihana. &hearts; Kyllä se kaupassakin on upea, mutta nyt kun sen sain kotiin niin paljon paljon kivemmalta näyttää. 🙂

 2. Meillä on olohuoneen bestå seinässä kiinni, alla on noin 15cm tyhjää tilaa. On ihanan ilmavan näköinen. Mutta tuotahan ei siirretä niin vaan 😀

  1. Maria R.: Tuollainen ilmava ratkaisu olisi ihana. En vaan raaski kiinnittää seinään kaikkia hyllyjä, meillä on nuo hifi-vempaimet niin painavia ettei varmasti Bestån runko kestä niin suurta painoa seinälle kiinnitettynä. 🙂 Muutaman kaapin (20cm syviä) voivin kyllä laittaa suoraan seinälle. &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Oi tuo tarjotin on niin kaunis, stockalla kerran ihailin sitä mutta kauppaan jäi, nyyh, ehkä jonain päivänä 😀

  1. Marit: Niin on! &hearts; Minäkin olen sitä katsellut monesti, mutta en ole löytänyt järkevää käyttöä sille aikaisemmin. Nyt kun se saa luvan toimia kesäajan parvekepöydän korvikkeena niin oli hyvä syy ostaa se itselle. 🙂

 4. Voi, kuinka ihana blogi, jäin heti lukijaksesi 🙂 Kaunis tarjotin, Kartellilla on kauniita sisustusjuttuja.

  1. SatuKoo: Kaunis kiitos ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; Ja lämpimästi tervetuloa seurailemaan blogiani ja sisustusturinoita. 🙂

 5. AIvan mieletön toi tarjotin!! Kyllä nyt kelpaa ;);) Mitähän sä tarjoilet Dunesta mulle sitten partsilla?? KJIH!

  1. Love: Hihii, niin on! &hearts; Mie voisin tarjoilla kylmää ja raikasta jääteetä (non alcoholic) ja vaikka muutaman Miian specialin drinksun, jotka ovat supernamia (alcoholic indeed :D). 🙂

  1. Taina: Maalipuuhat sain tehtyä eilen illalla, vielä tarttisi nipistää itsestä hivenen lisää, jotta saan peiliseinän ja sen olohuoneen ehjän seinän maalattua. Niihon kaipaan jotain valkoista tehostetta, kenties tunto Kiveä tsm. Mietin vielä ja makustelen erilaisia vaihtoehtoja. Jospa vaikka ensi viikolla alkaisi niiden kanssa puuhastelemaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *