Valkoista, yksinkertaista, avaraa…

Yksi pieni osa olohuoneesta on lähellä valmista. <3 Nämä kuvat kiteyttävät ajatukseni ja sisustusideani – valkoista, vähäeleistä, minimalistista, avaraa ja käytännöllistä. 🙂 Vain televisio puuttuu…

51793d5389ac61ba1200000c.jpg

51793d4f89ac61d114000002.jpg

51793d5689ac614011000009.jpg

51793d4f89ac61270d000007.jpg

51793d5a89ac61d114000007.jpg

51793d5e89ac61401100000e.jpg

Monta kuvaa – yksi kaunis kohta. <3 <3 <3

Tuohon seinälle kun vielä saisin sen peili-television oikein suuressa koossa. Se kruunaisi koko olohuoneen, sillä peiliä voisi käyttää taulun tapaan kun taustalle laittaisi digikuvan. 🙂 Kyseinen televisio ei kuitenkaan ole ajankohtainen hankinta tälle vuodelle, kenties ensi vuonna sitten tai sitä seuraavana… 🙂

Heipsan ja huomiseen! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

37 kommenttia “Valkoista, yksinkertaista, avaraa…

 1. Kaunista &hearts; Yksinkertaisuus ja valoisuus viehättää, keltaiset kukat antavat nätin viimeistelyn upealle tilalle.

  1. Mia: &hearts; &hearts; Nuo keltaiset kukat on kivan raikkaat ja kesäiset. 🙂 Kumpa vaan tulppaanit eivät lakastuisi, täytynee ostaa uusi kimppu sitten kun näistä aika jättää. 🙂

 2. Kaunista. Anskun kanssa samaa mieltä, jalasten kanssa taso näyttää ilmavalta, vielä kin matto on tuuhea ja peittää rakoa alla, aivankuin beståt olisivat ilmassa. 🙂

  1. Jonsku: jalustat saavat olla paikoillaan. 🙂 Tuuheat matot tosin tahdon vaihtaa kesäajaksi hieman ohuempaan versioon. Kun vaan ensin keksisin millaiseen. 🙂

  1. Dara: Minustakin. 🙂 Tykkään kovasti ja tuo matala taso saa jäädä tuohon hieman pitemmäksi aikaa… Sen päälle on nimittäin tulossa televisio, joka laitetaan seinään kiinni joten järjestystä ei olohuoneessa enää juurikaan voi vaihdella. 😀

 3. Ihan superkaunis toi uusi tarjotin. Tollasta ei kyllä itse tulis edes mieleen jotenkin hankkia, eikä se meille kyllä sopiskaan, mutta teille sopii kuin nenä päähän. 🙂 Mul on muuten kommentointi takunnu jonkun aikaa, eikä kaikki kommentit oo vissiin tullu perille. Jospa tämä nyt tulis..

  1. Henna: Meillä on täällä casassa ollut tekniikan osalta uudistustoimia tämän viikon ja siksi on välillä tökkinyt. Nyt pitäisi toimia kaikki jutut ja sivun lataaminenkin ehkä hieman nopeammin kuin ennen. 🙂

 4. Ihana mutta se sun taulu puuttuu se on aivan mahtava..olen itse tehnyt muutamia js sun oli täysosuma,..mun aika kamalia nyt alkaa vasta onnistumaan matkimalla aavan tauluja hih:)<br />
  Ihanaa iltaa:)

 5. Nyt näyttää tosi hyvältä ! Avaramman näköistä, kun seiniä ei peitä korkeat kaapit (: Missä muuten pyöreä rahi tällä hetkellä on ?<br />
  <br />
  Super ihana koti ! &hearts; <br />
  <br />

  1. emsku: Tila aukesi kivasti, tosin pitää varoa ettei tule &quot;Taru sormusten herrasta-efektiä&quot; eli ettei mittasuhteet menee hassuksi ja kodin huonekorkeus korostu liikaa matalien kalusteiden kanssa. :D<br />
   <br />
   Rahi muutti uuteen kotiin asustelemaan. 🙂

 6. Värit lähti, mutta tosi hyvältä näyttää! On kyllä minun makuuni, kun yleisilme on nyt ihanan valkoinen. Jos meillä ei olisi paljon sotkevaa koiraa ja vähän siistimpää lasta niin olisin laittanut koko kotimme lähes täysin valkoiseksi. Toisin kuitenkin kävi ja nyt on harmaa sohva, raidalliset tuolinpäälliset, beigeä vähän siellä sun täällä ja joskus valkoiset matot, mutta nykyään harmahtavat. 🙂

  1. Minishow: Niin läks. 😀 Meilläkin tuo karvaturri on, mutta yhmaan silti lakia ja laitan kodin niin valkoiseksi kuin suinkin. 😀 Tosi hyvin ollaan kyllä pärjätty tähänkin saakka koiran ja valkoisten mattojen ja sohvan kanssa, onneksi. 🙂

 7. Valoisan ja raikkaan näköistä. Sopisikohan tuohon tyyliin ja kesään hiukan ohuempi ja selkeämpi matto? Nykyinen matto vie mielestäni huoneen raikkautta tunkkaisempaan suuntaan. Pehmeyttä huoneeseen voisi tuoda vaikka tyynyillä ja torkkupeitoilla. Ja tämä mielipide tosiaan vain kuvan perusteella, huoneen oikea fiilis tietenkin ratkaisee!

  1. hani: Ohuempi matto on suunnitelmissa, en ole ihan varma millaisen maton tahdon ja makustelen asiaa vielä jonkin aikaa. Nämä muhkeat nukkamatot saavat mennä kesäksi varastoon ja syksyn tullen tuon ne sitten takaisin sisälle. 🙂

 8. Ihana..sopivan pelkistetty…kaunis:) keltaiset kukat tuovat ihanaa raikkautta ja kodikkuutta:)<br />
  …mutta missä on telkkari?;) innolla jään seuraaman olohuoneen valmistumista:)<br />

  1. Krista: Keltaiset kukat tulee tosi kauniisti esille valkoista vasten. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Yksi telkkari on vielä toistaiseksi kiinni Bestå-kaapissa ja toinen telkkari on kaupassa…. 😉 Saa nähdä mitä keksin vielä, hihiii. 😉

 9. Sä olet kyllä sellainen energiapakkaus! &hearts; Innolla ootan valmista olkkaria 🙂 <br />
  Mihin meinasit laittaa vanhat korkeat beståt?

  1. Mä oisin kiinnostunu ostaa yhen korkeen bestån!! 🙂 Sille ois nimittäin iso tarve ja ensimmäinen bestå 😉

 10. Ihanan näköstä 🙂 Meillekin olen uuteen taloon haaveillut siitä peili tv:stä… On vain kovin vaikeaa kun pitää tuolta kaukomaista tilata ja sitten osata ottaa huomioon kaikki Suomen verkon erikoisuudet ym jotta se täällä toimii. Hintavaahan se on vielä, mutta sisustuksen kannalta minusta tosi iso juttu! Toivottavasti pian joku jälleenmyyjä saataisiin Suomeen – sisustus blogit levittämään sanaa ja tietoutta niin tulee enemmän kysyntää :D<br />
  <br />
  Ps. Saitkohan sähköpostini? Ollut jotakin häikkää meidän palvelimessa ja aloin epäilemään tuliko perille 🙂

  1. LadyBlue: Aaaaah, nuo kuvat! &hearts; &hearts;&hearts; Minullakin löytyy niistä aika monta kuvaa omasta inspiraatiokansiosta ja osa on päätynyt tänne blogiinkin asti. &hearts; &hearts; Rakkautta. &hearts;<br />
   <br />
   Vielä kun saisi tuollaisen Karibian merimaiseman omaan ikkunaan niin elämä olisi täydellistä. &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *