Haaveilua ja suunnitelmia

Olohuoneen seinä on maalattu, mutta eteisen peiliseinä on vielä maalaamatta. Eteisen seinä onkin hieman vaikeampi prosessi saada maalattua, kun ne isot Mongstad-peilit pitää ottaa alas ja pinota turvallisesti jonnekin toiseen paikkaan maalaamisen ajaksi. En uskalla siihen ryhtyä kun tyttö on kotosalla ja siksi peiliseinä on suosiolla jätettävä ensi viikolle. 

Olen vatvonut aika paljon lattia-dilemmaa ja huomenna on aamupäivästä tulossa ammattimies sen Liberonin Strippedin kanssa kokeilemaan miten parketista irtoaa lakkapinta. Odotukset on sinällään aika suuret, mutta olen jo varautunut siihenkin että lakka ei lähde irti. Nyt kun meillä on hyvin valkoista, ei tuo tammiparketti näytä enää niin pahalta. Miehen mielestä lattia saisi jäädä entiselleen, jos se Stripped-aine ja valkoiseksi sävyttäminen ei onnistu. Itsekin olen hieman lämmennyt tammiparketille, mutta toivon tietysti että lakkapinta saadaan irti ja voisimme sävyttää oman parketin valkoisella öljyllä. 🙂

517ac63089ac613168000007.jpg

Tein jo muutamia suunnitelmia miehen mieliksi sisustuksesta jossa olisi tammiparketti. Varsinkin olohuoneeseen tulevan maton valitsemisen kanssa on hankaluuksia, jos lattia jää tammen sävyiseksi. Oma ajatukseni on aina ollut kokonaan valkoisesta matosta, mutta kun koti on kauttaaltaan valkoinen, olisi ihana saada hieman pehmeyttä ja sävyeroa vaalealla muttei täysin valkoisella matolla. 🙂

517ac63489ac61306800000c.jpg

Tuplakuplat, Beståt, silkkiverhot ja valkoinen sohva jo löytyykin. Samoin pientavaraa on enemmän kuin tarpeeksi koko kodin tarpeisiin. Kevät-kesä kauden matto uupuu ja meillä näkisin mielelläni Woodnotesin New York-maton, oli lattia sitten tammea tai valkoista. Kesäkuussa vasta on maton hankinnan aika, joten ehdimme vielä käymään valikoimaa läpi ja miettimään millainen on paras juuri meidän kotiin ja tarpeisiin. Uusi valkoisella kehyksellä oleva led-televisio onkin jo ostettu ja vanha pikkuvikainen telkkarimme saa matkata ulos ovesta pysyvästi. Onneksi sille on kuitenkin käyttöä toisaalla, joten otamme ne viimeisetkin mehut siitä irti ennen romuttamolle vientiä. 😀

Meillä on iltaohjelmassa kohta saunan lauteille istahtaminen ja sen jälkeen herkuttelua sipsien ja kasvistikkujen muodossa. Nam. <3 Leffaakin tekisi mieli katsella, eli ilta meneekin kenties televisiota tuijottaessa. 😀 Viettäkää ihana perjantai-ilta! Palaillaan huomenna taas! <3 <3

(Kuvat: Byggmax, Woodnotes, Stockmann, Tikkurila, Samsung)

Haaveilua ja suunnitelmia” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *