Lisää itse tehtyä taidetta

Tein sen vihreää ja keltaista sisältävän taulun lisäksi myös kaksi muuta taulua. Näissä olen käyttänyt vain valkoisesta ja mustasta sekoitettuja harmaansävyjä. Taulut tein todella vauhdilla, vapaalla kädellä ja hetken mielijohteesta. 😀

517a2d7f89ac61a01b00000c.jpg

517a2d7f89ac61c320000002.jpg

Kuvittelin ostaneeni akryylivärejä, mutta olinkin ostanut ihka oikeat öljyvärituubit. Niiden kuivumisaika on vähintään kaksi viikkoa, joten ihan hetkeen en vielä pääse sovittelemaan tauluja edes omille seinille. Plaah. 🙂

517671f789ac618609000016.jpg

Kaikissa kolmessa taulussa on sama perusvärimaailma, jotta ne voi sijoittaa vierekkäin halutessaan. Yksi taulu ihastutti ystävääni niin kovin että haluaisin lahjoittaa sen hänelle kiitoksena ystävyydestä ja siitä että on olemassa. <3 Pari viikkoa joutuu kuitenkin vielä odottelemaan, jotta maalipinta kuivuu kunnolla. 🙂

Päivällä olisi tarkoitus sutaista maalia seinään, taas. 🙂 Tällä kertaa vain yhteen seinään ja siihenkin saan apurin, jotta homma on nopeasti plakkarissa. 😀 Mietiskelin myös että voisin ehkä sittenkin järjestää vielä yhden blogikirppiksen, ellen sitten päätä näpytellä näitä tavaroita suoraan Huutonettiin. Minusta Huutonetin uudistuksen jälkeen Huutiksen selaaminen on vaikeampaa enkä ole ihan syttynyt vielä sille, mutta ehkä pitäisi antaa mahdollisuus… 🙂 

No mutta, viettäkäähän kiva perjantaipäivä!! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

10 kommenttia “Lisää itse tehtyä taidetta

 1. Ihanat nuo harmaan sävyisetkin taulut, odotan innolla, että näen ne kunnolla kokonaisuudessaan. &hearts; Mukavaa päivää, tämä lähtee silmälääkäriin. 😀

 2. Mä oon niin pettyny tohon uuteen huutikseen, en tykkää siitä yhtään.. :/ Niin kuin sanoit niin siellä on kyllä hankalampi selailla tuotteita. Oon aina ollu kova huutiksen käyttäjä ja mulla on siellä myynnissä tuotteita niin harmittaa kyllä vietävästi.

  1. Jennifer: Minä myös, navigointi on vaikeaa ja yleensä valitsen sen vanhan huutis-näkymän. Kohta se poistuu kokonaan ja sitten on hirmuinen opiskelu että osaa etsiä tuotteita. Se uusi Huutis-puoli ei edes löytänyt samoja tuotteita kun yritin viime viikolla etsiä Kartellin maljakoita Kartell-hakusanalla. :/ Mutta eiköhän siihenkin pääse sisälle vielä, ei ole vaihtoehtoja. 😀

  2. Mä käytin sitä vanhaa huutista siihen saakka kunnes tuli tää uus ja nyt en enää pääse käyttää sitä vanhaa :/

  3. Jennifer: No höh. Minullakaan ei enää ole mahdollisuutta selata vanhalla näkymällä. Aika pitkään pystyi vaihtamaan sieltä yläpalkista siihen vanhaan versioon, mutta nyt se ilmeisesti poistunut.

 3. Meinaatko muuten maalata ihan koko asunnon seinät, myös ne taannoin maalaamasi tehosteseinät? Toisaalta kauttaaltaan raikkaat seinäpinnat on tosi kiva ratkaisu, varsinkin nyt kesän kynnyksellä, kun on muutenkin ihanan valoisaa 🙂 .<br />
  <br />
  Mitä olet muuten ajatellut laittaa blogikirppikseen tai huutikseen? Millä nimimerkillä muuten myyt huutiksessa?

 4. Tänne ne tavarat, ei huutonettiin! 😀 Loistavastihan sulla on kauppa käynyt blogin kautta 🙂 Tauluista tuli kauniit &hearts; Kiva nähdä kokonaisuudessaan seinällä jahka kuivuvat.

 5. Ai vau! Siis en ymmärtäny ensin tuosta tulppaanitaulusta, että oot itse sen maalannut! Todella hienoja taideteoksia, täällä odotellaan innolla, että saat taulut seinälle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *