Kartell Invisible – sivupöytä

Yksi haave on taas saavutettu, sillä Kartellin Invisible -sivupöytä on muuttanut meidän olohuoneeseen. 🙂

517e411f89ac61fc2f000002.jpg

Pöytä sai paikan olohuoneen ikkunan edestä ja päällensä TuplaKupla mediumin. Tuohon keskikokoisen lampun viereen kaipaisin vielä sen pikkuisen Tupliksen, sitten olisi kokoelma koossa. 🙂

517e411889ac61c62f000002.jpg

517e411789ac61dd2f000002.jpg

Materiaali on samaa kovamuovia kuin yöpöytinä käytetyt Jolly-pöydät. Leveyttä on 120cm, joka on juuri oikea tuohon ikkunan eteen ja ison TuplaKuplan viereen. Patteri kylläkin vilkkuu pöydän läpi, mutta eipä se haittaa, pikku juttu. 😀

517e411b89ac61dd2f000007.jpg

Aamu alkoi niin kuin eilen suunnittelinkin, eli siivouksella. Puhtaat pyykit on viikattuna kaappeihin ja eteinen on siistitty. Imuroidakin jo ehdin, kaiken muun touhuamisen lomassa. Yleensä en ole maanantai-ihmisiä, mutta alkanut viikko on sujunut tähän mennessä paremmin kuin hyvin. 🙂

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille teille! <3 <3

25 kommenttia “Kartell Invisible – sivupöytä

  1. Love: Niin puhuttiin. 😀 Unohdin sanoa että meitin olohuoneeseen mokoma Invisible kotiutuikin jo, hihiii. 😉 😉

 1. Wau! Toi on upea. <br />
  Meidän kokoelmasta puuttuu vastaavasti toi isoin Kupla, mutta sille ei valitettavasti oo nykyisessä asunnossa tilaakaan.

  1. Anna: Iso Tuplis vie älyttömän suuren tilan ja meilläkin se on vähän ahdettuna tuonne nurkkaan. 😀 En kuitenkaan raaski siitä luopua vaan mielummin hankkiudun eroon jostain muusta kuin siitä – minun rakkauteni! &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Hei! Olen jo pidemmän aikaan seuraillut blogiasi ja liityinki nyt ihan oikeasti blogisi seuraajaksi! teillä on aivan upea asunto. itse olen aivan rakastunut nuihin kartelleihin. Aarnion tekeleet on myös lähellä sydäntä 🙂

  1. briitta: Ihana kuulla että viihdyt hölpötyksieni parissa ja lämpimästi tervetuloa seurailemaan blogiani jatkossakin. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; :)<br />
   <br />
   Kartellin design on omaa sydäntäni lähellä, samoin Aarnion taidonnäytteet joista TuplaKupla ja Pony on suurimmat suosikkini. &hearts; &hearts; Pieni S-kokoinen Tuplis polttelee kovasti takapuolta, olen 99,9% varma että sille olisi täydellinen paikka tuossa Kartellin sivupöydän päällä kokoelman jatkona. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  2. kiitos kiitos &hearts; Itselläni ei vielä ole aarnion ponya tai tupla kuplaa, kun nykyisessä asunnossa ei ole niille tilaa. mutta hankin ne ehdottomasti sitten kun talomme on valmis. 🙂 siihen asti täytyy tyytyä katselemaan näitä sinun kuvia tuplakuplasta ;D

  3. briitta: TuplaKuplat ja Pony on osoittautuneet itselleni napakymppi hankinnoiksi, niitä jaksan minäkin ihastella edelleen vaikka olen nopeasti kyllästyvää sorttia, hihiii. 😀

 3. Invisible side on majaillut makkarissa nyt varmaankin kuukauden verran sängyn päässä. Muutaman kerran olen siihen varpaani potkaissut kun pimeällä olen koittanut hiljaa sänkyyn kömpiä ettei pikkuinen herää 😀 On se ihana &hearts; Ja ajaton &hearts;

  1. Fanni: Se teidän Invisible on aivan täydellinen. &hearts; &hearts; &hearts; Kumpa meilläkin olisi tilaa sängynpäädyssä, mutta noup, ei mahdu mitenkään. 🙂 Tuossa ikkunan edessäkin on Invis tosi ihana, ei mene tila ollenkaan tukkoon eikä tuo patterikaan niin kamala ole että haittaisi sen näkyminen. &hearts; :)<br />
   <br />
   Ajaton, unelmapöytä tosiaankin! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Annukka: Tuo ilmavuus on ihan paras juttu Kartellin kirkkaissa kalusteissa. Ne sopii pieneenkin tilaan ilman että kodista tulee ahdetun näköinen. 🙂 Kummituspöytä, hihiiii. 😀

 4. Oho, se on ainakin nimensä veroinen: näkymätön! Taas kato tän postauksen luin bussissa kotimatkalla, ja ihan täyty tihrustaa, että mitä siinä on vai onko siinä mitään, kun kännykän pienestä ruudusta oli suht hankala erottaa sitä ;D Ihanan ilmavan vaikutelman se antaa!

  1. Dara: Hihiii, mie muistan sen töpselijutun. Hihiiii. 😀 oli varmasti hauska tiirailla pöydän kulmaa ja miettiä että mikä kumma tuokin nyt taas on olevinaan. 😀

  1. H: Tykkään myös kovasti. 🙂 Tottakai saa, olen hieman panttaillut olohuoneen postauksia kun se on hieman retuperällä vielä toistaiseksi. Tänään kyllä sattui ja tapahtui olkkarinkin puolella enkä edes kehtaa kertoa mitä menin tekemään, hihiii. 😀 Huomenna sitten…. 😉

  1. LabyBlue: Huomenna tulossa iso postaus olohuoneesta ja vitsit apua kääk, minuu jännittää koska tänään menin tekemään muutaman asian jonka vuoksi minut lynkataan, hihiiii. 😀 😀

 5. Oi, tuo pöytä on ihana, täälläkin olisi haaveissa joskus saada se, viimeistään veronpalautuksilla.. 😉 Mistä ostit sen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *