Vappuruusuja ja heräteostoksia

Aivan järkyttävän kamalat jonot oli tänään kaupassa. Me jonotettiin ensin sisään kauppaan, sitten maitohyllylle, sitten lihatiskille, ja lopuksi vielä hengailtiin 40 minuuttia kassajonossa. Plaah ja huh, onneksi vappukin on vaan kerran vuodessa. 🙂

Vappuruusut - Omakotivalkoinen

Ostin itselleni nimipäivälahjaksi kaksi kimppua Reilun kaupan valkoisia ruusuja, jotka löysin kassan vierestä kukkatelineestä. Ne oli jo valmiiksi vähän heikossa hapessa ja reunoilta alkaneet rusehtaa, mutta en jaksanut lähteä erikseen kukkakauppaan jonottelemaan. 

Vappuruusut - Omakotivalkoinen
Vappuruusut - Omakotivalkoinen

Tein myös toisenlaisen heräteostoksen, jonka suhteen myönnän ihan täysin sen, että mopo karkasi käsistä ja kovaa. *punastelen* 😀 Mutta olen kyllä onneni kukkuloilla tästä hairahduksestani.

Tupla Kupla S-valaisin on saapunut kokoelmani jatkoksi ja nyt on kaikki perusmallit kasassa. Vain miniatyyri-koriste, avaimenperä ja ulkovalaisin puuttuvat ja ne saavatkin puuttua vaikka lopun elämää.

Vappuruusut - Omakotivalkoinen

Lattiamallissa ja S-kokoisessa valaisimessa on valkoinen valo, mutta mediumissa on keltainen. Sen valonlähde on pakko vaihtaa valkoisemmaksi, jotta kaikki voivat olla päällä samanaikaisesti.

Huomenna luvassa iso postaus olohuoneesta, viimeinkin. 😀

Ihanaa iltaa!


Comments are closed.