20 plus 2 kuvaa kotoa :)

Vapun kunniaksi en ala nyt valikoimaan parhaimpia otoksia, vaan rykäisen kerralla kaikki kuvaussession aikana napsitut kuvat tänne blogiin. 🙂

Uusi valkoisilla kehyksillä oleva televisio on rantautunut olohuoneeseen ja tarkkasilmäiset saattavat huomata jotain muutakin uutta. 😉 Postailen huomenna yksityiskohtaisempia kuvia ja pölisen enemmän taustoja kuville. Nyt kuitenkin 22 kuvaa sekalaisessa järjestyksessä. 🙂

517fb79a89ac61ed08000007.jpg

517fb7a189ac613c09000002.jpg

517fb7a489ac61ed08000011.jpg

517fb79689ac61d509000002.jpg

517fb79689ac61ee08000002.jpg

517fb7b089ac61d405000016.jpg

517fb7ce89ac61ed08000039.jpg

517fb7ca89ac61d609000011.jpg

517fb7b489ac61f008000011.jpg

517fb7b789ac61ed0800002a.jpg

517fb7bb89ac61ee0800000c.jpg

517fb7bf89ac61eb08000011.jpg

517fb7a889ac61200b000002.jpg

517fb7ac89ac61d405000011.jpg

517fb79d89ac613b09000007.jpg

517fb7d189ac61d405000034.jpg

517fb7e089ac61ee08000020.jpg

517fb7dc89ac61210b000020.jpg

517fb7d889ac61210b00001b.jpg

517fb7d589ac61d60900001b.jpg

517fb7c689ac61210b000011.jpg

517fb7c289ac612f0a000020.jpg

Tyttö ei suvainnut siirtyä sohvalta, joten sohvan takaseinä jäi kuvaamatta. Eteinen on myöskin edelleen hurjassa kunnossa, sillä sinne olet kerännyt ja siirtänyt kaiken ylimääräisen varastoon matkaavista nukkamatoista alkaen. 🙂

Näiden kotikuvien kera toivottelen teille kaikille oikein hauskaa vappua! 🙂

62 kommenttia “20 plus 2 kuvaa kotoa :)

  1. Maria R. Kiitokset. 🙂 <br />
   <br />
   Divaani sai uuden kodin, koska olohuone kävi hieman ahtaaksi. Sohvaan kuulunut rahi on ollut pitkään varastossa ja halusin tuoda sen takaisin kotiin. Divaanin kanssa ei olisi molemmat mahtuneet olkkariin niin että olisi ollut kulkuväylät tarpeeksi suuret. 🙂

  1. Irina: On todellakin. 🙂 Olen aivan häkeltynyt miten pieneen tilaa mahtuu nykyään suuri määrä komponentteja ja toimintoja. 5-vuotta televisiomaailmassa on niin pitkä aika näemmä, että vanha ja uusi telkkari on kui yö ja päivä. 🙂

  1. H-EHHASL: Kiitos ja samoin! &hearts; Avaruus ja tilantuntu lisääntyi kyllä paljon, tykkään. 🙂

 1. Mä tykkäään TOOOOSI paljon! Ihanan raikasta, keveää ja telkkaripöydällä tuo niin kotoisen tunnelman! &hearts; Kaikinpuolin nyt on tosi onnistunut muutos!

  1. Fanni: Ihanaaaaaaa, kiitokset! &hearts; &hearts; &hearts; Olen itsekin aikas tyytyväinen lopputulokseen. Kesäisempi matto olisi kiva saada, mutta ei sillä ele onneksi kiirettä. Kesällä voi olla ilmankin mattoa. 😀

  1. Shekerim: kaksi pellavaverhoa ostin, kokeilumielessä. 🙂 Ne oli kuin olikin oikein kivat ikkunaan ripustettuna ja saavat jäädä meille. 🙂

  1. Suffeliini: Kolmen kopla on koossa, isilamppu, äitilamppu ja tyttölamppu. 😀 Tyttö ne jo ehti nimeämään uudestaan. 😀

  1. Tiia: Juu. 😀 Vanha vetelikin jo viimeisiään ja yläkulmissa oli valottumaa. Mutta hui kun tämä uusi telkkari on ohut, vain 1/4 vanhan telkkarin paksuudesta. 😀

  2. Krista: Hihihiii, teillä onkin sitten aivan täydellinen olkkari. 🙂 :)<br />
   <br />
   Aurinkoista vappupäivää! &hearts;

 2. Kivan näköinen sisustuspohja! Onko nyt valmis? Valkoinen näyttää kivalta vaikka itse nykyään rakastan tummaa ja maanläheistä sisustusta. Miten ajattelit jatkaa sisustamista tästä?

  1. muuttolintu: Pohja on nyt valmis. 🙂 Sohvan takana olevan seinän meinaan vielä käsitellä struktuuripinnalla myöhemmin, kunhan ensin keksin millaista kuviointia siihen halua. :)<br />
   <br />
   Seinämaalia lukuunottamatta on enää muutama pieni juttu tehtävänä. Telkkari pitäisi kiinnittää seinään ja Bestå-kaappien päälle ostaa valkoiset lasikannet. Kesäkauden matto uupuu vielä, mutta sen kanssa ei pidetä kiirettä. Ja sohvan yläpuolella olevalle hyllylle pitäisi saada esille jotain kivaa. 🙂 Keittiön puolelta ei puutu kuin itse keittiö, eteisestä peiliseinän maalailu. Sitten alkaisi olla 99% valmista, sen valmiimmaksi tuskin koskaan tulekaan sillä sitten on vuorossa saunan lauteiden uudelleen sävytystä ja kylpyhuoneen paneelikaton maalaamista yms. 🙂

  2. Leena: Kiitoksia! &hearts;<br />
   <br />
   Vitriini, alusta, pankki ja kirkas maljakko on uusia. Samoin olkkarin ikkunaan ilmestyneet kaksi pellava verhoa. 🙂

 3. Ihanaa vappua sinulle.<br />
  Aivan unelma koti teillä. Kiitos kun saadaan olla mukana!!<br />
  Valkoinen on kyllä ihana. &hearts;<br />

  1. Piia: Kaunis kiitos aivan ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Kiitos että olet mukana! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa ja aurinkoista vappupäivän jatkoa! &hearts;

 4. Nyt oot kuule Miia osunut aivan napakymppiin! Upeimpia kuvia, mitä oon teidän kodista nähnyt (ja se on jo paljon se, koska teidän koti on ollut koko ajan upea) &hearts; Valkoiset seinät toimii valkoisten huonekalujen kanssa aivna älyttömän hyvin! WAU!

  1. Jossu: Hihiii, jes jes jes! 🙂 🙂 Valkoiset seinät mielletään usein laittamattoman oloisiksi, mutta minusta ne on ihanat, varsinkin jos kodin muukin väritys on valkoinen. &hearts; Valonmäärä tuplaantui, vaikka se greigekään ei tumma ollut. Onneksi greigeä löytyy vielä makuuhuoneistä, niin ei pääse tulemaan isoa ikävää. 🙂

  1. J: Rahi on iki vanha, tai no sohvan kanssa ostettu. 🙂 Se oli tosi pitkään varastossa jemmassa muiden rahien ja divaanien tieltä, mutta halusin sen takaisin kotiin. :)<br />
   <br />
   Iloista vappua sinulle myös! &hearts; &hearts; &hearts;

 5. Tosi ihanan näköistä, tykkään! Tuo norsusäästöpossu on muuten tosi hauska. <br />
  Oletteko miettineet telkun seinälle laittamista? Sopisi varmaan hienosti, mutta sitten kannattaa ostaa sellainen seinäkiinnike, joka saa telkun aivan seinään kiinni, eikä jätä muutaman sentin rakoa 🙂

  1. Rouva Jii: Telkku laitetaab ehdottomasti seinälle, heti kun mies jaksaa alkaa poraamaan. 😀 Itse en uskalla tuohon seinään koskea, koska se on puoliväliin tiiltä ja se vaatii osaajan poraajaksi. Onneksi meillä on tiiliseinään tarkoitettu poranterä olemassa, ei pääse mies luistamaan lupaamastaan velvollisuudesta. 🙂

 6. Oijoi, kuinka onkaan ihanan näköistä!! Toi Tuplakupla-kokoelma on niin hieno!<br />
  Ihanaa vappua ystäväiseni &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Dara: Kiitokset rakas ystävä! &hearts; &hearts; &hearts; Tässä alkaa tulla jo ikävä sinuu…. &hearts; &hearts; &hearts;

 7. Ihanan näköistä 🙂 Nyt ymmärrän valkoisen lattian kaipuusi, se kyllä kruunaisi nykyisen sisustuksen! Ainut mistä en henkilökohtaisesti pidä on seinälamput ja niistä roikkuvat johdot, mutta johtunee siitä etten muutenkaan pidä seinälampuista 🙂

  1. hani: Olisi niin ihana saada seinälampuille oma pistoke, jotta johto ei roikkuisi. 🙂 Mutta ei tässä valmispakettitalossa tuollaisia ole huomioitu, plaah. 🙂

 8. Tykkään, kaunista ja valoisaa – ihanalta näyttää. &hearts;<br />
  <br />
  Oikein hauskaa vappua ja nimpparia (melkein) kaimalle! &hearts;

  1. Mia: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Aurinkoista vapun jatkoa melkein kaimalle! &hearts; &hearts; &hearts; 🙂

 9. Nyt näyttää taas teidän kodille 🙂 Ihanaa valkoista ja avaraa, oikein kivaa vappua kera siman munkin ja serpentiinin ja hyvää nimipäivää!<br />

  1. t: Hihiii, mahtavaa! &hearts; &hearts; On paljon kotoisampi olokin nyt, kun kaikkea on vähän vähemmän (paitsi tupliksia :D). <br />
   <br />
   Ihanaa vappupäivän iltaa! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Love: Norsuuuuuuuuuuu pieniiiiiiiii isoooooo. 😀 😀 :D<br />
   <br />
   Kauniita unia kaunokaisille! &hearts; &hearts;

 10. Kolmen kuplan kööri &hearts; Tuo kuva kuin myös kaikki muut ovat todella kauniita, avaria ja valoisia! Tykkään suuresti !!! paljon uutta kuvista bongasin, ja nyt täytyykin sanoa että tämä näyttää nyt aivan Miuden näköiseltä, josta myös itse todella tykkään. Tammen sävyiset pienet yksityiskohdat ovat kivoja, mutta tuo uusi telkkari on aivan ihanainen, tuosta kelpaa katsella :)<br />
  Ihanaa Vappua ja Ihanampaa nimipäivää Miude! &hearts;

  1. Live&amp;Home: Tämä on Miudea 110%:sti. 😀 😀 Vähän vähemmän kaikkea muuta, paitsi TuplaKuplia. 😉 Hihiii. <br />
   <br />
   Ihanaa vappuiltaa ja miljoona halausta rakkaalle! &hearts; &hearts; &hearts; Muksuille muiskut! *smak* 🙂

 11. Ihanan kattava kuvasarja kodistanne:) MIkäs koira sieltä telkkarista kurkkaa? Vai onko se koira ja onko teillä sellaista ollut ennen? En ole niin kauan ollut lukijasi että nyt tulisi mieleen…

  1. Nanna: Meidän Miffe se siinä teeveestä heijastuu. 🙂 Karvaturri on jo 7,5-v leikkisä vanha mamma. 🙂 Ennen meillä oli kaksi saman näköistä karvakasaa, mutta Miffen isoveikka Roope meni koirientaivaaseen 1,5-v sitten. &hearts;

 12. Ihanaa vapunaikaa!! ♡ Teillä on niin valoisaa ja kaunista!! 🙂 Ja toi makkarin seinä on vaan niin upea telkkari (voi kun meilläkin mies tykästyis jollain ilveellä tuollaiseen eikä niihin äijä versioihin..yök!)

  1. Vlhelmiina: Ihanaa vapun iltaa sinulle Vilhelmiina! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Halauksia! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Meillä mies oli vähän sitä mieltä että tuo telkkari ei kelppoo, mutta pitkin kynsin ja hampain sen hyväksyi lopulta. ;D Mies olisi tahtonut ostaa mielummin sellaisen Panasonicin huipputeknisen mutta ruman rohjakkeen, johon minä tietenkin tuumasin heti että eiiiiiiiiiii. 😀 Uhkasi ostaa sen Panasonicin sitten makkariin. 😀

 13. Tää on hyvä! Juuri tarpeeksi karsittu omaan makuuni, silti olematta liian kliininen. Valkoinen on kaunis väri ja nuo lattiat pääsevät oikeuksiin valkoisessa sisustuksessa. Jatka Miia samalla linjalla!

 14. Tosi hienoja kuvia ja hieno koti muutenkin! Olet raskinut luopua siitä divaanista 🙂 itse rakastuin heti siihen divaaniin kun näin kuvan siitä sinun blogissa. Se onkin aika lailla kärki päässä minun hankita listalla ;D tosin jouduin etsimään sitä divaania kissojen ja koirien kanssa, kun anttilasta ne on loppu eikä niitä tule lisää 🙁 ja nuo victoria ghost tuolit on kans aaaaivan ihania &hearts;

  1. briitta: Divaanista raaskin lopulta luopua, tosin sain järkipuhetta kahdesta suusta ennen kuin raaskin. 😀 Se divaani on edelleen yksi kauneimmista koskaan näkemistäni divaaneista, meillä vaan koti ja varsinkin olohuone on turhan pieni. Tilantuntu meni prioriteettilistalla kaiken muun edelle ja sen vuoksi rakas divaani sai uuden kodin. Vähäsen ikävöin sitä kyllä, mutta ei sinällään harmita koska tilantuntu kasvoi ja sain sohvaan kuuluvan rahin takaisin kotiin varaston uumenista. 🙂

  2. Tuo divaani tarvitsee kyllä kunnon tilan, jotta se pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Itse haaveilen kahdesta divaanista ;D harmi vain kun juuri sitä mallia ei tehdä enää, mikä sinullakin oli 🙁 Se kun oli paitsi kaunis ja muhkea, myös halpa! Nämä toiset divaanit, mitä olen katsellut on ainakin puolet kalliimpia ja mielestäni paljon kovemman näköisiä.

 15. Kaunista ja valoisaa! Itse kaipaisin vielä pehmeää mattoa sohvan eteen ja muutamaa väripilkkua, esim. värillisiä sohvatyynyjä. Ja vaikka yleisilme onkin kiva, niin tuosta tuplakuplanäyttelystä en pidä… Sori…

  1. Mikkis: Matto puuttuu, mutta tahdon siihen kesäksi ohuemman maton kuin ne meidän nukkamatot olivat. Nukkamatot menivät kesän ajaksi säilöön varastoon ja ne pääsevät lattialle taas syksyllä. :)<br />
   <br />
   Ei haittaa ettet lämpene miun Tuplis-kokoelmalle. Tuo on lamppuna aina jakanut mielipiteitä hyvin voimakkaasti ja varsinkin nyt niitä on kolme niin varmasti vielä enemmän. 🙂 Mie rakastan niitä, palavasti. 🙂 Nyt on isilamppu, äitilamppu ja lapsilamppu koossa, jokaiselle oma. &hearts; &hearts;

 16. Ah ja voih, miten raikasta ja avaraa. Miten valkoinen voikaan huokua noin paljon lämpöä. Juuri tuollaista puhtautta ja minimalistisuutta pitäisi saada omaankin kotiin.

  1. Marietta: Kiitoksia! &hearts; &hearts; &hearts; Minustakin meidän kodissa on lämpöä, vaikka päävärinä onkin valkoinen seiniä myöten. 🙂 Tykkään tosi paljon tästä uudesta tilavuudesta ja valoisuudesta. &hearts;

 17. Ihanan valkoista &hearts; ja kivasti näkyy myös teidän makkarinseinä olohuoneeseen. 🙂 Valkoinen telkkari olisi niin kiva! En ymmärrä miksi telkkareista pitää tehdä mustia, kauheita kapistuksia. Onneks sentään kuvaputkia ei enää ole. ;D

 18. Täytyy kyllä sanoa, että NYT teidän koti on todella kaunis eikä liian täyteen tupattu 🙂 <br />
  Kauan oon blogiasi lukenut ja olohuoneen muutos on parhain tähän mennessä.. ne korkeat Beståt oli ihan hirveät ja tämä matala versio sopii paremmin 🙂 todella raikasta ja lämmintä 🙂

 19. Hei! Huomasin sinulla 2 kpl Marksljöd Bjurum-lamppua olohuoneessasi. Minulla olisi myynnissä samanlainen, mutta roikkuva versio lampusta, jos kiinnostaa. Lamppu maksaa 100 e, eli pilkkahintaan lähtee.

  1. Kaarina: Kyseiset valaisimet ovat vaihtuneet tässä syksyn aikana toisiin ja tuo kristallisuus on sisustuksesta häviämässä nyt kokonaan. Todella edullisesti olet kyllä myymässä, mutta minulla ei ole tarvetta tällä kertaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *