Teknisiä uudistuksia :)

Ihan mahtavaa, meillä on täällä portaalissa tapahtunut tänään yhtä jos toista uudistusta. 🙂 Bloggaajan näkökulmasta katsottuna on tapahtunut paljon hienoja uudistuksia ja bloggaaminen on nyt jatkossa vielä sujuvampaa kuin ennen. 🙂 Ja katsokaa tätä: isompi fonttikoko! Jiihaa. 🙂 Pikkujuttuja lukijoille, mutta isoja asioita meille bloggaajille. 😀

Lukemisen helppoutta on parannettu entisestään, isoin ja selkein muutos lieneen se että ei tarvitse enää hyppiä sivulta toiselle, vaan postauksia ilmestyy kokoajan uusia ja uusia ja uusia kun rulla raksuttaa niitä esiin tuolla blogin alaosassa. 🙂 Myös sivupalkissa olevat tunnisteet toimivat nyt moitteetta, joten postauksien lukeminen aihepiireittäin on helppoa. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-02%20koht

Yksi vanha hyvä toiminto on kaiken uuden ohella edelleen käytettävissänne, eli sanahaku-kenttä oikealla yläpalkissa. Sanahaulla voit etsiä postauksia, joissa kohdesana esiintyy, malliesimerkkinä minulla bestå. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-02%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-02%20koht

Painamalla hakukentän vieressä olevaa suurennuslasia tai enteriä, avautuu sinulle näkymä postauksissa osumistarkkuuden mukaan. Tämä poimii paremmuusjärjestyksessä sen blogin hakusanaosumat, jossa hakusanaa haetaan.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-02%20koht

Yksittäisen blogin sisällä ilmestyvien hakuosumien lisäksi oikealle puolelle sivuun ilmaantuu lista portaalin muista portaalin blogeista, joissa on käytetty samaa hakusanaa. Esimerkkitapauksessani beståa. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-02%20koht

Minä jatkan täällä opiskelua ja palailen kenties vielä illemmalla uuden postauksen kera. 🙂

Ihanaa päivää kaikille! <3

7 kommenttia “Teknisiä uudistuksia :)

 1. Minusta vanhoja postauksia lukiessa sivulta toiselle siirtyminen on helpompi, kätevämpi ja toimivampi ratkaisu kuin tämä uusi tyyli, jossa postauksia ilmestyy aina vain lisää sivun alareunaan. Nyt lukija ei ollenkaan pääse näkemään alapalkkia, josta voisi kätevästi siirtyä sivuston muihin blogeihin. Lisäksi nyt ei voi tallentaa kirjanmerkkeihin, mihin asti on lukenut jotain itselleen uutta blogia. (Tämän voisi muuten toteuttaa niinkin, että kun avaa yksittäisen postauksen omalle sivulleen niin kuin näin kommentoidessa tehdään, niin postauksen ylä- tai alapuolella olisi linkit edelliseen ja seuraavaan postaukseen. Sitten voisi tallentaa kirjanmerkin siihen postaukseen, jonka on viimeksi lukenut.)<br />
  <br />
  Tämä on tietysti makuasia, eli en vaadi että minun mielipiteeni takia pitäisi tehdä mitään muutoksia 🙂 Ajattelin vain kertoa omat ajatukseni tästä yksityiskohdasta, ja kiinnostuksella seuraan, mitä mieltä muut ovat.

  1. Venla: Tuo on kyllä totta. Tosi monet lukijat ovat ajansaatossa antaneet palautetta siitä, että olisi kivempi selata postauksia yhteen putkeen ja kokeneet että sivulta toiselle siirtyminen on rasittavaa. Tuo jakaa mielipiteitä ja luulen että se on fifty-fifty tai sixty-forty tilanne. 🙂 <br />
   <br />
   Mutta yksi erinomainen puoli on se, että nuo sivupalkin tunnisteet toimivat. 😀 Jippii. 🙂 Moniosaisien tunnisteiden kanssa on ollut takkuilua aikaisemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *