Woodnotesin K-tuoli valkoista nahkaa ja muita tuotteita

Nyt löytyi kova kilpailija valkoiselle Barcelona-tuolille, josta olen haaveillut villeissä unelmissani. 🙂 Kilpailija on nimittäin Harri Koskisen suunnittelema Woodnotesin K-tuoli, josta on saatavana valkoista nahkaa oleva versio ja vielä tuplaleveänä rahin kera. <3 <3 <3 Hintakin on huomattavasti maltillisempi, vaikka K-tuolista saakin pulittaa itsensä kipeäksi. Mutta katsokaa nyt, i-h-a-n-a! <3 Tämä meni ehdottomasti haaveilulistani kärkisijalle.

0202025766248_1.jpg

0202015759359_1.jpg

Olen tutustunut viime viikkoina Woodnotesin tuotevalikoimaan laajemminkin ja minulle tuli ihan uutena asiana se että heillä on myös kattaustekstiilejä, kuten tabletteja ja kaitaliinoja. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-02%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-02%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-02%20koht

Heidän mattovalikoima sen sijaan onkin tullut tutuksi, sillä ystävälläni on pari Woodnotesin mattoa ja olen päässyt niitä hypistelemään ja imuroimaankin. 😀 New York-mallin matto on eniten omaan makuuni mieluisa ja ihan kernaasti ottaisin omaan olohuoneeseemme haalean vaalean 200x300cm kokoisen New Yorkin. <3 <3 Paperinarua sisältävistä matoista on itselläni hieman ristiriitaisia kokemuksia, koiratalous kun ollaan. 🙂 Meillä on ollut eteisessä yli neljän metrin mittainen paperinarumatto aikoinaan, ja se oli todella haastava hoidettava. Puhtaanapito oli kuratassujen kanssa mahdotonta ja hintaansa nähden se oli pettymys meille. Imurointi oli onneksi hyvin helppoa, eikä se kerännyt hiekkaa ja pölyä itseensä, kuten nukkamatot. Mutta likatahrat olivat ja pysyivät ja kääntelimme mattoa aina välillä, mahdollisimman puhdas puoli päälle päin. 🙂

Onko teillä kenelläkään kokemuksia Woodnotesin matoista koira- ja / tai lapsiperheissä? Vielä onnellisemmaksi tulisin jos kokemusta löytyisi juuri tästä kyseisestä New York-matosta. Itseäni eniten karmii ajatus siitä, että näinkin arvokas matto olisi koiran vuoksi pesulakunnossa kuukauden sisällä… Meillä pestään koiran tassut, jos ulkoilma on sateinen tai loskainen. Mutta aina sitä rapaa jää ja kuivunut hiekka kun rapisee tassuista matolle, niin likaiseksi se nopsaan menee… 🙂

11Woodnotes_iso.jpg

Voisin melkein päivitellä haaveilulistaani, sillä en ole sitä pitkään aikaan tehnyt. Barcelona-tuoli keikkuu edelleen ykkösenä, mutta jaetulle ykköspaikalle nousi myös nahkainen K-tuoli. Kakkosena on ehdottomasti Eva Solon valkotakkinen vesikarahvi, josta eilen postailin. 😀 Siitä eteenpäin en enää tiedä… 😀

Me lähdetään kohta ruokaostoksille, sillä kaapit on vapun jäljiltä tyhjillään. Tänään on tarkoitus tehdä kaksi isoa makaroonilaatikkoa, joista riittäisi viikonlopullekin syötävää. Nam, meidän perheen herkku. 🙂 Ja maitoa saa kantaa taas selkä vääränä, sillä mies ja tyttö juo jo kahteen pekkaan melkein 3L maitoa päivässä. Minun olkapää-luksaatiovammani kiittää kauppakassien kantamisesta. 🙂 Heipat ja huomiseen! <3

(Kuvat: Woodnotes, Stockmann, sisältää kaupallisen linkin)

9 kommenttia “Woodnotesin K-tuoli valkoista nahkaa ja muita tuotteita

 1. Heippa Miia! Kaipailisin hieman apua. Muistan, että jokunen hetki sitten päällystit jonkun tason Prismasta saatavalla valkoisella kalvolla? Muistatkohan minkä niminen tuote oli kyseessä, paljonko oli suunnilleen hintaa ja mistäköhän osastolta mahdollisesti löytäisin koko tuotteen? Muistan vain, että lopputuloksesta tuli upea &hearts; minulla olisi yksi ikean ruskea lipasto, jossa on korkeakiiltoiset valkoiset ovet ja haluaisinkin päällystää nuo ruskeat, puunväriset osaset sillä kalvolla, mutta en vain tiedä, että mitä tuotetta etsin..Kiitos jo hurjasti etukäteen &hearts;3

  1. Celiné: Prisman kalvo oli DC Fix-merkkistä, meillä oli mattavalkoinen mutta sitä saa myös kiiltävän valkoisena ja muissa kuoseissa kuten puunsävyt. 🙂 Eli tämä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.prisma.fi/market/prisma?a_Visit:tuote=kktat7x9f1xdqri9&kategoriaTunniste=Tarramuovit&path=REMONTOINTI/Pintamateriaalit/Tarramuovit&myymala=Prisma&quot; target="_blank">http://www.prisma.fi/market/prisma?a_Visit:tuote=kktat7x9f1xdqri9&kategoriaTunniste=Tarramuovit&path=REMONTOINTI/Pintamateriaalit/Tarramuovit&myymala=Prisma</a&gt; Itäkeskus&amp;paikkakunta=Helsinki&amp;osuuskauppa=HOK-ELANTO&amp;pageName=Main

 2. Päivällistä syödessä luin postilaatikkoon tipahtanutta Stockan kuvastoa ja tuosta tuolista tulit heti mieleen 🙂 Ei ollut kovinkaan suuri yllätys, että K-tuoli iski suhun!

  1. Jossu: Hihiii, meille se tupsahti jo aamupäivällä ja ahmin kuvaston heti. Kiljuin riemusta kun katsoin K-tuolin kohdalla materiaalia. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Rakastuin. 🙂

 3. Mulla on pieni harrastus. Stockalla käydessäni käyn aina koeistumassa Barcelonaa ja se on kyllä loistava. Tämä, ei niinkään. Tai mun pepulle ja selälle ei niin sopiva.<br />
  Unelmat ovat hyvä olla olemassa, jos vaikka joku pv..

  1. Lanttuleikkuri: Minäkin käyn istuksimassa Barcelonassa aina joskus kun asioin keskustan Stockmannilla. Saman teen myös Vepsäläisellä. 😀 😀 K-tuolissa olen muutaman kerran istunut ja muistini mukaan sekin oli oikein hyvä röhnötystuoli. Jalat ylettyi minulla aika hyvin K-tuolissa maahan, ei tarttenut roikottaa kinttuja siinä istuessa kuten usein nojatuolien kanssa käy. 😀

 4. Barcelona tuoli on täälläkin haaveissa. Hinta vaan esteenä. Enkä tiedä, rehellisesti sanottuna, raaskisinko edes maksaa niin paljon tuolista. Kopio ei todellakaan tule kysymykseen. Haaveita pitää olla 🙂 Edullisemmat haaveet toteutin viime kesänä, kaksi FatBoy säkkituolia. Ne on ihanat.

  1. Maria R: Hinta on tosiaankin este nro 1. 😀 Barcelonan haave on siirretty niinkin hamaan tulevaisuuteen kuin sinne asti että tyttö on 15-v. 😀 Haaveita pitää olla, ne on parhautta! &hearts; &hearts; Fatboyt on supermukavia. 🙂

 5. Meillä on tuo matto tuossa sävyssä ja koira. Matto hankittiin 2006 paikkeilla ja se on käynyt kerran pesulassa. Kyllä sen kanssa pystyy elämään, kunhan maton suojasuihkuttaa. Matto ei toki näytä ihan priimalta enää, mutta ihan ok kumminkin. Pesetys täytyy tehdä Viiden Tähden Mattopesulassa, valmistaja suosittelee tuota, on meinaan aika vaikea pestä.<br />
  <br />
  Tervetuloa vierailulle blogiini, sulla on meinaan samanlainen tyyli… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *