Valkotakkinen karahvi on kotona ♥

Shoppailemassa on käyty ja ystävä löysi itselleen etsimänsä unelmaverhot sekä päiväpeitteen makuuhuoneeseensa. Itse tiirailin leikkuulautoja, mutta en löytänyt mieleistä. Löysin kuitenkin jotain sykähdyttävää, jonka kanssa ryntäsin suoraan kassalle. 🙂

P1014222.jpgP1014223.jpgP1014224.jpgP1014225.jpg

Siinä se oman kodin hyllyllä nyt keikistelee, unelmissani ollut valkotakkinen Eva Solon karahvi. <3 <3 <3 <3 <3 <3 Takin sävy on hieman kermaan vivahtava, eli se ei ole vitivalkoinen. Sävyero ei kuitenkaan ole kovin suuri, joten se sopii oikein hyvin muihin valkoisiin pintoihin, kuten Lack-hyllyyn ja Beståån. 🙂

Vehnäoraskuvat postailen erikseen hieman myöhemmin, sillä halusin antaa tälle unelmalleni ikioman postauksen. 🙂

Aurinkoista päivänjatkoa!

40 kommenttia “Valkotakkinen karahvi on kotona ♥

 1. On se kaunis ja oon niin iloinen sun puolesta, että pitkäaikainen haaveesi toteutui! &hearts; Ehkä joskus itsekin hankin moisen. 🙂

  1. Irina: No joo, arvaa vaan kuinka itse täällä pompin ilosta. 😀 Sinun kotona se sitruunankeltainen takki olisi superherkullisen sävyinen. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Minä: Shoppasin tämän kannun ihan itse työnteolla tienaamallani rahalla ja maksoin siitä normaalihinnan, kuten kaikki muutkin tavalliset asiakkaat. En saanut ilmaiseksi tätä kannua. 🙂

   1. Kristiina: Minulla on periaate että yksi sisään ja yksi ulos. Viime vuonna sisään tuli vähän enemmän kuin lähti ulos, mutta ei kovin paljon onneksi. Nyt on huomattavasti enemmän lähtenyt ulospäin kuin tullut sisään ja niin on tarkoituskin. :)<br />
    <br />
    Minulla ei periatteessa ole mitään pakollista tarvetta myydä mitään pois, voisin aivan hyvin yhdistää osan &quot;vanhoista&quot; jutuista osaksi uutta sisustustyyliä ja loput sulloa varastoon, mutta ensisijaisesti tahdon myydä uuteen kotiin kaikki mitkä ei ole just vaan melkein. Miksi hillota varastossa epäsopivia kivoja ja kauniita tavaroita ja vaatteita, jos niille on mahdollisuus hankkia uusi ja arvostava koti käyttäjineen muualta. 🙂 <br />
    <br />
    Ja myymällä vanhaa pois, mahdollistan uuden ostamisen sisään. Niin rahan kuin tilankin puolesta. Kumpaakaan ei ole rajattomasti käytössä. 😀 Olisihan se vähän pöhköä varastoida tuhannen euron arvosta sisustustavaraa ja kalusteita pieneen varastoon ja samalla tuskailla kun ei raaski ostaa esim ehjää uutta telkkaria. Telkkari on nimittäin rahoitettu osittain blogikirppiksen kautta saamillani rahoilla, ja ilman niitä emme olisi ostaneet uutta telkkaria vielä, vaan menneet vanhalla töllöllä jossa pientä valovuotoa molemmissa yläkulmissa. Myös seinämaali on ostettu rahalla jonka sain kun myin vanhaa pois. Minusta erinomainen kaupanteko, minä myyn edullisesti hyväkuntoista mutta itselleni turhaa pois ja saan tilalle mieluisampaa. Jos olisi mahdollista, ostaisin kaiken itsekin käytettynä mutta kovinkaan usein en löydä etsimiäni tuotteita huutonetistä, tori.fistä tai muualtakaan. Minulla on monta hakuvahtia huutonetissäkin valmiina, saan heti ilmoituksen sähköpostiin jos hakuani vastaava kohde tulee myyntiin. Harmi että niitä ei useinkaan tule, höh. :)<br />
    <br />
    Sisustaminen on aivan superia, siitä tulee hyvälle mielelle ja samalla viihtyvyys kotona kasvaa. Joskus maku muuttuu vasta vuosien päästä ja toisinaan huomaa tehneensä hutioston jo kuukauden sisällä. Näin se joskus on, minulla varsinkin. 😀 Hihiii. 🙂

   2. Itse asiassa meinasinkin kysyä, että miten paljon ostat sisustustarvikkeita ja muita kodin juttuja käytettynä, mutta tuossa vastaus tulikin. Olen itsekin huomannut saman, että tiettyjä juttuja ei oikein millään löydy torilta tai huutiksesta. Jos sinulla(kin) on hakuvahtina Kartell, niin olet ehkä huomannut, että sieltä tulee joka kerta vahtituloksena se yksi nalletaulu, joka ei millään liity Kartelliin 😀 .<br />
    <br />
    Minulla on nyt työn alla löytää makkariin Kartellin roosanvärinen tuoli, mutta varmaan maailmanloppu tai jopa lottovoitto tulee ennen kuin sellaisen käytettynä löydän ja vieläpä täältä läheltä hakua ajatellen.<br />
    <br />
    Ja kun kotona kuitenkin vietetään todella iso osa ajasta ja elämästä, niin minusta on ihan itsestään selvää, että kodista kannattaa tehdä mahdollisimman viihtyisä 🙂 .

 2. Saatko Stockmannilta ja muista kaupoista tavarat ilmaiseksi? Mitä teet työksesi? Miten sinulla on varaa ostella koko ajan uutta, etkö ole hoitovapaalla?

  1. Jeesus: En ole saanut Stockmannilta koskaan mitään ilmaiseksi enkä ole saanut mitään alennuksiakaan bloggaamisen tähden. Ainoat alennuksen olen saanut olemalla heidän kanta-asiakas, joka on mahdollista aivan kaikille. Olen tehnyt muutaman yhteistyökampanjan blogini kautta ja ne tuotteet olen saanut postauksen tekoa vastaan. Nämä voidaan laskea kahden käden sormin ja niistä on kerrottu asianmukaisesti. <br />
   <br />
   En ole enää hoitovapaalla, se päättyi jo. Olen tehnyt koko hoitovapaani ajan sivutyötä, joten tuloni eivät ole oleellisesti pienentyneet &quot;kotona olemisen&quot; aikana. Työstäni en tahdo kertoa täällä blogissani enempää, teen tavallista työtä tavallisena palkollisena. Minulla on menoihini nähden ihan hyvä peruspalkka ja lisäksi saan pientä extraa bloggaamisesta. Meillä ei ole autoa eikä siten suuria kuluja autosta ja bensasta. Emme myöskään harrasta ulkomaanmatkailua emmekä viihdy ravintoloissa. Elämme hyvin edullista elämää.

 3. Sulla ei kyllä päässä ole hiventäkään järkeä. Olet shoppailuholisti ja törsäri. Etkö yhtään mieti, että säästäisit rahasi esim lapsesi opiskeluun? Miksi ylipäätään menit tekemään lapsia kun sinulle tärkeintä elämässä on shoppailu?

  1. M: Jos olisin shoppailuholisti ja ostelisin shoppailun ilosta, niin ostaisin varmasti myös vaatteita ja kosmetiikkaakin surutta? Osaan kuitenkin hillitä itseäni ja laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Tingin vaatteista ja kosmetiikasta, satsaan sisustukseen. Tytöllä on jo nyt enemmän rahaa kuin minulla koskaan, joten hänen tulevaisuus on varmasti ihan hyvä siltä osin. Lapsilisä menee myös tytölle säästöön. <br />
   <br />
   Viimeinen kysymyksesi on minusta erittäin törkeästi esitetty ja täysin asiaton. Minä en valitettavasti kuulu siihen ihmisryhmään joka &quot;tekee&quot; lapsia, vahingossa tai tarkoituksella. Meille on siunattu yksi lapsi kuin ihmeen kautta ja se on koko maailmani tärkein unelma, saavutus ja haave. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Enempää en lapsia saa vaikka päälläni seisoisin tai maksaisin miljoonia siitä. Ole itse iloinen ja onnellinen jos sinulle on siunaantunut useampia lapsia ja olet voinut miettiä lapsilukumäärää. Minulla ei valitettavasti ole tuollaista &quot;etuisuutta&quot;. :/ <br />
   Se että kirjoitan kaupallista sisustuspainotteista höpöhöpö-blogia ei tarkoita sitä että elämässäni tärkeintä on tämä blogi ja sisustaminen. Jos tilanne sen vaatii suljen blogini välittömästi kertaakaan taaksepäin katsomatta. Blogi, bloggaaminen ja sisustaminen on minulle kiva ja mieluisa harrastus, olen saanut sen kautta elämääni paljon hyvää (enemmän kuin tätä huonoa). Tyttöni on minulle aina nro 1, blogi ja sisustaminen vasta häntäpäässä kaiken muun todella tärkeän jälkeen.<br />
   <br />
   Ettäs kehtaatkin tulla blogiini laukomaan! Voisitko jatkossa jättää kommentit kirjoittamatta sillä en todellakaan jaksa enää lukea yhtään ainuttakaan kirjoittamaasi tekstiä! Jos/kun olet itse äiti, niin miettisit nyt vähän etukäteen mitä suustasi suollat ulos. Viikottain tulet avautumaan kommenttiboksiini, mutta nyt alkaa riittää.

  2. Nimetön: Minuakin ensin nauratti kaksi sekuntia, sitten alkoi raivostuttaa ja isosti. Ai vitsit miten kiukuttaa tuollainen asenne kuin &quot;anonyymi&quot; M:llä. :/

  3. Todella törkeää tekstiä. Paha saa palkkansa. MUISTA SE M!!<br />
   <br />
   Plus Suomessa on opiskelu ilmaista.

  4. Nimimerkille M:<br />
   <br />
   Tunnetko Miian henkilökohtaisesti, siis niin hyvin, että voisit sanoa olevasi perillä hänen elämänarvoistaan? Tajuat kai, ettet voi tuntea ihmistä ja hänen elämäänsä ja arvomaailmaansa kokonaisuutena, jos seuraat netin kautta yhtä pientä osaa hänen elämästään? <br />
   <br />
   Mitä tiedät Miian taloudellisesta tilanteesta? Oletko siitäkin niin hyvin ehkä päässyt selvyyteen, että katsot tietäväsi ettei hän panosta rahaa esim. lapseensa ja tämän hyvinvointiin ja vaikka tuleviin opiskeluihin? <br />
   <br />
   Vai ihanko itse keksimin oletuksin nyt toista mollaat? Tulitkohan sittenkin morkkaamaan vastoin parempaa tietoa todellisuudesta?

  5. Huh: Toistaiseksi ainakin on opiskelu ilmaista. Kyllä tytölle on tarkoitus säästää kunnollinen oma pesämuna, jonka saa sitten käyttöönsä isompana. Itselläni ei ole pesämunaa ollut, mutta hyvin olen silti pärjännyt elämässä. Tyttö on aina prioriteettinä ykkönen kuten varmasti kaikilla vanhemmilla omat lapsensa ja oma perhe. &hearts;

  6. Dara: Loistavasti kirjoitettu! &hearts; &hearts; &hearts; Blogin perusteella ei kannata tehdä liian isoja olettamuksia asioista joista ei tiedä mitään. Blogini (kuten suurin osa) on pinnallisiin aiheisiin keskittynyt harrasteblogi, enkä blogini perusteella ansaitse tälläistä soopaa niskaani saada. :/<br />
   <br />
   Kiitos sinulle ihana Dara! &hearts; Olet ystävä, oikea sellainen! &hearts;

 4. Että jaksaa ihmetyttää tämä &quot;kateellisten&quot; kommentointi…Miksi nuo idiootit edes seuraa tätä blogia, tai liekkö tuokin vaan yksi idiootti useammalla nimellä 😀 Oot Miia ihan huippu, tosi elämän shoppailuholisti ja törsäri &hearts;

  1. susanna: Se on ihana! &hearts; &hearts; Ja käytössäkin jo, hyvin maistuu raikas jääkaappikylmä vesi kun kannu on nuin suloinen, takki ja kaikki. 🙂 &hearts;

 5. Ihanaa, että pitkäaikainen haaveesi toteutui. Voi kun tuli paha mieli tuosta yhdestä kommentista :/ Tsemppiä Miia &hearts; Kyllä se osa väestöstä on vähissä, jotka voivat ostaa mitä vaan sen pidempään miettimättä ja priorisoimatta asioita elämässä. Minunkin rakkaus on sisustaminen &hearts; Rahaa jää myös minulla sisustushankintoihinkin kun ei käytä päihteitä, ei matkustele ja vaatteita ostaa pari kertaa vuodessa.

  1. H-EHHASL: Olen niin iloinen tästä kokonaan valkoisesta karahvintakista ettei tosikaan. 😀 Ensi viikolla on jo ystäväni tulossa maistelemaan jääteetä siitä, kun lupasin hänelle testirundin tarjota karahvin kera. 😀 Hän on iloinen, ettei ehkä enää koskaan joudu kuuntelemaan minun pakkomielteistä höpöttelyä ja sittenjoskun-vannotusta valkoisesta Eva Solon takista. 😀 Hihii.

 6. Minusta rahankäyttö ei kuulu muille, oli blogisti tai ei. Ne on jokaisen perheen sisäisiä asioita. Olen varma että tässä(kin) asiassa on kateus takana, miksi haukutaan toista. Mä itse saan kuulla aina tuota samaa, millä maksat. En ikinä kehtaisi kysyä toiselta, en edes ystävältä, että millä hän maksaa. Minusta aikuiselta ihmiseltä ei sellaista vaan kysytä. Käytöstavat.

  1. Maria.R: Ei minustakaan. En kysele itse toisten rahankäytöstä enkä puutu siihen tai annan neuvoja ellei asiasta minulta erikseen kysytä. En muutenkaan utele ihmisten ykstyisiä tietoja, jokainen itse päättäköön mitä tahtoo kertoa minulle tai kenellekkään muullekaan. Monesti tunnutaan unahtavan, että vaikka bloggaaja kertoo blogissaan joskus henkilökohtaisempiakin asioita niin ei se kuitenkaan tarkoita että jokainen elämän osa-alue täytyisi spekuloiden avata blogissa lukijoiden kesken. Ei sitä tehdä ystäväpiirissäkään irl.<br />
   <br />
   Anonyyminä ei tarvitse osata käytöstapoja, näköjään. :/

 7. KATEUS on sairaus!! Juurihan mä tästä paasasin!! <br />
  <br />
  Ihana tuo karahvi ja niin sun tyylinen että!! &hearts;<br />
  <br />
  PUS!

  1. Love: Niin, mene ja tiedä. Kateutta voi olla monenlaista eikä sen tarvitse aina johtaa negatiiviseen tunnetilaan. <br />
   <br />
   Jos pläjäyttäisin tänne blogiin koko elämäntarinani niin en rehellisesti sanottuna usko että yksikään mahdollisesti &quot;kateutta&quot; kokeva lukija / vierailija olisi sen jälkeen kade sisustusostoksistani tai meidän kodin ulkonäöstä. Koska olen itse elänyt oman elämäni ja tiedän itsestäni kaiken, niin en osaa yhtään samaistua kateuden tunteeseen minun blogiani ja sen kautta välittyviä asioita kohtaan. En yhtään. Elämässäni on joitakin ihania asioita kuten oma tyttö, oma pieni perhe ja oma koti jota sisustan oman makuni mukaisesta ja saan siitä suurta iloa. Sen vastapainona on valitettavasti kaikkea vähemmän kivaa, jotka pidän blogistani poissa koska ne eivät aiheena tänne kuulu. En usko että kenenkään elämä on ruusuilla tanssimista, meillä on jokaisella omat hyvät ja huonot asiat elettävänä ja kannettavana. Välillä tekisi mieli olla pieni pessimisti, mutta keskityn olemaan mielummin ikuinen optimisti. Jokaisessa on päivässä on aina jotain hyvääkin, vaikka se että bussi tulee pysäkille juuri kun ehdit siihen itse eikä tarvitse odottaa bussin tuloa. 🙂 Ei ne suuret vaan ne pienet asiat ja ilot. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Sinä olet Love ihana ihminen ja äärettömän fiksu nainen. &hearts; &hearts; &hearts; Arvostan sinun asennetta ja määrätietoisuutta ja sitä että jalat ovat maassa tukevasti. Olet rohkea ja avoin, ja keskityt elämässä positiivisiin puoliin. Tuollaista vahvuutta minäkin haluan, olet upea nainen! &hearts; &hearts; &hearts;

 8. Sinulla on kaunis blogi, kiitos että jaksat pitää sitä ja päivittää säännöllisesti.Ihana että teille on siunaantunut yksi tytär.Itsellä myös vauvahaaveita, vielä ei ole haikaraa näkynyt.. :/ onneksi ostat laadukkaita tuotteita, joista on iloa silmälle pitemmäksikin aikaa.Ise pidän iittalan tuotteista.Valkoinen on kaunis väri. Mukavaa kesän odotusta.. 🙂

  1. Minni: Kiitos kauniisti kirjoitetusta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; Minulle aikoinaan selvisi että haikara jättää oman osoitteeni välistä kokonaan ja sen taakan kantaminen ja hyväksyminen oli kaikkea muuta kuin helppoa. Kävin todella pohjalla henkisesti ja rakensin koko identiteettini uudestaan. Se oli uskomattoman vaikea aika elämässäni ja kun viimein pääsin takaisin &quot;normaaliin elämään&quot; ja hyväksyin vaillinaisuuteni, ilmoitti tyttö tulostaan. Asiaa ihmeteltiin ja tutkittiin todentamisviikolta (Rv5) neljä seuraavaa viikkoa, jonka aikana arvuuteltiin tuulimunaa, kasvainta, myoomia, soluhäiriötä ja vaikka mitä. :/ Todella rankka vaihe elämässäni ja samaan aikaan painoin töitä kahdessa eri paikassa itkua pidätellen. Koko raskausaika oli totaalinen painajainen ja olin aivan varma että kohta ei henki enää pihise. Ramppasin jatkuvasti osastolla tarkkailussa ja kontrollissa omien rakenteellisten ja fyysisten vaivojeni vuoksi. Loppu hyvin kaikki hyvin, hengissä ollaan ja tyttö on terve. 🙂 🙂 🙂 &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Vasta vauvan kanssa kotiin tullessa se iski päin näköä että hei, mie olen nyt sit äiti. 😀 Raskausaikana en ehtinyt mitään muuta ajattelemaan kuin sitä että vauva menehtyy tai itse kupsahdan. Kamalaa aikaa. <br />
   <br />
   Kaiken tuon eläisin uudestaan jos olisi sihen mahdollisuus, mutta valitettavasti omalla kohdallani sitä ei ole. Tästä en paljoa ole puhunut, en oikeastaan kenellekkään &quot;ulkopuoliselle&quot; koskaan. Se on oma haavani joka täytyy kestää ja samalla huolehtia siitä että mies tai tyttö ei kärsi sen vuoksi ette tule pikkusisaruksia huusholliin. Onneksi meillä on suurehko suku ja paljon pieniä pirpanoita, joista toivon mukaan tyttömme saa elämänmittaisia sisarussuhteita vastaavia elämänkumppaneita. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kylläpäs nyt avauduin, toivottavasti tämä ei ahdistanut sinua (tai muitakaan! &hearts;). &hearts; &hearts; &hearts; Meille se haikara kurvasi kaikesta huolimatta vaikka haikaran navigaattori oli poistanut osoitteemme kokonaan tiedostostaan. 😀 Ihmeitä voi joskus tapahtua ja yleensä kun vähiten sitä odottaa, tulee haikara kylään. 🙂 Iso halaus sinulle! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Ps. Iittala on ihana ja varsinkin Aalto-sarjan tuotteet on tosi kauniita! &hearts; 🙂

 9. Ihana tuo karahvi!!:) ja voih miten itsekkin pahoitan mieleni ilkeistä kommenteista:/ Sinulla on kiva blogi,elä anna kateellisten ihmisten pilata blogi harrastusta! tsempit&hearts;

  1. Sanna: Karahvi on tosi kiva ja käytännössäkin vaikuttaa tosi näpsäkältä. :)<br />
   <br />
   Älä pahoita mieltäsi minun puolesta! &hearts; &hearts; &hearts; Päivittäin saan ilkeää kommenttia ja siihen tottuu, mutta onneksi harvakseltaan mennään näin henkilökohtaisuuksiin. :/ Kiitos että jätit kommenttia minulle, se on suuri helpotus kun tiedän että teitä on siellä myös paljon, jotka tykkäilette höpötyksistäni ettekä ajattele pahaa minusta. 🙂 &hearts; Kiitos siis! &hearts;

 10. Ihana toi karahvi!ja voih miten minäkin pahoitan mieleni inhottavista kommenteista!elä anna ilkeiden kommentien lannistaa,tsempit&hearts;

 11. Hui mitä kommenttejä aikuisilta ihmisiltä :O Oikeastaan jopa järkyttävää miten ei osalla ihmisistä ole mitään käytöstapoja :/<br />
  Ihanaa että pitkäaikainen haaveesi toteutui vihdoinkin. Se onkin aivan mahtava tunne kun on jostakin haaveillut pitkään ja lopulta saa hankittua sen omakseen 🙂 Olen vaan miettinyt mikä tuon käyttötarkoitus/idea on? Olisikohan meilläkin ehkä käyttöä sellaiselle 😛

  1. Ellu: Jeps, välillä ihmettelen suuresti ihmisten toimintaa.<br />
   <br />
   Tämä valkoinen takki on ollut kuuluisa puheenaihe omassa tuttavapiirissäni jo ainakin reilut kaksi vuotta. 😀 Olen melkein tunnettu siitä että paasaan tästä karahvista ja kommentti on aina &quot;ja eiiiiii taaas Miiiaaaaaa, älä vaan sano siitä vesikannun takista…&quot;. 😀 HIhiii, enää ei tartte kuunnella, kun nyt minul ON SE!!!! 😀 Ja tämä haave pelkkänä valkoisena takkina on niin kallis kuin 15,50 euroa. 😀 Ja hinnastaan huolimatta yksi tärkeimmistä asioista, joista olen haaveillut. Onneksi Eva Solo tajusi alkaa valmistamaan valkoista takkia, tämä oli minulle ihan lottovoitto. 😀

 12. Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa, mutta en ole tainnut ennen kommentoida. <br />
  Meillä ei ole edes täysin samanlainen maku sisustuksen suhteen, mutta silti minun täytyy aina palata lukemaan blogiasi ja innolla odotan onko jo uusi postaus tullut! Todella ikävä lukea näitä, ilmeisesti kateellisten ihmisten loukkaavia kommentteja. Etenkin tuo että lapsi otetaan mukaan, kamalaa… mulla ei ainakaan ole kertaakaan käynyt postauksia lukiessa mielessä ettetkö olisi hyvä äiti &hearts; Tsemppiä sinulle ja jatka vaan samaan malliin! Sulla on kaunis koti ja ihana piristävä blogi 🙂

  1. Millie: Kiva että jätit minulle kommenttia! &hearts; &hearts; Kiitos!<br />
   <br />
   Sisustusta ja blogiani saa arvostella vapaasti eikä tyylistäni tarvitse todellakaan tykätä, mutta en hyväksy sitä että mennään liian henkilökohtaisuuksiin tai varsinkaan jos aletaan vetämään perheenjäseniä ja lapsia mukaan inhottavaan kommentointiin. Minulla ei kertakaikkiaan riitä ymmärrys ihmiselle joka tulee räpättämään samalla tavoin kuin nimimerkki M tuossa yläpuolella. Ne kaksi muuta sen yläpuolella olevaa kommenttia ovat vielä ihan asiallisia. Kysyä saa aina mitä tahansa, mutta pitää ymmärtää että jokaiseen kysymykseen en ehkä halua tai voi edes antaa vastausta. Vaikka blogini on minun blogini, niin se koskettaa koko perhettäni ja se on minun myös muistettava aina ja kunnioitettava sitä että elämässäni on muitakin ihmisiä kuin vain mie itte. :)<br />
   <br />
   Kiitos vielä kivasta ja tsemppaavasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *